vizuālie efekti
0
Atceroties lielākas un mazākas klapatas- sākot ar "Metallica" dalībnieka Kirka Hammeta pirotehnikas dēļ apdedzināto roku, līdz pat pašmāju "Velna Krustu" aparatūras bojāšanai nošķiežot ar asinīm skatuvi- kādas ir jūsu domas par vizuāliem efektiem koncertos? Kas ir gaumīgi? Vai vispār vajag? Kāpēc nevajag?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
apdedziinaajaas hetfields savaa laikaa! :)

0
aha - Hetfilds gan.. paskat uz šā seju - rētas vēl redzamas :o
0
www.youtube.com/watch?v=lQ_4-evwimk...

taads luuk efekts viniem sanaaca, un stadions 4 stundas gaidiija GNR uzstaashanos, jo l.cien.axl nevareeja nopuudereet degunu :0
0
out of topic, bet šitais ir labais:

James Hetfield Reading Axl Rose Rules

www.youtube.com/watch?v=p9F2dt9iwfw...
0
shitais laps axl pose :))
un "lielais ienaidnieks" megadeivs arii apbur ar savu uzvediibu, ha,ha!!
0
Kas attiecas uz šovu - kāpēc neizmantot arī vizuālos efektus, ja ir idejas un iespējas. Lai gan tomēr ir jābūt kaut kādai robežai, līdz kurai šie efekti var būt ... teiksim, gaumīgi... Šovus izmanto, lai pastiprinātu interesi par grupu, lai ar vizuālā iespaida palīdzību palīdzētu saprast grupas pausto ideoloģiju vai uzskatus. Ikviena uzstāšanās jau ir izrāde. Tas, kāda tā būs, ir atkarīgs tikai no pašiem mūziķiem - vai tas būs teatralizēts šovs, kurā tiek veidots kāds stāsts (KING DIAMOND, ALICE COOPER, DEATH SS, u.c.), jeb vai šovs ir ideoloģijas propoganda, kurā viss tiek balstīts uz simboliem, kas kopā ar grupas mūziku rada vajadzīgo iespaidu (black metal grupas, LAIBACH, SOULFLY, MINISTRY, utml), vai tas ir tikai vienkārša mūziķu atrādīšanās uz skatuves, tajā pat laikā mēģinot publiku aizraut ar mūziku, kuru tie spēlē (grupu ir pat ļoti daudz, lai minētu konkrēti), jeb vai tas ir uz publikas šokēšanu balstīts šova ar dažādiem ekscesiem, kas ietver lai arī plānotas, tomēr publikai šokējošas darbības, kuras variē visādās iespējamās versijās - W.A.S.P. ar galvas nociršanu dzīvai cūkai, G.G. ALLIN ar savu sūdu ēšanu un urinēšanu publikā utml. Robežas it kā nav noteiktas, tomēr ir visai interesanti pavērot tomēr arī to, ka uz skatuves mainās ne tikai mūziķu sejas un muzikālais materiāls, bet arī kaut kas notiek.
Tomēr man ir prieks par to, ka G.G.Allin jau krietnu laiku ir citos medību laukos, jo, domāju, nebūt nav patīkami aiziet uz koncertu un dabūt "kluci" sejā.
0
Kas par pašmāju "Velna krustiem" ar asinīm uz skatuves?
0
tika eestas jeela aknas dzelondraashu ieteerpaa+veel kaut kaac dzels krusts, kaadi sastopami lielajos kapos, kaklaa uzmaukts..
0
efekti un šova elementi manā prātā ir pieļaujami tiktāl, ciktāl tie nenomāc muzikālo daļu un iederas priekšnesumā. Bet besī, ja grupas dalībnieki cenšas piesaistīt skatītāju ar savu uzķīlēto tēlu, bet no mūzikas un dziedāšanas ir kkāds vārgs pirdiens.
Protams efektiem jābūt piemērotiem konkrētajam izpildījuma stilam, jo (tagad bik pārspīlēšu) izbalināts un solārijā pārcepies "popsingers",kurš saģērbies kā rokeris vai gots izskatās briezzzmīgi cenšoties tēlot skarbo. Plus vēl ar scenogrāfiskiem pārspīlējumiem var krietni iebraukt auzās, kaut gan būs skatītāji, kas pēc tā ģībs vai arī rēks līdz stīviem žokļiem.
Hhmmm... nu un par gaļas izmantošanu uz skatuves tā grūti pateikt, ir gadījumi, kad var kko labu izdomāt, bet nogalināšanu uz skatuves prinsipā neatzīstu.
0
Fuck for forest
0
vajag. eu , a kas nu jau galīgi nav par ko runāt, ka šitādas 'mākslīgas' tēmas jātais' kko?
0
Es uz kočiem eju muzonu klausīties un alu dzert. Nesaprotu cilvēkus, kuriem ja nav kautkāda šova, tad nekas no tās grupas, saproties, nebija. Salūtus vajadzēja šaut un urinēt ... Protams ir patīkami, ja grupai ir pārdomāts šovs, kā Rammstain vai Lordi. Bet ja tev nav muzikālā pamata, tad tāds šapito vien sanāk ...
0
Piedrāžu šito huiņu!
0
Fauns, ej gulēt!
0
Hurr hurr, un Lordiem būtu baigais muzikālais pamats? :D
0
GWAR ir tādi jautri koncerti, ar jēlas gaļa metīšanu publikā un t. t. Lordi nokopēja stilu no GWAR īstenībā.
0
Nu, Lordi no 3 albumiem uz 60min var nesliktas dziesmas salasīt. Un kopē viņi KISS ...
0
Vizuāli viņi kopē GWAR un punkts. KISS nebija maskas, bet tikai make-up.
0
man nāk prātā viena veca galerija ar krustu iebāztu kājstarpē.
0
Maskas arī Crimson Glory bija ...
0
Lordi, kad uzstājās Sapņu fabrikā, manuprāt, bija visgrandiozākais šovs kādu esmu redzējis - sprādzieni, uguņi, lāzeri, lidojošas lelles, mākslīgais sniegs, paziņojumi, ka halli ieņēmuši briesmoņi un neviens netiek ārā utt. Sajūta tiešām bija kā teātrī, nevis koncertā. Cita lieta, ka pietrūka vienkārša aprunāšanās ar publiku un tamlīdzīgi sīkumi.
0
Kudar, krutāk par Rammstein Skonto hallē?
0
Kas attiecas uz LORDI, tad par pēdējā albūma panākumiem viņiem ir ĻO-O-O-OTI, ĻO-O-O-OTI jāpateicas tam pašam Udo Dirkšchneider-am, jo tie ķērcieni albūmā ir viņējie. Un protams labi atstrādātajam Eirovīzijas skatuves šovam, kas no tiesas nav nekas cits kā panaivs DEATH SS un GWAR apvienojums. Nu tā - priekš tiem, kas tādus nezina - laikam esot baigais šovs, personīgi man smiekli nāk.
0
nefolk2- nav nekā mākslīga, Viesulis sāka par šito kaut kad runāt un sagribējās uzzināt tautas viedokli.

P.S. Bļin kā es nevaru ciest savu tieksmi jaukt lietas, kas man skan līdzīgi vai šķiet izskatāmies līdzīgi... Es reiz pat izspļāvu, ka " Mother North" ir "Immortal" dziesma.

Pokemons uz mūžu XD
0
piedodam tev heresy:D
0
"Maskas arī Crimson Glory bija ..."

Un monstru kostīmi arī viņiem bija?
www.youtube.com/results?search_quer...
0
Rīgā starp citu viņiem bija daudz labāks koncis nekā var redzēt Stokholmā filmētajā DVD. Ar Rammstein grūti salīdzināt. U.D.O. gan neatminos dzirdējis Lordu albumā, bet varbut ka bij ar.

Battlelore ar ir monstru kostīmi, nu un ?
0
Vairs neturpināšu, tas ir pēdējais:
GWAR: Years active 1985–present
Battlelore: Years active 1999 - present

Man liekas, ka viss bija un ir skaidrs.
0
MacCybex, par Battlelore Tu te kaut ko putrojies. Lordi ir vecāka grupa - dibināta 1996. gadā. Par GWAR - cita lieta.
0
BladeOfDarkness, pēdējā albumā (The Arockalypse), ir viena dziesma "They Only Come Out At Night", kur dzied Udo Dirkšneiders. Tiesa, diez vai to varētu nosaukt par vienīgo viņu panākumu atslēgu. Eirovīzijas šovs gan viņiem noteikti vairoja atpazīstamību ārzemēs, Somijā gan viņi bija TOP10 grupa arī pirmstam (ar domu - viņu albumi un singli pagozējās attiecīgos TOP10).
0
Es neko neputroju, uzrakstīja BladeOfDarkness:
"Battlelore ar ir monstru kostīmi, nu un ?"
0
Vajag lasīt pirms kaut ko raksti.
0
Jā, bet Lordiem tie bija jau trīs gadus pirms tādi Battlelore vispār izveidojās.
0
Man vispar bija uzrakstīts par GWAR un Lordi, par šiem Battlelore prasi BladeOfDarkness.
0
Es Battlelore pieminēju ar tādu doma, ka nav dzirdēts, ka viņus ar GWAR salīdzīnātu, kau gan ar maskas valkā un putuplasta vālītes vicina. Lordi paši saka, ka viņu imidžu KISS ietekmējuši.
0
Batlelores plastmasas cirvītis ir labais!
0
MacCybex, un kurš tad kaut kādā vēzī rakstīja tekstu "Battlelore: Years active 1999 - present"? Vai arī man ar steigu tomēr jāprasa darbā tas LCD monis, būs trinitrons pavisam acis izēdis.
0
To Neonz, nolasi visu vēlreiz, tad sapratīsi :).
0
Vispār bija tā, ka es Heresy uzkūdiju uz šo tēmu, jo skatijos vienu viģiku...
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas