Gorgoroth izjukuši
0
Sunday, October 21, 2007


internal conflict in gorgoroth/split up

copy of bulletin sent out 21st of october 2007:

i am writing to inform you about the fact that there has been taken a decision to split up the band, infernus on one side, gaahl and king on the other. we can not continue working together any longer. what is still not agreed upon is who rightfully get to keep the bands name, as it is both parts will to continue. since this will be a question of legal affairs, i am afraid this might take time to get sorted out. i am sorry for that.

infernus, 21.10.2007

blog.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
gaidam ziņu par reunionu
0
nākamgad wakenā:D
0
Nu principā jau viena vai otra puse, iespējams, turpinās darbību ar šo vārdu.
0
Laikam tūlīt kautko pateikšu, ka daži pēc tam mani apēdīs bez sāls:
esmu bleka fans kopš 1992. gada, taču Marduk, Gorgoroth un Dark Funeral man vienmēr ir bijuši pilnīgi pie vienas vietas, jo esu uzskatījis tos par parastām viduvējībām, kas nearko neizceļas uz citu fona. Pirmais un vienīgais Marduk albūms, kas man patīk ir pēdējais.
0
Neko neizsaka šī ziņa, nekad neesmu kaut kā baigi viņus klausījies. Mājās viens albūms ir, tas pats uz poļu kasetes, tas pats nepatīk. Truls kašķis...
0
Nu i, vienas sūdīgas black metal grupas mazāk, nekas, tās vietā gan jau pacmit jaunas ir saradušās...
0
Neņemšos teikt, ka šie būtu bijuši tur laba vai sūdīga bleka grupa, tomēr kaut kāda interese par bleku (pirms tam principā Immortal bija vienīgais, kas man no bleka patika) man parādījās tieši pēc Gorgoroth koncerta noskatīšanās klātienē 2004. gada sākumā.
0
Piekritīšu Sonnenmensch, vienīgi atļaušos sarakstā pielikt arī Mayhem.
0
Piekritīšu Sonnenmensch, tikai Mayhem sarakstā nemūžam nelikšu.
0
skrobīgi
0
no gorgoroth mājas lapas

Gaahl, King and Infernus have decided to part ways.
Gorgoroth have existed as a three-piece for the past several years but have ceased from this moment on in this incarnation.

Vocalist Gaahl (lyrics) and King (bassist/composer) will continue the scheduled European tour in November under the name Gorgoroth with a replacement for Infernus.
King and Gaahl will continue to work together musically, performing their art live and recording in the future. This decision was reached by Gaahl and King as they have been the driving force behind Gorgoroth's music for the past 8 years.

Infernus has stated he will take King and Gaahl to court over future use of the name Gorgoroth.

0
Izskatās, ka briest metāla tiesas skandāls!! :)
0
rofl sonne, dod pieci, man gan zb to teikt jau ljoooti sen jo taapat visi apkaart leekaa un no sajuusmas spiedz par tiem, un lai jau, man nav zheel ;)

p.s. kaugan izstaas ka tas viedoklis palicis populaars latvijaa, mlja, jaasak buus tad nepiekrist :D
0
Obana - te toč pēc revolūcijas sāk izskatīties!
0
Infernus has stated he will take King and Gaahl to court over future use of the name Gorgoroth...
Te būs tiesu darbi ne pa jokam. Tiks mobilizēti valsts vadošie advokāti. Žēl, ka Norvēģija nav ES, varētu arī Eiropas Kopienas cilvēktiesību tiesu pieslēgt. Jebkurā gadījumā Gaahl un Co būs jāpērk uzvalki un jābrien no meža ārā!
0
Nu, ja jau tie divi čomaki raksta muzonu un tekstus, tad kāda prolēma ? Infernus tāds "session member" vien sanāk, jeb viņš ir sūrais "founding member", kas izdomājis nosaukumu un kautķermeņu vazāšanu pa skatuvi ?

P.S. Piekritīšu Sonnenmensch, vienīgi atļaušos sarakstā pielikt arī visas pārējās Black Metal bandas izņemot Immortal ;)
0
nekad neesmu sapratis, kas tajos Immortal ir tik īpašs, ja neskaita dziesmu Blashyrkh? Man no bleka labāk iet iekšā Satyricon, Enslaved, savulaik ļoti patika Darkthrone-Panzerfaust-, un vēl pirmie albumi no Cradle Of Filth līdz Cruelty.... nu tie kas uz sitiena ienāca prātā..
0
Nu ja, Šūpuļniekus ar var atstāt :) Laba gaļa.
0
A vot man gan Gorgoroth cepī pa nopietno. "Antichrist" vispār bija pats pirmais bleks, ko dzirdēju un domāju "kas tā par huiņu skan", lai pēcāk tā nopietnāk pasēdētu uz šamiem. Ui, "Destroyer", "Twilight Of The Idols".. nu bā, kas par albumiem! "Destroyer" bija pats pirmais oriģināklais disks, ko nopirku.

Nu bet pag, cik saprotu, Infernus tur ir vienīgais former onkolis palicis, ja nekļūdos? Visi pārējie laika gaitā ir mainījušies Gāla vietā pirms tam ņēmās vīrietis Pest, un Gāls tusēja savā Trelldom. Bet es jau nez tik smalki, moš kādā demo ierakstā viss bija savādāk. Tomēr kaut ko tur šitā cepties savā starpā gan ir bērnišķīgi. Pieauguši cilvēki ar smadzenēm jau nu varēja atrisināt savas problēmas un sadalīt to porciju pēc sev zināmas loģikas. Bet nu jā... ar savu personību apsēstam sataņugam jau noteikti, ka kompromisu māksla nav tā stiprā puse. "Mana mantiņa!", kā nekā.
0
Mjaa... Infernus tur tieshaam ir dibinaataajs. tad jau tur Norveegijaa briest blackmetaala pilsonjkarsh... Atkal rikshos nogrimmeeti pusaudzhi ar nazhiem...:D Tak man vienalga. No nordic black pusliidz atziistu IMMORTAL, jo ne visi albuumi aizkjer, bet savukaart citi ir personiigaa top augshgalaa. Cienu DARKTHRONE - liidz vinju "briinumu" perioda saakumam, pusliidz labi izteikshos par MAYHEM, bet no zviedru bleka pamataa par kaut ko sakariigu uzskatu vecos BATHORY. Ja nu veel kaut kas ko uz shobriidi neatceros... Paareejie var iet dirst!
0
Būtu no klasiķiem piemēru ņēmuši - Richies Blackmores RAINBOW, ELP ... Uzblieztu Infernus GORGOROTH un King Gaahl Gorgoroth :D
0
Karaliskais Kaalja gorgorots... :D :D :D ...
0
tad jau labāk apvienoties ar Karelu Gotu :D
kas nezin - bija tāds Čehoslovākijas estrādes izpildītājs :)
0
Vispār nav ne jausmas, ko nozīmē vārds Gorgoroth, bet būtu interesantas tiesas debates par, piemēram, autortiesībām uz kādu gore/grind veidojumu nosaukumu, kautvai Anal Cunt. Kā tiesas piedāvāts kompromiss tad varētu būt viens turpina zem nosaukums Anal Vagina, bet otrs Anal Pussy. Lēmumu, protams, varētu pārsūdzēt augstākā instancē.
0
Gorgoroth nozīmē "šausmas" ja nemaldos.

man patīk. normāla smadzeņu atškaidīšanas substance. paklausies un smaidi kā saulīte.
0
"Gorgoroth" is a wasted plateau in the northern regions of Mordor in Tolkien's The Lord of the Rings trilogy. It roughly translates to "place of very great dread" (iz MA)
0
žēl jau gan:( bet vismaz labi, ka uzspēju šos visus kopā vēl dzīvajā redzēt.
0
Intar, šādu tulkojumu no norvēģu valodas deva Gaahls tajā filmiņā True Nor Black Metal
0
Nu tas tulkojums jau drusku līdzīgs ir arhīvos dotajam, bet man nez kāpēc likās, ka tas vispār nav norvēģu valodā, bet tur Tolkīna izdomātā kaut kādā.
0
Jebal to Tolkiēnu. Viņa triloģija ir viena no garlaicīgākajām grāmatām ko esmu lasījis. Ko par tādu kaku var fano ? Varbūt 45-ajā gadā bija uber cool, bet tagad ... ?
0
nu kā kuram, amn tā ir viena no mīļākajām grāmatām.
0
Tolkīns nav black metālistu garā, jo goblini nevinnēja :D :D :D
0
Tolkiens pārstāvēja kaut kādu tur kristīgo rakstnieku apvienību, tāpēc visi viņa pasaku murgi ir pat visai pamatīgi piebāzti ar kristīgajiem simboliem un alegorijām par to tēmu. Norvēģu izmālēite purni ir diezgan labu reklāmu šiem darbiņiem uztaisījuši, paši neapzinoties, ka reklamē pašu par ienaidniekiem pasludinātos kristiešus.
Bet tas jau tāds sīkums vien ir - varenie vikingi, kuri tagad apgalvo, ka ir tik vareni cīnījušies pret kristietību, paši vien savās zemēs to pašu kristietību ne vien ievazāja, bet arī ieviesa un pat uztiepa ar uguni un zobenu. Kur tur var cieņa būt pret kaut kādiem tur sūda vikingiem vai viking metāla praktizētājiem, nemaz nerunāot par visiem šitiem pagāniem un tamlīdzīgiem Skandināvijas čuhņas stulbeņiem?!
Visi šitie BURZUM-i, GORGOROTH-i un tamlīdzīgie no J.R.R. Tolkiena pasaku grāmatas - FUCK!!!
0
atļaušos oponēt - Tolkina sacerējumiem nav ne vainas. Tas, ka viņš nav varējis izrauties no kristietības duālisma, nav pārāk traucējējis lasīt viņa eposus :)
0
Par Vikingiem jau vina tēma bija, kur par šo jautājumu pabazarējām. Man fīča bija ka tāpat kā Lietuvā, to veica karalis un augstmaņi, vadoties pēc politiskā izdevīguma.

Tolkienu vairs lasit netaisos, bet filmu Goblina tulkojuma 1x pa gadu var nolūrēt.
0
hmmm, Intar, tev laikam tomēr tiesa.

en.wikipedia.org/wiki/Gorgoroth_...(band)
0
most noteably his prolonged six-hour torture of a man in Norway, which resulted in a 9 month prison sentence - maigi gan tie Norvēģijas likumi.

He, Gaal īstais vārds ir Kristiāns. Nabadziņš :D
0
Vargam arī agrāk tāds pats bija.
0
Cik man zināms, Vikernesa kungs vēl šobaltdien šo vārdu valkā, lai gan "šobaltdien" šobrīd attiecībā uz Norvēģiju nedarbojas - tur tagad ir polārā nakts. Bet tas jau nenozīmē, ka Vikerness būtu vilkos iestājies un uz mēnesi gaudotu...
0
nabadziņš? nea, skaists vārds kristiāns ^^
0
Uzbudina? :)
0
:D ne gluži... lai gan neko nevar zināt :D
0
Droši vien, vairums būs redzējuši, bet nu tomēr:
www.youtube.com/watch?v=U6MTCeJEWh8...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas