SKIN!!!
0
Nu bllee tas jau vairs nav normaali, ja agraak probleemas radiija ssie saucamie urlaati, tad tagad problemas ir ssaadu tautu ka skini, 1 nedeelaas laikaa man divi draugi nonaakussi slimniicaa, vienam diezgan nopietni - aarsti saka, ka vairs nevarees elpot caur degunu, pilniigi izsskaudiits esot, tram taa - diezgan veiksmiigi tika cauri, cik esmu runaajis ar vinniem - pienaak klaat 3 - 5 un 1 no vinniem uzreiz mauc purnaa ar kerzu, iipassi pat neko nepasakot. Tas nev viss, arii lasot i-netaa, daudz kur lasu, ka ssie paraziiti sit visus peec kaartas., Kas te notiek, ir kaadam, kas zinaams, kas tie?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Viņus, atšķirībā no parastajiem urlām, uzkurina nacisma naida ideoloģija, ar ko viņi barojas ik dienas, tāpēc ir īpaši bīstami. Pagaidām, kamēr Latvijā nigeru īpaši nav, viņi domā, ka alternatīvisti ir nigeri (kādu tak vajag sist!).
0
Nu man ar ir šie piesējušies , bet nu diezgan viegli es tiku cauri , pat izdevās iedot 2 kārtīgi bietē.
Man te reku draugam piesējās, 7 skini bet nu viņš bokser, iedeva tiem bietē un dabuja 5 gadus nosacīto laigan , tā bija aizstāvēšanāš.
Piekrītu , nearko labāki par urlām viņi nav , pat vel daudz sliktāki.
Bet nu man jau liekas , ka tā jau tagad kautkāda mode.
0
Piebilde par tēmu:

Latvija SKINU īstu nav, te ir tikai stulbi panki, kas iedomājušies, ka ir Skini.

Es par savu bazāru atbildu, jo man ir ļoti labi paziņas, skini, no Vācijas un Amerikas (NY City)....
0
Kategorijas

Ir dažādi skinhedu “tipi”, kas var tikt iedalīti trijās kategorijās

Tradicionālie (Trad), Trojas (tā saukti Trojan Records ierakstu leibla ietekmē) vai Sākotnējie Skini – atšķirībā no citām kategorijām, tradicionālajiem skinhediem, attieksme pret rasismu subkultūrā nav nozīmīgākais. Viņi identificējas ar sākotnējo skinhedu kustību, mūziku, stilu un darba šķiras ļaužu lepnumu.
SHARP (Skinheads Against Racial Prejudice / Skinhedi Pret Rasu Aizspriedumiem), ARA (Anti-Racist-Action / Anti-Rasisma-Darbība), RASH (Red and Anarchist Skinheads / Sarkanie un Anarhistu Skinhedi), Redskini un Anarhoskinhedi – agresīvi anti-rasistiski un politiski. Jēdziens “SHARP skinhedi” bieži tiek lietots, apzīmējot visus anti-rasistu skinhedus, taču šīs organizācijas ir neatkarīgas.
Naci-Skinhedi (Neo-nazi Skini, dažreiz saukti par White Power vai Boneheads) – rasistiski un politiski. Par spīti populārajam uzskatam, dažiem rasistu skiniem nav nekāda sakara ar nacismu.

Šīs kategorijas ir tikai aptuvenas, nevis galīgas. Kāds skinheds var ietilpt vairākās kategorijās vai nevienā. Šo kategoriju jēga ir aprakstīt dominējošos virzienus skinhedu sociālajā struktūrā.

Ir arī pieminēšanas vērtas subkategorijas, piemēram Hammerskins (kareivīgi, organizēti rasisti), Sarkanie vai Redskini (komunisti), Anarhisti, white pride rasisti un nacionālistu skini. Ir arī geju skinhedi, kurus daudzi uzskata par ļoti īpatnēju kategoriju - gan tādēļ, ka grūti teikt, cik daudz tie pieder pārējai skinhedu kultūrai, gan tādēļ, ka daudzi (bet ne visi) skinhedi pret homoseksualitāti attiecas negatīvi.

Savstarpējais naidīgums

Jāpiezīmē, ka naidīgums dažādos reģionos ir atšķirīgs. Daudz kur, piemēram, tradskini, panki un SHARPi brīvi sadzīvo bez konfliktiem.
Katra skinhedu kategorija var tikt uzskatīta kā naidīga pret dažādām citām grupām, lai gan apsaukāšanās, pazemošana un un aprunāšana parasti ir sastopama biežāk, nekā atklāta vardarbība. Tradicionāli negatīvi attiecas:

Anarho-skini: Nacisti, Naci-skini, Naci-panki, Nacionālsociālistu blackmetālisti
Tradicionālisti: Pank-skini, Panki, Baikeri, Redskini, Metālisti, Hipiji
Red-skini: Nacisti, Naci-skini, Naci-panki, Nacionālsociālist blackmetālisti
SHARPi: Nacisti, Naci-skini, Naci-panki, Nacionālsociālist blackmetālisti, Panki, Hipiji, “līdzskrējēji” (ne-rasistu skini, kas ikdienā kontaktējas ar rasistu skiniem)
Rasisti/White Pride/White Power/Neo-naci: Minoritātes, SHARP, ARA skini, Anarhoskini, geju skinhedi, un īpaši ebreju un tumšādainie imigranti.
Šīs kategorijas, protams, nav vienīgās.
0
garlaicīgi viņiem toč nav
0
varētu piekrist Sonnem par skiniem. Proti, vietējie nav nekādi skini, bet pseidoskini/panki. Kā likums- diezgan pastulbi un jāatdzīst, arī agresīvi..., sevišķi kad aprijās. Pa vienam, diviem viņi absolūti nav bīstami, vārdu sakot lupatas. Bet tak sukāni pārvietojās grupās pa 5-10 cilvēki.
Kaut kā pāris mēneši atpakaļ man bija iznākusi stička rokabilijā (kroģelis pie Ģertrūdes baznīcas) ar šādiem eksemplāriem... tak sauca ārā un draudēja nosist, un vispār nošaut mani.
Paskatījos uz viņiem- un princips, vienu galvu pūķim nocērt, trīs vietā. Tāpēc nolēmu labāk pataupīt veselību un kautkādā veidā izdevās notušēt saspringto situāciju diskusijas veidā.
0
nuuu.... vispar piekriitu ar Sonnem. Situaasija ir taada kada vinja ir. vienmeer atrodas kads, kam vienkarshi stulbuma delj ir kkas japieraada.. bet gribu atzimet ari to, ka ne visi ir taadi. Taa, saucamo skinu grupa, ko mees redzam ikdienaa slaistoties un ardoties vecriigas sienaas ir tikai aisberga redzamaa puse.. un diemzheel, jasaka arii sliktaa... Cilveeki, kas patiesi censhas dzivot pec shiis ideologjijas vai nu satiekas tikai savaa, zinaamaa kompanijaa, un tur arii veic zinaamas darbiibas( ne jau vienkarsha cilveeku dauzishana) vai arii cilveeki, kas vispaar nepublicee sevi ikdienaa.. Taa luuk, manas domas..
0
Zipak, Tu aizmirsi piemineet to, ka taa saucamie skinhedi saakotneeji ir ceelushies no vienkaarshiem Anglju futbola huligaaniem...
0
Es!? es tikai copy paste :E
0
Hipiji? o_O
whāāāāāt?
0
kuri tad ir tie, kas te pa Rīgu vazājas? naciki?
0
nu taadi neko iisti jaunu laikam visi tie skini nebuus viss cik nav redzeets ka braaljojaas ar reperiem mazo ritenju puikaam nerunajot nemaz par gotiem un pankiem... pamaz mosh mums vinju veel nevar kartigu tiiru kompaaniju salasiit hehe
0
tas vēl ir huiņa arī, bļa, viņiem modē piemēram ir iet uz hardkor pasākumiem, kas tiek organizēti ,piemēram, skolās un tad aiz stūra noslēpties atpizdjīt kādu sīkāku barā, ai bļa tas ir tīri aiz neko darīšanas un izdrāzto smadzeņu dēļ. vienvārdsakot skini šeit ir idioti, kam man šķiet ka tik kādu atpizdjīt un no kriminaļnajām rožām no maskačkas viņi nesūda neatšķiras, tādi paši sūdi vien ir.
0
Skinmetalist -
Anglijā viņi kustība sākās ka futbola HOOLIGANS, ta tas ir, taču, kas saistas ar Vāciju, ši kustība aizsākās starp parastajiem strādniekiem, pamatā ogļračiem!!!! Tāpēc arī skūras galvas, džinsi un zābaki, kā darba drēbes - un protestēja viņi pret pastavošo iekārtu un grūtajiem darba apstākļiem... tā sākās šī kustība, kura pārrauga par NS MOVEMENT .......
0
Latvujā jau vēl tā... bet nez ko skini labu dara Lietuvā kur viņiem tā kulta grupa Diktatūra ira.

0
Dikatatūras pamatfiškas ir nacionāl-sociālisms, šajā gadījumā - Lietuvas nacionālisms. 2 Diktatūras dalībnieki 90-to gadu sākumā bija futbola fanāti - huligāni :)
0
tjipa nacionāl-sociālisms kkur vispār vēl eiropā tiek novērots? tikai atpalikušajā baltkrievijā? un kāda jēga?
0
Neonacistu kustība Vācija un vēl šur tur rietumeiropā ir ļoti spēcīga. Nacisma ideoloģija nav mirusi tikai nedaudz pārveidota.
Arī Krievijā ir spēcīgi Skini, cik melno jau tur nav nosists!
0
Nu labi. nacionāl-sociālisms, rasu neiecietībai vai darbība pret to, neonacisms(laikam tas pats, kas neonacionālsociālisms), seksuālās minoritātes...
Nu tad kapēc ir jāaiztiek goti skeiteri xieri un jāņirgājas par matainajiem?
Kas tas par novirzienu?
0
nuu.. he, hee.. krievam nau jau divreiz jaraada kas ir kruta! pirms kadiem 5 gadiem tur pat nezinaaja, kas ir balta shnjore.. 70% no vinjiem ir totaals "bara instinkts"...
0
Nacisms ir neliešu patvērums, tikai pēdīgais nelietis var kļūt par nacistu, bet tagad viņiem ir "filosofija", kas visu viņu nelietību attaisno un pat slavina. Vot laiki pienākuši. Es gribu būt pacifists.
0
Nazi Punks Fuck Off
0
maigoni tach jaabuut uz pasaules loxisma robezhai tak tu viju aizvien no jauna paarkaap
0
Artuur, pats tu esi lohs un ja gribi, tad arī dzīvē to varu pateikt. Kāpēc tu esi lohs? Jo manus gudros vārdus nosauci par "loxismu", tas JAU ir rādītājs. Es izsakos vienkārši, bet ar neaptveramu dzīvesziņu :) Bet tu klausies Manowar. Un ja tu domā, ka nožēlojamie nazi skini -pozeri un lohi nav lohi, tad tas arī ir rādītājs.
0
Nacionālistiskās jūtas ir grūti kontrolējams spēks. Tāpat kā kaut kādi fanātiski-reliģiskie uzskati. Mēs zinām, ar ko var beigties pārspīlēts nacionālisms - ar masu slepkavībām, ar kolektīvu skatlogu dauzīšanu tiem, kas nav "mūsējie", ar vardarbību un kolektīvu vājprātu. Nacionālisms nozīmē domāšanu kategorijās "mēs" - "viņi" un tas ir attaisnojums. Nacisti uzskata, ka tas, ka tie ir "viņi" nevis "mēs" ir attaisnojums jebkam un jebkādai vardarbībai. Otra lieta ir pozerisms. Katrs grib būt seksīgs krutais džeks, kurš neizsakās "loxiski", kurš zin, kas ir baltā un sarkanā šņore. Izjust lepnumu par to, ka esi latvietis - haha, acīmredzot tev nav nekādu talantu vai dotību, ar ko lepoties, bet zīmēties ta gribās. Tad tu vari izjust lepnumu par savu rasi un sist "zemākas rases" pārstāvjus. Bet uz kāda pamata viņi ir zemāki? Viņiem nav kultūras? Ja tu esi nazi-lohs, tev pašam nav kultūras, jo tu esi urla. Jā, nacistiem ir galvā baigā fiška, baigā filosofija. Kad es vienam prasīju, lai viņš argumentē, kāpēc viņš ir nazi-skins, viņš man neko nevarēja pateikt. Bet kaut kāda fiška jau ir - tas ir skaidrs. Kaut kas, ko lielākie un krutākie naži viņiem ieborē, jo būt personībai un domāt pašam - tas jau ir par daudz prasīts no šiem lohiem.
0
nu re par shitaadu tekstu jau pirksts neceljaas tevi par lohu nosaukt, ir nedaudz analiizes, paaris arguumenti, normaali noformuleets (subjektiivs) viedoklis un pat empiirisks piemeers, un lai arii tur daudz kam var nepiekrist shaadaa formaa pasniegta doma atver telpu diskusijai nevis taa kaa tava ieprieksheejaa divrinde kas no jebkuras puses skatoties ar savu dogmai liidziigo cietpauriigo striktumu, bez argumentaacijas un pietam dazhaadi interpreteejamiem izteikumiem ir neaugliigas diskusijas pamataa, protams ja vien tas nebij domaats humoristiski (uz to nedaudz noraada vienkaarshaa teikumu konstrukcija) bet vienalga liidz gaumiigumam pietruukst daudz.
0
a es nupat pamodos, ieshu laikam uz darbu
0
ja godiigi, no shiem ljautinjiem paarskrien shermulji. idiotisms. beerniibaa pret sienu dauziiti...
0
maigonim uraa
0
XDDDDDDD
man patiika artūra koments...
''(uz to nedaudz noraada vienkaarshaa teikumu konstrukcija)'' <<< tev ir viens sarežģīts teikums ;)
0
Citeeju:

"nu taadi neko iisti jaunu laikam visi tie skini nebuus viss cik nav redzeets ka braaljojaas ar reperiem mazo ritenju puikaam nerunajot nemaz par gotiem un pankiem... pamaz mosh mums vinju veel nevar kartigu tiiru kompaaniju salasiit hehe"

Nu Artuurs, tu gan esi LOX augstaakajaa pkaapee, viinni braallojas, haha, iipassi jau nu ar gotiem un pankiem, blleee ibio tie viss vairaak ciess no ssiem surogaatiem
0
Viņš bija domājis redskinus laikam.
0
rediskinus;)
0
NU ko lai saka , es pats Vecrīgā nereiz esmu redzējis ka , gotes , panki biedrojās ar Skiniem, par metālistiem nemaz nerunājot,

Runājot par redskiniem, diezko daudz LV es tādus nemaniju.
0
maz skaties bleh
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas