Torenti
+1
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man šķiet ka tur ir maz un lielākā daļa kas parādas tur parādas arī uz kerrazy-torrents. visiem iesaku kerrazy-torrents ;p
0
varbut kaads zin kādu bittorenta adresi, kur buutu pilns dibens ar labiem video un mp3?
0
www.filemp3.org
tur ir mp3 visadai muzikai ari metal.
0
Es lietoju torrentz.com tur viņš meklē viskovajag daudzos trakeros. Bet muzonu es vienalga kačāju no DC++ jo tur viss ir vairāk un parādās ātrāk. Un priekš mp3 jau ātrums nav TIK ļoti būtisks kā priekš filmām.
0
man gan nešķiet ka dc++ kautkas parādas ātrāk ;] (ja nu vienīgi masīvs širopotrebs) drīzāk dc++ var atrast ko no vecajiem vairāk.

favorīttorents - www.kerrazy-torrents.net/
0
bet tomeer - googla kundze zinaas labaak... vajag tik pateikt vinjai ko veelies.
0
šitas ir labs ---> www.psychocydd.co.uk
0
tajā kerrazy-torrentos atradu to ko meklēju typeonegative jauno dvd, bet ar to ātrumu 3kb/s šaubos ka jelkad man viņš atnāks:(
0
pec nedelas jau atnaks
0
nafig, jāmeklē citi resursi
0
ble no arzemem atrums sakss :FF karoch ja kaads atrod kur ir bordertowna ta pasaka !

vinjas par piratebay`aa nebija :FF
0
Scukiģebilibļa:

Сегодня была приостановлен... работа одного из самых популярных российских торрент-треке
0
Scukiģebilibļa:

Сегодня была приостановлен... работа одного из самых популярных российских торрент - трекеров — Torrents.ru. Как говорится в сообщении на сайте трекера, компания «Ру - Центр» заморозила делегирование доменного имени без каких - либо предупреждени... и уведомлений. Домен при этом был оплачен, а все необходимые документы были в порядке, отмечается в сообщении.

Пресс - служба «Ру - Центра» заявила, что делегирование домена было прекращено на основании постановления следственного отдела по Чертановскому району московской прокуратуры. Об этом сообщает канал «Вести». В связи с блокировкой адреса парализована раздача ранее скачанных пользователям... торрентов — для ее возобновления самим пользователям необходимо проводить определенные технические манипуляции. Трекер сменил свой адрес на rutracker.org, однако по этому адресу пока недоступен форум и, следовательно... невозможна навигация. Администрация трекера обещает восстановить его работу в течение месяца.

nnm.ru/blogs/girlfriendHud...
0
sūdīgi. bet man domāt, ka drīz tāpatās būs pirātismam kirdikt - ja ES pieņems likumu, ka visiem interneta provaideriem jāsniedz info par klientiem pēc pieprasījuma - ko tu esi kačājis, kad, cik daudz utt.
0
lai katš viņi ņemās :)

rutracker.org/forum/index.php...
0
katš = takš :))
+1
nedomāju, ka pirātismam būs kirdik vienkārši vilksim nevis MegaMovie.avi, bet gan SDKFJ.ZIP, kurā būs iekšā SKDJV.RAR
0
Skaidrs, ka domēns tagad cits :D

Bet īsti nezinu, ko dos tā pieprasītā infa. Vai tad var pateikt kādu torentu es velku ? A kautkāds Rapidshaer / Ifolder links ar nosaukumu rapidshare.com/files/352874220/BAL... neko neizteiks.
0
^^ jau kāds ceturtais cilvēks ar kuru vienlaicīgi ~ vienu un to pašu iemaucu.
0
Cik skatos, tad iekš rutracker.org/ viss ir smuki resīdots, takā nav tik traki.
0
Vecajiem torrentiem ar roku jānomaina trekera infa (ja grib, lai sīdojot reitings piefiksējas. Ja vēl velkas, tad nav obligāti ;)
+6
ja nu kādā brīdī beigsies iespēja kačāt muzonu, būs laiks noklausīties visas n-tās gigas ar muzonu, kuras nekādi nesanāk noklausīties >:)
0
Es tagad apmēram ar to nodarbojos. Pārklausos OK un GOOD mapītēs samesto muzonu. Pēc tam izfiltrēšu jau sen sakārtoto klāstu, jo tur ar visādi sūdi tomēr pamanījušies iezagties.
0
Jaa, man Latvija stav datora muzikas mapite ar dahuja muzikas, kura nav sakartota, kad aizbrauksu sakarotsu. Bet te jataisa jauna.
0
pie torrents.ru slēgšanas ir vainīgs AutoCADs.
www.gazeta.ru/news/business/2010/...
0
Nu tā nu gan ir plika diršana. Jebkurš aurortiesību īpašnieks var pieprasīt slēgt torrentu, ja pierāda, ka tas ir viņa intelektuālais īpašums. Spēlītes no torrents.ru ir pagrūti novilkt, jo to licenču īpašnieki fiksi pieprasa slēgt dotos torentus. A AutoCADam vispār nekādas normālas aizsardzības nav. Kautkad biju AutoCAD 2005 versijas prezentācijā, kur dāļāja promo diskus. Novelc kejgenu, iemauc seriālu un bliez vaļā. Smaga aizdoma, ka AutoCADs tieši tāpēc ir populārāks par MicroStation, jo viņu (vismaz pirms gadiem 5-10) bija ļoti elementāri uzlauzt. Ar Mikrostaciju bija lielāks čakars.
0
nekas,krievija lielo iespeju zeme,driz buuss valjaa zem cita nosaukuma :D
+1
Tu ko ? Neko jau neaiztaisīja. Domēna vārdu nobloķēja tikai. Tagad zem rutracker.org viss šancē ....
+3
www.ifolder.ru/ bloķēts!!
+2
Krievija... visatļautība gan no pirātu, gan mentu puses.
0
jā, es arī šodien jau apbēdinājos. Gribēju nozagt Black Sun Aeon, spiežu uz ifolder.ru linku un ņa tev :(
0
A es Lizzy Borden pačekot :(
0
Jā , cūcība. Baigi daudz ko varēja uzrakt tieši uz ifolder.ru
Cerams mediafire,megaupload,rapid... nekritīs.
0
Ja jau šos līdz šim pie dziesmas nav paņēmuši ...
0
Nu rapidshare jau gandrīz pilnība pārgājis uz maksu.
0
Būs ifolder.ru.taiwan, ja vien būs datu kopijas. Liekas, ka ifolder.ru būs out of business. Konkurenti mlja. Kadi krieviem ir vēl obmenniki?

rghost.ru/
0
^^ kāda maksa ? USB Blackmanos un tik velc acis pārgriezis.

A pēdējā laikā labāk no rghost vilku - pagaidām bez kodu un reklāmu spiešanas - uzreiz links ar entiem strīmiem novelkam. Ātrums MB.
+1
0
Izskatās, ka kopš vakardienas ~12:00 metalarea.org atrodas daunī ... Kur es jauno Thunderstorm, lai nevelku ? Labi, to atradīšu. A Desultory demo ???
0
Pizģec...
0
^^ Molča. Rekur tev ir visi 3 Desultory demo + live būtlegs. Slabō gūgli palietot? nosdestruiranatodos.blogspot.com/2009/05/desultory-f...
0
Tā bija vairāk tāda plika diršana no manas puses, jo problēma ir tur, ka blogspotos tu vari atrast to ko meklē ... ja nezini ko meklēt, tad ir švaki t.i. ieraugi metalarea.org kautkādu Epic Doom Metal, palasi ko tauta par šiem bazarē - novelc.
0
Nu izlasu kādā citā forumā, ko tauta bazarē par kādu, ja ieinteresē, blogspotos novelku :D
0
Kādā, piemēram (neskaitot Trūmetālu).
0
0
Tajos ilgi un čakarīgi jārok. Ta jau labāk - www.metalstorm.ee/events/new_releases...
0
Bļa - ''Rider: "Кто живет в Одессе, могут посмотреть как сгорел датацентр хостинга. Заодно и поинтересоват... что там с аккаунтом : # 532362 - тут был metalarea.org :( номер сервера - A016"''

www.last.fm/group/metalarea.org...
+1
Bet as taču nedzīvoju katru dienu ar domu atrast pēc iespējas vairāk nedzirdēta muzona. Man kvantitāte nekrata.
+1
Tas jau skaidrs. Pats šogad tik topa grupu jaunos albumus novelku. Pirms pāris gadiem vilku visu, kas stilistiskajās robežās iekļāvās. Pilns ar sūdiem bija, toties sanāca arī lieliskas bandas uzrakt. Ja nav pa rokai tādas ūber tēmas kā Vecā detuha citiem žanriem, tad sanāk daudz ko palaist garām. Metalārea arī sanāca reizēm uz ''duročku'' pēc stila vai atsauksmēm ko labu novilkt.
0
Man gan labi manas pa lielam iecienitas grupas ir jau beigtas.
0
^ Google translation darbībā ?
0
BOD ja tu man prasi baidos ka nesapratu,bet es pats bij domajis,ka vinas vairs aktivi nespele.
0
Dažas no manām iecīnītākajām grupām nekad (jeb gandrīz nekad) nav dzīvā spēlējušas.
0
A ka vispar ar torentiem tagad ir-no ka jus parasti ladejat?Es piemeram par to pasu Pirate bay esmu loti atskirigi dzirdejis-viens saka aizklapets ciet,otrs viss zajebis darbojas...
0
Par dzivo spelesanu tev pilnigi piekritu.Man ar tadas ir.
0
Es no torentiem 95% gadījumu seriālus velku. Vislabākais ir eztv.it/ . Kad tas bija daunī, izmantoju www.bt-chat.com . A ja retu reizi kādu filmu sagribas, vai kāda sērija nav eztv parādījusies, tad izmantoju www.torrentfly.org
0
A kur labu muziku dabut?Par serialu torentu linkiem paldies-bus japalur vai nevar ,,BLOOD AND SAND'' novilkt.:)
0
Visu velku privātajos trakeros: mūziku no what.cd, seriālus no bitmetv.org. Atrodams praktiski viss (what.cd ir 744k torrenti, t.s. 294k dažādi mākslinieki un 364k albumi, lielākā daļa pieejama V0 un FLAC kvalitātē)
Diemžēl ratio man nav tik spīdošs, lai tiktu pie ielūgumiem.
Ja tomēr what.cd kautko neatrodu, Soulseek tas vienmēr ir ticis atrasts.
0
metal area aizdegās?
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas