Marilyn Manson in Tallina
0
„Saku” halle Tallinā,

apraksts: Koncertaģentūra FBI paziņo: 22. decembrī „Saku” hallē Tallinā uzstāsies skandalozais amerikāņu rokeris Merilins Mensons. Koncerts Tallinā ir mūziķa pēdējā ieplānotā uzstāšanās pasaules turnejas „Rape Of World” ietvaros un būs vienīgais mākslinieka priekšnesums Baltijas valstīs.

Merilina Mensona pasaules turneja aizsākās jūnijā. Pusgada laikā Merilins Mensons un viņa grupa ir ieplānojuši sniegt 88 koncertus ASV, Kanādā, Kolumbijā, Argentīnā, Jaunzēlandē, Meksikā, Austrālijā, Japānā un 22 Eiropas valstīs. Paredzēts, ka šovs Tallinā 22. decembrī būs noslēdzošā mūziķa uzstāšanās turnejas „Rape Of World” ietvaros.

Biļetes uz Merilina Mensona koncertu Tallinā varēs iegādāties no 8. oktobra plkst. 10.00 „Biļešu serviss” kasēs visā Latvijā („Reklamarket”, „Statoil”, „Hansabanka”, „Latvijas Pasts”, „Abonēšanas centrs Diena” u.c.).

Pirmo 1000 stāvbiļešu cena būs 24.50 Ls, pēc tam tās maksās 29.50 Ls. Sēdvietas maksās 29.50 Ls un 34.50 Ls. Tirdzniecībā būs pieejamas arī VIP biļetes par 123 Ls gabalā.

Jau no otrdienas, 2. oktobra, sāksies biļešu iepriekšpārdošana „FBI Concert Club” biedriem. Lai iegādātos biļeti, jāizdrukā saņemtā e-pasta vēstule un tā jāuzrāda jebkurā „Biļešu serviss” kasē pirms pirkuma izdarīšanas. Reģistrēties nākamo piedāvājumu saņemšanai iespējams „FBI” mājas lapā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
normālās cenas. :o
0
ha par sito priduraku tik dargi maksat? :O
0
Es toč labāk par Korn, nevis šito pidaru maksāju (tas nenozīmē, ka taisos maksāt par Korn).
0
Normāls čalis, ja Latvijā būtu noteikti aizietu.
0
looooool
cenas ir psc.
0
Atļauju kādam citam nopirkt to biļeti, kuru varētu nopirkt es, bet to ij netaisos darīt - tikpat mani tas pidriks neinteresē!
0
Popsas koncī - popsas cenas. Ko tad jūs citu gribējāt ?! :D
0
viņa dēļ uz Tallinu braukt un par tādām cenām? HA :D
0
...viņa draudzene ir smuka...
0
SSeit atradu teemas kur seit apspriezz MM:

/forum/27571/

un

/forum/43013/

IIpassi iesaku atrast/izlasiit:

Balrogh

komentarus, peec ssii cilveeka komentaariem vismaz aiziet sakariika saruna, nevis TIZLA dirssana, kas turpinaas arii seit...

Un ja vinns speeleetu LV es 100 % deru ka 90 % no sseit aktiivajiem aizietu
0
Es labāk aizietu uz šito, nekā uz kornu, bet paļubomu tikai tad ja tas notiktu šeit un ne par pārāk lielu summu.
0
Šeit un par daudz mazāku cenu - uz MM varbūt arī aizietu. Tīri tā ķeksīša pēc, jo tas, ko jamais tagad koncertos spēlē irpraktiski viss jaunais materiāls, kas man galīgi neiet pie sirds. Ja man būtu garantija, ka vecis ~stundu noblieztu kautko no "antichrist superstar" - es domāt, ka pat uz Tallinu aizvilktos.
0
Tipa ideja bija : Ja tur kkādu pus konci jams nodotu ar vecajiem gabaliem - visi elbūmi līdz Mechanical Animals ... nu labi ... pieskaitam arī Holly Wood - Tad jau būtu jēga braukt.

Cik nu man sanācis redzēt jamā live performances ierakstā - galīgi nav vēlme viņa končus apmeklēt. Agrākā "maģija" ir jau ilgāku laiku kā pazudusi. :/
0
nu pietruuka maz bishkin lai buutu latvijaa
0
Kaadaa zinaa: "pietruuka maz bishkin lai buutu latvijaa"???
0
My Monkey dzīvajā es noteikti gribētu redzēt.
Bet tā kā tur noteikti būs jaunais stuffs, tad noteikti nē.
0
Billetes jau kabataa, braucu uz sso pasaakumu ceriibaa dzirdeet paarsvaraa tika vecaas dziesmas.

FOREVER - Antichrist Superstar, Mechanical Animals, Hoolywood, The Last Tour on Earth, Portrait of an American Family - diezvai veel naakotnee kaut ko uz pusi liidziigu/labu sagaidiisim...
0
Es, protams, atvainojos, bet es jūs tiešām nesparotu. Varbūt pirms sakat, ka kaut kas ir dārgs, padomājat, cik daudz jūs iztērējat ejot uz kaut kādiem pašdarbniekiem, kuri krata matus un izkliedz absolūti stulbas banalitātes (nāvē, mirsti, tumsa, migla, kapi). Jūs laikam gribat, lai koncerts maksātu 10 latus un jums vēl alu atnestu un čiska ādas jakā parādītu pupus. Tā tas jau daudzus gadus nenotiek, jo nav vairs 1996 gads.
0
WTF...
0
".. lai koncerts maksātu 10 latus un jums vēl alu atnestu un čiska ādas jakā parādītu pupus."

Nu bet protams, a kā savādāk!? Turklāt vēl čiksa pa dibentiņu ļautu uzšaut un tos pupus nedaudz pakratītu. Vo bļē, tādu končus gribu!! Un nesaki, ka tā vairs nenotiek, nebojā manu sapņu pasauli.
0
Metal 3.oktobrī^
-Un ja vinns speeleetu LV es 100 % deru ka 90 % no sseit aktiivajiem aizietu-

Skaidra lieta, ka ietu..nu varbūt ne 90, bet 50% vismaz. Te ir analoga situācija kā ar korn. Un mana attieksme MM ir identieska attieksme pret kornuem- proti, ienīstu.
Bet tākā savi ienaidnieki ir jāzin, liela daļa tik un ietu ;DD. Es gan ne ;)
0
kādēļ gan uzreiz "ienīstu"? Tev viņi varbūt auto sānu ar naglu sasvīkājuši vai končikus dārziņā metuši?

Cilvēki rada ļoti konkurētspējīgu muzikālu produkciju un pelna ļoti labu naudiņu.

Un kā zinām, katrai produkcijai ir sava mērķauditorija. MM, Korn utt tā ir ļoti precīzi noteikta - šmuļi no 12-20 no problēmģimenēm vai daudz izplatītāks vairants, kad vecāki ir pārāk aizņemti lai savai pubertātes vētru mocītajai atvasītei veltītu pietiekami daudz laika. Viņiem ne tev šī prece ir jāpatīk un jāpērk.

Cepuri nost katram kas spēj radīt mūziku un pelnīt ar to naudu. Es to nevaru. Tu mož vari? Iekš LV to spēj tikai pāris indivīdi no pop scēnas.

Ka4e gribēju pateikt ka Tu taču neienīsti cilvēkus kas ražo neērtus vaginālos tamponus, (nu visticamāk :) jo tie vienkārši netiek ražoti priekš tevis ;)

0
"MM, Korn utt tā ir ļoti precīzi noteikta - šmuļi no 12-20 no problēmģimenēm vai daudz izplatītāks vairants, kad vecāki ir pārāk aizņemti lai savai pubertātes vētru mocītajai atvasītei veltītu pietiekami daudz laika. "

nu nu, no kuriens tev tāda statisktika? un kāda mērķauditorija ir piemēram CannibalCorpse? vai vēl labāk kaut kādiem funeral doom metal? kādas tiem problēmas?
0
p.s. ja man patīk piemēram Acheron vai Deicide, tad automatically esmu sātanists?
0
runa, protams, par šo censoņu mūsdienu ražojumiem, kad grupas tiek pārvērstas par s/hītu rūpnīcām, kurām nebūt nav svešas tādas lietas kā, mārketings, segmentēšana, brendings utt utt.

statistiku gribi?

iemauc draugos meklētājā korn vai mm vai ko tādu. Kā Nelly Furtado - Do It!!!

Bet kas attiecas uz "kas klausas extreme metal???" ir ļoti plaši psihoterapijas pētījumi. Jautā gūglei un tev atbildēs. Te gan nozīmīgāka būs referanto sociālo grupu ietekme nevis uzmanības trūkums.

funeral doom/death doom man pašam ir topa augšgalā garos karstvīna šķaidītos vakaros divatā :)

ikdienā vajag bik ar tempu
0
draudzene to deicide man atdrillājusi ka zb jau :)

not if this earth rītā/pusdienā un vakarā :D :D
0
NU KURŠ TAD RĪT BARUC???

Skatiijos draugos, kur pasaakumi, daudzi TRUE pieteikušies, vismaz man tuvi/tāli zināmi
0
nu es brauc... nu un?
0
Nu kaadas atsauksmes??? (tiem kas bij)
0
Perfekts koncerts.
0
Turbolabs pasaakums. Skanja perfekta. Tiekas tika pirmajaas rindaas noteikti bij laimiigi. Tik auniishu alus pasniegshanas metode (skaardene -> plastmasas glaaze) reaali paarsteidza un attieciigi rindaa vajadzeeja staaveet vismaz min 30 :) bet tas siikums.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas