Alkohola tests - pie CP
0
Ir kādam (kādai) no autovadītājiem (-ām) līdz šim gadījies iepūst alkometrā pēc Ceļu policijas piedāvājuma (no kura atteikties arīdzan diezgan skarba izvēle)?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nop, mani tik vinreiz ir apturējuši... četri pasažieri nebija piesprādzējušies, vienīgi es, bet palaida... un vispār nekad domājams iedzēris nesēdīšos pie stūres... Esmu godīgs un kārtīgs pilsonis
0
Nereti neizpaliek jautājums no CP pārstāvja - sak, labi, šodien nedzēri, a varbūt vakar?

Tālākā notikumu gaita - paša autovadītāja (-as) ziņā....
0
Tie jautājumi `vai esi dzēris?` no CP puses ir visnotaļ jautrie. Vienreiz lika pūst, bet kādas 2-3 reizes pietika ar `nē, neesmu dzēris` :D
0
dažreiz pietiek arī ar "varbūt varam kaut kā savādāk sarunāt?" :DD
0
brrr
0
Kā man vectēvs stāsīja atgadījumu kad viņi ar čomiem esot uz Kaukāzu braukuši. (tas gan nav ar CP saistīts). Gājušu augšā pa ceļu un nostopējuši vienu smago. Nu baigi laimīgie tagad brauc augšā (tur ceļš tāds ka vienu cm pa labi ir augsta krauja) un šoferis esot kaut kur citur nogriezies. Labi šie izkāpj. Šoferis ar tikai problēma tāda, ka šoferis izkāpjot no mašīnas nogāzās un tikai ar lielām mokā tika atpakaļ mašīnā. Viens no kompanjoniem esot visu kunģa saturu pār lūpu pārlaidis. :D tā ka dažreiz tomēr noder alkometri. :)
0
nu kam gan negadās! :)
0
kad vēl bija baltās, vienreiz apturēja vakarā. un nejau es pūtu trubiņā, bet sencis. ku tas bija labi :D
0
Vienreiz gadījās vakarā braukt tā, ka bija pilna mašīna ar jauniešiem un droši vien tāpēc arī apturēja un lika pūst. Rezultāts, protams, bija nulle.

Bet, ja neskaita tikai ceļu policijas piedāvājumus, tad pūst sanācis gana daudz - mājās divi tādi mētājas. Nezinu gan, vai vēl darbojas un vai vēl tiešām ir :D
0
man alkometrā (ceru nekļūdos nosaucot aparātu.., jo varbūt tā sauca ierīci ar ko mēra spirta koncentrāciju..) nav gadījies pūst.., laikam mana fizionomija neizraisa aizdomas poličiem (bet nav jau arī pamata.., kautgan pohains bieži esmu braucis)

Kādam varbūt ir ieteikumi no pieredzes, no tautas gudrībām, tēta vai draugu dotajiem padomiem profilaksei, kā mazināt promiles, lai aparāts uzrādītu mazāk...
Es zinu konkrēti vienu (gan neesmu mēģinājis): 5-10 pilieni amonjaka (tb ožamā spirta)uz pusglāzi ūdens mazina alkohola intoksikāciju.
0
a kas notiek ja to ožamu pārdōzē???
0
nu cik pārdozē..? ja saliesi puspudelīti taj ūdens glāzē, apdedzināsi iekšas. Sārms kā nekā. Nu un uzsūcoties tik lielā koncentrācijā var radīt bezsamaņu, krampjus.
0
Tā jau ir ar to tautas medicīnu, neviens dziednieks jau neanalizē kapēc šis vai cits aizgājis pie dieviem :D

Trubiņā neesmu pūtis, un ja stūre sāk izvairīties no mana roku tvēriena tad dotu kādam citam iespēju ķerties pie ragiem
0
Vislabak vienkarshi nebrauc dzeeris buus mazak problemu citiem. un cilvekiem tevi bus mazaka velme uz suudaina mieta durt ja busi pec avarijas izdzivojis :mad:

vispar nesaprotu vai kadam te ir japierada ka vins ir kruts jo maak braukt dzerumaa?
kas tie par es nezinu mazu puisishu didisanas stulbuma kalngaliem?

man pa mashinam paslaik personigi maza interese. pa rigu man izdevigak ir braukt ar sabiedrisko neka ar mashinu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas