Ambient
0
Sveiki!
Man taadas luugums peec paliidziibas. Taalajos 90tajos, kautkur pa vidu, bija kacjkaada blice, kura speeleeja forshu ambient, taadaa riktiigaa mironjmetaalistiskaa piegaajienaa - nu iisteni purva brideeji. Tagadiitinjaas sagribeejaas paklausiities, bet diemzjeel neaceros nosaukumu. Bija man uz kasetes, bet taas jau sen esmu visas izmetis:( Varbuut kaadam ir kaada ideja kursh tajaa laikaa kucjko taadu ir izdevis?
Kasetes vaacinjsh bija taads zaljos tonjos ar pliku sieviskji drakona apskaavienos. Nezinu gan cik orgjinaals tas ziimeejums bija - kaanekaa A La Centraaltirgus Rec. Inc. izevis :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Zaļš vāks, un plika sieviete drakona apskāvienos bija HERESIARH kasete... tikai diez vai tagad te iet runa par viņu....
0
un precizējot - 90 gadu vidū AMBIENT vilnis sāka izplatīties lieliem soļiem, tobiš, grupas bija n-tās... tāpēc ja neko neprecizēsi konkrētāk - palīdzēt bus neiespējams.
0
Heresiarh nebija - to preciizi zinu. Ja nemaldos nosukums saakaas uz "D" un ruuca taa ka vaardus nevareeja izkjirt. diemzjeel preciizaak neko pateikt nevaru:( Nu ko.. buus veelreiz jaapamoka tante Guugle. Ieraudziishu nosaukumu, varbuut atcereeshos....
0
Nu vispār AMBIENT mūzikā neviens nerūc.... Ambients ir skaņu/toņu "mākslojums", kas ir domāts relaksācijai....
0
Nedaudz off, bet vai HERESIARH bija ambient?
Un vispār man tas stils asociējas ar sintezatoru kalniem, palabojietja kļūdos
0
KoDe - protams, ka Heresiarh nebija ambients - bet bija tāds vāciņš, kā aprakstā....

AMBIENT - nav sintiņu kalni - tieši pretēji - taustiņu mūzika, bet ar minimālisma piedevu... un dalās n-tos novirzienos....
0
a vai tad tā neskaitās rūkšana , ja orki kaut ko urkšķ un ņurd pa vidu ? :D
0
Tad Quorthon tas vairs nav ambients....
0
a par to relaxaaciju sonnenmensch taa viennoziimiigi gruuti pateikt un tev jau to vajadzeetu zinaat ;). un arii par minimaalismu. ambients tak tikpat plashshsh zhanrs kaa jebkursh cits. ir arii power ambient ja kas kas galiigi nerelaxee. pie non vispaar panika un halucinaacijas meedz saakties it sevishkji ar pleieri uz ielas utt
0
nu bet tas bija ambient, tikai ar orku rukšķošajiem dialogiem pa vidu :D tač viņi miljons veidu
0
Lab, lab, viiri, pietiek cepties:) Kautko, skjiet, jau pats atradu. Grupa saucaas Delerium. Shobriid gan vinji speelee taadu kaa elektronisko muuziku ar sievietes vokaalu, betnu baigi liidziigs tam, ko es mekleeju. Jaameegjina sadabuut visi albumi. Var jau buut ka shamie liidziigi kaa Paradise Lost vienaa jaukaa briidi nomainiija savu imidzju, stilu u.t.t.
0
nu delerium gan ir bullshits kam ar ambientu tikpatdaudz sakara kaa dainim porgantam :D:D:D:D
0
hmmm, cik es zinu ir 3 dažādi Delerium'i...
ei tu sazin', par kuru te cilvēks domājis....
0
†††

tavs komets, divus atpakaļ - nu kā lai cilvēkiem, kam ir tikai pavirša nojausma, par ko lieta, lai paskaidro, kas tas ir.....
Nevar tak 3 vārdos un ar visām niansēm, ja neko tolkom nav dzirdējuši - tāpēc es arī izvēlējos prastāko paskaidrojumu :)

0
iet runa par to pashvako ebm elektro pop goth hvz cik nojaushu. tas bija nesleepti komerciaals apakshprojekts kaukaadam nopietnaakam projektam tikai neatceros kuram.

nu jaa ja taa pieliidzinaas vidusmeera klausiitaajam tad protams nav ko niansees iesliigt :) un galvenais jau tikt saprastam.
0
Lai svētīti tiek garā vājie :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas