i love judaspriest
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es jau nu noteikti!
0
80'es suck - atstoj pidarskij
0
we have ti speak english here? huh? i love beer, you love judas priest. who cares???
0
†: neko sakariigaaku nepateiksi?

Beldegir: nju love atstaasim meitaam, bet painkiller alboms man persooniigi aizkjer.
0
BigUgga: Jā, Painkiller ir manā mūzikas topā viens no favorītiem. A kā tev pēdējie divi Judas Priest - Jugulator un Demolition. Man šie arī ļoti patīk!
0
Jaa, Judas priest ir vieni no maniem miillaakajiem heavy metal bandiem un Painkiller loggiski miillaakais ieraxts! Bet ja godiigi, es vairaak turu ciennaa Rob Halford soloprojektu Halford.

To Beldegir:

Nu sorry, Demolition...veeee
0
man gan ļoti ieper!
0
bet man nee...:)
0
JUDAS PRIEST, kas atkal apvienojušies ar savu slavas laiku dziedātāju Robu Halfordu, šobrīd veiksmīgi uzstājas OZZFEST koncertos, ir paziņojuši, ka 28.decembrī laidīs klajā savu jaunāko studijas albumu.

Atgādināšu, ka šis būs pirmais leģendāro rokeru albums pēc vairāk nekā 10 gadu pārtraukuma, kas ierakstīts kopā ar Halfordu.
Kā ziņo billboard.com, albumu, kuram vēl nav dots nosaukums, papildinās arī bonusa DVD, kurā iemūžināti grupas koncerti Barselonā un Valensijā šā gada jūnijā.
0
...nesaprotu ko visi ir uzseedushies tam Painkiller???...vis labais kas JudasPriest ir bijis ir taisiits stipri agraak...vinju otrais albuums SadWingsOfDesteny ir vienkaarshi fantastisks...taa pat kaa albuums KilingMachine kuraa ir taadi gabali kaa HellBentForLeather RuningWilld un BurningUp...un BritishSteel jaaaaaaaaaaaa BreakingTheLaw!!!...Painki... bija taads kaa nosleegums visam bet noteikti ne labaakais...JudasPriest ir mana iecieniitaakaa hevymetal grupa jo tai ir speeciiga identitaate un katrs albuums ir savaadaaks...ko nevareetu teikt par IronMaiden(varbuut tikai pirmie 2 albuumi ar Diaano kuri man patiik vis labaak)un tas pats attiecas arii uz Manowar(labi bet vienmulji)...un JudasPriest ir arii vienreizeejs imidzhs un skatuviskais teels...pirmaas aadas un kniedes jau 1974!!!...pionieri!...
...un vispaar...painkiller ir smagaakaa muuzika ko vispaar klausos...man riebjas 2 peedeejie JudasPriest albuumi(Jugulator un tas otrs marazms)...man kaa ilgadiigam un paarliecinaatam shiis grupas fanam gribeejaas vemt un bija kauns to vispaar klausiities...taapat kaa tos visus fucking ruuceejus un gootistus defistus un blekistus...taadiem cilveekiem ieteiktu atkal taa ciitiigi paklausiities BlackSabbath un saakt visu no saakuma...
0
Tiessi taa! Par pedejiem 2 es to passu vari teikt! Painkiller ir mans miilaakais, bet tas nenoziimee, ka paareejais ir sliktaax. Runing Wild un Breaking The Law man patiik tikpat lloti! Tie visi ir superiigi gabali. Yeah, imidzzs ir taapat naaviigi labs. Par Manowar vispaar nav ko diskuteet - Kings of Heavy Metal! Es vispaar nesaprotu, ko te var smiiknnaat par imidzzu un piesaukssanu Heavy Metal katraa dziesmaa. Tiessi vinni ir kruti, nevis tie, kas staigaa plataas bixees un klaigaa - re ku es esmu kruts, klausos Heavy Metal un staigaaju pietaisiitaas bixees un smejos par tiem, kas arii 50 gados nav savu dziives stilu mainiijussi kopss tiinnu gadiem. Ciest nevaru ssito. Sorry, atkal kaut kaa panesaas cits staasts:)
0
true metal true piss
0
rulzzzzz....

aizdomas ka te viens komenteetaajs iepirda no viena aizdomiiga saita , kuraa vazaajas tikai mazgadiigie
0
nu man persooniigi patiik taada muuzika , kas patiik manai dveeselei !
depresiiva, energiska untt untt
es vaacos prom !
zb !
0
nu chaa
0
eu eu šitas tak varētu būt aktuāli!!!!
0
aha! nefolk,do you love Judas Priest?
0
no way

I LOVE THE DEAD
0
Šitam te, kā viņu, Unleashed, arī bija vienā dziesmā "I only fuck the dead, only the dead"...
0
jee jee..god loves the dead!!
0
pievienojos judas priest slavinaajumiem!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas