PL jaunais albūms VISS @ MYSP
0
www.myspace.com/paradiselostuk... var noklausīties VISU PL JAUNO ALBŪMU!!! iesaku pasteigties, laikam tas ir tikai uz īsu brīdi!!! ALBŪMS IR SMAGĀKAIS KO PL JEBKAD IR RADĪJUŠI!!! noteikti, labākā doom metal relīze šajā gadā! MDB izklausās vārgi salīdzinot ar šito! (piedodiet, esmu ekstāzē... :) )
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
pat vecais Holmsa Icon laika vokāls ir atpakaļ...
0
šito jau labu laiciņu var dabūt arī novilkt ne tikai myspeisā klausīties. nez nez, es gan tik priecīgs neesmu, ir jau ok, nav slikts albūms, bet kaut kā pietrūkst. kaut vai tas pats iepriekšējais Paradise Lost man patika daudz labāk, tas bij t'ds bagātāks ar drūmo atmosfēru un foršām melodijām. bet tas tikai mans opinjons:) tagad jāgaida jaunais Amorphis
0
Man nešķiet, ka tas būtu smagākais, ko PL radījuši. Nē.
0
nu labaaks par paaris ieprieksheejiem ir, bet nu vienalga nepaarsteidz....gothic un shades of god ne tuvu nestaav...tas tev no pirmaa izbiila tik kuuliigs liekaas, raksturiigs ir tas pac, kas icon - peec 4 gabala jau saak apnikt!
0
Edenbeast - pievienojos tavai ekstāzei. Smagākus Paradise Lost nekad neesmu dzirdējis. Vienkārši vienreizēji. Un kas par Solo Makintošam, bļāāāā
0
kopš Symbol Of Life, nekas cits no šamiem īpaši nevelk.
0
Paradise Lost - Gothic...
ir nepārspēts 4ever!
šamais man galīgi neliekas nekas smags...
0
Fallen Children, Prelude to Descent, Requiem... tie runā paši par sevi. sorry, onkas, es PL esmu klausījies tā kā vēl tikai Balrogh to ir darījis, un In Requiem ir samgāks pat par Gothic, kas skan pēc iesācēju rakstīta demo (kas, satrp citu, citādi nevar tikt nodēvēts) salīdzinājumā ar šo.
0
Ir tīri labs, bet par nez kādu šedevru es gan neņemtos šo saukt. Nu a smagums - tā jau ir pavisam subjektīva štelle.

Bet uz doto brīdi man šķiet, ka labākā doom metal relīze šajā gadā varētu būt Mael Mordha - Gealtacht Mael Mordha. Tiesa gan šobrīd tikai pirmā noklausīšanās reize tuvojas beigām, tā kā spriest pāragri.
0
cik nu nācies šogad dzirdēt dūmu, tad vislabākais šķitis Minotauri - II
šis Paradise Lost veikums vēl būs jāievērtē, bet nu zinot iepriekšējos šo grupu veikumus nekas daudzsološs jau mani te negaida..
0
Smagums ir subjektīvs, jā dažam varbūt tēva balss liekas vissmagākā, tomēr šķiet, ka kaut kāda nerakstīta vienošanās vienmēr bijusi. Un, balstoties uz to, man Gothic liekas smagāks. Pirmais arī, Shades arī.
0
ooo, sakaas kraanina staipiishana, es arii kaut ko klausiijies taa kaa neviens cits (to es atklaaju aptaujaajot visus iespeejamos subjekta fanus) :D smagums tieshaam ir subjektiivs jeedziens, manupraat smags ir 3 Mt cd.....
bet nu sheit - var jau buut, ka parauj kaadu dveesles stiigu lirikas, noskana utt, kaut gan man smagi izklausaas peec atgremoshanas, starp citu taas pashas lirikas, sorrow da sorrow!!
0
nez,noklausījos šito veikumu.Ir citādāks par priekšpēdējo,bet vai labāks? Nez,noskaņas nav,tik cik tīri tehniski labi iespēlēts.Ar Icon un Shades of God konkurēt nevar... Draconian Times vispār
0
Lost Paradise! Mans zebests no Paradise Lost
0
jā, nu ir patīkami atkal klausīties vecos labos PL. atgriezušies par visiem 100%... tās pašas noskaņas un sajūtas pārņem klausoties šo albumu, kas kādreiz bija klausoties PL ziedu laiku albumus. Holmsa vokāls vairāk atgādina Draconian Times laiku.. iekš Icon tas bija tomēr drusku raupjāks.
Protams, nedaudz jūt ietekmi, kāda bija pēdējo gadu platēs, bet tam tā arī jābūt.
0
Nu, smagākais noteikti nav (apmēram kā Draconian Times). Pēc tām kakām kas bija pēc -One Second- protams var krist eiforijā, jo beidzot tik tiešām ir "back to roots" (cik gan tas vispār iespējams PL gadījumā, kuriem katrs CD ir citādāks). Hronoloģiski albums labi iederētos starp -Icon- un -Draconian Times-. protams prieks atkal dzirdēt soliņus, kas agrajos albumos bija viens no galvenajiem elementiem. Daļēji ir atgriezusies atmosfēra, bet no Holmsa vokāla gan varēja gaidīt vairāk. Vairākas dziesmas ir kārtīgi hīti, un pārējās arī ir tīri labas. Noteikti labākais, kas viņiem bijis pēc 1997.
8.5-9/10 (1x tikai noklausījos pirms pāris nedēļām)
0
Katrā ziņā labākais disks, kas bijis kopš Draconian Times. Un pietiekami liela ritmu un melodiju dažādība. Pievienojos tiem, kas sajūsmā (bet MDB gan tas nepārspēj :p).
Enemy video motīvs baigi labais.
0
Es jau vairāk kā nedēļu par šo albumu sajūsminos un iesaku visiem, kuriem PL patika līdz Draconian Times laikiem. Var just arī, ka te ir labi daudz dvēseles ielikts. Šis jau tagad ir manā 2007.gada albumu topā. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas