Turisas - The Varangian Way 20
0
Tas laikam ir naivi no manas puses,- iedomāties, ka mūzika trūmetālā ir kaut kas aktuāls. Bet jebkurā gadījienā, tikko novilku jauno Turisas albūmu. Iepriekšējais bija diezgan feins karisko nostāju... nu tie, kas ir dzirdējuši, ir dzirdējuši. Tur nevajag komentārus.

Es nu būtu viens no tiem, kam nereti patīk arī folks(bet nejau kaut kāds tur skyf...). Patlaban klausos jauno albūmu, izklausās pavisam savādāks kā Battle Metal. Lēnāks, maigāks un mazāk agresīvs, toties laikam ideoloģiski dziļāks, bet tie pagaidām ir tikai pirmie iespaidi.

Jūsu domas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Symphonic man īsti necilina. Un konkrētais piemērs liekas tik patētisks un tik jau maigs... Neko nevaru mīļu pateikt, bet kaut kas jāsaka, citādi nevar turēt mazā skarbo ironiju.
0
Vēlviena jauna popsa Korpiklāni stilā ir tapusi:

Finsterforst - Weltenkraft 2007
0
Manas superīgās domas par šo superīgo mūziku ir vienkārši ignorēt to huiņu.
0
Pēdējais, kas aizķēra no tās heroiskās, pagāniskās šnites bija Wolfchant "Bloody Tales Of Disgraced Land". Un aizķēra tieši ar to, ka tur jūtas daudz vairāk dvēseles, nekā visos tajos uzpūstajos, pompozajos somu aktieros. Nenoliegšu, ka pats kādu brīdi uz tādiem uzsēdos baigā starā, bet nu jau gadi divi riņķī, kad pat, manuprāt, visveiksmīgāko no viņiem visiem - Ensiferum, nevaru paklausīties vairāk par vienu dziesmu, kad sāk šķebināt. Sajūta tāda, it kā stūķētu mutē pere-saldas kūciņas vienā laidā. Ar vienu pazīstamu, cienījamu kungu nesen tieši par šo tēmu runājām un novienojāmies, ka tā visa mega duperīgā somu padarīšana ir radusies pēc principa: o, šitās pagāniskās, battle štelles tagad modē, davai ka cepam mēs arī visi rindiņā. Davai, Maukonen, paķer akordeonu, Pistonenam būs uzdevums arī atrast kādu prikolīgu štrumentu, un šitā lieta ies. Jūs redzēsiet, cik ātri kļūsim slaveni. Un galvenais, ka būs prikolīgi! Vo tā ir absolūtākā popsa! Prikols ir prikols, bet minētā parādība vairs pat nav prikols. Tā, vienkārši, ir huiņa! Vai man būtu vēl jāpiemin, ka tās ir tikai manas domas?
0
Bet Finntroll vērtība manās acīs gan nemainās. Tie cik labi un garšīgi gāja iekšā, tā pat uzliekās arī tagad pa reizei.
0
lai jau džeki paspēlē kariņu vismaz domās
0
nu jautājums jau ir vai viņi vispār domās spēlē to kariņu, vai tikai liek mums domāt, it kā spēlētu...
0
Nu, nezinu - līdz šim par War metal tika atzītas tādas grupas kā BLASPHEMY, CONQUEROR, BESTIAL WARLUST un tamlīdzīgas. Nesaprotu, kāds sakars ar to visu šitiem TURISAS. Kaut kāda traļļaļļā popsa ar somu folk elementu inkrustācijām. Sorry, veči, bet šitie TURISAS tiem pašiem BLASPHEMY nav cinīgi čuvjakus noaut. PHUQ!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas