Par Bin Ladenu
0
Reku interesants raksts
www.db.lv/Default2.aspx?Artic...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
aha labs. "binladens" pilns pozitiivisma un dala praatiigus padomus un noraada uz nepiecieshamaam paarmainjaam / uzlabojumiem a tie debiilie humanoiidi redz tikai " ļoti apņēmīgu ienaidnieku, kas plāno nogalināt amerikāņus un darboties pret ASV interesēm". daunji
0
I love O'sama!
0
Cienījams vecis!
0
Nesen pa TēVē dzirdēju tādu domu - bin Ladens nodēvēts par Amerikas "izdevīgāko ienaidnieku", jo jauni viņa videoieraksti vienmēr parādās tad, kad Buša administrācija piedzīvo saasinātu popularitātes kritumu.
Vispār es jau nesaprotu cik zemu vēl tad tā popularitāte var krist. Laikam ir viņiem savi paņēmieni kā turēt to lietu pie dzīvības. Skalo cilvēkiem smadzenes ar stingrās rokas ideju, iebiedēšanu un patriotismu amerikāņu gaumē.
0
Tie taču amerikāņi - tu gribēji kaut ko vairāk? Gudrības pērles un saprāta graudus Pasaules Nāciju Miskastē?
0
vienkarsi noskataties kaad useriju multenei American dad! .... tur visu spilgti paraada par amerikas naciju! :D:D:D:D man jau patiik taa nnirgaassanaas!
0
Atkal sākas gudro latviešu runas par amerikāņu stulbumu. Nekad neesmu sapratis, kur tam atrod pamatu.
0
Ja runā par popularitāti un reitingu, tad ar lieliem līdzekļiem un gudri rīkojoties, to var uzpucēt, ka nemetas. Labs piemērs ir Boriss Jeļcins - pirms pārvēlēšanas otrreiz par prezidentu, viņa reitings bija katastrofāli krities un bija tuvu nullei (gan Čečenijas kara, gan dīvainās uzvedības un citu faktoru dēļ), tomēr dažu mēnešu laikā to izdevās pacelt pietiekami, lai uzvarētu prezidenta vēlēšanās.
0
Ja lielākā daļa cilvēku ir stulbi, tad ir tikai loģiski, ka atradīsies kādi čut gudrāki, lai izmantotu šo absolūto trulumu sava labuma gūšanai. Tā tas notiek Amerikā, tā tas notiek Latvijā un tā tas notiek visur citur.
0
Amerikāņi un krievi, kā lielas nācijas, mūsdienās ir kļuvuši visai līdzīgi - to pamatmasu veido imbecīlisku tukšpauru varza, kuri, (kā, pēc aptaujām Amerika - 90%) pat pec augstākās mācību iestādes pabeigšanas neizlasa ne 1 grāmatu gadā; no otras puses - tur ir ļoti specīga mūsdienu literatūra, teātris, zinātnes atbalsta punkti...
0
Bet Latvijā 90% pusģeniālo, tikai no otras puses - nekas ļoti spēcīgs nenāk ārā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
vainamoinen (20 gadi)
Viskas