Emperor
0
Nedriikst aizmirst arii sis makslinieciskaas blackmetal komandas veikumu!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es sev šīs komandas veikumu atgādinu laiku pa laikam noklausties "Anthems to Welkin at Dusk"
0
esmu bleka piekriteeja,bet emperor man liekas swieztainz...
0
savukaart es nojaust ka taadi kaa sicbitch par varenaam bandaam uzskjata kuraam albumos izskan labij ja 4-5 DAZHAADi akordi... jo taadas profesionaalas bandas kaa Emperor vinju primitiivajai uztverei ir par sarezhgjiitu..
0
Neapshaubu ka Lotmaars ir dadz ko dzirdeejis un ir ar ko saliidzinaat, bet nu johaidii, cik var, nu ja cilveekam nepatiik, nu i miers. Shodien dzirdeeju sarunu kur tika saliidzinaats Nargaroth un Gorgoroth. Nu tika Nargaroth ir kaut kas sahusmiigs un Gorgoroth taads mieriigaaks. Biju nedaudz izbriiniits, bet nu taads nu ir kaada cita viedoklis. Tieshi par Emperor, nu jaa Antherms un tas otrs, jaa bija ok. Nesen klausiijos shos atkal, nu ne tuvu vairs taas emocijas. Un vispaar, ja saakt iztiraat katru no kaadreiz varenajiem, veel jo vairaak kategorijaas "neaizmirsiisim arii shos", tad ir jaaver valjaa jauna sadalja, varbuut pat savs forums.
0
Tochna, "ArLabuVaarduPiemineesim forums". nau suudaina ideja :P
0
kuram te ir primitiiva uztwere...ja forumz naw domaats tam,lai katrz wareetu izteikt sawu wiedokli,tad kam weel???iewiwtojot to raxtu,tu domaaji,ka wisi tew piekritiis???maacies uzklusiit arii kritiku...un MARDUK newar saliidzinaat ar Emperor,un par tiem akordiem tas wispaar bija newietaa,un wispaar war saprast uzreiz,ka cilweekam ir waaja NS,ja winj$ saak runaat pure shit,tikai taapeec,ka winjam nebuco pakalju,wot taa,beee,MARDUK ultra black 4ever!!!!
0
SIC BITCH, tev tas shkita absoluuti nepiecieshams?
0
ja buus "AlLabuVaarduPiemineesim forums" tad vajag ari "ArSudainuMietuPieminesim forumu"
0
jaa,Black DATA,tas man $kita absoluuti nepiecie$amz...
0
Maacies RAKSTIIT kritiku, mazaa kalasha
0
Atkal viens cilveecinjsh tiek aplikts hehe, bet runa jau laikam ir par Emperor. Man piem jeedziigaakais liekas Wrath Of The Tyrant (skanja tikai tada sudiiga) veel In The Nightshade Eclipse. Paareejie albumi taadi diezgan vienveidigi likaas(mosh vienkaarshi par maz klausiijos), bet pedejais, ko dzirdeeju, Prometheus... smuki, profesionaali, perfekti uztaisits tikai man uzdzen miegu
0
he...
0
to SIC BITCH: Emperor soliki vienkarsi rauj sirdi laukaa, paklausies "2001 - Prometheus - The Discipline Of Fire & Demise" viens no maniem miilakajiem albumiem, un seviski dziesma "The Tongue Of Fire " vienkarsi rulle. Ari vinu jaunakasi veikums baigi labs... (man tagad , jaskrien bet kad atnaksu uzrakstiisu vel kaut ko )
0
Rullee, kaccaa.....kaut kaadi ozoli:)

EMPEROR tiessaam ir laba melodiskaa blekka banda, bet nu peedeejie razzojumi man galiigi nepatiik. Pirmie gaaja pie sirds tiiri labi.
0
to sauc par attīstību, evolūciju.
0
Tu par ko?
0
Par mūziku kādu viņi spēlēja agrāk (Wrath of the tyrant, In the nightside eclipse) un pēdējos albūmos.
0
Vari neskaidrot. Tu shitam brutaalajam tipinjam nekad neieskaidrosi, ko noziimee vaards - attiistiiba.
0
Faun!!!
Pasaki godīgi - cik Tev gadu. To es tā - lai zinātu, vai Tu esi tik liela izmēra kalaša, ka vari citus tā apsaukāt. Asprātīgs jau tu brīžiem esi, bet domā, ka ar to pietiek?
0
Emperor paši apgalvoja, ka spēlē "Sophisticated Black Metal", t.i. inteliģentu, izsmalcinātu black metal. Tas un arī viņu tumšā atmosfēra (kā vecajos tā jaunajos albūmos) man patīk. Es domāju - katram būru vērts viņus kādreiz paklausīties, lai novērtētu.
0
"Būtu vērts" es gribēju teikt.
0
es domāju, ka Fauns ir kalnietis, t.i. nemirstīgs. Nu ap 528 varētu būt. PP
0
To arx: jaa neapssaubaami, ka tehniski vinni ir ceelussies un muzikaalo talantu arii attiistiijussi, bet ne jau vienmeer tas noziimee, ka galarezultaas ir naaviigi labs.
Nu jaa, atkal jau gaumes lieta. Man vienkaarssi patika vinnu saaakotneejie albuumi, kur vinni speeleeja kaartiigu melodisko blekki ar druumu atmosfeeru.
0
To fauns: tu laikam ar savu agresiivipajeelitrulo(spee... sagremot?) raxtiissanas veidu centies aizeenot, ka patiesiibaa esi komiksus un ssausmenes paarlasiijies 13gadiigs samaitaats mudaks.
0
Shausmenes lasa vai skataas? Kaa tur iisti ir? Un ko es atkal tev nodariiju? Sic Bitch pazinjo - "maacies uzklausiit kritiku". Es atbildu - "Maacies rakstiit kritiku" Kas tev saap draudzinj? Kaapeec juus visi varat tik shausmiigi njemt visu pie sirds? Taadi brutaali tipinji, bet neopaartraukti par kautko apvainojas. Es juus nesaprotu. Es visu to, ko sheit daru(lasu, rakstu), daru ar smaidu uz luupaam. Un paarsvaraa visi konflikti saakaas ar to, ka kaads nav kaartiigi izlasiijis manu tekstu un kautko paarprot vai arii vienkaarshi uzskata, ka viss iznjemot to, ko klausaas pats ir suuds. Nu vai tad taa nav? Es taa vietaa lai visiem sheit laiziitu dibenus, spirinos pretii. Es esmu kaa kartupelja asns, kursh tiecaas uz gaismu. Es esmu kaa tikko attaisiita spirta burka. Es esmu vienkaarshi Fauns un tuuliit svineeshu savu 20 gadu jubileju. Ljoti iespeejams, ka es tieshaam neesmu veel attiistiijies liidz juusu liimenim savos gados, bet lasot juusu tekstus, es nemaz negribu jums liidzinaaties, kaut juus buutu pashi gudraakie cilveeki uz shiis zemes. Hellhammeram nebuutu ne vaina, ja vinjsh mazliet apklustu ar savu brutal death un paarstaatu visu paareejo saukaat par suudu. Veel vinjsh vareetu beigt slaveet savas vokaalaas dotiibas, jo tas tomeer ir smiekliigi sevi visu laiku slaveet, lai kaads monstrs tu arii buutu. Sic Bitch - taa pati probleema. Mazliet ieklemmejaas ar savu ultra black Marduk. Nu vienreiz pateici pietiek, nee, kas tev dos... Iet visaas teemaas un varkshkj vienu un to pashu - Ultra black forever, Marduk, jee jee. Neapniik? Nu ko tu maisies pa vidu, piemeeram, sadaljaa par Cold Meat Industry? Ko tev tur vajag? Iestaastiit visiem, ka Marduk ir vislabaakaa grupa, kaada jebkad bijusi? Esam mees dzirdeejushi Marduk, esam, jaa. Katram izveidojies savs viedoklis, un tu vinju neizmainiisi. Vieniigais ko vari izmainiit ir attieksmi pret sevi no apkaarteejo puses. Un kas attiecaas uz visiem, jums tieshaam neapniik vienmeer mekleet kompromisus? Laiziities? Es pasaku kaadu asaaku vaardu, un hopc milziigie, pieaugushie, nobriedushie un pieredzeejushie shakaalji bruuk man kraagaa. Dies nedod, tev patiik Korn, dies nedod, tev apniks Hellhammera pashtiiksminaashanaas un buldureeshana par brutal death. Ak kungu maat. Veeksh veeksh. Eh...
0
Faunam:
Izlasīju. Bija interesanti. Patīk tā atklātība, kas šeit parādījās. Bez rupjībām un skaidri. Starp citu man Tu neko neesi nodarījis. Vienkārši vienubrīd apnika tā fekāliju gvelšana.
Pareizi ar' ir - spirināties vajag. Es jau arī bieži to pašu daru, tikai cenšos nebūt īpaši rupjš.
Tici man, es neesmu no tiem, kas grib izlikties gudrāks par kādu citu, tikai saku, ko domāju un cenšos to darīt iespējami skaidri. Dažreiz nedaudz paņirgājos. Ja Tu kaut ko tādu sauc par kompromisu meklēšanu un laizīšanos, tad mūsu uzskati par dzīvi, acīmredzot, atšķiras arī šajā jomā.
Un nerunā par to, līdz kādam līmenim Tu esi vai neesi attīstījies. Nevienu tas šeit neinteresē, lai kāds attīstās līdz kāda cita līmenim. Domāju, ka diezgan ātri kļūst skaidrs, ar kuriem šeit var normāli paspriedelēt. Kādā brīdī jau sāka likties, ka Tu neesi starp tiem, tagad atkal domas sāk mainīties...
P.S. Un netērē laiku stāstot man, ka Tev ir gluži pie kājas, ko es par Tevi domāju. Man nebūt neliekas, ka Tev mans viedoklis būtu jāņem vērā.
0
ai ai... Un tomeer tu visu neesi sapratis. "Un nerunā par to, līdz kādam līmenim Tu esi vai neesi attīstījies. Nevienu tas šeit neinteresē, lai kāds attīstās līdz kāda cita līmenim." Ko tu ar sho gribeeji man pateikt? Laikam neuztveeri sarkasmu. "Un netērē laiku stāstot man, ka Tev ir gluži pie kājas, ko es par Tevi domāju. Man nebūt neliekas, ka Tev mans viedoklis būtu jāņem vērā." - nu sheit paraadaas mans stulbums, jo teikumu taa arii nesapratu. Un, runaajot par fekaalijaam..... Nu labi, neko... Pietiek. Taapat kaadu dienu mees visi dzersim alu un ..........
0
to Fauns: Laizeklis heheheheheee
0
To Fauns:

Zini, Tu pats lecies te ar visiem, baazdamies un slaveedams savu ultra kruto Korn un klaigaa apkaart, ka gallinieku klausies tikai fonaa utt. Kad izlasiiju priekspedejo komentu, saak justies sajuta, ka esi te uzmeties pa gaigo, lielo, gudro pauci visiem, ne taa?? Tu tiessaam domaa, ka esi tik lloti kruts un visi tagad nu neems tavas pamaaciibas galvaa??
redzi, kad Tu nolaidiisies no saviem idomaatajiem tronniem, tad arii vis buus OK. Bet kameer Tu meetaasi te leciigu gaili(pie tam biezzi milziigu rupekli.) ar Tevi parunaat normaali iespeejams nebus.
Jaa, prieks vismaz 1 ir - esi ssoreiz izticis bez paarmeeriigas brutalitaates un lamaassanaas. Tu progresee:)
Un Tu jau pats necieni citu gaumes, bet domaa, ka tiessi Tu klausies to pareizaako, iistaako muzonu utt.
Es starp citu sevi neesmu nekur slaveejis un ne par kaadu monstru neuzskatu. Ko Tu vispaar iisteniibaa zini, ko es daru?

0
jums neapniik nelietderīgi teereet savu energjiju. Nemitīgi prezentēt kautkādu savu baigo tēlu.
0
Un Hellhammer paliek daunjos pat peec manas laiziishanaas. Es nekad neesmu nevienam baazis virsuu ultra Korn, jo es VINJUS FONAA KLAUSOS. Nekad neesmu klaareejis nevienam, ka tikai tas, ko es klausos ir pareizais. Esmu tikai veersies pret shadiem tekstiem. Un savas balssaites tu slaveeji ar ljoti lielu paarlieciibu. Priekshpeedeejaa komentaa es mieriigi, maseejot un sildot apstaastiiju, kas man liek buut rupeklim pret taadiem kaa tu. Bet tu izskataas esi tiktaal ar kautko atdauziits, ka pat to nesaproti un izspljauj kautko taadu, kas man liek domat, ka tu pat iisti lasiit neproti. naac pie papucha. Lielais papucis tevi panjems opaa.... he he. Normaali ar jums nevar, brutaali arii nevar, veelreiz normaali atkal nevar, paliek tikai divi varianti - laiziit dibenus, vai taupiit laiku. Nav gruuti izveeleeties.
0
P.S. Hellhammer? Tu neesi gadiijumaa vecene ar muuzhiigaam meeneshreizeem? Tik spazmiskus cilveekus reti naakas sastapt.
0
he he, Faun! Disrespect tev. Ko var domāt par cilvēku, kurš Vader konča laikā sēž mājās, baksta kompi un raksta komentārus, ja visi citi ir tur?
0
PIRMKAART LAUKJI ES VISU NAKTI NOSEEDEEJU DARBAA, MAN MAAJAAS NETA NAV. Otrkaart, es neteereeju kautcik ieveerojamu naudas summu, par grupas, kura man ir pilniigi vienaldziiga, apluukoshanu.
0
Tagad kuram pret kuru ir disrespect? Vai arii tu uzskati, ka, ja lielaakajai daljai patiik Vader, man arii obligaati jaapatiik un par galvu un kaklu jaanesaas uz vinju konci? Vienaldziiba, ko padariis?
0
Tu gribi teikt, ka piem. Doomsday Celebration koncerts tev likās saistošāks, ja uz to atnākt tu varēji?
0
Es ar to gribeeju pateikt, ka Doomsday man neizmaksaaja paari 10 latiem. (alus tiek iereekjinaats). Un uz Doomsday es aizvedu savu meiteni. Buutiibaa, tikai taapeec arii es tur atrados. Kas veel tevi neapmierina?
0
Un, ja arii man Doomsday liktos saistoshaaks? Kaada tev gar to dalja? Domaa man baigi interesee attaisnoties kautkaada dzhekinja priekshaa, kuram mammiite dod pietiekami daudz naudinjas lai vareetu izstaigaat visus konchus? (Nu, kaa? Patiik shaada tipa teikumi? Tieshi tavaa stilaa...) Man vienkaarshi patiik aplauzt tavus paaragros secinaajumus kaa siikus, tikko no zemes izliidushus nezaalju stiebrus.
0
Nu, tomēr arī diezgan dumji ir iet uz konci tikai tāpēc, ka tas ir lēts. Un 10 latu koncerti jau nenotiek katru nedēļas nogali, lai tos nevarētu apmeklēt. Ja tā būtu, tad arī es, protams, neietu uz pilnīgi visiem.
0
Kaa jau teicu, es uz konci neeju taapeec, ka tas ir leets, bet taapeec, ka mana meitene ljoti gribeeja, un es vinjai sho priecinju sagaadaaju. Es pats konchus apmekleeju ljoti reti, bet ne jau taapeec es ieshu uz Vader, kuri man pilniigi neizsaka neko. Deelj tusa? Nu nepakjer mani tie tusi... Cilveeki ir dazhaadi, un arii dazhaadi atpuushas. Man tagad buutu jaajuutas vainiigam, ka es luuk esmu bijis Doomsday, bet neesmu Vader. Nu ko tu gribi no manis?! Tu mani cieniitu vairaak, ja es buutu bijis uz Vader konci? Peec taadiem kriteerijiem tev rodas cienja pret cilveekiem?! Kaapeec man atkal savi teksti ir jaatkaarto divreiz, un kaapeec vienmeer atrodas kaads, kursh sagvelzh veselu kaudzi aplamiibaam ar apmierinaatu sejas izteiksmi?
0
Nu, labi, labi. Es jau nemetos tevi tiesāt, bet tikai draudzīgi paņirgājos.
0
To Fauns:

Paklau, Tu esi pats papeetiijis savu textu uzbuuvi??? Tev LIVIDITY nav viena no miillaakajaam grupaam?? SHOW US YOUR TITS!!!!!!!!:))))))
0
Isteniiba shajaa forumaa tema bija emperor... Varbuut kaads var izteikties par vinu klipiem.
Esmu redzeejis dazus dzivos ierakstus. Nu speele baigi labi; ari divus klipus ,viens laikam bija "The Loss And Curse Of Reverence" , tipa tur saakums itkaa brauc pa maakoniem, un vissa bilde taada raamiitii. Tada druuma noskana, itkaa miglaa bet tomer no meenes atpiduma naak kaut kaada gaisma, protams vel raada kaut kaadus dabas skatus laikam lai buutu gruziigaak. Vispaar diezgan interesanti. Otrs klips taads, teiksim ne tik labs, Kaut kaada tums mirgo kaut kaada spuuldziite, ai es iisti nesapratu. NU, varbuut kaads pateiks ko gudru, ta saciit apmainisimies iespaidiem !
0
Grrrrr, Porncore, analcore stupid bloody clit licking shit gurgling. mhm.
0
Ko tik tu neproti :)
0
Suck pussy heavenly. Psycho mithrandir blasting. Oh... GRRR.. Force Fed Unshaved Ball...
0
Liekas, ka mums buutu tommer par ko parunaat!:) Tiiri inteliggents goreman esi;)
0
Labie:))
0
man ir IX Equilibrium. labs!!!
0
EMPEROR ir black metal karaļi
0
Negaiss ir gudrs, jo In the Nightside Eclipse sit pušu visu
pārējo. Nu, gandrīz.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas