31.01.2008. DEPO Frailty u.c.
0
Tā kā Bigijam ir dziļais ziemas miegs ;)

31. janvārī, klubā Depo norisināsies pasākums Uz redzi, janvāri!

UZSTĀSIES:
SOUNDARCADE - Psihodēliskā roka grupa, kas izdevusi vienu sasodīti labu disku “12 songs of Jackalope” un nebaidās eksperimentēt ar skaņu un klausītājiem.
Progressive un sludge elementi, jokainās videoprojekcijas un enerģija.

FRAILTY - vienīgā aktīvā doom metal grupa Latvijā, eksperimentāls doom metal, smags un reizē melodisks, atliek vien sagaidīt debijas disku martā.

LOST WEEKEND - Indie, shoegaze roks pa taisno no Maskavas, tikai trīs koncerti Latvijā.
Labāk tomēr vienreiz dzirdēt, nelaid garām!

APZIŅAS PARAZĪTI - Eksperimentāls ambient lounge, skumji un depresīvi teksti, elektronikas un čella pavadījumā.

Laiks: 21:00
Ieejas maksa: 4 Ls/6 Ls pēc 22:00

www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...

www.klubsdepo.lv/flyer.php?id=1100...

Pārpeistots no Ankh.lv (ankh.id.lv/viewtopic.php?t=807...)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jā, Soundarcade patīk eksperimentēt ar skaņas decibeliem uz publiku
0
Bigijs vienkārši kautrīgs :D
0
... Bigijs nosarka! :D
0
khe, būtu palaidis garām :D
0
khe, tas gan būtu interesanti... :D
0
Bet vai tas kādu pārsteigtu ? ;)
0
Sākumā kapāja kautkādi Krievu kapātāji. Ar šmigi bija OK. Tad sākās Frailty. Ja džeki nerukā Bleku, tad viņi visus nospārda nahuj ... Pēc tam bija kadri ar taurīti. Sākumā pēc Funeral izklausījās, tad kautkāds rociņš panesās. pPofig vobšem. Frailty forever. Gulēt jāiet.!

Bildes var aplūrēt šeit. Kautkā nekačāja. Varfbūt rīt uplodošu ...
foto.inbox.lv/bladeofdarkness3/01...

Alkohols rullē .............................
0
0
Lāps bi - pirmās rindas iespārdīja >:)
0
aaaaw, kautrīgais Bigijs :>
0
ņemot no Toolistu rakstītā jeb no tā, ko es rakstīju pie Tūlistiem

"Sunday Morning jeb Lost Weekend bija baigi jauka, atmosfeeriska grupa, kura manii apslaapeeja galvas saapes un suudiigas domas un paceela nedaudz eiforiskaa staavoklii. Instrumentāli grupa bija ļoti baudāma un smuka. Vokālistiski - arī ok, bet ne tik ļoti, lai es fanotu un ķērktu aiz laimes. Bet vienu reizi apskatīties - visai vērtīgi!

Peec tam paņēmu vienu Cēsu par 1.70 Ls un biju jau daudz augstāk.

FRAILTY VIENKĀRŠI IEPĒRA. Es nezinu kāpēc, jo publika uz viņiem nebija pārāk atsaucīga, izņemot pirmo rindu, bet nu Big Ugga bija savā elementā, dūmiskā un gōtiskā noskaņa tika garantēta, River of Serpents skanēja pārsteidzoši labi, un vispār nokapāja tā ka prieks. Bija arī viens Monro kavers, kas man arī ļoti patika, nu, īsāk sakot, bija totāls audiālais orgasms. Nu bāc, es nezinu, pat daudz labāk nekā Blomē vai Melnās Piektdienas končos, nezinu, Frailty man vakar likās vienkārši ideāli. Pat mēģināju nedaudz Bigijam rūkt līdzi, bet tad iedeva galvā, un sapratu, ka vienkārši jāturpina kratīt pačka un bliezt šamam ar zibspuldzi un bez zibspuldzes ģīmī. Izveidojās konkrēta pirmā rinda, kas dzīvoja izteikti līdzi, un izteikta apkārtne, kas, kā jau mēdz notikt, stāvēja un truli blenza. Mani spožie mēģinājumi izveidot mošojošo rindiņu cieta neveiksmi, jo vienam melnvīram visu laiku bija jātur kontakts ar savu kundzi, bet skaistā, melni tērptā jaunkundze ar skaisti bālo ādu vēlējās palikt individuāla. Bāc, bet viņa bija tik smuka. Ā, un tie pārējie vispār nevēlējās kontaktus. Nekontaknieki kaut kādi, mīcīties negrib.

Uz Soundarcade jau cilvēki sāka palikt ta ka vairāk, ta ka kā, pilnīgi pēc bazara ar pazīstamajiem bija grūti tikt pirmajā rindā, jo SA jau bija paredzēta kā vakara nagla. Nu, man godīgi sakot viņu jaunais materiāls neizraisīja nekādas emocijas. Ābols dziedāja, manuprāt, galīgi šķībi, vijole bija pilnīgi nedzirdama, ģitāras bija kaut kādā overdistošanā un neko nevarēja ne saprast, ne atšķirt, ne uztvert. Vājākais Soundarcade koncis, kurā esmu bijis, saprast es tiešām nevarēju gandrīz neko. Patikt jau, protams, patika, savā ziņā, jo es jau tomēr esmu viņu fans, bet nūū, nebija galīgi tas, ko es biju gaidījis. Nu galīgi nē. Un vecās dziesmas vispār nevienas. Krānu, johaidī, nenoblieza. Un pēc tam ausis man bija totāli aizkritušas. Mikrafons arī nelāgi svilpoja. Jā, dikti dikti svilpoja.

Mjā, un Apziņas Parazīti - nu jā, bija baigi labi. Drūmi, depresīvi un mazliet baisi - nu kā jau nu arī viņiem būtu jābūt. Leļļu jaunais šoviņš bija jauks, un arī tā instrumenta, ar kuru izdveš dīvainas skaņas un kuram es aizmirsu vārdu, izmantošana bija jauka. Bet, protams, jaunais materiāls. Un vecā nav. Jopcik popcik, es no Jansona kunga biju sapratis, ka viņiem būs pat dzīavis ģitārists, bet nu nebija, bāc, nebija pie viņiem Soundarcade ģitārista. Es tak biju cerējjis bez maz vai Precīzi Un trausli. Aborts. - dzirdēt - a še tev kurvītis, atkal nekā, atkal tu Kalniņsak' paliec bešā un ej bekot kādā Pierīgas mežā, ehehehe, joki ziniet. Humors. Un baigi īsi, baigi īsi. Finstere, kuru jūs nezinat, teica, ka viņi beidza tik ātri, jo es sāku aplaudēt, kad viņi sāka pieklust, jo, lūk, viņi nemaz nedomāja beigt, viņiem tas bija pieklusinājums starp saviem viengabalainajiem uzstāšanās gabaliem. Bet diemžēl to noliedza abi grupas dalībnieki, tā kā laikam jau ka Finstere kļūdījās, kā arī fakts, ka es AP zinu no otrā Skaņu Meža, kas vēl tolaik Smiļģa muzejā notika, un atceros vēl labi to, kā šie kā pavisam parasta roka grupa ar performancīti uzstājās, un nebija tur nekā viengabalaina. Bet, katrā ziņā, džeki ir malači, un es ar nepacietību gaidu viņu jauno albumu. Jā, plus, es laikam biju gandrīz vai vienīgais, kas viņiem aplaudēja, jo liela daļa bija jau aidevušies vai nu mājās, vai arī dancāt un dzerstīties pa danču zāli. Nu tā lūk.

Ā, jā, tās bildes, kuras es apsolīju ielikt galerijā, es ielikšu gan. Riktīgā Toolarmija, es teikšu! Kalniņi rullē! Žēl, ka bija jau jādodas prom, man pat sagribējās padancāt beigās, pašās beigās. Bāc, Joy Division tur skanēja ļoti jauki... Jā."
0
ā, es rīt bilde sielikšu, šovakar kā jau parasti izzi nets čakarējas
0
Reku bildes no pasākuma :

foto.inbox.lv/arnis~kalninsh/31-0...
0
maziņas gan.
0
Baigie zvēri tajās bildēs :D
0
Un nafig es tā pačku kratīju, tikai šorīt spranda pārstāja sāpēt ...

Bet šis bija labākais Frailty koncis kāds redzēts (kādus 4 laikam jau biju redzējis). Gan dziesmu izvēle, gan izpildījums un skaņa ierullēja. Pat tīrais vokāls likās ļoti labs.

Nākamajiem džekiem skaņa bija patizla. Skaļums jau uzskrūvēts (liakm tāpēc lai pēc Frailty pēc galīgās popsas neizklausās), bet jēgas no tā nekādas.
0
nākamie džeki bija Soundarcade, un kā jau teicu, šis tiešām bija viņu sūdīgākais koncis, kāds bijis, bet viņiem ar popsu nav pilnīgi nekāda sakara, tāpat kā viņiem nav nekāda sakara ar metālu un Frailty skanējumu.

citādāka mūzika, bet tas nenozīmē, ka sliktāka.
0
nez kāpēc spranda vienmēr sāp ~ 4 dienas pēc dajebkādas kratīšanas.

jocīga spranda
0
Kādū laiciņu (mēnesi) nesanāca kārtīgi pakratīt un tāpēc biju atrofējies. pagjušo gadu ne praktiski ne reizi nesāpēja (nu varbūt pāris reizes nākamā rītā nedaudz pasmeldza :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas