Pantera
0
Vakar bija raidījums par Pantera. Kurš vēl bez manis domā, ka daudzās Pantera`s dziesmās izklausās pēc hardcore influences? Un arī ģērbjās viņi kā hc un kad vokālistam bija skūta galva un viņš dziedāja Walk, tad tur vispār tīrs hc. Bet visi tikai saka: "Heavy metal, heavy metal", neviens ar pušplēstu vārdiņu nesaka, ka tas ir hārdkōrs.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tas tapeec , ka taa ir daudziem saapiiga teema...
Kaadreiz jau Pantera bija laba grupa. COWBOYS FROM HELL utt lietas... Tas bija heavy metal ;)
Jaunie drankji protams saak vilkt uz metalcore driizaak. Peedeejie Panteras darbi man ljoti nepatiik , tai pat laikaa , vecos var klausiities atkal un atkal. Nu vot taa - pieveersies metalcore , un izjuuk tava labaa grupa , noshauj tevi pashu un veel citus , ieliek tevi KISS zaarkaa , un ozzy.com uzraksta paaris vaardus par to ka esi bijis kruts. Aamen bazniicaa...
Maaciiba : "nespeelee metalcore , hardcore , vai dajebkaadu citu core..."
0
grupa kurai neskatoties uz visu bija savs unikālais skanējums
0
Fauns spēlē grindcore.
0
Pnatera nekad nav bijuši HC vai MC. neesmu bijis nekāds Pantera fans, bet, liet ūdeni par vienu ietekmīgākajām metal grupām gan nav smuki...
0
Es gan gribētu piekrist, ka pēc CFH tur bij spēcīga kōra smaciņa. CFH varētu saukt par thrash, Power Metal - heavy/speed metal, iepriekšējie 3 - glam rock. Man tikai nav īsti skaidrs, kāpēc paši Pantera izliekas, ka pirmo 4 albumu viņiem nekad nebūtu bijis - tos glam tā lāgā neesmu noklausījies, cik dzirdēts, nekas sevišķi jēdzīgs nav, bet "Power Metal" ir ļoti labs hevītis apmēram Judas Priest stilā.

0
nu Pantera ir pie thrash/groove metala.
Principā nu man vienalga pie kāda stila shos pieskaita tā bija ir un būs viena no manām vismīļākajām grupām.
Laigan pats Fils teic ka shie heavy metal
nu nedz pie hc nedz pie mc shos nevar likt

0
Jā, bet dzirdēju Pantera`s coveru, ko izpildīja kāda hc grupa. :)
0
jaa , nu ja The Great Southern Trendkill nav ne MC , ne HC , ne dajebkas , tikai ne Heavy , ne Power - un kur te vispaar "groove" , tad nu nez...
0
dajebkas nevar būt tas, ko da jeb kad ir uzražojusi Pantera, protams, cita lieta, cik precīzi to visu var sabāzt kādos ramjos, un vai vienmēr tas par visām varītēm ir jādara. nu, bet katram jau patīk paspīdēt citu acīs tieši ar vien sev raksturīgām perversībām. tāpēc veči kapli zobos un - "kapaj boljshe, kidaj daljshe" ..
0
slayer jaunais albūms ar jau velk uz HC vai MC, bet ja kārtīgi ieklausās, tad ir tomēr diezgan jūtams thrash... par pantera nevaru objektīvi spriest, baig sen neesmu klausījies.
0
Ar ko gan atšķiras HC un MC, cik dzirdēts pa pālim skan baigi vienādi
0
Laikam MC ir vairāk mākslinieciski ekstravagantu ģitāras solopartiju.
0
manupraat visai hc. liriskaas kompoziicijas protams pat neozh peec liriska hc bet kachka vokaala maniere un vispaar visa atmosfeera ir diezgaaan hc stilaa ietureeta. a tas baigais uzbrauciens skaitaas vai ko? fusion ov stylez ir speeks!
0
nu es domaaju gan, ka skaitaas.
0
nu i stulbi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas