Jaunais My Dying Bride
0
Nu,kāds jau ir dzirdējis jauno albūmu? es pašlaik klausos,jāatzīst,ka ir labs.Vokāls gan tāds mierīgāks palicis,bet vienlaikus arī drūmāks.Pēc mūzikas,ideāli nostrādāts doom,ar tīru skaņu,pašā laikā rudens sākumam.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vēl kačājās. nav ar to stulbo balstiņu virsū promo?
0
nea,ir normāls.Intar,varbūt tu arī kaut ko ierakstīsi,lai te arī par mūziku kaut kas tiktu runāts? :D
0
vienreiz pagaidām noklausījos un secinu, ka ir zaibiss, kā jau My Dying-smagi sulīgi riffi, maidaingiskas melodijas. growlings krietni mazāk ka Songs of Darkness..., pārsvarā Ārons gaudo kā pienākas. no pirmās reizes riktīgi iepatikās Thy Raven Wings-to es vairākas reizes uz repeat laidu. jūtu, ka šis būs manā 2006 gada lbāko albumu augšgalā..atšķiras šis albums ar to , ka nav tas tradicionālais, kad dziesma apstājas un tad ir kāda akustiska starpspēle, siņķiks un tā, šinī albumā nav, tāds varētu teikt vienā ritmā ieturēts.
0
kad būs jaunā labuma turneja, derētu taka viņus Latvijā:)
0
gribēju teikt -albuma- bet tāpatās ar labi skan -labuma-:D
0
:DDD @tolx

Bet ja godīgi, esmu viens no tiem, kam My Dying Bride ir samērā vienaldzīgi. Paretam uzmetu šo to no viņiem, bet noteikti nav starp tiem ansambļiem, ko klausītos regulāri, tāpēc pagaidām arī neesmu sevišķi iesprindzis šito noklausīties. Tā vietā šobrīd mēģinu pārvārīt jauno, brīnišķīgo Belphegor albumu Pestapokalypse VI (out on Nuclear Blast on October 27) :)) Kā arī vēl dažus albumus, par kuriem pēdējo pāris nedēļu laikā esmu uzsācis visai neauglīgas tēmas šepat :DD
0
tie,kas tajās neauglīgajās tēmās ir apspriesti,ir jau noklausīti.Būs laikam jāuzcep man tēma par Dream Evil jauno garadarbu.
Belphegor ar tūlīt ievilkšu,ja jau saki,ka ir labs,tad būs jāpaklausās.
0
tolx rulle, tikko kā neviens neliekas zinis, ko šis kautkur izkodis, tā šim uzreiz spalvas gaisā. ja jau esi izmalis tās neauglīgās tēmas, ta tač pats ar vari padalīties, ko par to dzirdēto domā, un Intaram būs interese to palasīties.
0
vel nedzirdeeju, bet tulitass iechehkoshu!!
0
esi norūpējies? vēlies par to parunāt? tevi tas nomāc? :DDDDD
0
jā, esmu trakoti norūpējies, jo mans vēders otro dienu nav izgājis ..

nu dien vēlos parunāt. moš zini, kā to lietu nokārtot (ai nē, es pats tač zinu - vaig tur apakšā kādam biš ar mēlīti pastradāt, ta tā lieta aizies. Un ņemot verā, ka te viens ir labprātīgi pieteicies, nu ta uz priekšu).

nē, nu gan ir štokos, bet pie tām mēles kustībām tev vēl nopietni jāpiestrādā ..
0
ok... vakar un šodien kopā esmu to noklausījies kādas reizes 20... kad jautāju Hamišam no MDB, kāds būs jaunais albums, viņš man uzrakstīja, ka tas būšot visneparastākais un līdz šim savdabīgākais, ko viņi ir radījuši. sākumā likās, ka šī atbilde ir klišejiska, jo visas mega grupas tā parasti izsakās par saviem jaunākajiem albūmiem. bet, klausoties šo albūmu, jāatzīst, ka Hamišs nav melojis.

salīdzinod at SoDWoL, jaunais ir daudz aktīvāks, nav tik drūms. Protams, tas ir ļoti sabalansēts un perfekti nostrādāts, kā jau visi MDB albūmi. Visas dziesmas ir interesanti klausīties, tajās ir ļoti maz taustiņu iespēles, viss akcents ir likts uz balsi un ģitārām. Ģitāras MDB nav bijušas tik labas kopš The Light at the End of the World laikiem. interesanti rifi, zināmas jaunas tendences (cik nu oriģināls vairs var būt metal ietvaros...), perfekta skumja atmosfēra. MDB atkal pierāda to, ka par mīlestību var sacerēt ne tikai banālas dziesmiņas. Viņu skatījums kārtējoreiz ir dziļš un uzrunā ikvienu, kam šāda mūzika iet pie sirds. Maz growlu no Ārona puses. bet, tas ir labi, jo der ieklausīties lirikā. manuprāt, vissakarīgākā lirika, kāda viņam bijusi pēdējo 2 albūmu laikā.

kopumā, skaists albūms, kas nebūt nav apnicīgs, un spēs noteikti piesaistīt jaunus fanus MDB mūzikai. Kopā ar Celtic Frost jauno albūmu, MDB manā šī gada doom topā ieņem pirmo vietu. labākās dziesmas albūmā - to remain tombless; deeper down; the blood, the wine, the roses; thy raven wings.
0
Njū, es tik daudz reizes neklausījos, bet pietiekami, lai par to, ko pateiktu..klausījos arī guļot...sapņjot..Jāteic... ka šis albūms ir daudz atmosfēriskāks un emocijas izraisošs..sawā skanējumā(gitāras, vokāls, maz growl) atgādina Dreadfull hours..bet kopumā, manuprāt tas nav solis uz priekšu viņu muzikālajā attīstībā.ļoti labi bungas ir saražotas, ļoti skaistas pārejas un keybordi nav overused..favorīt treks:
L'amoure detruit
Thy raven wings(unikāls gabals)
deeper down
The blood, the wine, the roses
Vietām bij kāds growls, bet minimāli, un arī neko daudz nemaina..
Lirikas koncepcija progress..labāk un labāk..
9 ar pusi out of 10
0
iecepīja
0
dāmas un kungi ir iznācis MDB singls "Deeper Down", kurā bez tituldziesmas arī ir nekur neiekļauta jauna dziesma -Child Of Eternity- un A Kiss To Remember live versija.
0
ja kādam interesē te var noskatīties svaigu interviju ar Āronu

vids.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
Kopsh albuuma iznakshanas jateic albuums ir progresejis un muziki prot varieet un manipuleet ar to. Dziesmas The Blood, The Wine, The Roses beigu moment ir pieraadijums tam ,kaads buus naak albums:-)Ta teica Aarons intervijaa.
+2
MDB atgriezies oriģinālais ģitārists Kalvins (kurš gan jaunā albuma komponēšanā nav piedalījies) un 18. septebrī būs jauns albums Feel The Misery. Parādījusies pirmā dziesma And My Father Left Forever.
Nu baigi smuki!

www.youtube.com/watch?v=ihsXlWvyjJo...

0
Albums ir iznācis. Spotify ir jau noklausāms un skan labi.
+2
Te jau E. kungs citā tēmā pilnas ausis ar ditirambiem piedziedāja :)
0
nu es itka reizes 3-4 noklausijos, neko sliktu neteikshu un ari neko labi...
bet nu ja, "dumistiem" varetu vinsh tiri labi patikt :)
0
Par PL ir labāks
0
Nē PL labāks. MDB tādz gay drusku
+1
MDB kā jau MDB - bez izmaiņām. Pēc albuma noklausīšanās pārņem tāda deja-vu sajūta, itkā kaut kur tas viss iepriekš jau ir dzirdēts...
+1
esmu bijis uzticams MDB fans, arī šis jaunais man patīk un izklausās ne par mata tiesu sliktāks par jebkuru citu MDB materiālu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas