Smokie un Nazareth
0
Īstie Smokie un Nazareth būs Latvijā!!!
Burvīgajā Ogres estrādē pa 3Ls, pašas grupas to jau ir apstiprinājušas takā tas nav blefs.
NAZARETH,Ken Hensley ex.Uriah Heep 8. jūn 2007
SMOKIE - Roka leģendas 15. jūn 2007
bilesuparadize.lv/halls/ogre/ogres_es...
Būs laikam jāizstaigā paskatīties kā ōpīši ārdas.
Burvīgajā Ogres estrādē pa 3Ls, pašas grupas to jau ir apstiprinājušas takā tas nav blefs.
NAZARETH,Ken Hensley ex.Uriah Heep 8. jūn 2007
SMOKIE - Roka leģendas 15. jūn 2007
bilesuparadize.lv/halls/ogre/ogres_es...
Būs laikam jāizstaigā paskatīties kā ōpīši ārdas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pagājušo gadu arī "īstie" sastāvi brauca :D, vispār poo, opji neinteresē
0
Nazareth + Henslijs izklausās pēc tīri interesantas kombinācijas.
0
super, pagashgad nazareti vareni nospeeleeja !
0
Nazareth un Henslijs... vot tas jau ir kaut kas... obligāti jābūt.
0
Henslijs slīd aizvien zemāk...
džīz, cik fantastiski bija Uriah Heep ar viņu sastāvā (priekšgalā, pat var teikt)
džīz, cik fantastiski bija Uriah Heep ar viņu sastāvā (priekšgalā, pat var teikt)
0
Smokie gan ir viens varens ansamblis
0
Hmjā, vispār ārpus Uriah Heep es Hensliju neesmu dzirdējis. Ir tik slikti? Ir vērts ko mēģināt paklausīties?
0
vecie krāģi-leģendas, kurus atklausījušies un vairs nekur neklausās - jābrauc uz trešās pasaules valstīm, hehehe
0
es uz Smokie biju kautkādā 1990.. vai 91. gadā Rīgas vecajā sporta pilī tb hokeja hallē. Respektīvi, sencis mani bija aizvedis. Tākā man bija tad 10 gadu un neko daudz nerubīju mūzikā, tad tāds garlaicīgs pasāciens vien šķita. Bet nu domāju, ka aizejot tagad, emocijas un interese sevišķi nemainītos :) Lai nu kuri, bet no veterāniem Smokie un Nazareth man interesē vismazāk. tētiem un mammām gan patīk tas vieglais rociņš iz 70..80 tajiem.
0
esmu bijis gan uz vienu, gan otru, sporta pilī 1991. gadā . Uz Smokie aizvilka toreizējā draudzene. Tas bija garām, kaut arī viņu muzons man neriebj visumā.
Uz Nazareth gāju ar vienu paziņu. Visumā nenožēloju, bet būtu labāk iet tagad, kad vismaz zinu kādus 20 gabalus no viņu repertuāra, nevis toreiz, kad zināju tikai Love Hurts.
Uz Nazareth gāju ar vienu paziņu. Visumā nenožēloju, bet būtu labāk iet tagad, kad vismaz zinu kādus 20 gabalus no viņu repertuāra, nevis toreiz, kad zināju tikai Love Hurts.
0
ja vien viņi nospēlēs kādu no tiem 19, kurus Tu tagad zini plusā pie tās vienas... >:)
ka nesanāk tāpat kā pirms tam... >:)
ka nesanāk tāpat kā pirms tam... >:)
0
biju pagaajusho gad...nu cik tad iistu sastaavu var uztaisit ja vairs basists un vokals ar ratinjkrelu tikai tiek uz priexu...
0
mosk ar teti aizsausim..
0
facim un muterei jau patik, es pats nesu pat dzirdejis bet ja aizbrauksu dzirdesju :D
0
Nesen kareiz pārnesu mājās kārtējo Nazareth cd - "Razamanaz"... A ko - vai ta kāds mūsidenās tik smuku blūzīgu hārdroku vēl spēlē? Nu nedrīkst laist garām leģendu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!