Shadow Demon
0
maispeiss: www.myspace.com/shadowdemon... (var iečekot pāris dziesmas, bet manuprāt labākā dziesma A Dream Of Dreams tur nav)
oficiālā lapa: www.shadowdemon.us
klausīties dažus mp3: www.hardaxe.net/bands/141/...

neapšaubāmi man viena no 2006 gada favorītēm. ideāls hevī metāls(vairāk gan tehniskais hevī metāls)!! gan jātzīst ļoti interesants un orģināls. iepriekš grupa izdevusi tikai vienu demo un Grimoire Of Ruin ir viņu debijas albums. grupu izdevās "uzost" no viena banera kādā metālmūzikas lapā, kur bija apgalvots aptuveni - hevī metāls ar nestandarta pieeju.
ar sīkāku grupas aprakstu var iepazīties gan šo mājas lapā, gan maispeisā.
kas uzreiz pamānāms, grupa neizmanto taustiņinstrumentus, tikai īstus instrumentus, kas grupas skanējumu padara tādu daudz skarbāku, kaut gan melodiju, kas paliek prātā, te netrūkst. skanējumu varētu raksurot kā pat vairāk progresīvu un tehnisku, tiek izmantotas manuprāt diezgan interesantas un tehniskas ģitārpartijas(baigi labie rifi) un progresīvajam metālam vairāk raksturīgas biežas tempu maiņas, bet nu nav šis kaut kāds tur Symphony X vai Nevermore. nezinu pat nevienu analogu grupu ar ko varētu salīdzināt. un vokāls vienkārši dievīgs, ļoti atbilstīgs albuma skanējumam "raupjš"..
lai saprastu kā šis skan nepieciešams šamos dzirdēt. pagājušo nedēļu praktiski nespēju neklausīties Grimoire Of Ruin. dziesma A Dream Of Dreams vienkārši šedevrs!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ir ļoti labs tiešām. Nav klišejisks, neparedzams. Īpaši varam izcelt vokalistu, sen tik interesanta balss nav dzirdēta.
0
es tak zināju, ka tu metal-rules lasi :D
0
es?
0
Nē, tēmas aizsācējs.
0
kas tad nu!?!? nelegālas mobilo telefonu noklausīšanās!?! vai "..grupu izdevās "uzost" no viena banera kādā metālmūzikas lapā.." no šī!?
nu jā jā, esmu šī saita fans, šķiet ka nu jau kādus trīs gadus. lielākā daļa manas mūzikas vispirms ir sastapti šai saitā, intervijā, ziņā vai albumu recenzijā. ļoti patīk recenziju stils un arī gaume diezgan līdzīga ar lapeles stafu.
līdzīgi kā ar Shadow Demon, tā arī vēl vienu izcilu grupu izdevās uziet tieši banerī, kādus mēnešus atpakaļ - Outworld - izcils progresivņiks..
pats ar iečeko šo saitu ko, Intar?? vai tik izspiego citus??

www.metal-rules.com/ tik tiešām rullē!!!

@Balrogh
prieks ka ir vēl kāds kas spēj novērtēt šos, un vokāls tik tiešām ļoti interesants..
0
Nu nez ,nez kas te ir tik abriinojams. Diezgan vienmuli+seeriigi.Vokaals:...
Labu heavy prata speeleet agraak-Accept te tiesaam var Udo vokaalu abriinot,Judas Priest,Metal Church,Dio,Motorhead.....z... fonds!
Nu gaumes lieta.
0
episki... tas ir labi. vokāls ir ļoti interesants. man patīk.
0
hmm nu tiiri taa neko heviks. patiik :) paldiesi kas uzgaaja.

0
Tiem, kam patīk šāda popsa iesaku:

Moravius - King's Grave - 2007
0
fatduude, jā, to, ka lasi metal-rules, izsecināju no:
1) tēmā par Wolf pieminēji, ka kādā saitā daudziem bijis 2006.g. topā;
2) Par Van Canto arī minēji, ka kādā saitā vairāki to atzinuši par interesantāko jauno grupu
3) un šeit pieminēji par reklāmas banneri kādā saitā :)

Tas viss atbilst metal rules.com. Jā, es arī tur regulāri iegriežos, vairāk gan forumu lasu. Lapeles stafam gan gaume katram atšķiras, piemēram, Lord of the Wastekand atšķirībā no citiem ir baigā starā par visādiem metalcore brīnumiem.
0
izklausas ka vokalam ir pielikts procis, tada paralela skana vokalam visu laikum tada pasha tonalitaate. vokals izklausas pec disturbed/ Godsmack apvienota ar secoshu pagan tipa vokalu. ai un vispar viens liels manowars, varu saderet vinam tas grupas patiik.
0
pz sherloks homls
0
moravius tads aizmidzinosh. izklausas pec bara sadzēruhsos chigaanu. akcents ari normals.
0
nu nekādas saistības un līdzības ar Manowar gan nesaskatu. runājot par to pašu Moravius, nu baigi švaks gan tas albums, ne tuvu Shadow Demon.. ja grib ko līdzīgu tad var iečkot Imagika - viena no manām visu laiku mīļākajām grupām!! izcila grupa ar izcilu materiālu!! bet nu grūti atrast ko līdzīgu Shadow Demon..

@Intars
nu tu nu gan, saskatījies CSI laikam :D nu vispār mans favorīts no lapas stafa ir EvilG, gaumes ziņā, un Madman.par forumu, jā es ar gribēju te nesen beidzot piereģistrēties metal-rules forumam. bet nesanāca, šie laikam vairāk nepieņm jaunus biedrus vai ar es vienkārši neiepatikos..

p.s. un ja kas tagad ĻOTI meklējsu Magnus Thorsen, varbūt kāds jau ir dzirdējis šos!?
0
moravius manovarius. nez, ja nav apnikushi tie teksti par zobeniem un plastmasas bruņam, tas jau ka kuram.

nesaprotu ko tu pazaudeejis tada Magnus Thorsen, pz vaciehsiem puse grupas ir taadas.
0
fatduude, man gan ir smagas aizdomas, ka Madman ir idiots. EvilG liekas ok.
0
nu nezinu vai Madman ir idiots :) bet pieminēju šo dēļ metal-rules.com 2006 gada kopsavilkuma, jo viņš bija viens no retajiem ja ne vienīgais kas pieminēja tādus mazzināmus bet nepārprotami lielisku grupu albumus, kā Crescent Shield - The Last of My Kind, Shatter Messiah - Never to Play the Servant, Bloodbound - Nosferatu un Meliah Rage - The Deep and Dreamless Sleep..
runājot par Meliah Rage veikumu vispār jābrīnās kur vecās skolas thrash fani skatās, jo šī grupa ir vienkārši neizprotami nepopulāra, kaut gan ļoti laba un darbojas jau ui ku ilgi, kopš 1985 gada!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas