Kapēc man jācieš ?
0
kapeec visiem koncertiem jasaakas ap 20:00 kāpēc tie nevar saakties nu vismaz ap 18;00 vai 19.00
dzīvoju ļoti taalu negribaas naktii klaiņot pa ielaam ...esmu daudz ko palaidis garaam :(

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es arī gribētu zināt kapēc koncerti nevar sākties ātrāk.
0
laikam esi pelnijis.
0
Man tā pati sāpe un tik tiešām uz dažiem neeju tikai tapēc ka pēcāk visu nakti k-kur jāguļ krūmos...
0
jā, kādreiz zemitānos soliņi bija mīkstāki. :/
0
a kur tu dzīvo? patiesībā ir diezgan padebīli par to gausties... ir dažnedažādas alternatīvas tādām situācijām. teiksim var pie kāda palikt vai vnk visu nakti kaut kur dzert. vēl jau var visu ko sadomāt bet šis ir pirmais kas nāk prātā.
0
vienmer jau var pie kada palikt..
vai pec koncca parlaist nakti hostelii ..
vai dzert lidz riitausmai un tad ar transportu majas laimiigi ccuccet ...
vai vienkarsi panemt taksi ja maks llauj ...
0
es tikai zinu, ka veselibai tas nodara pamatiigu chakaru... nu taas visas veelaas dziivoshanas. tomeer labaak ir aiziet guleet pirms riitagaismas.
0
jautajums kapec koncertu nevar rikot pa dienu?
0
bobij, padomā ar galvu, ko onkas un tantes dara piektdienas dienā??

Varianti:
a)Strādā
b)Atpūšas un neko nedara
c)Ar nepacietību gaida vakara koncertu un to, kad viņu beidzot pārcels kaut kad pa dienu
d)Tavs krutais variants
0
bobiks atkal sāk sulboties.
0
tas vel labi ka tagad dzivoju centraa...
bet reaali ir diemzheel daudz iemesli kapec ta un sitaa...
0
nav VIENMĒR kur palikt. diezgan bieži bet ne vienmēr. un ir tikai dažas vietas kur lidz rītam var dzert ja ir par ko un ar ko.
arī taksis lidz Tukumam atkrīt defaultā XD
mani vairāk sajūsmina iespēja kad kaut kas notiek lidz pieciem sešiem rītā. diemžēl reti kurš ir tik izturīgs un tas mani nudie izbrīna :D
0
Labs jautājums. Un stulbojas atkal bobija nodirsēji, kas par stulbu lai iedziļinātos jautājumā vai ielikt ķeksi kur vajag. Skaidrs ka darba dienā nevajadzētu ātrāk par 18:30 sākties, bet kādas problēmas Sestdien, kad notiek 80% MP konču nesākt 17:00. Varbūt ārzemju grupas reizēm nevar ātrāk par vakaru atbraukt, bet ne jau vienmēr. Tā kā koncis ir telpā, dienasgaisma ar nekādus gaismas efektus nespēj traucēt.
0
speciali BoD...
Par cik biezhi nakas "mega stariem" aparaturu stibiit uz konchiem i MP i Sapnju F,grupas parsvara visas ierodas interavala nop plkst 12-14.00...talak ir jautribas art visas aparturas stiepshanu uz skatuvi slegshanu,skanjoshanu,gais... programmeeshanu,instrument... skanjoshana,sounchex...tas viss prasa sausmigu laiku un darbu,un nedod dievs ka nopliist kautkads instruments vaj ta satavdalja,kad MARDUKiem nospraga ritmgichista vadc pats skreju uz terbatas ielas YAMAHAs veici paklaj jaunam vadam...vakar tam pasam samaelim kautkas bija sagajis chupa ar gichu,labi ka bij tehnikjis kas visu salika kopaa...no grupaam ari biezhi ir atkariigs laiks kad uzstasies,lielaka dalja vainu ir pirms koncerta kodeejushi,un tieshi kad pohas ir tad par skatuvi viss mazak gribaas domaat...vasaras festa var taisit grupam uzstashanas laiku 17-00...jo tad jau skatuve sagatavota,a parastos MP pasakumos uz plikas skatuves visu jaliek augshaa...pec vina sitada vakara es maajaas parrodos labaakajaa gadiijuma pirms 3 un ar visam vietam saaposhaam...bet ar gandariijumu ka esi sastradajies ar labiem maaksleniekiem:)
0
Vo ideja! Laikam jāsūdzas Latvijas Dzelzsceļam lai ieliek kādu vilcienu 24:00 vai pat 1:00. :)
0
Pāķi - bet kā tad Blomē tiek ar visu galā tik veicīgi, ka var pa dienu visu sataisīt?
0
eu laba doma. man ar tāda opcija noderētu! bet šaubos gan vai viņi mūs klausītu, jo viņiem tas reāli neatmaksātos.
0
ta ir jau bez 20 12tos. vaidzētu trijos. bet nu tā tukšu salmu kulšana :}}
0
a man pēdējais ir 23:20 un uz to nekad neesmu paspējis pēc MP.
0
ir jau arī cilvēki kam sestdienās ir darbs...
0
un ko tu pēc tam dari?
arī vilciens ja? uz kurieni
0
heheh laikam biji blome elizabeth vaj nebiji,bet vaj gadiijuma pirms dark trakvilty nebija tas joks ka aptuveni 1 stundu nekas nestraadaaja???
un pie dziiviibas taa arii nebabuuja??teiksim taa,bes basiem praktiski skaneeja dark trakvilizatori,a un blome arii shogad bija normaala kaveshanaas..abaas dienas viss ievilkaas 1diena deljpirmajiem maaksliniekiem...tapec ka dazhi labi laicigi nevareeja atvilkt aadas savas..bet tas taa...
0
Labi, ka man ar to nav problēmas :D pāri tiltam, un mājās jau esmu :D
0
tev nevajadzēja to teikt Šnicele!
es uzzināšu kas tu esi un tad nevarēsi atkauties XD
0
es diemzheel zinu kur shnizzel dziivo>:)
0
Jā jā pāķi :D arī dzelzis zin, kur es dzīvoju... :D man liekas, ka viņš pat ir bijis pie manis vienreiz... *thinks*
0
wunderbier! (pēc tam nesakiet ka nebrīdināju)
0
piekrītu murgonim. tizli gausties. aizej uz to pasācienu un vainu tur paliec visu nakti, paliec pie kāda drauga vai vienkārši pārvari bailes un ej ar kājiņām uz mājām. ;)
un īstenībā ja iet uz kādu pasācienu tad neiet jau viens. :D cik tad tas ir interesanti, sēdēt vienam pašam un bezjēgā dzrt. :D
0
Zin ir cilvēki kuriem nav nekādi dižie draugi Rīgā pie kuriem var atlūst un iet kādus 60km ar kājām takā nebūtu prāta darbs. Un kāda vaina vienam, pasācienā tāpat ja esi gājis baudīt mūziku tad citi nav vajadzīgi.
0
Hmm... ja jau tā ir tik liela problēma, varētu pie sevis ierīkot naktsmājas par samaksu priekš jums :D
0
baigi labi pateikts: paliec visu nakti? aiz durtiņām ja? ap 12tiem tak taisa ciet ne?
Yow!atkarājas tikai- cik :D
0
pie sevis varu uznemt civilizetus un diemzhel zinamus cilvekus taka laikam nedereshu ka izpalidzetajs
starpcitu pec korpiklani koncerta atklaju ka mezhaparks no salamandras ir talak neka man skita :D
Labi ka nevajadzeja iet vienam
0
Jaa, bobij, zheel gan, ka taa...
0
tur ir kaut kāds lol es jūtu^^
0
Paldies NorvēģuPāķim par izmeļošo atbildi.

Es reiz no Salamandras ar kājām uz mājām (Ziepenē) vilkos :) Ne gluži visu ceļu. Biju izdomājis, ka labāk 40min negaidīšu dežūrtramvaju, bet ar kājiņām paiešos un kādā citā pieturā iekāpšu. Tajā citā pieturā pie Ropažu ielas nemaz neapstājās, jo bija pārbāzts ar mataiņiem. Man un vēl pāris subjektiem kas pieturā tupēja, tas bija šoks. Brīvības ielā paveicās tikt troļukā, bet tas izrādījās neriktīgs, jo brauca uz Pļavniekiem :( Čāpoju vien pa Čakmarijas ielu kamēr jau tuvāk Stacijas laukumam dežurniekā ierausos, kas līdz Mūkusalas aplim aizmaucu, un tur jau nav tālu jāiet. Nevienu mauku gan pa ceļam neredzēju ...
0
iepriekšējo reiz kad rotting christ ieradās latvijā,pēc salamadras ar kājiņām līdz centram,un tad ķēru trolli kas gāja līdz ziepītim,bet nācās kāpt ārā pie mūkusalas apļa,tālāk špacierēju līdz savaij bišumuižai ar k-2 transportu:D

mājās biju ar 4 rītā...XD
0
to BladeOfDarkness, troļuks uz pļavniekiem pēc 12tiem? varbūt atceries nummuru?
0
Kautkāds 16.tais
0
Nu tad nevajag tik taalu no maajaam braukt uz pasācieniem :p

Varu dereet ka jebkuraa pilseetaa pagastaa vai hujvinjzin kur 100 prochi notiek kkaadi pasaakumi.
Un ja ne pasaakumi tad nu tusi jaw nu noteikti. :D

:)
0
Es vēl par jaunu groziņvakariem.
0
algebra, tas nu bij galīgi garām!
0
Nu manuprāt algebra vēl nav īsti sapratusi, ka ne visi cilvēki iet uz pasākumiem tikai tādēļ, lai piedzertos...
0
:D
0
Hm, vai tad árpus Rígas kautkas vispár notiek ?
0
Jūs te man liekas galiigi afigeļi.... Ja koncis sākas 20:00 tad es no Liepājas knapi paspēju, un neko nesaku ka pa nakti veel 3 stundas jābrauc uz mājām, a jūs te niidat, ka liidz centram nevar tikt.... SALAATI...

PS. Nerunājot nemaz par izmaksām.. paņem taxi un tik un taa jums iznaaks lētāk kā man...

Ne tikai Rīgā ir cilvēki kas grib kaut ko redzēt dzīvajā
0
Es vislaik ņemu taksi pēc končiem, tiesa viņš tāds savējais ;) kreisais, nu bet no MP līdz ķengragam 5-6 Ls un nav ko tur dirsties pa nakti salstot sabiedrisko gaidot. Jā sanāk dārgi, bet tā ir ērti. Ja netusē katru nedēļas nogali tad var atļauties, nu bet ja vislaiku gribas bliezt pa lampu un tad ir čābīgi.
0
Var taču savākt paziņu loku un braukt bariņā- tad uz kādām 4 galviņām (vairāk laikam parasta lieluma taksometrā neietilpst) sadalot to summu nav nemaz tik traki.

Atceros vēl vecos laikus, kad pēc melnās piektdienas pasākumiem naktī čāpojām ar draudzeni uz viņas dzīvokli Iļģuciemā- vairākas reizes nesagaidot dežūrtramvaju tā gadijies. Nenomirām, kaut mazliet pārsalām. Ir arī gadijies notusēt līdz 4:20 un braukt ar pirmo autobusu uz manām mājām Talsos. Nevajag ņīdēt tik daudz- var šo problēmu atrisināt. Pazīstu meiteni (šobrīd jau nopietna vecuma sieviete, audzina dēliņu) kas pēc metāla koncertiem pat ir nakšņojusi Centrāltirgū vai stacijā- ja labi grib, dzīvesvieta Ventspils laukos, tas, ka esi 14 gadus veca un ierobežotas finanses neko daudz neizsaka.
0
14 gadi?ar kuru galu vecaki doma laizhot pa rigu pa naktiim vazaaties..dooh...
lai taksh taxiitim iedo kaad kapeicnj...^^
0
Nu vecākiem tika saļečīts sviests par visu ko citu- teātra apmeklējumiem, tantēm u.c. Un galu galā cilvēks sarunāja pārsvarā ar paziņām un kaut kur pārnakšņot dabuja- tie viņas piedzivojumi bija pirms kādiem 11 gadiem, laikam tomēr arī tauta atsaucīgāka tolaik.

Kaut vai savu paaudzi ar dažus gadus jaunākiem salīdzinot man baisi paliek- visi tādi ārēji true, a iekšā nekāda neformāļu kopības gara un solidaritātes. ar izņēmumiem, bet tomēr.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas