kopotie skarda raksti
0
ta tuliit
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
A

vai nav bijusi doma, ieviest vairak vai mazak zinamu grupu mp3 arhivu publiska veida, alfabetizēta secība. ierakstus butu pieejams dabūt šeit. priekš black, death, doom, u.c. ka ari to subžanri. Protams pilnīga selekcija nav vajadzīga, un ari nav iepsējama, taču aptuveni.
Piem. lapas apmeklētājs izvēlas kada žanra cd viņš vēlas. iemaksa kaut kadu minimalu naudu par matrici un ka ari par ierakstīšanu, piem 1,50., un saņem izlasi ar "death metal", konkrēti ieraksti no labākajām apvienībam, konkrēta laika posmā intervālā pa 5 g., piem. no 1985 - 1990.
0
to varētu veikt tie kam digitalajas shāres tek pāri malām, vnk uztaiīt dazhus dvd, kuros tad shi informācija ari uzglabātos. par to ka notiktu shis mehanisms varētu izdomāt labāk.

doma rādas kartojot nebeidzamo krāmu bezdibeni, apvienojoties vairākiem cieto disku saturu īpashniekiem, varētu sanākt kas pratīgs.
Tru'metal lapa varētu kalpot kā vieta kur ir sadala ar sarakts ar pieejamo matereaalu. un @ mail, tiem kas butu ar mieru izplatiit shis izlases, tuvuma tam lokacijam kuras viniem nav gruti sasniedzamas dienas rutiinaa.
0
shads speed up variants man ienaca prata. Ja "tautai" interese lai izdīgtu kvalitatīvi mūziķi, tad uz asniem japalej drusku radiaktīvu mēslu, lai atrāk aug. Es protams varu piedavāt ari sava cietā saturu, bet tas var gadīties nebūs tik kupls.

B

vel bija ideja par to ka KADS uztaisiitu truemetal izlasi, bet tas es sapratu ka tas ir pilniigi olas.

Nu ja kads to tomer grib dariit, tad augury@inbox.lv var suutit savas kraninu bildes, lai es tas varu publicēt netā un plenīt lielu naudu. paldies.
0
jā! MĒS iemācīsim jums, kas IR metāls! MĒS rādīsim jums, kas ir GAUME! mhm!
0
Vai nu uzreiz tā, BigUgga. Šeit taču burzās cilvēki, kam tomēr IR kaut kas kopīgs. Satori.lv tauta ir krietni dirsīgāka, bet viņiem ir klasikas bibliotēka, un neviens neapvainojas.
0
Un kā ar autor lietām?
0
Un kā ar autor lietām?
0
lielais Uģis vnk spriež pēc sevis. es piem nevienu macīt negribu. nesaprotu kada sakara ta macīšana. ar autor ? nu par to ka te kaut kada izlase zem nosaukuma "death metal 1985 - 199O" neviens jau nepiepistos. ei nu sazin kas tur ieksha :)

starp citu ja te katrs katram nebakstītu par to kas ir kas, tad kam ta tāds forums vispār vajadzīgs.
0
laba ideja, es vnk peidavāju vienoties par saturu.
0
pistie skārda raksti?
0
ko es spriežu? tur visi trīs teikumi beidzas ar ! - tā nav spriešana, tas ir `rindā stāties, marš!`

nu skuju jūs tur vienotiesies. viens otru nespēs pārbļaut, jo pēc katra domām viņa mīļais dezņik rulzōrs blek assgriezējs nu toč jāliek tajā sarakstā. bet likt tur kādas klasikas ar ir bezjēdzīgi - jebkuram, kam būtu kaut neliela interese tos zborņikus klausīties, tās klasikas jau būs paspējis atklausīties, vai, vismaz kautko būs dzirdējis.
0
tak tochno
0
tiem kam bus intrese, pachekos, citadi viniem nebuutu intrese. tiem kam nav, nechekos. Ko spriežu es? ka dazham viss beidzas ar (.)man skiet laba ideja, par saturu ir iespējams vienoties. ja jau neviens nemēģina vienoties, tad nelietot forumu, bet pa cik tas tiek darīts, absurdi runāt par to kas ko parbļaus/nepārbļaus, jo tas jau notiek.
0
bla es ceru ka kads pasliides dusha shodien.
0
man jau intreseetu aggrotech izlasiite 95-05 vai arii bleka izlasiite visu laiku un katra gada, veelams veel siikaaki iedaliijumi kaa simfoniskais bleks un melodiskais, heavy gadiijumaa gan shaubos vai ko nezinaamu uzraktu ja nu vieniigi peedeejaa piecgade
0
90 - 95 black ? nu spļauj vaļa, emperor itka tads sintetiski melodisks, bet es ari mestu klat pie visiem burzumiem un darktroņiem
0
Dafiga visu ko nezināmu var uzrakt jebkurā žanrā, ja liekas klāt rakšanai. Vienīagais - vai iegūtais rezultāts ir to vērts, ja, kā kāds savulaik izteicās tēma par thrash meklējumiem, vairumā gadījumu jau tās obscure bandas nav nekas diži vairāk kā vadošo grupu pakaļdarinājums. Protams, visur ir izņēmumi.

Veidojot izlasīti, ir vēl viena problēma: Ir ļoti daudz grupu, kam ir viens labs albums vai pat tikai viena laba dziesma; ja to iekļauj izlasē, tad pēc tam ir vilšanās, kad konstatē, ka pārējais ir fufelis. Un otrādi, ja iekļauj kaut kādu objektīvo vidējo, t.i. necilo, cilvēks nemeklēs neko vairāk, tā arī neuzzzinot par atsevišķiem gardumiem grupas daiļradē.

p.s. wtf = aggrotech?
0
iegūtais rezultāts - minimāla apziņas paplašināšana. ir vērts.

kada starpība ir vai nav pakaļdarinājums, kas meklēs, izlasi redzēs ka ceļa zīmi. var arī blandīties pa mežu, bet es noteikti nobītos no visādiem samālētiem ķemiem, kas vazājas pa mežu un rada kaulainus pirkstus.

vilšanās ir neizbēgama. protams visur ir izņēmumi.
vilšanos var kompensēt pieredze, zināšanas, savas gaumes saprašana. labāk zināt nekā nezināt.

albūms reti kad ir 100 % labs, un ar vienu labu arī pietiek lai pamanītu.
0
80 death/thrash klasika. morbid angel, napalm death, carcass, death, slayer, metallica, celtic frost, sodom, testament, anthrax, Possessed. obituary itkā velāk. nu ko ta vel.
0
:D
0
nu parejo lai pashi rok
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas