hmmm, interesanti
0
kaa, jau kaartiigs cilveeks, shodien panemu kaarteejo aviizes 5min nummuru, domaaju normaali palasiishu jaunumus, kaadas izklaides, a tur raksts par emo - Tokio Hotel, raksts suukaa, tomeer viena rindkopa visai interesanta:
"Emo ir netikai mūzikas žanrs, tā ir kultūra. Tā ir kļuvusi īpaši aktuāla pēdējos gados un pamazām izspiež no jauniešu apziņas mūžīgos dinozaurus rokerus, metālistus un grandžerus. Viņu vietā ienākuši emo zēni un goti."
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
laikam no raksta jāsecina, ka mēs true metālisti savu laiku esam pārdzīvojuši un mūsu vieta vēstures mēslainē, dodot vietu nākamajiem - emo un gotiem
0
kāpēc vienkārši nevar aiziet ar granātmetēju uz origo??
0
tad visiem vinu paliktu žēl un teiktu: "ak šie true jutās apdraudēti un aizlaida pie emo dieviem mazos gotus un paarlieku juutiigos cilveecinus, kam dziive sagaadaaja vienas vieniigas ciesanas...!"
0
bet viņi au vislaik tak čīkst: gribu mirt, dod žileti... Es viņus saucu par Origōtiem :D nu principā ļoti stulbi, ka šitādi padrostkas iedomājas ka ir atraduši savu īsto sūtību un katru dienu klaiņo pa origo un ar neko nepērk :D
0
graver, pilnīgi piekrītu. Tā emo huiņa ir nenormāli aktuāla it īpaši iekš UK. Es tur pa ielu eju, katrs trešais jaunietim ir tā 'feinā' emo frizūra un attiecīgs apģērbs. No sākuma es vienkārši par viņiem ierēcu, bet tagad jau sāku domāt, ka kaut kas nav riktīgi.

"Emo ir netikai mūzikas žanrs, tā ir kultūra." - ja godīgi tad nesaprotu, kur te ir kultūra, jo reāli džeki tēlo kaut kādus super-mīkstos un super-jūtīgos, kam sirsniņa saraujās pie katra elpas vilciena. Es nerubīju, kādai sievietei ir jābūt, lai vēlētos sev tādu mīksto bāleļiņu par draugu.

Manuprāt, drosme nav pārstāvēt sevi, kā kaut ko krutu vai to, kas kaut kur dziļi sevī esi. Tas pat ir diezgan gļēvi visai sabiedrībai uzkrītoši rādīt savu depresiju un nēsāt kaut kādu drūmu auru.
0
Cik zināms gotiem ar emo nav nekāda sakara.
0
Tik nesaprotu kurā brīdī tajā emo maisā gotus iemeta ?
Tomēr lai arī ir pa kādai līdzībai - īsti viens un tas pats nav.
0
nu 5min rakstiits, ka emo atskiriibaa no gotiem neesot tieksme staigaat pa kapiem un melnos teerpus vini papildina ar rozaa aksesuaariem..!
0
// melnos teerpus vini papildina ar rozaa aksesuaariem..! //

Tiek radīts ļoti "modīgs" kontrasts :D
0
Kārtējie modes/masu produkti.
0
NEW YORKER ir emo paradīze :)
0
taksistu rūtainās čībiņas? :D
0
hah tik rēcīgs raksts noteikti bija! žēl ka es nedabūju palasīt!:( Bet nu ko nu tur daudz, varu derēt kad pēc maksimums 5 gadiem par tādiem ''emo'' visi būs aizmirsuši, es vismaz ceru
0
pārliecināts tomēr neesi, ko ? :DDD
"varu derēt" pārvērtās par "es vismaz ceru" :P
0
viskrutaakais ir tas ka tas viss kaadu satrauc :D
0
bet protams +++ iisitiem true tak jaabaidaas jo vinu laiks pienaacis he he
0
Quorthon
nu jā tev taisnība, par 5 gadiem es varbūt arī nedaudz šaubos, bet ilgāk gan viņi te neskraidīs apkārt!

0
nu nez, kaut ko tik apjomīgi jobnuts man liekas sen nav redzēts. Vairāk par 5iem gadiem. Vairāk.
0
nu redzēs, vai pēc pieciem gadiem kāds trūū būs palicis - vai nebūs uz rokas pirkstiem jāskaita...
komerc-emo-un-tamlīdzīgi... pastāvēs vienmēr.
0
One who live forever...
0
Bet Tokio Hotel jau nav nekādi emo!!! Kāpēc visi domā, ka viņi ir emo? Tie ir vienkārši Tokio Hotel un daudzi "emo" arī nemaz nezin, kas ir emo un kādas ir emo grupas. Un kāda starpība, ka kādam heavy metal neliekas cool, vai tad nav vienalga.
0
Mjā šitie D(EMO) sāk jau besīt ārā. Rada sajūtu it kā ej nevis pa rīgu bet pa zoodārzu. Pēdējā laikā visvairāk izbesī tās resnās emo kuces kas katru dienu rindām vien stāv pie makdonalda. Bļa būtu labāk aizgājušas uz airobiku un nometušas pāris riepas kas droši vien radušās no ikdienas burgeriem un sidru dzeršanas ar tādiem pašiem emo luņiem. Tad arī dzīve paliktu gaišāka. Ā nē, pardon kļūda. Dzīve paliktu gaišāka tad ja nogrieztu to šķipsnu pāri acīm... njā neko darīt.
0
Maigon

Nav tā vis ka neliekas cool, bet liekas ka ir too (goddamns Jesus fucking Christ AARGH) stupid. or something..
0
Es zinu, ka ir cilvēki, kam nepatīk mačo tipa grupas (tādas, kur tiek pozēts, cik mēs kruti). Nu emo pozē, cik viņi jūtīgi. Dabiskums ir cool.
0
"izspiež no jauniešu apziņas mūžīgos dinozaurus rokerus, metālistus un grandžerus"

Protams ka izspiež! Ja par vienīgo nodarbi šīm subkultūrām kļūst emo izskata, uzvedības un muzikālas gaumes apspriešana, un pilnīgi piedirsta paša mūzika un dzīvesstils. Emonizēšanās - apsēstība ar šo kultūru, kas pats ar laiku par tādu pārvēršas.
Nu vai ta toč nav vienalga par tiem sīčiem, nu lai izskatās kā grib, dara ko grib un klausās dajebkādus tur mūziku. Kapēc vispār tas kādu interesē? Tieksme uz mazām meitenītēm un puisīšiem!? Šķiet priekš tā jau citi forumi.
Tālākos postos mēs varētu apspriest vēl Tokijas moteļa vokālista frizūru..
BĻĒ, pilnīgs!
Par šiem te vairāk par 20 postiem, bet par jaunajiem albumiem pat desmit nevar izspiest. Ko te vispār runas par emo vai metālu!? Es piemēram nejūtos apspiests no pokegotu puses un pofigs par tiem, ja kāds jūtas apspiests, tad lai iet pie origo un parunā par to ar sev līdzīgajiem, bļē!

Metālmūzikas apspriešana aizstāta ar emo apspriešanu n-tajos postos, toč te izmirsim!
0
^^^
piekrītu, laiks taka būtu izaugt un pieņemt cilvēkus kādi viņi, ta pohuj lai arī kādi viņi ir. pāsmej pie sevis un ej tālāk.
0
jāatceras gan to, ka emo faktiski 99% ir sīči. nav redzēti 30gadīgi emo.
tā ka visi emo ar laiku kļūst par cilvēkiem :)
0
ja nepārgriež vēnas.
xD
0
ja nepārgriež vēnas.
xD
0
bet vispār frāze "emo zēni" izklausās visnotaļ gejiski, tas gan jāatzīst.
0
Nu patiesi bļe, atraduši nu problēmu tādu, ka aš apdirsties, pizģec, pasaul aizies bojā tapēc, ka kādam mella šķipsna uz acem un ūzām jostsviet uz pusdirsas. Ai, Ai, Ai, mēs nabaga metālistiņi, raudošie emozēni apdraud mūs suPkultūru!!!

Laikam katrā no mums ir drusku bobija, ne?
0
man varbūt ir greiza uztvere, bet man kaut kā ir licies, ka metālista filozofija pamatā ir apmēram "just be who you are & don't give a shit about anything" ?
0
johaidī ar ārā! es vēl esmu tik jauns.... šovakar ja es rottingos redzēšu kādu emo tad došu pa muti nemaz neprastot naudu.
0
Ko tikpat utopisku savulaik minēja nu metal entuziasti, re ka, metal ir dzīvs un pat ļoti vesels, nu metal R.I.P. Domāju, tā pat vien būs ar emo...
0
ir jau. a man liekas tie žurnālisti tik pat stulbi kā es. neko nesaprot, bet tik un tā runā.
0
hmm, teemu varam beigtpieveershoties kam noderiigaakam...!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas