TORSOFUCK
0
Jel ieklausieties,
ja gribat dzirdeet tieshaam vis slimiigaako, brutaalaako grind/gore/brutal death, tad NOTEIKTI paklausieities somu puikas TORSOFUCK. Es galvoju, ka nekas brutaalaaks nav radiits. Pat Mortician nobaal sho monstru priekshaa.

www.goregiasticrecords.com/Torsofuck%20-%20Ero...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu, ko lai saka, pasmags jau ir. Bet tik traki jau nav kaa saslaveets.
0
THIS MUSIC IS FUCKING NORDIC, FROM FINLAND, THE OBSCURE LANDSCAPE OF LAKES AND FOREST. YOU FUCKERS GET UP, FUCK THE LYRICS, FUCK THE INTROS, BUT DONT FUCK AROUND WITH TORSOFUCK, TORSOFUCK IS A FUCKING MONSTER FROM THE DEEP WOODS WITH EYES OF NO COMPRIMISE! BESLAUGHTERED BY THE FUCKING REEK OF SICKNESS AND GUTTTER FURY.
0
Kas shim leecies, taads satraucies izskataas..??!!! :D
0
NO IM NOT FUCKING NERVOUS IM FUCKING THRILLED BY THIS PSYCHOPATIC MUSIC. GET IT!

0
Interesants gabals... Tik liekaas ka taa ir bungmashiina un vokaals ir kaut kaads citplaneetieshu monstrs.
0
bac nu sito es saprotu!
0
Ne tikai TORSOFUCK ir negantnieki.... iesaku parakaaties un uzmekleet arii CHRIST DENIED un RETCH.... baisi trokshnji....
P.S. Jaa, taa ir viena riktiigi laba bungmashiina, kuru es pati neatbalstu, bet dazjreiz tieshaam liekas, ka cilveeks tak nevar vis slimiigaako tempu laist, taadeelj somu fuckers liek lietaa kompi...skumji. Vokaals gan tam puisim ir iedzimts no miesiigaas maamuljas:)
0
nuuuu, ka tik tu nepaarspiilee bikuciit? kas tur brutaals? troksnjains, jaa... nedaudz atsit skinless, ja buutu bez elektroonikas.

manupraat sitais driizaak pretendee uz funny statusu nevis brutal. mortician saliek sitiem vienos vaartos :)
0
nu nav jau tik traki ir ari monstralaki gabali dzirdeti, kautvai tie pashi Wormed vai vecie labie Anal Penetration, tiem vismaz nav itk daudz elektronikas ka shiem viriem, bet nu tapat Apprv elektronikas daudzuma vinjiem neparspet, nav jau viena cilveka veidots grind uz kompja :DDD ... bet nu nav jau slikts galu gala, prr prrr paliek prr prrr... visu cienju...
gind or die :D
0
Jaa, man ar nedaudz iegrieza ausiis tas troksnis. Nezinu par funny, bet dziesmu intro gan izstaipiiti ne pa jokam. Visslimaakais saakums bija Raped By Elephants, tas nu gan. Satraucies dzheks kliedz "Look daddy what I can do" un fonaa zilonju gaardzieni.
0
manas siikaas dator tumbinjas netur taadus:)))) Sit cauri skanja....=] Vai varbuut tas taa paredzeets...
0
Nolādēju albumu kurā ir tā dziesma erotic diarrhea fantasy, kurai nolādes norādi atstājis Pagāns (Heathen). Albumam arī tituls ir ar šādu nosaukumu. Tā kā neinteresējos īpaši par šādu mūziku, nesmu īpaši klausījies, ja nu vienīgi gadījās redzēt divus videoklipus no Nechrophilia (nepareizi noteikti uzdrukāju). Parasti fantāzija, liekas ar kādu iztēlotu sapņu pili, bet šiem vīriem fantāzija saistās ar lielu pimpi. Dziesmu nosaukumi arī nav noteikti domāti, pēc tā satura ko cenšas vokāls izvemt ārā, bet pēc katras dziesmas ievada, kurā ir sakarīgs angļu mēlē teksts. Esot šie vīri 5 reizes spēlējuši dzīvjā, bet laikam kad vēl esot spēlējuši sūdainu death metālu, bet būtu interesanti, ko tādu paskatīties dzīvjajā. Nav ilgs tikai 30 minūtes un 10 sekundes, tā kā vienā piegājienā nav problēmu noklausīties. Tiesa lielāko interesi notur tieši ievadi, kuri citam liksies smieklīgi, citam perversi, citam ikdiena, mūzika ko viņi cenšas mums parādīt ir visai vienveidīga, bet tas varbūt tāpēc, ka ļoti izceļas bungmašīmanas solo bungas sitieni... Ja gribās, tad tiešām jākož ribās. Šitais ir labais.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas