COLLIDE @ LT
0
Progressive Not Agressive @ Alytus
2006-12-01 piektdiena 21:00

WOZU [vno] alternative metal
FIRE GARDEN [alt] progressive metal
COLLIDE [lat] thrash metal
ENDARKENMENT [alt] progressive black/death metal

"ZOO underground", Pramonės 1, ALYTUS
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tas ir mājiens ka visiem tagad jākratās uz Lietuvu ?
0
Katrs saprot kā vēlas!
0
Fuck yeah, tiessi taa dzeki!
tas ir jau mazs solis araa no ssii katla!
Greetings form LV brutal death warcore band GATLING!
0
pareizi Iatollah, labak true fucking hard shit rock pa vieteejiem krogiem vieteejiem dzeeraajiem un pankiem!
true fucking true
0
Paldies par atbalstu!
0
Hellhammer - tu brauksi uz Lietuvu skatīties Collide ? Nu , pasaki godīgi ?
0
Malači - šeit vajag grupai novēlēt veiksmi, nevis piesieties!
0
nu , es jau nesaku ka kautkas ir slikti. tas ir baigi kruti ka Latviešu grupas tiek tālāk par Latviju. Es tikai domāju - vai tik kādam nav sakāpis galvā , un ka tik šie negaida lai tagad masas īrētu autobusus un brauktu skatīties... :)
0
es jau nesaku, bet tikai saku... tikai domāju, vai tik kādam kaut kas...

atradies zvaigžņu slimības dakteris-kops. pfff...
0
iatollah es cietos..bet...tu esi duraks...vnk tiirs, izcils duraks....butu labak kadreiz pieveris zhaunas...
0
vo vo... tā kā tāds - es nezinu... man arī viņš besī.
0
Ble, es meeginaaju ar Tevi nromaali - NEKAA - TU TIESAAM ESI IDIOTS PAMATIIGS!!!!!!!!!
0
xeadzax
Es brauktu skatiities un paardiities, Tu zini, ka man riit pasaakums Depo , tape nevaru.
0
Paldies.
0
ble, es ar brauktu ja buutu autobuss :)
kas tad ir, tas skaitās nepieklaigi pompozi ja butu autobuss?
iatollaham skauž :D
0
nebiju domājis ka te tiešām kāds brauktu uz 4 nekad nedzirdētām grupām kautkur Lietuvā.
Es saprastu Skyforger , Sanctimony vai kas tik te jums neliekas kruti - bet nu ok , ja jau jūs visi tik ļoti atbalstat visas Latviešu grupas , ta jau ir baigi ok.

(laikam prasīt kur visi lielie Lietuvas braucēji bija kad varēja Collide redzēt Ventspilī nebūtu pieklājīgi).
0
Tur visu saboojaaja viena cita grupa, tape ari nebraucaam! kaukaadi tur fuckini hardroceki, kas dirss nonstopa par citiem un cer nez uz kaadu atbasltu un domaa, ka VISPAR driixt ko dirst, ja patiesiba mates piens uz luupaam un sencca kreejums aiz ausiim!
0
Nu jau man tas metāla dievu vectēvs sāk krist uz nerviem. Cik var dirst bez jēgas? Es, cik atceros, neko stulbu neesmu dirsis uz tevi un Bleakness vēl jo mazāk. Iatollah gan diršās ar kārtīgu diršanos, bet viņam ir vismaz kaut kādi pamatojumi. Bija jau bezjēdzīgs un muļķīgs tas jautājums "nu ka saki godīgi - vai brauksi?", bet tava atbilde bija vēl nožēlojamāka. Tava mutes brūķēšana ir bezvērtīga un tu neesi nekas, lai par kādu varētu teikt "patiesiba mates piens uz luupaam un sencca kreejums aiz ausiim!". Kā jau Iatollah teica, no mums viens ir vecāks un pārējie - divreiz platāki par tevi, bet ja tu to domā kā grupas vecumu, sasniegumus, pieredzi vai vērtību, tad varu atzīt - mēs neesam sasnieguši praktiski neko, bet tik pat tālu esi ticis arī tu. Vienīgā atšķirība - tu esi pabijis 100 dažādās grupās. Tas gan nemaina faktu, ka tu tāpat ne ar vienu no tām neko neesi sasniedzis. Fuck you! Pienācis laiks beidzot tev uzdirst, jo savādāk tu tikai dirsies un tam nevar saredzēt gala...

==========================...

Sorry Collide`iem par topika cūkošanu. Es arī pa brīvu uz Lietuvu pie jums nekratītos, jo tik pat labi varu redzēt tepat Latvijā :D Es jau vispār tāds - uz Metallica ar nebraucu, jo nebija LV...
Tepat Latvijā gan jau aiziešu paklausīties vēl kādu reizi. Un savos mēģos pafanosim par "Go Insane" :D Un, ja kas, pirmā dziesma, ko mēs kā grupa pašā sākumā spēlējām bija "Troops Of Doom" kaveris :D Tagad gan galīgi viss aizmirsts jo ļoti ilgi gabals nav spēlēts...
0
Hā Hā :D
Piekrītu.
0
ZINI IDITOT, PALASI PATS KO TU RAXTI PEEC DIVIEM GADIEM UN TAD , JA TEV PRATS NEBUUS NOLAISTS GUMIJAA, MOSK SAPRATIISI.
GAN TU, GAN TAS OTRS AAXTS TE IR IZBESIJIS VISIEM LIIDZ KAKALAM AR SAVAM STULBAJAM GRUDRIIBAAM.
0
Un tev tapēc ir jālec no biksēm ārā?
0
mjaaa ... tik tiessam kaa jau Sonnenmensch saciija ... grupai veiksmi...

bet ko par jums ccalli...
juus jau jeb kuraa foruma sadalla saliksiet savas kakas un visu piesarnosiet!

eu zinu ... varbuut kaads mani atbalstiis jaauztaisa priekss tiem kuriem patiik lamaaties vienam uz otru braukt virssu, teikt ka tas vai ssitais ir maajiens, vai kaadam tur piens aciis sperma ausiis,blla utt.. jauuztaisa forumaa teema : GRIBI DIRSTIES NAAC TIK IEKSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

tak beidziet ssito bezpriggelu!
0
Bļa , kā es varēju aizmirst "Go Insane"... vot tas tiešām ir kruts gabals : "GO INSANE , GO INSANE , YEHAA" labais :P

ninja69 - nelīdzēs. prikols jau ir tāds , ka nekas nesākās kā diršana. kāds iekomentē kautko , un kādam tas nepatīk , un tā tas arī aiziet. es tiešām nekad dzīvē neēsmu redzējis ka kāds konkrētu iekomentētu kautko lai atklāti uzdirstu.
Aizejam uz jautu topiku , kurā apspriežam kādu grupu - atnāku es , piemēram , pasaku ka man riebjās. Atnāk Hellhammers un pasaka : "tev jau tikai popsa patīk sīkais pediņ". Es nevaru noturēties un saku : "tu esi [slikts vārds]" , atnāk viņš un saka : "tu esi baigais kroplis".
Atnāk Intars un saka : "jūs abi esat debīli".

Diršanās sākās tur , kur kādam nepatīk iepriekš uzrakstītais koments ;) Vienīgais kā to visu var pārtraukt , ir iemācīties neatsaukties uz citu komentiem ja netiek uzdoti jautājumi.
0
Tieši tā, Iatollah! Un viss beidzas ar to, ka atnāk Einārs un smaidīdams dzied "Hello, I love you" :D
0
Man ir smaga aizdoma, ka jūs, džeki, miegā sevi aiztiekat. Bet saprotu jau es jūs.. pirmie vaibsti dīgst.. vaidziņi sāk ilgās stiepties tīkamas formas meklējumos.
0
zilākais komentārs ever. un galvenais ka pašam liekas nāvīgi asprātīgi.
0
Ko nu man tagad darīt? Es tā gribēju, lai tev patīk mans komentārs... tā gaidīju tavu viedokli par viņu.. gandrīz tik pat ļoti kā Collide gaidīja tavas domas par viņu koncertu Lietuvā. Un še tev! Tā izgāzos... Sarunājam, ka nākamreiz visi centīsimies rakstīt tādus komentārus, kas patīk iatollah, ok?

^lūdzu uzraksti savu vērtējumu par šo komentu arī. Ļoti gaidīšu... (tu esi tik superīgs!)
0
Ja reiz Collide uztaisija topiku forumā , tad viedokli gaidija gan ;)

A tev liekas ka man tagad būtu jādomā ka tu esi baigais vecis , jo uzrakstiji lielo vīru cienīgu komentāru atkal ? Tjipa - baigi pasmējies par mani , sīko muļķi , un tulīt atradīsies vēl kāds kas fano par taviem unikālajiem tekstiem.
Man patīk - tu esi ģeniāls... raksti ko gribi , katrs koments ir pa savam kruts un faunisks...
0
"Ja reiz Collide uztaisija topiku forumā , tad viedokli gaidija gan ;)"

Tev neienācā prātā, ka viņi šeit pirmkārt ielika informāciju par koncertu, un komentāri ir tikai iespēja, kuru tu tik ļoti steidzies izmanot pie pirmās izdevībās, neatkarīgi no tā, vai tev ir kas sakāms, vai nē?

"A tev liekas ka man tagad būtu jādomā..."

A man liekas, ka tu nemaz nezini, ko nozīmē "domāt"

"...un tulīt atradīsies vēl kāds kas fano par taviem unikālajiem tekstiem"

Nav izslēgts, ka atradīsies kāds, kura viedoklis saskan ar manējo. Un? ... Tev sirsniņa sāp, ka par taviem tekstiem neviens nefano, vai ko tu ar to gribēji pateikt?

Cāļuk, tu tik cītīgi raujies visus zākāt un kritizēt, bet pats kritiku neturi?

Nesteidzies tiesāt, sodīt un spriest
Mācies saprast, mīlēt un ciest (klusu)

;)
0
Ko jūs visi vienam uzbrūkat.Iatollah ir vienkārši tāds - ekspansīvs? Vai kaut kā tā.
0
Faun, man Iatollah labi paskaidroja savu teksta būtību. Tas, ka Collide te ieliek baigo "informāciju par koncertu" ir uztverams kā mājiens "organizējiet autobusus, bariem brauciet uz Lietuvu!". Un viņš tikai cenšas paskaidrot, ka neviens nebrauks, jo Collide taču var redzēt tepat mājās un viņi arī nav nekas tāds kā Slayer vai Testament, lai kāds vispār viņu dēļ gribētu kratīties tik tālu.
0
Un collide tāpat uzstājas tik bieži...
0
Bļa - tagad visi domās , ka es diršu uz Collide , un tagad arī Collide gribēs mani nosist.
Jūs visi esat stulbi. Es jau sākumā prasiju : "vai tas ir mājiens..." bļa - grūti ir normāli atbildēt ? atnāk 30gadnieks Fauns kas vēl jo projām savā pusmūžā sēž vecākiem uz kakla(ar ko tu esi labāks par mani ? tu mēnesī saņem tik pat cik es praksē , tu brauc ar sabiedrisko , labākajā gadījūmā ar lētu parodiju par mašīnu , un lai uztaisītu savu ģimeni tev nepietiek drosmes). Sāk kautko dirst , ka es tjipa visus nodiršu.
Kurā komentā es esmu bijis tas , kas pirmais kādam dirš virsū ? Es kādreiz esmu ienācis iekšā ar ziliem komentāriem un visus saucis par debīliem sūdiem , jo man nepatīk viņu viedoklis ? Tas , ja kādam nervi netur nav mana problēma... Tikai nahuj es vislaik esmu tas kas ir vainīgs ?
Lielākie muldētāji jūtas dikti vareni - "man ir pa 10 gadiem vairāk nekā tev". A kauns nav ? Es nelielītos ar savu vecumu ja pa savu dzīvi es pat normālu dzīvokli nebūtu spējīgs nopirkt...

sorry ka es tagad piesienos pa materiālām lietām , vienk zajebala ka visi lielie dirsēji , baigie varoņi , un lielie pieredzējušie koncertos spēlētāji dzīvē ir vien 17gadīga skolēna līmenī lai vai kā...
0
un vispār - šobrīd šitam visam nav nekāda sakara ar Collide. Es tikai prasiju , vai viņi gaida ka visi īrēs autobusus un brauks... Elementārs jautājums(p.s - pasākumu reklāmas var iesūtīt uz info@truemetal.lv , a forumā nav jābrīnās ka tiek viss piedirsts - forums paliek forums).
0
Iatollah - vai neesi dzirdējis, ka nauda nav galvenais? Eksistē tāds viedoklis. Šorīt vēl pieslēdzos Tevi aizstāvēt, bet Tu laikam esi nolēmis visus nokaitināt.
0
iat: "Jūs visi esat stulbi."
mammuuu, kaapeec visi mani ieniist?!
0
mjā augsts gan tas zināšanu līmenis tam iatollaham, pilnigi vareetu tevi nodēvēt par materiālo Allahu...
vai vienkārši par lohu...(tikai saku kā varētu nodēvēt, neko nēsmu uzbraucis tev [ it kā ]...)
grozies kā gribi, bet tu tik tiešām proti nokaitināt...

kaut kādā bezsakarā attaisnojies,ka tas saka to un to atnāk Hellhamers un ... (tas ir pašsaprotams kā viss tas aiziet), meeen ... lasu tālāk pēkšņi sāc pievērsties materiālām vērtībām... un saznin ko tur sadzejo ... mēn es tev pateikšu es dzīvoju ar senčiem es strādāju un mācos ... aiziet tagad arī mani vari nodirst par to ka lūkt tāds man ir dzīves veids pagaidām,...nu tu dod!!!
vai tad runāts tiek par vecumu>?

Jelab,Hellhamer, Faun ko jūs teiksiet šajā sakarā>?

iatohhah-Diršanās sākās tur , kur kādam nepatīk iepriekš uzrakstītais koments ;) Vienīgais kā to visu var pārtraukt , ir iemācīties neatsaukties uz citu komentiem ja netiek uzdoti jautājumi.
- tavs teikums ..... nu re vai nu iemaacamies kluseet vai ari saku ka uztaisiissu sadallu NODIRS mani un tur vareesi visi kam luste saliist un viens otru nodirst...
piemeeram ar tavs tekstelis : Aizejam uz jautu topiku , kurā apspriežam kādu grupu - atnāku es , piemēram , pasaku ka man riebjās. Atnāk Hellhammers un pasaka : "tev jau tikai popsa patīk sīkais pediņ". Es nevaru noturēties un saku : "tu esi [slikts vārds]" , atnāk viņš un saka : "tu esi baigais kroplis".
Atnāk Intars un saka : "jūs abi esat debīli".

Par šo pašu tekstu tajaa NODIRS mani varETU sĀkt dirsties un visss un viss un viss un vissssssss!
0
Sveiki!
Esmu atpakaļ no koncerta un ko redzu - tādi komentāri, var pilnīgi kalnus gāzt.
Anyway - koncerts bija lielisks, klausītāji vēl lieliskāki, vieta nenormāli stilīga, organizatora attieksme ideāla (Latvijā, šķiet, tikai dažs labs spētu līdzināties...).
Rekomendēju doties pie braļukām!:)
0
ninja69 - nebūtu te tāds Fauns kam patīk tēlot baigo veci , nebūtu arī tik liela tā diršanās. Kā jau teicu - mani kaitina tie krutie veči , kas jūtas varenāki par citiem , tādējādi domā ka viņu krutos komentus kāds ņem vērā , un ir bars ar pakaļskrējējiem kas viņus atbalsta - neviens neiedomājas ka tas pats Fauns pa savu dzīvi nav sasniedzis ne sūda vairāk kā tie ko viņš nodirš.

Materiālās vērtības ? A ko , man jāciena Fauns tapēc ka viņš ir vecāks ? Man jāciena viņš jo viņš kautko dara kautkādā grupā ? To ka viņam ir baigā pieredze(ar šito Hellhammers lepojas) ?
Tur jau tā lieta , ka tas vecums ir apkaunojoš ja to salīdzina ar sasniegto - kas tā pa pieredzi , uztaisīt 10 grupas un visas izjaukt , un pēc n'to gadu aktīvas darbošanās mūzikā tikt tik pat tālu cik grupa kas pastāv pāris mēnešus.

Kā jau teicu - nejau es iesāku dirsties(un pat ja , piedodiet man apjukušam tīnim hormonu vētru kulminācijas periodā) , bet kapēc tik pat gudri ir arī visi šitie gudrie augstskolu beigušie , dzīves gudrību bārstītāji ?
0
Nu pag Tu tur ar savu koncertu, mums svarīgāk ir padirsties... :D

Iatollah - vispār tas ir pisģets šitā pateikt. vispirms jau Tev dirš par to ka Tu esi stulbs nevis par to ka Tev ir 17 gadi. Vismaz neesmu manījis ka kāds Tev uzbrauktu par vecumu vai par to ka neko no dzīves nesaproti. Es personīgi Tev esmu braucis par to virsū ka Tu nespēj uztvert extreme metal, citi, ka Tu vink esi stulbs un citu domas neuztverošs, bet ne jau par vecumu un materiālo stāvokli. Tad vēl īsti nav saprotams kurā vietā Fauns kko tā atklāti būtu dirsis. Patiesībā Fauns ar savu pirmo komentu tā arī nevienu sevis aizticēju konkrēti nenosauca, bet Tu nekavējies to sev pierakstīt un sākt dirst. Nu kurš tad tagad iznāk ir dirsējs?
Tad vēl Tavs teikums "jūs visi esat stulbi" un tam sekojošais "nahuj es vislaik esmu tas kas ir vainīgs" ir diezgan amizants salikums pats nepiefiksēji ka stulbi kkā izklausās?
Karoč kāpēc visās tēmās iznāk ar Tevi diršanās ir tā, ka ne jau tas ka Tavs viedoklis būtībā būtu pilnīgi stulbs, bet Tu absolūti nemāki to izklāstīt tā lai citi saprastu un būtu spiesti to cienīt. Kāpēc piemēram chazzrokam būtu jāsvīst tulkojot Tavus tekstus citiem? Domu formulēšanas jautājumi ir tie kas Tevi iegāž un liek citiem Tevi saukt par stulbu. A zin kur ir problēma? Tajā ka Tu domā ka mēs esam stulbi un nesaprotam. Bet Tev ir pašam jādomā par to KĀ Tu pasaki lietas lai citi Tev par to nedirstu.

Veiksmi!
0
Enemy - es tevi nēsmu pieminējis , un tev neko neēsmu prasijis.
Ak jā - izraut konkrētas frāzes no teikuma un sakārtot tā lai pašam izdevīgi es arī māku.
Turklāt - : "pašam jādomā par to KĀ Tu pasaki lietas lai citi Tev par to nedirstu" visu izskaidro. Tas ir vienkārši stulbuma kalngals : pateiksi ne tā - sāk dirst , pateiksi tā ka kāds nesaprot - sāk dirst , pateiksi tā kā kādam nepatīk - sāk dirst.
Visabidnāk ir tas , ka sāk dirst tie , kas tādi paši sūdi kā es vien ir... atšķirība - 10 gadus vecāki.
Par to vecumu - man ir vienalga vai man to piešuj. Es pats piesienos par vecumu , un saku , ka sēdēt lapās cenšoties savu varenību pierādīt bariņam tīņu , savā superkrutā veča un vissziņa tēlā , ir šausmīgi debīli - Faunam es ieteiktu nodibināt ģimeni un izbeigt dzerstīties un uzvesties kā sīcim.
Turklāt - ja reiz tu saki ka chaZZZrocks tik ļoti tulko manus tekstus , kapēc ir tā - ka viņam dalec , a citiem nē ?
Vai tiešām var būt ka viņš ir gudrāks par visu zinošo Faunu(es tagad sagrāvu jūsu variantu par Dievu , vai ne ?). Vai varbūt nevis kādam ir jātulko , bet supergudrajiem diršļakiem ir jāiemācās pašiem uztvert doma ;)

p.s - tulīt atnāks Fauns un sāks tēlot atkal baigo veci , rakstos savus palagus , kurus tā arī neviens nekad neizlasa...
0
iatollah - tagad tava kaarta :)
pirms kaada laika (un arii savaa zinjaa liidz shim - man ir taada pati pieredze.. taadeelj censhos maksimaali reti lietot sho forumu, jo atliek tik ierakstiit kaut teikumu, lai....)

"Bļa - tagad visi domās , ka es diršu uz Collide , un tagad arī Collide gribēs mani nosist.
Jūs visi esat stulbi. Es jau sākumā prasiju : "vai tas ir mājiens..." bļa - grūti ir normāli atbildēt ?")

Galvenais ir nevis jautaajums, bet ka TU to prasiji... un prasi ko gribi-rezultaats viens..
0
iatolaah...vienkaarssi zzel tevis paliek ...

izlasi visu sso sarunu no passa saakuma liidz ssai vietinnai un paskaiti, cik cilveeki jau tevi uzskata par...

veel kas Tu esi gaissreggis vai kaa, protams ka arii Faunam buus kas sakaams ar to savu p.s. tu pats sevi norakstiiji veel jo vairaak....meen Fauna palagus kurus neviens nelasa>? sskiet ka TU tos nelasi liidz galam veel reiz uzsveerssu TU, jo pietruukst pacietiibas... galvanais taisni taisni ...tikai tev ir taisniiba>?

un par to Faunu Dievu>>>>>> man rodas jautaajums no kurienes tev tik daudz informaacijas par Faunu?
kad tik tu pats neesi Fauna fanu pulka apsleeptais dibinaataajs, vinam tik un tik gadu , vinam ir suudiiga massina,... utt ... taada sajuuta ka tu seedi pie vinna maajaam ar binokli un visu pieraksti...
aj neiespringsti!
0
ninja69 - cilvēki "par" vienmēr uzskata tos kas pasaka to ko domā , un netaisās piekāpties kautkādam pusmūžnieku samitam , kas sava mūža laikā neko citu kā "lielā onkas" reputāciju truemetal.lv nav paspējuši sasniegt.

Man nevajag binokli lai saprastu cik daudz sasniedzis viņš ir. Elementāri - kapēc Repše nenāk te dirsties ? Kapēc te nenāk visi lielie politiķi , kas tik neskaitāmas reizes ir manīti koncertos ?
Kur ir visi banku direktori , būvfirmu īpašnieki , mākleri utt ?
Viņi te nenāks kasīties ar mani , jo es neēsmu viņu līmenī , ne zināšanu , ne sasniegumu.
Tādi kā te ir daži , pa savu dzīvi ne sūda nav sasnieguši tapēc izmanto iespēju būt krutiem vismaz internetā , pāris "metālistu" acīs.
Faunam ir acīmredzami mazvērtības kompleksi - viņam ir svarīgi lai kāds viņu uzskata par krutu , lai kāds fano par viņu , lai kāds priecājas par lejkanām ko viņš dala. Viņam vajag uzmanību - vienalga kādu , bet viņam vajag.
Ja viņam būtu ko darīt , viņš netērētu laiku lai kasītos ar sīku muļķi.

Elizabethe - Labi ka man netraucē kašķu varza kas te ir savākusies. Es anyway iešu sev interesējošos foruma topikos un izteikšu savas domas , un uzdošu tādus jautājumus kādus es gribēšu. Lai jau atbilde ir vienmēr uzvedinoša uz diršanos. Pateicoties dažiem salašņām šitais forums jau ļoti ilgu laiku ir viena vienīga diršanās bedre... Bet arī tas ir jauki... Var vismaz daži savus kompleksus ārstēt.

Faunam - GET A LIFE !!!
0
"a viņam būtu ko darīt , viņš netērētu laiku lai kasītos ar sīku muļķi." ar šo savu teikumu tu arī pats atbildēji, kāpēc lielie mākleri un politiķi nenāk kasīties ar Tevi trūmetāla forumā :D viņiem nav laika :DDD
0
tieši tā... vai nu viņiem nav laika ko iztērēt uz bezjēdzīgu diršanos(viņi strādā - zini) , vai arī viņiem ir pašcieņa kuru viņi negrib tērēt nākot un kasoties ar sīkajiem.
Lai vai kā , tas neko labu neliecina par visādiem Fauniem.
0
ejiet nahuj ble dirseeji, man bija pasmaga nakts vakar un tajaa pasaa laika zajebis gan man, gan daudziem matainiem un nemtatainiem smagaas muuzikas faniem, takssto, es neuzskatu, ka man jaateeree vairaak energija ar DIVIEM, reizeem TRISS klauniem skaidrojoties da parjebko, tikai , lai te piespamotu, piedirstu so lapu ar neaugliigaam sarunaam.
Sos komentus lasa no malas daudzi muuzikki no rock skatuves (ha, arii Lazarus puiku elki:) un vakar vien taads pajautaaja, KAAPEEC ES UN VEEL DAZZI TEEREE LAIKU AR SITIEM AAXTIEM:)
Tiesaam gan, pieaudzis normaals purns , taapat redz, kuram sperma sakaapusi galva un kuram nee.
es nenostaadiissu sevi vairaak tik zemaa ateejaa - kkipa - diskuteejot ar nogribeejusiem onaanistiem un nepieredzeejussiem puisselliem!

ES ZINU FAUNS, KA TU SOBRIID DOD VALLAA NE MAZAAK TRAKI, CIK ES VAKAR:)
veelreiz - daudz laimes:)
0
"Turklāt - ja reiz tu saki ka chaZZZrocks tik ļoti tulko manus tekstus , kapēc ir tā - ka viņam dalec , a citiem nē ?
Vai tiešām var būt ka viņš ir gudrāks par visu zinošo Faunu(es tagad sagrāvu jūsu variantu par Dievu , vai ne ?)."
Nu nolādēts. Esmu gan gudrāks. Par to nav šaubu. Man ir izveidojies zināms iespaids par visādiem foruma lietotājiem. Pirmkārt jau Fauns - viņa vienīgais mērķis ir mēģināt izrādīt pārākumu pār citiem. Turpinam ar Hellhammer - visumā ļoti sakarīgs cilvēks, diemžēl ar nestabilu raksturu, pārlieku ātri aizsvilstas, nepanes kritiku. Ninja69 - neko no tā visa nesaprot, vienkārši raksta kaut kādus bezjēdzīgus tekstus. Beigu beigās pateikšu arī par Iatollah, lai pašam jau sen viss skaidrs - sāk ar prātīgām un visai pamatotām idejām, bet, kad pārējie par tām sāk dirst, sāk grābt visādus pierādījumus (arī izdomātus), kas neattiecas uz lietu un dīvainas lietas muld. Vispār, viņa teksti ir normāli saprotami, ja vien citi censtos ieklausīties, nevis nodirst. Man liekas, ka viņa idejas te ir vienas no prātīgākajām un pamatotākajām (pamatojumi gan tiek stāstīti mēģī, nevis forumā :D). Par spīti tam, es lasot viņa tekstus regulāri nodomāju "kas par idiotu!". Ja es šo jaunekli nepazītu, noteikti nodirstu viņu tik pat aktīvi kā pārējie, jo pa daudzajiem skolas gadiem jau nu gramatiku iemācīties vajadzēja vismaz tādā līmenī, lai man negribētos sviest monitoru pa logu lasot viņa tekstus...
0
Ak jā. Hellhammer`a gramatika arī man riebjas. Trakākais ir tā Romāniskā līdzskaņu rakstība...
Vēl arī tas vārdu krājums viņam ir diezgan šausminošs: "diskuteejot ar nogribeejusiem onaanistiem un nepieredzeejussiem puisselliem!"
P.S. "Romānisks" ir atvasinājums no personvārda "Romāns". Truemetal.lv publikai viņš laikam pazīstams kā Dimeberg.
0
:D

p.s.

Turpini vien.... mees te liidz asaraam esam par jums....... :D
0
Labi ka atgādināji. Vēl es uzskatu, ka lasīt komentārus un smieties par tiem var tikai aprobežoti cilvēki. Labakajā gadījumā var pasmaidīt par kādu izcilu stulbību, bet smieties ir nožēlojami...

Tagad stāstam, kuram šis video liekas smieklīgs un kuram - ne.
www.youtube.com/watch?v=aX0bcZjnjaM...
0
uuuuuuuuu........:)
naaviigi............:)
tas Tu biji......... :)
ble, es nevaru :D
0
paga, es pasauksu parejos no virtuves, lai ievertee Tavu miilestiibu:)

mees noteikti maaciisimies..........:D
0
Atļaujat man piekrist BigUggam... palasiet lapas augšpusē...:)
0
Vienīgais, kas tajā video ir nāvīgs ir stulbums. Un vēl stulbāk bija tas, cik daudziem ģitāristu forumā tas likās smieklīgi. Un šī bērnišķīgā muļķošanās no tavas puses ir visai trula. Zini ar ko man tāds tizlums asociējas? Protams, nezini - ar truemetal.lv forumu :D
0
oooooooo jaaaaaaaaa, kaaadu tu nezeeligi praatiigu secinaajumu izsplaavi..... :D
dot tik taalaak :D

nez kurs no jums abiem ir smiekliigaakx?
bet gailli esat abi:D
0
Nu puse no tava nickname atbilst patiesībai.
Nav ko runāt par lietām, par kurām tu tik dirst māki. Labāk iesaki man kādu simfonisku trešu. Nu tā - uz Therion, Bal Sagoth un Haggard pusi, tik tādu, kurā mūzikas metāliskā puse būtu thrash metal! To trešiski simfonisko vari nosaukt arī kaut ko tik nemetālisku kā Metal Majesty, tikai ne tik atklātu kaut kā kopiju...

Gaidu ieteikumus no tavas puses, redzēsim, vai vismaz kaut ko prātīgu tu pateikt vari :P
0
klusee puika, redzeetu no malas sevi:)

PAIN CONFERSSOR pameegini. buus gan biskiit metalcore un stiliguma zults klaat:) bet tas atbilst simpho thrash? simpho metalcore.
Pielauju, ka taadas muziaks faniem patix, bet es atri atbrivojos.

0
Nu es gribēju kaut ko, kur būtu vairāk treša un vairāk simfoniskuma :D No tā mp3, ko viņu lapā atradu, dzirdēju tikpat simfoniskuma, cik Ocularis Infernum mūzikā Magnusa izpildījumā. Tas ir krietni par maz...

Nu es jau klusēju, labāk redzētu tu pats no malas, kā tu pie datora sēdi istabā un līdz asarām smejies par tizliem tekstiem :D
0
jaa, Bet par Taviem...:D
Un man skiet Tev seja nobaaleetu, ja redzeetu ar ko te seezzu:D
zeel tevis:)

Tu veel esi labojams, neka tas otrs auns, tape nesgande atkal visu un biskiit pardoma un sakties no dazzaadiem redzes punktiem, pirms splauj ko aaraa. Bet drosvien teikt jeega nebija.

pagidi, es paskatisu, kas man ir CD vai kompi. Es zinu visko, bet uzraiz nenaak praataa, jo man Tuvaaka cita muuzika ir.
0
Man gan liekas, ka es nebālētu, jo es vienmēr piesarkstu, bet nekad nebālēju :D
Man liekas, ka tu īsti nezini, kāds es esmu. Ja zinātu, diez vai īpaši gribēt labot. Laikam jau esmu augstās domās par sevi un jūtos tā, it kā drausmīgi labi zinātu visu par tevi :D
0
chaZZZrock, ja tev patik Haggard paprove ievertet

Eluveitie - Spirit 2006
Folkearth - By the Sword of My Father 2006
Hellebaard - Valkyrenvlucht 2006
Hollenthon - With Vilest of Worms To Dwell 2001

nesaku, ka bus lidzigi, bet iespejams, ka iepatiksies.
0
Un tagad samīļojaties un iedodiet pa bučai viens otram.
0
Nu skaidrīte... pārejam stadijā, kad iatollah pēkšņi zin par mani tādas lietas, ko pats nezinu. Kas tik man jauns nav jāuzzin... "get a life", nu nu... ko tu, mazuli, vispār par mani zini? Vai tu spētu nodzīvot ar sievieti kaut ceturtdaļu tā laika, cik esmu nodzīvojis es, un vai spētu tik ātri pats sākt pelnīt sev iztiku un nokārties senčiem no kakla, cik ātri to esmu izdarījis es. Savos 22 gados mani pilnīgi nekrata benzīna liešana kautkādā pārvietošanās līdzeklī un dzīvē ir daudz augstāki mērķi un nopietnākas pārdomas par to, kas ir bērnišķīgi un kas ir nopietni. + ar manu darba pieredzi mana nākotnē man JAU ir skaidra, kā arī plāns kā to realizēt. (tas tā, ja nu tevi tiešām tik ļoti uztrauc tas ko esmu vai neesmu sasniedzis) Katrā ziņā, ne tu būsi tas, kurš man ar pirkstu kratīs, zinot, ka pats dzīvo pēc tāda parauga par kuru tu izrādās tik ļoti kaunies. Nabaga sabiedriskā transporta upuris... cik nopietnas problēmas gan nomāc tavu nopietno prātu! Mašīnas, ienākumi un ģimene! uh! Domā par savu ģimeni, savu mašīnu un ienākumiem... kāda tev daļa gar manējiem?

"ES ZINU FAUNS, KA TU SOBRIID DOD VALLAA NE MAZAAK TRAKI, CIK ES VAKAR:)
veelreiz - daudz laimes:)"

:DDDDD lūk, cilvēks, kas tiešām kautko par mani zin! Ņjā, tikko pamodos.. galva ir pilnīgi otrādi pēc šitāda bujāņa...

bet, atgriežoties pie iatollah... es redzu, ka esi ļoti apvainojies un es tevi saprotu. Ir grūti, ja ir problēmas izteikties un saprasties ar apkārtējiem. Zini, man šādu problēmu sen jau vairs nav... tieši tāpēc es tevi palūgšu vairs nepīt mani savās problēmās un nerakstīšu vairs neko, kas jebkādā veidā tevi uzrunātu, jo mums ir pilnīga dažāda domāšana un vērtību sistēma. Cienīsim viens otru un nemaisīsimies viens otram pa kājām! Čau!

(tikai atceries, ka dzīvē tev ar tādiem fauniem būs vēl jāsaskarās ne reizi vien, un ja tu pat nespēj vienkāršas lietas atrisināt šeit - parastā teksta formātā, tad tev dzīvē ies smagi)

(un tiešām, izlasi vēlreiz BigUggas komentu. Ja tevi nesaprot, tad pamēģini ņemt to vērā un izteikties tā, lai tevi saprot. Nez kāpēc citiem tādu problēmu nav?)

+ par tēmu izsakoties... kāpēc tu drīksti domāt par to, vai tikai Collide nav piemeklējusi zvaigžņu slimība, bet es nedrīkstu domāt, ka tu iespējams sevi miegā aiztiec? Man taču tikai bija aizdoma, ka tu tā dari... bet tu uzreiz kļūsti agresīvs un beztēmā sāc vervelēt kautko par ģimeni, transporta līdzekļiem un ienākumiem. Nu kā tev pašam, kā loģikas ekspertam un psiholoģijas pazinējam tas no malas izskatās? Un laiku nākamajam komentāram vari netērēt, jo es izlogojos no šejienes uz ilgu laiku.

Veiksmi! (un neņem ļaunā, ja šajās pāris kopīgi pavadītajās tēmās kautkā tevi esmu sāpinājis un ierobežojis. Man nebija tāds mērķis.)
0
chaZZZrock - vari pamēģināt arī pāris jaunākos Ancient Rites (Dim Carcosa, Rvbicon) - cik nu tas thrash tur, bet diezgan stipri simfonisks vietām.

Anacrusis - "Screams & Whispers" arī var pamēģināt. Tur ir atsevišķi orķestrāli elementi, pats muzons tāds kā progressive post-thrash, vai.
0
Vēl viena pārdomu strīpa Tev, Iatollah. Par to pašu ārpusmūzikas tēmu. Runa pat nav par to, cik kurš no jums sasniedzis. Es jau stipri sen vairs nedzīvoju pie vecākiem, bet pats nemanu, ka tāpēc būtu ļoti pieņēmies gudrībā. Ar vienu švilpasti kopā nodzīvoju trīs gadus un ne reizi vien pēc tam kasīju pautus un domāju - vai vajadzēja? Arī naudas man tagad ir daudz vairāk kā toreiz, kad ar puikiem bīdījām izlejamajam aliņam par Ls 0,15 litrā, bet nejūtu nedz laimes, nedz krutuma pieaugumu. Tas viss slēpjas citās lietās. Un vēl, kad man bija tik gadu cik Tev (~18?), tad es tādus plānus kā mašīna un nauda nicināju. Un man ir ļoti žēl, ka tagad daudz kas ir mainījies.Tagad jau laikam attīstība ātrāka.
Ko es ar to visu gribēju teikt? Nesaprotu īsti.Tu, Iatollah, man sirdi iekustināji.
Bet, Faun, nākotne nekad nav skaidra. Tieši tā, kas ir paredzēta, piepildoties mēdz pārsteigt visvairāk.
Tikai nepadom;ajiet, lūdzu, ka es esmu šausmīgi vecs. Ja kāds šo paladzēnu izlasīs.
0
bļa... un es beidzot izlasiju visu šito ārprātu...
labi - man , protams , ir dahuja i bol6e ko teikt , bet nu i nah... kāda jēga(labāk paklusēšu mīļā miera labad).
Dzīvojiet laimīgi , lai jums labi klājas , lai jums labi noiet , un lai jums nākotnē atrodas lēts un garšīgs alus.
Tiekamies nākamajā topikā , kuru piedirsīsim kā jau visus , mani mīļie truemetal.lv fani...
0
Paldies, ka izlasīji.
0
Vai ku jautri ( all she ever wanted is hell on the earth). arii man gribaas kko te iedirst.bucjas visiem!juus esat interesanti.lai gan sheit nav izteikti pamanaamas hierarhijas,ir interesantas straavas.dazji censhas gandriiz kjirurgjiski ieviest otra iekshaas savu kaartiibu.citi prosta izgaazj savu sakraajushos naidu kaa ilgi cieties dizenteerijas slimniecinsh, aizskreejis liidz podinjam. visbiezjaak tie apvienojas.citi veel klaat paraada savas citeeshanas un-vai pseidoniimu tulkoshanas- atvasinaashanas speejas.jaa, advanceeti.visbeidzot ir mazaas kvantitaates neitraal-iereeceeji un siikie surogaatanalizeetaaji-soci... no kuriem peedeejie jeb peedeejaa laikam dabuus miiksto piespiedienu jau naakamajaa komentaa no visiem iepriekshmineetajiem.bucji... visiem, sauleszakjiishi!
0
Bljin,neieraxtiijaas pats galvenais - ;)
0
Kas tas bija?
0
Tas, kas viņas 0:03 tekstā sekoja aiz domu zīmes ;)
0
rekaa, tomeer nedabuuju (vēl). tieshi taa- ;)
0
Ko tu nedabūji? Par to kaut kas iepriekšējā tekstā ir rakstīts? Negribu vēlreiz pārlasīt :D
0
Nedabūja "miiksto piespiedienu".
0
:DDD

neko sev diskusija! uzjautrinoši.

kopš es te nebij, iatollah uztur visu jautrību. Drīz te nepaliks neviens, ar kuru viņš nebūs saķīdējies. Un kā mans gudrs draugs teica - 's komentami nado zavizatj!' Lacāriem un it īpaši jau iatollaha'm tas būtu laikā. Un Fauna onkulis pareizi vien saka... gan šeit, gan diskusijā par Lazarus.

Īstenība jau prieks, ka te viss ir pa vecam.

Ar cieņu!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas