Celtic Frost
0
Nesen sanjeemos un saaku ieveerteet shito bandu.

Neskatoties uz visu, kas klausaams ierakstos, uzmaniibu pieveersa shitaa fiicha - >
www.youtube.com/watch?v=el4uQBQs9Jw...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Žēl, ka nevaru noklausīties to mantību, bet, kas atrtiecas uz pašiem CELTIC FROST, tad tie veči ir DIEVI!!! Lai saka kas ko grib, bet es uzskatu, ka viņu pēdējais veikums "Monotheist" ir viņu vis-FROST-iskākais albums, neskatoties uz šīs grupas sasniegumiem to agrākajos darbos. Neiebildīšu, ka tie vecie albumi ir klasika, bet, ka atjaunotajam CELTIC FROST bija jāskan tieši tā un ne savādāk, es dodu visi 100%!!!
0
redzēta intervija
nu Warioram taisnība vien ir, tā nu tas ir taj mūzikas biznesā
0
CF spārda! reti kura veca, sen nespēlējusi grupa spēj atgriezties tik lieliski.
0
Kas tad viņam ir taisnība? Ka nevar iztikt bez industrijas, bet ar to sadarboties arī negribas? Sajūta, ka jams bik pa daudz apvainojies - tā uz raudāšanas robežas.
0
Njaaa... sanaaca uzseesties uz Monotheist nepajokam. Skaneejums super. Zheel ka netieku pie vecaakiem gabaliem, gribas arii tos noklausiit. Jebkuraa gadiijumaa - garshiiga muuzika.

BigUgga, varbuut kad Latvijaa paraadiisies normaals muuzikas tirgus un tava ierakstu kompaanija tev pateiks, kaaaaa tavai muuzicinjai jaaizklausaas, tad saprastiisi :) Nu ir liela huinja ar taam ierakstu kompaanijaam. Varbuut tas arii ir iemesls, kaapeec, piemeeram, Dimmu Borgir nespeelee dziivajaa savus vecos (labaakos) gabalus.
0
Vienmēr pastāv iespēja nebiedroties ar ierakstu kompānijām. Ja pats nevar iztikt bez viņām, jo, redz, bez viņas nevar savu produkciju izplatīt, reklamēt, končus saorganizēt utt, tad nav ko te velti gaudot. Kas mācēja sagrābt un iekārtot industriju tā kādi viņa šodien darbojas - kāpēc lai viņi tagat nediktētu noteikumus? Tas pats kā, piemēram, pašiem dabas gāze nav, bet pirkt pa naudu no kaimiņiem ar negrib, cenas diktēt gribas pašiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas