krievija par valodu
0
Krievija centīsies panākt krievu valodas statusa maiņu Latvijā, lai tā no svešvalodas tiktu atzīta par valsts valodu, paziņoja Krievijas Ārlietu ministrijas tautiešu sadarbības departamenta direktors Aleksandrs Čepurins.

--------------------------...

"Mēs uzskatām, ka mums ir tiesības cīnīties par krievu valodas statusa paaugstināšanu Latvijā līdz valsts valodas statusam," preses konferencē Maskavā paziņoja Čepurins.
Krievija šo jautājumu virzīs gan divpusējās attiecībās, gan arī visos starptautiskos forumos, kas veltīti valodu problēmām, viņš solīja.



"Pastāv krievu valodas statusa gradācijas sešas pakāpes. Visaugstākā ir valsts valoda, viszemākā ir svešvaloda. Latvija, kur 30% iedzīvotāju ir krievvalodīgie, ir vienīgā valsts bijušajā padomju telpā, kur krievu valodai ir svešvalodas statuss," apgalvoja Čepurins. Pēc viņa vārdiem, šis fakts izraisa izbrīnu dažādās Eiropas struktūrās.
"Mums ir apņēmīgi un aktīvi jāpievēršas jautājumam par krievu valodas statusa maiņu uz tādu, kas atbilstu starptautiskām normām. Mēs strādāsim visos virzienos, lai krievvalodīgo iedzīvotāju tiesības tiktu aktīvi aizsargātas," paziņoja Čepurins.



njaa kas par marazmu
ko darisit ja musu lielukliga valdiba asptiprinatu saadu debilismu?
es aspsvertu domu vai nu taisit apversumu vai parcelties dzivot uz igauniju un lugt politisko patverumu
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
pisies tūlīt nahuj uz savu igauniju
0
Ja tu parvaaksies uz igauniju, 100% vini uzsaaks karu ar mums jo nedomaaju ka paliks atbildi paraada apar shaadu uzbrukumu
0
kaukads stulbums, un driz es varesju justies ka latvietis krievija. nav man nekas preti pret krievu valodu ka tadu, bet nu ne negribetos piemeram skatities uz uzrakstiem piemeram policija, un lidzas poļicija. nu i nahuij.
0
Tagad man nav iebildumu runāt krieviski, bet, ja tā šeit kļūs par valsts valodu, runāšu tikai un vienīgi latviski.
Atvainojos par dalību bezsakara tēmā.
0
Jāpaprasa Uggas onkulim lai atver šeit METAL-ZIŅAS sadaļu, kur bobijs var katru dienu pa jaunai huiņai postot iekšā, a to zajibal, ka piedirš forumu!
0
sviests , īstenībā .
0
Nu un? Sen par 0 variantu runāja. Nebūtu jau tā divvalodība tāda katastrofa, reāli viņa tāpat pastāv, tik vajadzētu sankcijas pret imigrācijas vilni no slāvu zemēm (lai arī- kādam tak arī te derētu strādāt, ja mūsējie visi Īrijā).
0
Eu, nu bet tiešām! Kas te ir par saitu - pēdējo tenku, jeb metāla saits?!!! Ko vēl šeit varētu iegrūzt, lai apmaltu un mēles patrītu? Lai iet dillēs visi šitie bobiji, kas nesprot to, ka eksistē visdažādākie ziņu saiti, kuros šīs tēmas var apmalt līdz bezjēdzībai! Uga, dari taču kaut ko!
0
te jau ar metalu vairs sen nekada sakara nav un visvairak besi tas, KA BLJA 100 PUNKTI PAR SHITO HUINU BOBIS IR AHUNI LEPNS ES TAA JUTU KA IR PIEDIRSIS JAU ENTAAKO FORUMU. Un tas pauts vel uzstadis noteikumus ka jaatrod vinam cits forums kur mesloties ja grib lai no shejienes tinaas nah. Blja, ko veel vajag lai izsviestu shito leonardinju nah aaraa ar IP ban!
0
Kāds vēl IP bans ? Uz mana IP kādi 5000 cilvēku sēž ...
0
Nu labi, tad taa unikaalaa kompja nummura bans uz kura neviens neseezh. Nezinu kaa vinu sauc
0
Bet to jau neredz (no ārpuses) ...
0
njaa ip bans bus janozog dazhu foruma lietotaju ip vai ari japainteresejas kadas iestades attiecigi samejie strada nelegali japiesledzas un darits :D

un vispar ja zinju forumos varetu par sito runat bet nelaime tada ka tvneta un delfos bus muzhigie floodotaji kas dziis teemu loti dzila bezsakara bet ja sito paceltu kada nacionalistu foruma piem nss.lv foruma tad butu diezgan garlaicigi jo nss.lv nav opozicijas. opoziciju vienk izbano.

turpretim seit ir taadi antirasisti kaa roof daznedazhadi kosmopoliti un citi zveeri kas rezume itin jauki spej pamatot savu viedokli lidz ar to iespeja interesanta diskusija.

tadas taas lietinjas.

0
es iesaku kadā koncī uz kuru viņš atnāks nobanot viņu no Lv populācijas.
0
tas būtu drošākais no variantiem
0
seek and destroy :D
0
bobijs, bobijs, bet tēma ir sāpīga:( man arī riebjas dzīvot slāvijas filiālē! tagad es vismaz principā ar visiem savā darbā runāju latviski un paskaidroju, ka arī no citiem gaidu, lai saprot valsts valodu (ir efektīvi) bet ja krievu val. statusu mainīs...:(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas