Cryptopsy. WTF???!!!
0
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Canadian death metallers CRYPTOPSY have announced the addition of singer Matt McGachy (3 MILE SCREAM) and keyboardist/samplist Maggie Durand (HOWLING SYN) to the group's ranks. The band will enter the studio mid-December to begin recording its sixth album for an early 2008 release.

Check out a photo of the new lineup at this location. i5.photobucket.com/albums/y160/Blabber...

CRYPTOPSY will, for the first time ever, be touring Mexico, Central and South America during the month of February and will possibly hit Mexico once more in April.

CRYPTOPSY parted ways with singer Lord Worm (a.k.a. Dan Greening) in April. No reason was given for Lord Worm's departure, but according to guitarist Alex Auburn, the vocalist was "kicked out" of the band and didn't leave of his own accord (an account later disputed by Lord Worm)

CRYPTOPSY's last studio album, "Once Was Not", was released in 2005 via Century Media Records.

3 MILE SCREAM's video for the track "Our Blackened Sun" made its debut on MuchMusic's "Loud" program in October. The clip was directed by Chad Archibald (ARISE AND RUIN) and can be viewed below.
www.youtube.com/watch?v=KA6VpWafgrg...

Kurp ej, pasaule? Cryptopsy - brutāldesas leģenda - pieņem savās rindās gejiska metālkōra vokālu un taustiņnieci? Kaut kas te baigi smird, man domāt...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
metalkors ir kā inde:D
you are pioison!
who poisons my mind..
XD
es tak saku ka visi sapisusies ar to metalkoru
0
Katrai metālbandai vajag čiksu sastāvā !

Turklāt dāma ir sampliste - laidīs skrečus.
Būs kas Limp Bizkit līdzīgs :D
0
ne ļenganie biskvīti ir kudi hewy,es domāju ka būs kā linkolna parks(linkin pork)..
piemetīs vēl repiņu un būs ok:D
0
A man principā po, jo tikai -Whisper Supremacy- patīk.
0
tiizli.
0
sūdi gadās :/
0
Tas metalkors drīz tāpat nomirs dabīgā nāvē, cik tad var malt vienu un to pašu. Pats vienbrīd diezgan nopietni klausījos metalkoru, taču ātri arī apnika, jo lielākā daļa grupu nespēj piedāvāt ko jaunu un radošu, var teikt, ka visi albumi ir +/- vienādi.
Runājot par tēmu - zem tā visa, visticamāk, slēpjas vēlme kļūt populāriem ārpus brutālo aprindām, un noteikti, ka nogrābt lielo kāpostu.
0
Labāk tas atkal būtu DiSalvo (no Whisper Supremacy albuma), ar viņu vislabāk bija.
Bet tagad Cryptopsy izskatās kā kaut kāds Bleeding Through.
0
nu nez viss labakais Cryptopsy bija ar Lordu wormu prieksgala. bet DiSalvo, ari sparda vokalaja zina :)
0
mnjā
nu ceru ka vis būs labi.
kā saka īzskats mēdz būt maldinošs
laigan tas tiešām tā izskatās takā smirdīgi
0
nez metalkoors liekas ok. potenciaals ir. tas ka neviens nemaak vinju pielietot neko veel nenoziimee. kaukaads piem ion dissonance kas sevi definee kaa metalkooru manliekaas bija vairaak metraals nekaa dazhi no tiem konservatiivajiem deathistiem
0
Howling Syn bija gotika, ja nemaldos- kāds tur metalcore, kāda tur metalcore taustiņniece. T.i. eksperimenti, bet rezultātu kāds jau dzirdējis, ka jau brēc?
0
Es nekur neteicu, ka taustiņniece arī būtu no metalkōra (kaut gan ja grib, var arī ta saprast to teikumu, piekrītu). Rezultātu, protams, neviens vēl nav dzirdējis, bet viens ir pavisam skaidrs - tādas lietas kā None So Vile jau nu toč vairs nesagaidīsi. Raugi, gluži vienkārši - ja grupa maina sastāvu, pieņemot par vokālistu populāra žanra pārstāvi, pieņem sastāvā cilvēku, kas nodarbosies ar sampliem un sintezatoru, sapucējas un sakleķē matos laku - tas viss stipri vien vedina domāt, ka ir doma iekarot plašākus tirgus. Un kā izklausās mūzika, kam šādos tirgos ir noiets, arī, domāju, lielākajai daļai šeit priekšstats ir.

Protams, dzīvosim - redzēsim, nav jau izslēgta iespēja, ka tur var sanākt arī kas negaidīti interesants.
0
Tas nozīmē, ka Lord Worm bija vienīgais sakarīgais vecis grupā, ja jau, cik zināms, pārējie ir palūguši viņu aiziet. Un pārējiem, kā saprotams, tas brutal bijusi uzspiesta lieta, jo viņu patiesā vēlme ir bijusi spēlēt to, ko viņi taisās spēlēt tagad. Tā kā mani nebūt nepārsteigs kaut kāds jauns CRYPTOPSY albūms, bet iepriecinās, fakts, ka Lord Worm uztaisīs jaunu projektu, kurā turpinās vīlēt savās tradīcijās. Bet, piekritīšu Intaram, ka visādi brīnumi vēl var notikt.
0
No MA - "Lord Worm left the band in 1997 to become an English teacher, more specifically to teach it as a second language to adults, but returned in November of 2003. However, he left again Cryptopsy in April 2007 for health reasons."

Ja jau tik slims, tad jau angleni atkal pasniegs varžēdājiem :)
0
No MA - "Lord Worm left the band in 1997 to become an English teacher, more specifically to teach it as a second language to adults, but returned in November of 2003. However, he left again Cryptopsy in April 2007 for health reasons."

Ja jau tik slims, tad jau angleni atkal pasniegs varžēdājiem :)
0
Ali "The Metallian" of the Metallian webzine recently conducted an interview with former CRYPTOPSY frontman Lord Worm (a.k.a. Dan Greening) about his departure from the group. A few excerpts follow:

Metallian: Can you explain why you are no longer in CRYPTOPSY?

Lord Worm: Pretty much because every time we went out on the road for any stretch of time I ended up catching something and killing my health. It gets worse as time goes on. It is better for my health and better for CRYPTOPSY if I leave now.

Metallian: Are you referring to something as common as flu, or something more serious?

Lord Worm: No, I have been known to come home with pneumonia, sometimes double.

Metallian: Your departure, in other words, has nothing to do with the band's music or any band member.

Lord Worm: Pretty much. The body breaks down and you have to make room for someone younger who might not have health issues.

Metallian: Having said that older musicians, let's use Lemmy as an example, seem to be continuing without a problem.

Lord Worm: Yeah, but Lemmy doesn't do what I do. That's the thing. There is certain amount of extreme activity that Lemmy no longer has to engage in — if he ever did. This includes carrying our own gear and the activity on stage. Lemmy basically stands. I don't. It takes a lot out of your lungs.

Metallian: Were you completely happy with the last album you made with CRYPTOPSY, "Once Was Not"?

Lord Worm: I wouldn't say happy; I would say satisfied with the job done. The music was already written by the time I came back into the band. I really had no saying in arrangements or specific riffs. I was given an assignment to write the lyrics and arrange them for this music. I did that. In that sense, I am satisfied that I did the job as well as I could with the constraints I was given. I am into extreme hate-filled black metal. Anything that approaches that I approve of. The more diametrically opposed to that the music is, though I might appreciate the talent behind it, it won't be the type of thing I would listen to. CRYPTOPSY has never been a band I would listen to. I appreciate the effort that would go into it, but it is not something that would go into the CD player unlike, let's say, "Deathspell Omega".

Metallian: Your statements thus far contradict CRYPTOPSY's assertion that you were booted from the band…

Lord Worm: Interesting.

Metallian: How do you reconcile the two versions?

Lord Worm: I have not really read what is being said. Interesting. When Flo and I discussed this we agreed that we might as well do it now. It is the right time to get someone in the band because CRYPTOPSY is in the writing period. We agreed that whoever the new guy might be should get used to everyone else in the band and the way the band works. Then eventually when the touring starts again the new singer would not only have the new material under his belt, but also get some of the older material under his belt as well. I haven't actually spoken to Alex since we came back from Ontario two weeks ago. I will probably talk to him this week. It doesn't bother me. Either way, I am gone. It doesn't bother me.

Read the entire interview at Metallian.
0
Njā, bočkas un pastipruļus staipot var ne tikai musīšus uzkačāt, bet arī bruku dabūt.

Nekad neesmu sapratis kā var spēlēt (nekomerciālu) mūziku, kas pašam nepatīk (domāju "es nekad to nebūtu klausījies" tieši to arī nozīmē) !?
0
bočku un amp'us itkā jau speciālie līdzbraucēji nēsā uz skatuvi un nost,vaj ir klubiem melnstrādnieki...
nu bet tomēr ja tā godīgi,tas ir psc ja 4 knapi var pacelt 1.5m augstumā Ashdown basa kabinetu...tad vel tā nolādētā sēta(pūļa barjera)MP paldies dievam cik dzirdēju būšot pašiem sava,jo nu pa tām šusmīgi mazajām trepēm augšā jātaisa nenormālākos akrobātiskos trikus ar to sētas posmu(apt-3m),un jau atceros kā Type O negative un marduk menedžeri&apvienības sukstījās ka mums ar aparatūras ienešanu ir "pretty fuck't up thing"...par poļu zaimiem vispār neteikšu ko viņi teica par to:D
0
Njā, kravas lifts tur derētu :)
0
pierunā valdi!!:D
0
Tā, klīst baumas šie divi gabali esot jaunais CRYPTOPSY:

www.zshare.net/audio/87690147be130...
www.zshare.net/audio/8769288b13040...

WTF?????? :(((

Nu ja tā tik tiešām ir, tad es nezinu - smieties vai raudāt. Katrā ziņā satraukums pēc jaunā line-up un bildes publiskošanas nebūs bijis nevietā. BĻE, atliek tikai cerēt, ka tas ir nelāgs prikols, citādi varam uzskatīt vienu no vadošajām brutal death grupām par mirušu. Drausmīguma ziņā ar šo te savārstījumu laikam var sacensties tikai St. Anger....

Nu bļe... ĀRPRĀC
0
Nemaz tik slikti nav, kaut arī tas vispar nav Cryptopsy, bet ir diezgan labs materiāls.
0
Resurgence of an empire - labs metalcore.
0
Stils Myspac - Death Metal / Metal / Hardcore un bilde jau ar izteiksmīga: s4.photobucket.com/albums/y135/mackdal...
0
jumpdafuckuperu trieciens?
0
labi, ka neesmu CRYPTOPSY fanaats, savaadaak mana sirds to nepanestu ;)
0
Bye-bye-DIE, Cryptopsy!
0
Nu bļāāā....
0
nu dahuja haardkooristu arii saakushi speeleet kauko kas no metaala neatshkjiraas galiigi necik taakaa integraacija metalkooraa notiek no abaam puseem. laix iet uz priekshu mutaacijas neaizkaveesi.
0
R.I.P.
0
Nu feini - labi izskatās, džeki attīstās - viss kārtībā.
0
njaa.
0
nekas nav kārtībā, tā nav attīstība. attīstība būtu izkopt tālāk savu stilu..
būtu izrādījuši cieņu un nomainījuši nosaukumu
0
mosh nevis stilu bet muuziku a? kas vinjiem jaaatbild kaada priekshaa par to ka kauko speeleet vairs nepatiik. mosh vienk tiirs apreekins sakaraa ar metalkoora popularitaati vai arii peekshnja aizraushanaas.
0
P.S. esbiju domājis muzkālo stilu..

un kas tālāk saistībā ar aprēķinu? duets ar Timbaland?

0
Pirmkārt, kā jau Chaos saka - izmaiņas ne vienmēr ir tas pats kas attīstība. Pat, ja šo nosauc par attīstību, tā drīzāk ir uzskatāma par kvantitatīvu, nevis kvalitatīvu attīstību. To es domāju tādā nozīmē, ka tā vietā, lai turpinātu augt savā sfērā, gluži vienkārši ņem un nomaina šo sfēru. Nu apmēram kā Kaspars Kambala - nevaru būt basketbolists, būšu bokseris :)

Otrkārt, nekad neesmu teicis (un nedomāju, ka kāds ir), ka kādai grupai ir kāda priekšā jāatbild par to, ka maina savu stilu. Ja nu vienīgi savam leiblam... Manis pēc viņi var kaut uz slotas kāta jāt - ne mana cūka, ne mana druva, vienkārši neklausīšos un viss. Vienkārši šādi izgājieni šokē, kad ar blīkšķi no troņa iegāžas dubļos, vai, ja jums tā labpatīk, no cūkgana par princi tiek.

Plus vēl šajā gadījumā (un zināmā daļā mūzikas vispār), drusku tracina dīvainais "trends" - atļaušos citēt: "The complete lack of direction that passes for technicality and creativity is astounding."
0
es kā klausītājs izsaku savu neapmierinātību pret stila maiņu, bet viņi man protams neko nav parādā. ja viņi tā ir izdomājuši, tad velns ar viņiem, lai viņiem veicas. un kāpēc viņi to darījuši, vai naudas dēļ, vai tāpēc, ka patīk tas kōrs, vai arī tāpēc, ka nav vairs iekšā atcerēties galvā visus tos daudzos rifus, viens pīpis. bet vienlaga nedaudz skumīgi, ka viena no vistehniskākajām death grupām ir aizgājusi pa pieskari.

p.s. Kambala nav basketbolists tāpēc, ka viņu par koksīti diskvalificēja uz laiku.
0
Kad runa iet par tādām grupām kā Paradise Lost, TOT vai Amorphis, kuriem katrs albums savādāks, tad jau OK, bet ja banda kapā gaļu un tad par puķītēm sāk dziedāt, tas jau ir pavisam kas cits. Diemžēl tikai atsevišķas grupas seko COVENANT piemēram, kuri pēc stila maiņas kļuva par THE KOVENANT.
0
^^^:D principā var piekrist. šinī gadījumā man personīgi nostrādā ģenētiski iekodētā nepatika pret metalkōru. ja Cryptopsy sāktu močīt gotisko metālu, tad man nebūtu nekas pretī.:)
0
Ķipa Atrocity ?
0
nu kaut vai, bet Atrocity tas death metal tomēr bija labāks(esmu gan dzirdējis tikai Hallucination), nekā tas, ko viņi spēlē tagad. tagad man viņi asociējas ar tādu vācu šlāger/80-s cover band:D lai gan tas Atlantis bij labs.

par piemēru varētu ņemt Tiamat un piem. Sentenced
0
bet ja par tēmu, tad piemērs labs ir Morgoth, kuri močīja itin labu deathmetl, bet tad panesās kaut kas ar industrial piešprici, un pēcāk jau vispār kaut kāds alternativniks. nu nesapelnīja piķi, izjuka un viss
0
Vienīgais Morgoth, ko esmu dzirdējis, ir "Cursed", un tas bija Death (ap Leprosy/Spiritual Healing laiku) kopija 1:1. Man jau gan kā žanracienītājam patika :)
0
paklausies ko viņi spēlēja pēc tam, albums Feel Sorry For The Fanatic
0
Njā, tas jau uz industrial velk. "Odium" bija ļoti īpatnējs un interesants albums. "Cursed" nebiju dzirdējis, bet baigi Death atsit, būs albums jāievērtē.

1991 - www.youtube.com/watch?v=R2nB6eQ93Ys...
1993 - www.youtube.com/watch?v=7Pf3PbgR6f8...
1996 - www.youtube.com/watch?v=XZ7TcSr7hLI...
0
CRYPTOPSY Drummer Defends Shift In Band's Musical Direction - Mar. 18, 2008
Drummer Flo Mounier of the Canadian metallers CRYPTOPSY has defended the shift in the band's musical direction on their forthcoming sixth full-length studio album, "The Unspoken King", after unfinished versions of several of the tracks surfaced on the Internet.

A CRYPTOPSY fan named "Sam" made an online posting directed to Flo in which he stated about group's new material, "there is a difference between adding experimental touches to music and completely and utterly throwing everything you've done on past albums out the window. Now I haven't heard the full new album so I can't base a full opinion on it yet. But I sure as hell know that I'm not the only one feeling this way. The way I see it (and countless others I have spoken to about the issue) is that you've alienated your core fan base completely, which is shit, because die-hard fans like myself are just left saying 'What the fuck?' Also the new tunes I've heard sound pretty commercial, but not commercial enough to get a whole new fan base off the ground in my opinion. As a musician myself, I know what it's like to want to play something different and change it up every once in awhile. But at least change the name of the band if you guys are going to release this because listening to 'Bemoan the Martyr' [off the forthcoming album] and then putting on something great like 'Loathe', 'Shroud' or 'Phobophile', it just doesn't sound like the CRYPTOPSY I know and love, and have spent a lot of my hard-earned money getting tattoos, CDs, seeing shows, merch etc."

In his response to Sam, Flo wrote, "[I'm] very disappointed to see how closed-minded some of our fans are. We started extreme metal and now we are doing it even more then before, extreme dynamically. When you listen to the full album, you will understand or not. Never has CRYPTOPSY been soo fast and agressive and at the same time generated feel in metal songs, wow. Not an achievement to you, it seems, but something extremely hard to do. If you get it or not, that's up to you, but people judge fast and I can guarantee that if you open your mind a little, you'll understand and be in awe. No change, then just vote for Bush again while you're at it. You know, [I'm] not an angry person by nature, but god, open your ears."

"The Unspoken King" is CRYPTOPSY's first album to feature new vocalist Matt McGachy, who is also a member of 3 MILE SCREAM.

CRYPTOPSY was forced to cancel its previously announced tour of South America in March after Mounier broke his knee cap. Flo had completed the drum tracking process for the group’s new album prior to the incident, so it did not affect the recording. The tour of South America is expected to be rescheduled later in 2008.
0
open your winds :)

brutālā metāla jaunais mesidžs.. pcz ..

tas ir kā pēc Rīgas Laiks ņemt rokās to post-intelektuāļu šlupstoņu Veto Magazine..
0
"my hard-earned money getting tattos"
0
Šis termins "closed-minded"(kā arī cita veida atvasinājumi - trū, elitsti, utt) pēdējā laikā, kļūst par tādu, kā modes kliedzienu, aizstāvoties un attaisnojoties par savu nevarīgo sūdaino materiālu/skanējumu. Vainīgi un neko no fiškas nerubījoši ir paši klausītāji un fani, bet ne jau paši!
0
Nesaprotu, par ko te uztraukties. Noklausījos jauno dziesmu "Worship Your Demons" - nu tur viss ir - brutalitāte, ātrums, tehnika un ļoti labs un interesants vokāls. Man ļoti patika.
0
Tikai starpība ir tā, ka tas vairs nav Cryptopsy...
0
"..."Worship Your Demons" - nu tur viss ir - brutalitāte, ātrums, tehnika un ļoti labs un interesants vokāls."

Nu ātrums un tehnika tur ir, tas tiesa. Vokāls varbūt nav pārāk slikts, bet nez vai sevišķi interesants, bet kur tad tur ir brutalitāte? Vēl vairāk - kur tur vispār ir ģitāras? Blastbeats nav sinonīms brutālam, pēc manas saprašanas. Lai arī ne tik briesmīgs kā tie divi kluči, tomēr diezgan pabēdīgi.

Agrāk Cryptopsy šķita viena no tām (ne pārāk daudzajām) bandām, kas pamanījās brutaļņikā iebāzt kaut ko interesantu; tagad tā vien rādās, ka ir palicis tikai "interesantais", bez mūzikas.

0
Es saklausu daudz interesantu gichu gājienu, tapat kā saklausu brutalitāti kopskaņā un tjā, kādu iespaidu dziesma atstāj. Runajot par blāstbītiem - es brutalitāti nemēru pēc blāstbītiem, bet gan pēc kompozīcijas un dinamikas - šajā gabala es to saklausu.
0
0
Nesaprotu, kāpēc viņiem vajadzēja saglabāt veco vārdu. Varēja vienkārši uztaisīt side projektu- vecie fani tāpat neklausās šādu mūziku, bet wannabe jaunie neko nezin par Cryptopsy.
Bet visdrīzāk jau šāds te "modernais" stils nekādus panakumus nenesīs un pēc tam grupa atgriezīsies "pie saknēm" atstājot to albumu kā kaut kādu joku (skat. St.Anger)
0
diez kā viņi koncertos, vecos gabalus arī mauks? jaunie fani, kas nav dzirdējuši vecos gabalus paģībs :D
0
Jaunie fani? Domā, tādi būs? :D
0
Bāa, viņi tik un tā izklausās pēc kaut kāda murga, varu tikai iedomāties kādu mūziku viņi spēlēja agrāk.
Viņiem vajag kaut ko vairāk tādā kā Korn stilā radīt, jo, piemēram, Slipknot arī ir baigi smagi, bet vismaz viņu muzika ir saprotama.
0
Nu Slipknot un Korn 15 minūšu slava jau beigusies, tākā šis joks vairs neies cauri
0
eu, bet tā dziesma, kas maispeisā Worship Your Demons ir pa pirmo, vokāls gan vietām kretinē. varbūt ka nebūs tik traki? lai gan tās dziesmas, kas ir Intara linkā ir pretīgas..

profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
Intars, paši un ierakstu kompānija gan jau domā ka būs. Kad novilkšu pilno albumu tad redzēs cik daudz ir sajametuši corus iekša, tajā dziesmā iekš MySpace jau nekas krimināli slikts nebija.
0
ganjau klasiskajā variantā 2-3 dziesmas būs daudzmaz spēcīgas pārējas tādas saldas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas