Ihsahn - The Adversary
0
ņemot vērā, ka te daži (*ahem*) brīžiem klausās kaut ko citu, ne tikai Flaying un Azerbendsplei/Menovorkil, gribu izmantot izdevību un paslavēt bijušo Emperor galveno vīru ar fantastisku albumu.

Te kā katlā salidināts viskas - ir Emperor atskaņas ar niknākām vietām un pat haiperblāstiem, ir šis tas no death un thrash, vietumis ļoti progressive rock/metal skaņas, ir neuzbāzīgas, bet visuresošas orķestrācijas un šur tur paskaļi taustiņi. Mūzika nereti ir stipri tehniska, taču spēj negaidīti pērlēkt uz lēnu, episku un klusu taustiņu dudināšanu ar maigu balsteli virsū.

... vopšem, neaprakstāmi un nekategorizējami... vienīgi var ielikt tai plauktiņā ar uzrakstu "nezinu, kas tas ir, bet baigi tīk" ;) Ihsahn izmanto visas balsis - gan rēcienus, gan episko tīro balsi, gan King Diamondiskos spiedzienus (atminat fantastisko Mercyful Fate kaveru "Gypsy"?). Jā, ir jūtams Emperor zīmogs dziesmurakstīšanas stilistikā, bet nekādu Nightside Eclipse gan negaidiet. Ja cerat, ka iepatiksies ar pirmo klausīšanās reizi, labāk nemaz neķerties klāt.

Un šobrīd man nāk iekšā Mercenary albums, kam izlaišanas datums ir augustā. Es principā gatavojos mainīt apakšbikses :P :D

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Obanā, kā to Mercenary sauc? 11 Dreams ir fantastisch gut.
0
Ā, nevermind, pats atradu.
0
Un ko darīt tiem, kuri neklausās ne Flaying, ne Azerbendsplei/Menovorkil? Kā arī tiem, kuriem iepatikās no pirmās klausīšanās reizes, jo tas nebija nekāds pārsteigums pēc Emperor "Prometheus..." (*ahem*)
0
Mja. Dirsā laikam ir. Jo es redz, Flaying klausos un priecājos, zato Azerbendsplei/Menovorkil gan diezgan reti. šo te Ihsahn novilku, klausos tagad; prognozēju,ka līdz beigām iecepīs ne pa jokam, jo pie trešās dziesmas jau labs rādās. Vokāls gan pagaidām vēl kretinē.
0
Mani reāli iecepī šobrīd:

Theudho - The Volsunga Saga - 2006

iesaku tiem, kam patīk klasiskais Ancient Rites.
0
.. iesaka mainīt plati.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas