"True Norwegian Black Metal
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Paldies... interesanti paskatīties bija.
0
Pisec, pēdējā daļa reāli "iegrieza"...
Un tie idiņi korespodenti pilnīgi nekā nesaprata no tā, ko viņš gribēja parādīt viņiem un kādā kontekstā....
0
Šito bij redzējis ir labs
0
Neierubiju. Ko viņš beigās pajautāja?
0
izcila grupas Gorgoroth PR kampaņa...
0
Jā beigas skatījos trīs reizes, bet tā arī nesapratu, ko šis tur saka!
0
Galvenais ir tas kāda sejasizsteiksme un acu skatiens bij Gaahlam uhhhhh, man pat bails palika
tāda sejasizsteiksme ir tiem kas grasās kādu apēst
muļķa korespodenti nesaprast Gaahla mācību
0
Ha, beigas patiešām labas. Ja kāds nesprata runāti, tad aptuveni tā:

- Could you get frustrated being a lone wolf or you like it? Being one of the very few people who is worthe of the title of elite person?

- I don't think that you ask me the right questions. I don't think you have been focusing on what's been told.

- Guide me...

Nu un Gaahla reakcija ir pilnīgi saprotama.
0
sorry par dukas kļūdām, ātri pierakstīju :/
0
niknie.nezinaaju ka norweegji tik ljoti dzilji piekopj blacku... baigi interesanti paskatiities.
0
we all aboute the messege... :D
0
Paklau... Piedodiet man kā cilvēkam, kas par black metal scēnu kaut cik aktīvi interesējies tikai aptuveni 1 gada garumā - kas tās par dziesmām, kas skan 5. klipa sākumā?...
0
Vot Gaahls ir vecis, tas gan.
0
hehe šitas bija laps...tikai tie koresondenti tādi nūģi...
0
Stonerosis ->

Tur skan gorgoroth no peedeejaa albuma dziesma - Sign of an Open Eye
0
Noskatījos apmēram 2 mēnešus atpakaļ. Un, jā, tas ir diezgan drūmi, ka tajā dokumentārijā tiem muļļām nedalec nekas. Nu tas arī ir interesanti,- veči aiziet uz kalnu un viens no viņiem kaut kur pusceļā saka "Eu! Es vairs nevaru. Šī ir black metal dokumentārija. Kāda velna pēc mēs dodamies kaut kur kalnos, lai redzētu kādu huiņu, ko viņš mums parādīs? Kāds sakars?" (apmēram tā tur bija)

Bet, ja godīgi, tad šitā dokumentārija atstāja ļoti labu iespaidu par grupu Gorgoroth, sāku par viņiem interesēties un jaunais albūms tiktiešām ir labs! Gorgoroth nudien ir visniknākā un agresīvākā black metal grupa, kas ir jebkad dzirdēta. Tur nekas pagaidām nestāv klāt. Nu, varu vienīgi minēt Belphegor kā drusku ideoloģiski-līdzīgu, taču Belphegor tiek uzskatīts par hibridizētu death.

Šī dokumentārija parāda arī, ka black metāls nav tik sekls, kādu to padara daudzas lētas grupas un tas, protams, patīkami priecē. Daudzas black metal grupas pa tiešām dara kaunu sātanismam un tas ir fakts (spriežu pēc tā, kas ir rakstīts Sātaniskajā Bībelē). Black metālā kaut kāpēc ir tieksme pasniegt sātanismu no pašas tumšākās puses, bet tāpēc viņš jau laikam arī saucās 'black' :)

Un iemaniet, ka Gālam nav neviena tetuvējuma un viņš uz skatuves nekad neārdās! Tb ir daudzi blekeri, kas iziet uz skatuves, bļaustās, krata pačku, kuriem ir pentagrammas uztetovētas... nu smieklīgi. 'Labdien, es esmu sātans, argghhhh!!!!' Realitātē tas tā nekad nebūtu.

Tur jau ir visa Gāl'a ideoloģija - tev jābūt tas, kas tu esi, nevis jācenšas izlikties par to, kas neesi :) Interesanti, cik black metāl grupas saprot to īsto iemselu, kāpēc viņi spēlē tieši black metālu. Nu nejau dēļ mūzikas.

Starp citu,- Šnecelei šitā dokumentārija varētu būt nopietna viela pārdomām (!!!)

P.s. Jau iepriekš atvainojos, ja kādu aizskar mans viedoklis!
0
Ja kādam interesē, varu iedot izlasīt Sātanisko Bībeli. Man ir elektroniski, pirku e-bay'ā. Iedoshu par velti!
0
Mazais2, es jau redzējis esmu šito vasaras sākumā, un pārdomas man bija aptuveni 5 minūtes....

Tātad - ir cilvēki kas ar savu mierīgo uzvedību izliekas gudri, un ir cilvēki kas patiešām paklusē lai pat neoponētu (bet tur ir nevis gudrība, bet gan trula vājība)...

Ja Gāls ir tik gudrs, tad viņš nebūtu izbrāķējis interviju beigās un pateicis vismaz: "Man tev nav jāatkārto, ts ko teicu intervijs sākumā..." Bet nu personīgi, man vīnu arī būtu vieglāk iedzert nekā dzesēt muti vientiešiem...

P.S. Es viņu esmu redzējis dzīvajā un viņš nemaz nav tik liels ļauns metālists. Par smadzeņu stabilitāti gan nevaru leicināt...
0
Saprotu, ko tu domā, BET nejau iekš ļaunuma ir sāls. Sāls ir tāda, ka tu tici, piemēram, ka, ja tev kāds atnāks aplaupīt, tad tev pašam vajag viņu attiecīgi sodīt, nevis gaidīt, kad viņš saņems dieva sodu. Sātanisms nenozīmē būt ļaunam, bet būt PATIESAM pret sevi un citiem. A tā kripatiņa Gāla ļaunuma ir no tā, kāda ir mūsdienu sabiedrība un ka cilvēki tic dievam, jo uzskata, ka vajag KAUT KAM ticēt :) Nu labi, es te jau sāku pa daudz aizrunāties. Un tas vai viņš tur izbrāķēja interviju, tas jau nu poh gan viņam gan visiem pārējiem, jo kad cilvēki ar tevi runā un vienlaicīgi tevī neklausās, tas pamatīgi sanikno.

Piece!
0
Citēšu sava tēta vārdus... Nav labi vai ļauni cilvēki, ir tikai labi vai stulbi... paši izdomājiet, kā šo odziņu sagrauzt ;)

Man uz ielas ir pipeisušies un mēģinājušiaplaupīt, bet es esmu izmantojis tikai HIT & RUN tehniku (iepis kārtīgi pa jībli ka nokrīt un tesies lapās), jo uz salašņām laiku nemēdzu tērēt.

Un nu jā, dzirdēt un klausīties ir divas dažādas lietas, piekrītu ;)
0
Nu nez, nez par to Belphegor. Jā, tas ir daļēji death, un ir gan nikns, gan arī ļoti labs muzons, bet nu teksti viņiem gan ir nekādi. Pāris skanīgas, neko neizsakošas frāzes vairākas reizes dziesmā atkārtotas un basta, satura nekāda, nedomāju, ka par ideoloģiju te daudz varētu runāt.
0
Belphegor albūmam 'Lucifer Incestus' vāciņa bilde visu izsaka. Droši vien, ka viņu tekstos nekā nav, jo, piemēram, Gorgoroth lirikas nekad nekur netiek publiskotas. Droši vien tāpēc, ka grupa ir piesardzīga, lai nerastos problēmas un reliģiski konflikti. Nu, es viņu vietā arī būtu uzmanīgs ar šādām lietām :)

Dažreiz visu var pateikt ar mūziku, un, jā, tā mūzika ir laba.
0
Āzim PALDIES!
Bet nu novilku jau tāpat visus Gorgoroth albumus iekš mp3search.ru - fukkin labie, kā līdz šim bij man garām paslīdējsi tik pareiza grupa?... Pat Gaala trelldom bij dzirdējis, bet šos - nekā...

Davai, saņemas, vietējie viedie ļauži, un iesaka man vēl kādas mega true grupas, kas darbotos šādā pašā muzikālā un ideoloģiskā virzienā!... Ek, kā noslāpa, šitos kalusoties, pēc vecajiem labajiem laikiem, kad vecie Darkthron'i un Mayhem'i tika griezti uz nebēdu... Diemžēl, viss tas ļembasts, kas tika sacelts ar NSBM, uz kādu laiku izsita manu interesi no sliedēm, bet nu nav tak par vēlu nekad laboties!
Sonnenmensch, aū!...
0
Stonerosis, nu takš tajā dokumentārijā 1. daļā bija teikts par vēsturi, tur arī minēja pāris grupas - Emperor un vēl viskaut ko
0
Stonerosis - es te :)

Kas tev tieshi ieksh Gorgorth patika?

Mosh pameigjini - ELITE novikt?
0
Un vai obligati jabut no Norge? ^^^
0
Mazais2, tu par ko mani turi - domā, es tos visus nezinu?...

Sonnenmensch, nu man vispār patīk tas ultraagresīvais, nelabojami primitīvais, taču hipnotizējoši melodiskais black, kādu piedēvē t.s. norveģu skolai; no citiem varētu pieminēt. piem., krievus Forest - gabals "Звоном Молотов Зови...", piem.; nu, un tadā garā... Nez, vai vispār tapa skaidrāks?... :) Pamaz man zināšanu visā, kas neattiecas uz norvēģu klasiku, pamaz...
Elite meklēšu; moš, Evlidist katalogā būs?...
0
Bļin, Hatre Forest (R.I.P.) pedējais - tā ir manta...
0
nu ja Hate Forest pavilka
tad paklausies DRUDKH - tas ir H Foresta blakusprojekts (iznjemot pedejo albūmu, jo tur sāka tīru folku spēlēt...).

0
Drudkh jaunais EP jau atkal ir BM... :)
0
ja - aizmirsu par pedejo, ka tas jau atkal ir black - bet anyway - visi pirmie albumi, lidz folka rulle :)

0
mazais2

"Sātanisms nenozīmē būt ļaunam, bet būt PATIESAM pret sevi un citiem." lol
Interesants viedoklis no cilveeka kursh veel saliidzinoshi nesen, cik esmu dzirdeejis, izteica iespeeju nespeeleet grupaa kuras logotipaa ir pentagramma
0
roof,

laiki mainās un cilvēki arī, kopš netīšām uzgāju Gorgorth, es pentagrammas atbalstu uz visiem 100%, ja vien tā nav kārtējā black grupa, kas pazemo sātanismu.

Es tiktiešām nezināju, kas ir sātanisms, man likās, ka tas nozīmē darīt citiem 'ļaunu' un par to priecāties, bet nē :) Antons LaVey savā grāmatā piedāvā pavisam citu skatu uz visu esamību.

Un ja manā priekšā ir izvēle, kam ticēt, tad tas noteikti nebūs kaut kāds dievs, ko izdomāja kaut kādi buki, kas sarakstīja svēto bībeli. Pielūgt šo dievu nozīmē pielūgt tos cilvēkus/u, kas to makulatūru uzcepa.

Reliģija nav obligāta, so, visiem, kam nepatīk mans augstāk rakstītais, paejiet tam garām:)
0
katram sava galva uz pleciem, taa kaa cik viiru tik domu :)
0
Drudkh nevis sāka spēlēt folku, bet nospēlēja vienu albūmu. Starpcitu gandrīz katrā gabalā no ''Songs of grief and solitude'' ir melodijas no iepriekšējiem skaņdarbiem, piem. no Solitude(The cranes will never return here), Blood(The milky way). Tas ir tikai viņu daiļrades kopējā konteksta papildinājums. Anti-Urban nav pēdējā relīze(thetrve-''Drudkh jaunais EP''). Nupat ir iznācis svaigais Estrangement, kas bija jau pieejams pre-pasūtīšanai vairāk kā mēnesi. Hate Forest ir padarījuši pietiekami daudz, lai mierīgi neturpinātu šo projektu.
0
No Drudkh, vismaz manuprāt, labākais ir Forgotten Legends. Pievelk/pavelk tie garie atmosfēriskie riffi.

Avot Lavejam gan ir maz sakara ar sātanismu. Kamõn, vienīgais īstais sātanisms ir neatdalāms no kristietības. Tiek atzīta gan kristietība, gan tās Dievs, bet pielūgts tiek pretējais - Sātans un Ļaunums.
Laveja "sātanisms" ir dažādu ideoloģiju un filozofiju sakopots plaģiāts, kas ir noleiblots kā some cool original shit, kur Sātans ir kā cilvēka brīvības and what not simbols. Come on, that's lame.
0
Draugen - tev žetons, jo es nekad nebiju tik dziļi racis par visu, kas saistās ar Drudkh :)

Varbūt tu pat zini no kādām filmām tika izmantoti sempli iekš "Bllod in.." ? :)
0
Tā ir 2004.gada filma ''Mamay''.
www.dvdmania.ru/eshop/model.php?mid...
0
Laba dokumentālā filma, patika dēļ tās filosofiskās jēgas, kas tajā ietverta. Vai tiešām tik grūti sajēgt, kāda jēga sameklēt to namiņu klints galā?

Sātanisms kā brīvība un kā izdzīvotāju morāle jeb drīzāk pagānisms kā vienīgais dabiskais dzīves uztveres veids... Dziļi.
0
Draugen

THANX!!!!!!
0
heresy, piekrītu uz visiem 100 ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas