Augstprātība
0
www.tvnet.lv/zinas/tehnologijas/...

es pats to rakstu nemaz nelasīju, laika tērēšana... cilvēks gan ir viena augstprātīga radība, sevi uzskatīt par tik augstu veidojumu, ka par sevi jāliek zināt visiem. Gan no viedokļa, ka glorificē citu radīto un uzspiež, gan no tāda, ka manu viedokli neviens nav prasījis, es kā zemes pārstāvis, kura vārdā arī runā, neatbalstu šādu/šo ziņojumu.
Un uzskatu, ka DNS sūtīšana visumā kad tur gadus atpakaļ ir lielākā muļķība, kāda ir iedomājama. Ja tur, kaut kur, nezinot kas ir vēstījuma adresāts, ir kāds, kas var vēlēt mums ļaunu, tad mēs jau esam iedevuši līdzekli kā mūs iznīcināt, cik tad tur darba izpētīt DNS un pārveidot to un kaut vai kā gāzi "izpūst" ap zemeslodi.
Kas ir tie cilvēki, kas tik augstprātīgi izturas pret citiem, kas ir tie pašievēlētie "Dievi", bļeģ ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ja onkuļi, kas saņemtu to DNS, spētu to nolasīt atjāt pie mums uz kosmiskiem bērīšiem mūs iznīcināt, tad viņiem tāds DNS nafig nebūtu vajadzīgs - viņi to tāpat mācētu :) Lai jau tauta spēlējas un staipa krānus :))
0
bet tas ir stulbi iedot rokās lietu, ar ko to izdarīt visvienkāršāk, viņiem pat nav jādomā, tikai jāizmanto
staipīt ir vienkāršāk, tas gan :)
0
Rakstā ir runa par "The Beatles" atskaņošanu izplatijumā. Es jau īpaši ar fiziku nedraudzējos, bet vai nebija tā, ka visumā skaņas viļņi neizplatās, jo nav atmosfēras, kurā notikt šīm svārstībām t.i. kurām vadīt skaņu?
0
Ne jau atskaņos. Noraidīs to dziesmu kodētā formātā.
0
Alieņi mēģinās atskaņot un ieraudzīs "error downloading codec" :P
0
Diez vai kodētā, man domāt, ka principā pietiek ar radioviļņiem vai ko tamlīdzīgu. Un, starp citu, Visumā nav vakuuma.
0
Nu ja, aizsūtīs music box, to rullīti ar izcilnīšiem :D
0
neko nesaprotu no fizikas... kāda ir jūsu attieksme ? es domāju, ka tā ir huiņa, ko sūta visumā...
0
protams, ka huiņa - Beatles tak (man nepatīk Beatles btw)
0
Lai arī kā tas man vai malējam nepatiktu, bet nu padarīt ta neko nevaram (ja nu vienīgi kādu terora aktu, cilvēku laupīšanu, u.t.t. iekš nasa). Tāpēc labāk sēžu mājās un spēlēju Civilizāciju 3 Bēthovena pavadījumā :)
0
kaut ko vienmēr var izdarīt, visvieglāk ir neko nedarīt. Vispār man nepatīk, kā šīs pasaules procesi tiek virzīti, es nejūtos brīvs, es zinu, ka sabiedrības priekšā nākas ziedot daļu savas brīvības, bet es jūtos pat labāk teiktu, apspiests, man ir tik grūti būt laimīgam.
Visi besās par politiku un inflāciju, es visu laiku aktīvi sekoju līdzi visiemn procesiem, viedokļiem, Domburiem, bet tie cilvēki, kas ir pie stūres runā vienu un to pašu: ir jāvērtē, ir jāpēta, ir jārunā... bet tas jau nenotiek. Bļa, ja dara, tad dara, šitā bezjēdzīgā spriedelēšana, zajebala.
Es nolēmu, ka man pietiek ciest no inflācijas, pietiek man tos sūdus rīt... ja maize maksā tik, nu tad viņa maksā tik, pelnīšu vairāk, vel nezinu kā, bet es to darīšu.
0
Kā savulaik teica mūsu ekspremjers treknais, lai mazinātu inflāciju, ir nevis vairāk jāpelna, bet mazāk jātērē. :P
0
es diemžēl nevaru ēst mazāk kā agrāk...

* koku mizas un vecie plastmasas maisiņi nav barojoši
0
Vēl par sūtījuma formātu - radioviļņi, manuprāt, tik ātri neaizietu.
0
nebiedē mani...
un ja tiešām ir pierādījumi, ka pastāc citas dzīvības formas, kāpēc tās ir slepenas ziņas, kāpēc tikai daži zin ? kāpēc ir piešķīrušis ev tāads tiesības... es arī esmu cilvēks un vēlos zināt... kāds ir redzējis un pieredzējis kaut ko NLO-tipa ?
es nezinu kāpēc, bet es nevaru paskatīties filmas par NLO, es ar baudu cukāju iekšā šausmenes, bet tikko parādās NLO cilvēciņi (pat ja labi), žopa, uz kādu pusmēnesi esmu autā... laikam ir bijusi pieredze, nezinu kāda, bet ir palikušas neizskaidrojamas bailes
0
lol, man arī ļoti patīk visur tik ļoti izreklamētā sabiedrības iejaukšanās, sabiedrības viedokļa paušana un visas citas ar sabiedrību saistītās padarīšanas, kurām ir obligāti jānotiek, ja gribam dzīvot tā, kā vēlamies un tā, kā jādzīvo.

tikai kaut kā to viedokli vai nu maksimāli neprasa, vai arī tāpat neņem vērā.
0
tas viedoklis vispār nav vajadzīgs, to neņem vērā, skatam paziņo, ka aptaujām iztērēti miljoni un zajebis, rullē tālāk. Ir jau arī tā, ka reti kurš iet, piemēram, uz Rīgas domi izteikties par kādu projektu, lai gan tada iespēja ir, man jau arī godīgi sakot ir vienalga, labāk pabrēdzu pēc tam, ka nepatīk, bet es arī neticu, ka tos izteikumu tā manis piesauktā Rīgas dome ņem vērā.

Sabiedrība = āparāts, kas valda un tauta (var arī savādāk saukt), kur viens ir diktators.
0
šitā mājaslapa uzdzen manī baigi agresiju, es patiesībā sačakarēju visas dienas emocijas, man bija superīgs rīts, bet šeit pavadot vairākas stundas, jutos diezgan izpists. Tagad pamanu, ka esmu sarakstījis rupjības, kuras nekur citur nerakstu un vispār domas pasniegtas agresīvi un uzbrūkoši.

Bigij un visi, kas šeit piedalās, aura un enerģijas, kas šeit stravo ir ļoti negatīvas, ne es viens to sajūtu. Ja godīgi, es tieši tāpēc šeit rakstu tik maz un vakar atkal kārtīgi izpumpējos... brrrrrrrrrrrr
0
Citāts no tā raksta - "NASA izmanto arī vairākas leģendārās rokgrupas melodijas, lai lidojumu laikā pamodinātu savu kosmosa kuģa apkalpes." :D

0
Maleejs, tiktiešām - te nav paredzēts nekādiem mīkstajiem :*
0
bučas, Bigij, Tu esi baigais mīļumiņš :):)
0
(jocīgi, man gan vnm dikti jauki paliek kad te ielienu^^)
bet lai pabiedētu malēju: pagājšvasar grasījos braukt uz Cēsīm. kādu laiku pirms tam sapņoju ka esu tur nokļusvusi un autoostā tiekos ar ŠAMAJIEM. pretīģi, šausmīgi, nedabīgi (lai gan nekas tāds nenotika, tikai runājām un tā). pēc tam vēl no rīta turpināju baidīties lai gan esu no tiem, kas pamostoties no murga mēdz ierēkties :D
ak jā bet kad viņi tomērt būs atkodējuši jo nav nekā tāda ko viņi nevarētu atkodēt, tad noskremšļosies norīs nelabumu un nomurminās: ak tā? The Beatles?... EAT THIS!
sanāks tāds pavediens: ko tu šobrīd klausies
nuu stulbums jau nu tas ir, tomēr ja tādas domas nāk tad ir teikts ka viņi nevar neko izdarīt ja tu vnk saki nē :D mēģini tā nomierināt savu zemapziņu
0
man jau zemapziņa ir mierīga... līdz brīdim, kad ieraugu filmu... okeij, paldies par padomu, pastrādāšu ar sevi, jānoskatās kāda filma ... un ar vieglumu ... bailes ir tās, kas traucē izdarīt visu... VISU
0
pārliecībiņa ka ir kāds-kautkas kas par tevi gādās, ja pats gādāsi. ja ir pārliecība, tad viss arī nokārtojas kā vajag. nu čista. no pieredzes saku.
0
kāds par tevi gādās, ja pats par sevi gādāsi? Loģiski, tu pats tad arī esi šis "kāds", kas par tevi gādā. :D
0
neee- tu nevari PILNĪBĀ par sevi sagādāt. tu gādā un gādā tik cik ir tavos spēkos bet astes vienalga paliek un citreiz pavisam lielas. bet ja tu būsi darījis ko vari un ja paļausies ka būs ok, tad par pārējo pagādās tas Kāds.
vot šitā. a kam nevajaga neko vairāk var nelasīt un neklausīties un nelikties ne zinis^^
0
komandā vienmēr vieglāk nekā vienam, vientulība forša štelle, tik jēga nekāda lielā nav...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas