Tērauds
0
Droši vien jau visi zin, bet ja nu kāds tomēr ne, tad šite www.visulatvijai.lv/index.php?kat=n&id=...
ir viens interesants skaņdarbs.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jau trešo reizi šodien uzeju šo linku
dziesmas teksts vispār man liekas ūbersmieklīgs, mūzika nepavelk, nu nepatīk
0
Bišķi palasīju to tekstu, protams atgādins Skyforger, bet galvā sāk skanēt Inokentijs, viena viņam tāda labā dziesma. "Uz priekšu, uzvaras karogs ir jānes mums..." kautkā tā.
ā to dziesmu vēl nesmu dzirdējis...
0
Labs gabals, nu cik nu labs, bet labs. Man patīk labi gabali, protams labi labie ir labāki.
Nav takā Quorthon saka... viņš tik māk pisuāram garām mīst un mest kāru aci uz blakusstāvošā olas..
0
Ja jau nevienam nedos, tad ari paši sev nedos. Jo līdzko tiek iedalītas puses, un nav balansa no vienas galejības var iekrist otrā. Tā sanāk. Ilgtermiņa spektrā skatoties, itkā kādam varā būtu dot dabas spēkus un veltes ( zemi un teritoriju ) vai tos nedot, pasludināt gan ir vara. Ideja par piederību taču pastāv tikai domās, tikai tamēr kamēr cilvēki dzīvo.

Cilvēki izmirtu, daba paliektu... Kas tagad to dalīs, SPOKI ? Itkā zeme nebūtu pati par sevi un došanas vai nedošanas akts,ta pat kā peiederība nebūtu tirāka varas izpausme un alkatība, bet mirstīgiem spēkiem taču nav tiesības ko paturēt mužīgi. Ta ir vairāk kā stafete. Man patīk pasēdet un baudīt dzīvi, es varu paskriet arī stafeti, bet ne līdz tādam līmenim ka tiek radītas savstarpēji konfliktējošas grupas un vis tiek pacelts globālā limenī. tikai tapēc ka puika A domā kā puikam B ir krutāka smilškaste un puikam A skauž. Es neesmu par mieru, nedz ari par karu, es esmu par veselo saprātu. Cilvēki taisa naciju porpogandu un saka ka nedos nevineam Latviju, itkā to kāds taisītos atņemt. Vnk ļauni cilvēki. Dažiem vnk nekad nebūs labi.
0
Runājot par ideju, neslikti, iebarot savā parliecība vājākiem un jaunākiem cilvēkiem caur dziesmu politisko ideju. Tadas metodes jau ir visos laikos bijušas. Bija viens politiķis kurš dalīja bannānus, ka viņu sauca, nesen tas bija. Ja kas tads dziesma ir klasisk paraugs tai otrajai dziesmu kategorijai, par ko jau es runāju, pei kuras pieder arī jaunais Huskvarn, viegli sagremojama mūzika, nekā jauna, mērķauditorija ir dažadi panki, vairak vai mazāk nacionālistiski noskaņoti ( piem. adasgalvas no ang.v. "skinhead" ), rokeri, un droši vien kāds matains vēsturnieks kurš te jau pā forumu ar savu izturīgo telti dīdās. Teoretiski dziesma ir sasniegusi savu mērķi un tam ari es aplaudēju.
0
Kads am vispār sakars ar latvijas labklajību , es neredzu īpaši. sviests. Fashisti VS komunisti. pz, bernudārzs.
0
Bandīti Vs policist.
0
Satan VS santaklaus.
0
Satana klauns. laipni lūgti uz šovu.
0
Augt, augt un daudz saulainu dieniņi tiem gurķīšiem no sirds novēlu. Līdz tēraudam nu nekādi vēl nevelk. Es tādu dziesmas tekstu toč pie sevis neburkšķētu kaujā ejot, tad jau labak "Div Dūjiņas .."
0
div dūjiņas gaisā skrēja...
šita dziesma mani katru reizi paķer XD
0
apaļo galviņu brainwash
0
Zipijs var muldēt, cik grib, bet man tā dziesma tik un tā liekas pašķidra un pavāja, vokāls baisi monotoni dzied

0
Beidzot saņēmos un arī noklausījos.
Piedodiet man, vecam āzim - bet no muzikālās vērtības tur nav nekā... OKI - atbalstāmi ir tas, ka jaunieši ir izveidojuši savu grupu un cenšas spēlēt - bet varbūt labāk vēl gadiņus 2-3 pieslīpēt savu spēletprasmi un tad līst ārā no pagrīdes.
Visulatvijai mājas lapā rakstīts,ka ieraksts ir veikts profesionāli - tādā gadījumā, tam, kas bija miksētājs vajag izraut rokas, jo tik sūdīgu miksu var veikt tikai pagrabā ierakstītām grupām.... Jeb arī ierakstīts tapa tik sūdīgi, ka nebija ko miksēt vairs...
0
Vārdi ir diezgan neinteresnati un vienveidīgi! Varēja būt spēcīgāks vokāls, bet kopumā ņemot apvienību var uzslavēt par nacionālradikālas propogandas izplatīšanu atbilstošās ļaužu masās!
0
за родину!!!!!
0
pilniigs sviests - izklausaas kaa "savaadi gan" vaihujvinjzinkaasaucaatosu... veidota parodija par skyforger veidotaajiem pashiem savukaart atrodoties attiistiibas stadijaa kura ljauj sagremot tikai liivus
0
Primiķivšiki .
0
Es saktos to ari esi klausījies robotico debilismo
0
vnk smieklīgi..
0
^ pilnīgi precīzs secinājums, nav ko piebilst!
0
Njā, es kad noklausijos, domāju ka negribētu; lai šitāda mūzika parādās plašākā sabiedrībā...
0
liivi dziivi blje :D
0
aha :D
līvi lol
0
nje nu nepaaraak gan, neparaak pajeels tas muzons & vokaals
0
nu jaa rockmuzik tas saucaas btw... :D
0
steel
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas