varonji.lv
0
www.diena.lv/latvijas_zinas/lasi...

interesanti kaada attiexme pret shaadu pashdarbiibu ir sheit klaatesoshajiem njemot veeraa ka galvenais varonis no shiis pashas vides vien naacis.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
no šīs pašas vides? šeit skinhedi?
0
nav tur nekā interesanta
+1
Beidzot tas idiots dabūs pēc nopelniem. Par šī raksta varoni zināma leģenda, ka viņš bija panks, bet tad kļuva par metālistu, jo panki izsmēja viņu par to, cik viņš stulbs. Tad viņš sapūtās un kļuva par skinu, jo skini viņu pieņēma.

Personiski pazīstu šo tipāžu no (laikam) 2003.gada "Behemoth" koncerta "Kabatā"- stāvot rindā pēc alus mums ar draudzeni piesējās tāds ruds punduris, pajautāja, vai esam latvietes, un pēc sekundes desmitdaļas no kabatas izvilka Hitlera bildīti un sāka klāstīt savus uzskatus. Lieki piebilst, ka mums abām tā vakara sauklis bija "Hitlers bija žīds".
0
Mani gan vairāk fascinē, ka etnisko minoritāšu sitēju lomā izrādījās cita etniskā minoritate (tobiš krievi) :D 100% tur vainojamas nevis idejas bet gan tieksme kādu sist :D Kretīni
+2
Mani fascinē stulbums šajos cilvēkos un es priecājos, ka viņus vēl kāds izņemot skanner neuzskata par kaut kādā veidā piesaistītiem metālistiem. Rasisms ir psihiska slimība.
0
Skanner, kas tev iestāstīja ka skini un metālisti ir viens un tas pats?
+1
to Skanner

- neuzskatu, ka es buutu kaut kaadaa zinjaa no taas pashas vides, no kuras shis te skina kungs ir naacis.
0
labs uzbrauciens visam Trumetal.lv ...
0
LAI DZĪVO RASISMS!!!
+4
LAI DZĪVO BAPTISMS!!!
0
Tas nav kautkāds provokators? Kad viņš ir pieregojies?
+1
Man domāt, ka skanner ar to negribēja gluži teikt, ka skinhedi būtu baigi saistīti ar metālistiem, bet ka Skots savulaik apgrozījās starp metālistiem.

Tjā, es arī atceros, kā 2003. gada Behemoth koncī Kabatā man prasīja: "Eu matainais, palīdzēsi pēckoncerta man te pāris purnus atdauzīt?" :D :D :D
0
t.i., Skots prasīja.
0
šito filosofu derētu vienā krātiņā ar krāsainajiem iesviest , šie ātri viņam IQ līmeni uzceltu :D
0
man ar liekas, ka viss rasisms čalim pazustu, ja viņu iemestu kādā Aizkaukāza cietumā
+1
Vajadzētu to Skotu būrītī aizvest uz kādu nēģeru rajonu, teiksim Čikāgā, lai šis pabļauj par Āriešu perfekcionismu.
0
nekaadi ne piederiigi neko. ieraudziiju to muuli un atcereejos truu iivil metaalistu no sensenajiem laikiem kad isi veel bija metaalisti un panki nevis faa un anti faa un blablablaa taapeec likaas ka daudziem noteikti zinaams. par laimi neviens vinja viedokli neizdala - paaaldies teu dievs.

man liekas ka arii parastaa centraalcietumaa vinjam buutu diezgan jautri
0
pret_sienu, domā, ka dumie amerikāņi kautko saprastu? Šaubos.
Ja nu vienīgi šis nobļautos "niga be dead" vai kautko tikpat šabloniski nodrāztu, tad varbūt gan.
0
vispaar nespeeju uzsimuleet to praata staavokli kuraa 2 mazu meiteniishu atspaardiishana baraa saaktu shkjist pienjemama un pat veelama milziigas ceelas idejas vaardaa peec kuras totalitaaras iistenoshanas visi baltie braalji un maasas protams pateiciibaa vaartiisies pa zemi sho ceelo gaismas brunjenieku priekshaa. un sitot veel ljechiit kaukaadu propagandu par kuru droshvien netikai vinjaam konkreetajaa situaacijaa bet jebkuram veselam cilveekam pilniigi nospljauties. laikam tur jaabuut bobijam lai to izprastu
0
a var jau būt.
0
Kamer valdibaa neviens neko nedariis lai ierobezhotu piseejtuuristu un viesstraadnieku iebraukshanu, tikmer nekas nemainisies. Un to vinnoziimiigi vajadzeetu dariit tiehsi demokraatiskam nevis nacionaalam speekam savaadaak buus pilniigaa pakaljaa. Savukart tas nekad nenotiks, jo valsts galva ir pilnigs šlangs un Latvijas arpolitikas deguns ir tik dzili eiropas pakaljaa, ka nevar saos neko kas notiek blakus.
Ir jabut loti aprobezhotai domashanai, lai ar speeku cereetu atrisinaat taadas lietas.
Nekad nebiju domajis ka piedzivoshu zinaas divus rasisma sizhetus vienam otru blakus. Baisi palika. Un launakai ir tas, ka tas ir izveidojies tieshi no parlieku lielaas vaarda briiviibas
0
Nevienu citu, kā tikai šos pašus iniciātorus ietupināt kamerā pie melnajiem, kaukāziesiem vai vēl kaut kā - ja liekas, ka Latvijā svešas rases pārstāvju ir par maz - brauciet tur, kur tādus uz ielas pakaļ met!
Kas attiecas uz skotu, tad dīvainītis viņš ir bijis no sākta gala, un dumjš arī pie tam. Taču viņš jau nekā cita nedara kā tikai propogandē savus uzskatus, ko, kā viņš domā un kā viņam ir mācījuši visi tie, kas ir bijuši pirms viņa, nemaz neņemot, vērā to aspektu, ka mazais Austrījas ūsainais pusžīdiņš savu lietu nodarīja tik perfekti, ka pēc viņa ideoloģijas sagrāves bija pilnīgi nereāli tās kaut reizi mēģināt iemiesot vēlreiz - un tas nav nejauši - jau pats ādolfiņš visu šo savu ideoloģiju uzsāka ļoti labi zinot to, ar ko tas beigsies, un ar ko varētu beigties jebkāds mēģinājumskaut ko tādu realizēt vēlreiz - precīzāk sataisīja sūdus pasaules mērogā, kas izsterbjami ir nevis ar trulu sekošanu viņa idejām, bet ar pilnīgi jaunas stratēģijas izstrādi, kas sagrautu pat šo ādolfiņa sekotāju baru un to centienus. Savādāk jau vi;ņi paši to nesaprot, ka ar katru šādu centienu viņi ne tikai sataisa sūdus sev (pašiem sev gan laikam viņi šķiet baigie varoņi), bet arī visiem tiem, kuru vārdā (tautas, rases, grupas u.c.) viņi visus šos sūdus taisa.
0
"...Latvijas arpolitikas deguns ir tik dzili eiropas pakaljaa, ka nevar saost neko kas notiek blakus..."
:D labi pateikts!
0
Par Jordanu, viņš var patikt vai nepatikt, bet ja viņu iesēdinās par runāšanu, tad nonāksim arī līdz Vācijas situācijai, kur cietumā var iesēsties arī par antisemītisku anekdošu stāstīšanu, dažādu žestu demonstrēšanu un atsevišķu dziesmu dziedāšanu. Vai kādam no šeit esošajiem ir vēlme dzīvot šādā totalitārā liberālisma diktatūrā?
-1
nevis par runaashanu tachu bet konkreeti slimu iztureeshanos pret dziiviem cilveekiem. staasti savas anekdotes dziedi dejo un zhestikulee liidz bezjeegai tikai nahuj mazas meiteniites spaardiit? konkreeti nav veelmes dziivot videe kur cilveeki mochii citus nost savas identitaates apliecinaashanaas peec. sick sick sick
+1
Jordanu netiesā par mazu meitenīšu spārdīšanu. Tas ir otrs gadījums. Jordanu tiesā par wp.blogiem.lv/2008/03/03/11596.ht... (tur ir video ar tiem viņa izteikumiem).

A par spārdīšanu - neredzu, kāpēc par cigānu meitenīšu atspārdīšanu būtu jābūt lielākam sodam, kā par latviešu bērnu piekaušanu.
0
Jāpiekrīt Intaram- jā, bija viņš matainais. Un patiesībā viens no tiem, par kuriem stāstija leģendas- kaut vai sakarā ar to pašu kūdīšanu uz kautiņiem vai arī tām šķībajām svastikām, ko viņš esot sev uztetovējis dzērumā.

Pēdējo reizi pirms nepilna gada viņu maniju vienā koncertā- tobrīd gan nācās turēt ar abām rokām savu pavadoni, lai tas nesadod Skotam pa ģīmi (sīkais pālī nemitīgi kāpa uz kājas manam vīrišķim). Varbūt nevajadzēja.
0
skanner neruno to ko nezini

Ok es nezinu ko Skots ir izdarijis un nav tas man jazin.
Lai nu ka tā ir vina izvele kadu celu vins velas iet.

Neonz tu aizmirsti ka neko nevaram darit. ne jau no mums atkarigs tiesas sedes iznakums pie tam likumsargiem vajag saldu kumosu lai apliecinatu ka vinji ir savas vietas.

Ja Skotam nepaveiksies tad vins būs šis kumoss.

un par to bernu aiztiksanu es jau vienreiz man liekas izteicos viena grupa draugos kur venoms ari runaja.
vina runa gan bija neadekvata tapec venomu no tas grupas izlidinaju.

lai nu ka uzskatu ka tomer ta ideja japauzh daudzmaz godiga cinja un aiztiekot bernus tas nebut nav pareizi. ar to viss ir pateikts.
saprotu es ideju bet lidzeklis ka ta tiek izmantota ir galigi garam , bernus nevajag aiztikt.

par tiem 4 ko notvera tiesam interesanti kas vini tadi ir.
nezinaju ka lv ir kautcik vera nemami RUS skinu grupejumi?
0
Neonz- pie jebkura krimināla rakstura pārkāpuma vainu nosaka motīvi. Ja Tu aizstāvoties nositīsi urlu, varbūt pat Tevi attaisnos, bet ideoloģijas dēļ barā darīt pārī mazgadīgajam ir noziegums ar vainu pastiprinošiem apstākļiem. Un zinot viņu ideoloģiju, tas ir arī vardarbības akts pret personu viņas ādas krāsas un tautības dēļ- šādi motīvi pastiprina vainu.
0
Neonz starpcitu kas ir tie cilveki taja video kas sezh pie tiem galdiem?
0
heresy, bet tas jau sāk pārvērsties par farsu. Atspārda melnu - hate crime. Atspārda geju - homobōbija. Atspārda žīdu - antisemīts. Atspārda ne-latvieti - etniskā naida kurināšana. Nevienam vairs neinteresē, vai tiešām atspārdīja dēļ krāsas, sexpōzas, tautības vai parasts dzerstiņa kautiņš. Galvenais ir taisīt traci un "ievērot" eiropas cilvēktiesību normas. Nerunāju par šo konkrēto gadījumu, bet vispārīgi.

Tas, ka vāvuļo tēmā vai beztēmā nevar būt par iemeslu kriminālam. Kautkā paradoksāli - dažas cilvēktiesības ir tiesīgākas (krāsa,žīds,gejs) par vārda brīvību (kad tā nepauž krāsiski gejiski semītiskus uzskatus).
0
Latvijas Republikas Krimināllikuma 48.pants par vainu pastiprinošiem apstākļiem atzīst to, ka:

2) noziedzīgais nodarījums izdarīts personu grupā;

6) noziedzīgais nodarījums izdarīts pret personu, kas nav sasniegusi piecpadsmit gadu vecumu, vai pret personu, izmantojot tās bezpalīdzības stāvokli vai vecuma nevarību;

14) noziedzīgs nodarījums izdarīts rasistisku motīvu dēļ.

0
Nav runa par to. Runa ir par to, ka, redzies, sist kādu dēļ tautības tagad skaitas smagāks noziegums, nekā, piemēram, matu garuma vai apģērba dēļ. Čigāna piekaušana netiek klasificēta kā huligānisms vai miesas bojājumu nodarīšana, bet gan kā "rasu naida izraisīšana, ja tā saistīta ar vardarbību".

Bet cik saprotu, topiks ir vairāk domāts par Jordanu, kuru tiesā par runāšanu, nevis tiem krieviem (šausmas, es tiko atļāvos pateikt "krievs", nevis "krievvalodīgais", ka tik nedabūju ar kādu pantu uz sevi), kas piekāva cigānus un armēņus.
0
Var gan- es tikai citēju likumus. Tas nenozīmē, ka es tiem piekrītu. Tās pašas Satversmes 100. un 101. pantā noteiktās izteikšanās tiesības var tikt ierobežotas, ja valsts izdomā, ka tā drīkst.

Pati nesen dabuju gandrīz prāvu par to, ka palaidu muti. Patīkama jau apziņa, ka vari vārdu dēļ tikt tiesāts, nav. Bet viņa pastāv.
0
Tb, te neiet tikai 48., bet arī 78. pants. Lai gan vajadzētu būt 231., vai, smagākos gadījumos, 126.
0
Vārda brīvība ir sasodīta ilūzija.

Un jā, tā ir- kopš esam ES dalībvalsts, sist čigānu noteikti būs kas cits kā sist kaimiņu Jāni. Un neko vairs nevar saukt īstajos vārdos. Ja ne- tam ir panti, konvencijas u.c.
0
Es jau neapstrīdu, ka ES, diemžēl, tā ir. Bet es uzskatu, ka tas nav normāli. Tad nevajag runāt par demokrātiju un vārda brīvību, bet tā arī teikt, ka valda pseidoliberālisma diktatūra. ASV Jordans tiktu attaisnots.
0
48. ir papildus tiem- bet kopā sanāk nejauka buķete. Ar minimāli 6 gadiem viņiem būs jārēķinās.
0
Un patiesībā neloģiska buķete - ir pants par rasu naida izraisīšanu, kam vainu pastiprinošs apstāklis ir rastistiski motīvi.
0
Konkrētajos gadijumos tie varētu būt motīvi, nevis pati darbība. Izraisīšana kā darbība būtu kaut kas simbolisks, ko par noziegumu varētu atzīt tikai sakarā ar to, ka tas rada rasu naidu. Piemēram, bobijsXXX to 78.pantu varētu atrauties.

Noķeršu kādu no sev pazīstamajiem juristiem un paprasīšu sīkāk.
0
Neonz
Ir atskiriba starp varda brivibu un naida kurinashanu par ko piemeram Aivaru Gardu pie dziesmas veel nesen paneema. To taa kaa vajadzeetu atskirt daudzmaz. Vacija lidz savam absurdam ir nonakusi tapec, ka bija gan sashmucejusies pasaules priekshaai. Tur gandriz katrs ir gatavs zemee ieliist aiz kauna ja atgaadina par otro pasaules karu.
0
Tikai naida kurināšanu un motīvus neviens nevar izmērīt.
0
Teorētiski. Ja viņi leksies, dabūs pēc pilnas programmas.
0
interesanti kaapeec tikai visiem daudz svariigaaks par cilveecisko aspektu shkjiet juridiskais :D
0
"Tikai naida kurināšanu un motīvus neviens nevar izmērīt."-exactly!
Nav likuma mums tāda kas vismaz kaut kā reglamentētu kur beidzas vārda un izteikšanās brīvība un sākas jau kaut kas daudz nopietnāks.
Ir starpibā vai piemēram šeit katrs vārās savā sulā kurš ir par stirnām, kurš par dievlūdzējiem un kurš par resno kaķi pagalmā, vai arī visi kā viens bļauj "nositam bebru". Un problēma sākas tad, kad tiešam vesels bars sarunā un bebram pizģets.
0
heresy bus uzbliezusi normālu makropostnieku ja šitā ripos :D
0
bobijsxxx, šodien, plkst. 17:24
lai nu ka uzskatu ka tomer ta ideja japauzh daudzmaz godiga cinja un aiztiekot bernus tas nebut nav pareizi. ar to viss ir pateikts.

Jāsagaida, kad paliek 18 gadi un 1 diena, un var dauzīt purnu uz nebēdu ?

Gardu cik dzirdēju attaisnoja.

Starp citu, kuru no Entombed konča izmeta par rociņas vicināšanu ?

P.S. Colgate bebru nevajag aiztikt. Tas ir topa džeks ar sakariem.
0
ā nu ja entombedā tas gitchotājs pat kautko uzdirsa tiem šķineļiem
0
BoD (iepatikās šis saisinājusm :)
Tur jau tā šaize. Pirms viņi savu lapeli novāca un pārtaisija uz "normalāku" es pats vēl brīnijos, kur ellē dirsā var tik atkālts brainfuck saits pastāvēt. ne tikai visi raksti bija apmēram "varenais Jānis Bērziņš un 800 nolādētie kretīnieskie žideļu un okupantu cūkas", bet arī forumā atkālti tika kultivēts naturāls naids.

par to entombed Itkā džeks esot teicis ka ja šamējos neizmetīs ārā, viņi pārtrauks koncertu. Neizinu vai tā bija, jo pats tur neatrados, bet vismaz man tā teica
0
roof- man šodien bija eksāmens par krimināllikuma saturu un terminiem. Tāpēc maļu tik :D
0
jaa, jaazin ir kriminaallikums lai ir bailes netaa iztulkot :D
0
ENTOMBED tas pats vien Skots bija. :D Turpat metalshow bildēs kaut kur bija tas moments. Blondais gičotājs aicināja viņu uz skatuves kauties un vokālists teica, ka ja viņu neizmetīs, tad neturpinās spēlēt.
0
BOD nu tas tomer ir labaks variants neka ja aiztiek bernus.
vislabak jau butu ja neaiztiktu nevienu. tikai reizem jau nesaprot no vardiem vien :(

vajadzeja aiztikt narkotirgonju vai kjedishu pardevejus tad es saubos vai kadi tiesu darbi butu :)
0
Tad ne tikai tiesu darbu, bet arī pašu skinhedu vairs nebūtu ...
0
nē, roof- jāmāk arī likumus tulkot un par juridisku tekstu tulkojumu labi maksā.
0
Aaaaaargh, sitiet mellos !!!
0
hmm, jz nemaldos, tad toreiz Behemoth koncertaa Skots arii sasita alus kausu kaut kam pret galvu, par ko netika kaadu laiku Kabataa ielaists, neatceros vairs tikai kas tur par stelleem bija!
0
Kas tur bija ar tiem skiniem toreiz? Miglaini atceros to momentu, ka pēc koncerta vairākas minūtes neviens vēl negāja ārā- man teica, ka policija ārā izklīdinot skinus, kas meklē kašķi un gaida krievus nākam ārā no "Kabatas".
0
heresy, ew, šitais nav tas pats tavs pieminētais gadījums?
yy.lv/download.php?f=1108... (novelc video). Kvalitāte bik sūkā, taču ko padarīsi - tādi apstākļi.

Un par rasismu - vai kāds ir dzirdējis, ka šāds termins ir ticis pielietots attiecībā uz balto rasi (respektīvi, ka kāds nigers/čurka vai dajebkāds tāds brīnums būtu piesitis balto)?
Nē, tas ir huligānisms, piekaušana, slepkavība u.t.t.
Bet kad kādu melnu Rufusu vai līkdeguna Icki piesit, tad visi vaimanā un brēc.
0
Un (OFFTOPIC), termins "antisemītisms" tiek lietots uz pilnu klapi, lai gan neviens neaizdomājas, ko tas īsti nozīmē.
Antisemīts - tātad tāds, kam kādu iemeslu pēc netīk semīti.
Un pie semītu grupas pieder pietiekami daudz tautu.
Bet terminu lieto tikai attiecībā uz žīdiem, nepainteresējoties ko attiecīgais "antisemīts" domā par arābiem, asīriešiem u.t.t.
-----------
Un mani mazliet ieinteresēja pieminētais gadījums par ENTOMBED koncertu. Uz to nebiju un tā kā neko neredzēju, līdz ar to mani interesē - par ko tad skinu gribēja mest ārā?
Par izturēšanos vai arī vienkārši par to, ka skins?
0
Par to, ka nepatika tumšādainais Entombed ģitārists.
0
Un ar ko viss beidzās? Viņu izdzina ārā vai nē?
0
izdzina
0
the end
0
nu lash starpcitu jau rasisms pret baltajiem ari notiek piem asv
0
xxx, sveiciens atgriezhoties ierindah! otrreiz (?) izbanots no Ankh (vakardien) un jau shoriht klaht trumetahlah, 9.00 kah uz vakts likts
0
Ne jau par to ir runa - ne tikai ASV notiek rasisms pret baltajiem, runa ir par to, ka tas netiek uzskatīts par rasismu, bet huligānusmu vai ko citu atkarībā no smaguma pakāpes. Kamēr attiecībā uz baltajiem ir otrādi - huligānisms pret krāsaino automātiski skaitīsies rasisms.

Attiecībā uz Entombed, rekur ir galerija, kur šis atgadījums ir diezgan labi dokumentēts: www.metalshow.lv/?section=gallery&la...
0
Baig' labi I.T.Warpath izteicās. Daļai sabiedrības jau baigi izdevīgi droši vien, ka ir bijis tāds Ādolfs, un joprojām ir tāds Skots; un krievs nava krievs, kā būtu latvietis, lietuvietis, vai jebkurš cits, bet gan "krievvalodīgais", vai, vēl jautrāk - "krievu tautības pārstāvis". (To pirmo apzīmējujmu vēl varētu saprast - kā zināms, vairumam no šiem vesela dzīve par īsu, lai cilvēcīgi izmācītos vēl kādu citu valodu; pat ja tā būtu tās valsts valoda, kurā šie dzimuši un auguši. Otrais - kā teic L. Muktupāvela - "kurš gan šos izvirzījis ko pārstāvēt"?)
Nav arī izdevīgi kaukāziešiem uzvedību mācīt, lai arī daba šiem devusi tikpat liela izmēra smadzenes, kā jebkurai citai tautai.
Jo kas cits tad strādās par pusvelti Rēzeknes gaļas kombinātā, un vedīs pie prāta tos dullos letiņus, kas brēc, ka nav, ko bērnam mugurā vilkt?
Cilvēktiesības!
Atvainojiet.
0
Starp citu, Arghoslent ir jauns albums "Hornets of Pogrom", it kā iznākšanas datums bij 3. marts. Vienu dziesmu var ievērtēt teitan: www.arkadyss.com/radio_blog/radio_bl...
0
lash, šodien, plkst. 02:31
Un (OFFTOPIC), termins "antisemītisms" tiek lietots uz pilnu klapi, lai gan neviens neaizdomājas, ko tas īsti nozīmē.
Antisemīts - tātad tāds, kam kādu iemeslu pēc netīk semīti.

Nesen šķirstīju ~1930.gadu izlaistu Svešvārdu vārdnīcu, tur bija šāds vārda "antisemīts" skaidrojums: žīdu nīdējs. Īsi un konkrēti.
0
Cik zinaams arii araabi pieder pie semiitiem - tikai nez kaapeec neviens araabs pagaoidaam nekaadas pretenzijas nav ceelis.

Kas attiecas uz to gadiijumu ENTOMBED koncertaa, tad taa arii nesapratu - Alex Hellid tur speelee jau no grupas pirmsaakumiem: Skots, ko, to nezinaaja? Vinjsh atnaaca uz koncertu, nezinot kas taa ir par grupu kas speelee, un nekaa nezinot par taas sastaavu? Driizaak jau, ka tas aunapiere, kad ieraudziija to faktu, jau bija aprijies liidz bezjeegai, un pat nefikseeja kur atrodas, bet noleema pateelot "varoni", domaajot, ka visi vinju apbriinos. Vai tad ir kaads cits iemesls, kaapeec visi shie diivainiishi vispaar kaut ko dara. Ja vinji visai shai lietai pieietu nopietni, tad letas, ko pasaak, nodariitu liidz galam un taa, lai ij ne gailis pakalj nedzied. Pareizi savulaik A. Warhol izvirziija teoriju par 15 minuuteem salvas, kuras ir speejiigs izbaudiit ikviens, pat galiigaakais stulbenis.
0
0
"Korens bija vēl tiešāks, tiesā uzsverot, ka neonacisma ideja vispār nav pieņemama, bet cilvēki, kuri atbalsta šīs idejas, ir jāpāraudzina."

Man varbūt nav pieņemamas Korena idejas - tātad man būtu jāpieprasa viņu pāraudzināt.
0
"Vēlāk uz jautājumu, vai viņa organizācijas mērķis ir sarīkot etniskās tīrīšanas, "nogalinot tos, kurus jūs neuzskatāt par cilvēkiem", Jordans atbildējis: "Jā, tas būs ideālais variants." Atbildot uz kādu citu jautājumu, viņš salīdzināja sev netīkamās tautas ar gangrēnu, kas nevis jāārstē, bet jānogriež.". Kur te dirsā ratā nav skaidrs kaut kas? tā ir vārda brīvība? ja visiem būtu pohuj tad necik tālu lidz Igaunijas nesenajai pieredzei ar slāviem nebūtu tikai lomas būtu citas.
Kaut kādai Korena frāzei vēl piepisās :D
0
www.delfi.lv/news/national/crimi... - par runāšanu mūsu valstī var dabūt pusotru gadu cietumā :(
0
Piesummējās jau tas nosacītais par piekaušanu.
0
Nja, vārda brīvība.
Lielais brālis TEVI vēro.
0
Viss ko diršam ir atļauts. Un vēl labāk būtu ja viss ko daram būtu atļauts.
Nevajag galējībās krist ibio. Jā, baigais 1984 mums te notiek
0
0
logjiski ka ja cilveeks staasta ka vislabaak buutu nogalinaat visus citus cilveekus tikai taapeec ka vinjam taadi nepatiik labaak protams ielikt vinju kaukur kur vinja iespeejas to izdariiit buus stipri limiteetas pienjemot ka likums teoreetiski sargaa kopeejo labklaajiibu (uz praxi gan tas maz attiecaas). pat tad ja vinjam to staastot visi smejaas un ticamiibas koeficients svaarstaas starp 0 un -3 graadiem. nevis kursh ko driikst un nedriikst un visaadas faking citas cilveektiesiibas bet CILVEEEKI PASHI. tas ka cietums neko neizaarstee un tikai padara ljaunaaku protams ir cits bazaars. nu no cilts izsleegt jau muusdienaas vairs nevar
0
skanner, tikai tos kas reāli nogalina cilvēkus (izvaro, sakropļo) cietumā neliekam? Skat Pankūkas komentāru iepr minētajā linkā.

Kuces bērni.
0
Neonz
jā, par indivīda brīvību, minīmālu valsti un anarhismu.
Viens ģeniāls koments:
"Jā, Jordans protams ir idiots, bet viņu jāsoda ir sabiedrībai ar ignoranci, nosodījumu, noliegumu utt. Kamēr nevienu viņš nav nositis, tikmēr viņš nevar būt vainīgs. Stulba valsts mums ir.".
Atceljam tiesiskumu. Sodam tikai par sekām. Galvenais lai upuris ir beigts un tad gan varam sēdināt iekšā uz nebēdu
0
"Korens bija vēl tiešāks, tiesā uzsverot, ka neonacisma ideja vispār nav pieņemama, bet cilvēki, kuri atbalsta šīs idejas, ir jāpāraudzina."

Šitais jau vispār ir spārdeklis. Kur atšķirība starp Jordana pausto pārliecību? Es pateikšu - nekādas.
0
""Korens bija vēl tiešāks, tiesā uzsverot, ka neonacisma ideja vispār nav pieņemama, bet cilvēki, kuri atbalsta šīs idejas, ir jāpāraudzina."

Šitais jau vispār ir spārdeklis. Kur atšķirība starp Jordana pausto pārliecību? Es pateikšu - nekādas."

Es uzskatu, ka atšķirība ir gan. Jordans pauž viedokli, ka visi nebaltie būtu jāslaktē, bet Korens - ka tādi kadri kā Jordans (kas gribētu slaktēt nebaltos, un hvz ko tāds jāklis var pasākt, moš šim kaut kas uznāk un iet slaktēt ar) ir jāpāraudzina.
0
antisemītisms - pilnīgs bullšits, jo tieši arābi ir semīti, a Izraēla ir pilnaa ar Khazāru kaganāta jūdaismu pārņemušo pēctečiem, kas nav pieskaitāmi pie semītiem.
Var runāt par anticionismu, jo tas precīzāks nosaukums šai ak tik nosodāmajai nepatikai pret līkiem deguniem.
0
"Atceljam tiesiskumu. Sodam tikai par sekām. Galvenais lai upuris ir beigts un tad gan varam sēdināt iekšā uz nebēdu"

Nemaz arī nav grūti pamanīt, cik bieži tieši tā notiek. Patiesībā tā notiek gandrīz visās jomās, IZŅEMOT "kutelīgo" antisemītisma un homofobijas jautājumu.
0
Super. Balamuti iesēdina momentā, bet vīreļus, kas dažus gadus atpakaļ obligātā militārā dienesta "iesvētībās" piekauj jauniņo līdz nāvei, atlaida ar nosacītu sodu; šie, redz, svēti nosolījās: "mēs vairs tā nedarīsim".
Tāpat tas čoms, kas Tukumā nogalināja sporta pulciņa vadītāju pagājušogad - to tak pat apcietināšjumā līdz tiesai nepaturēja?
0
Deathperad0 - jau jau tie ir hazāri, ne semīti, kāpēc Tu iedirs par līkiem deguniem?
Infestus - tas tukumnieks dabūja deviņus gadus.
0
tachu iesedinat var jebkuru un nevienu. prokurors, advokaats, pieraadijumi, nauda, liecinieki, nauda, nauda...
Ja visaa pasaulee buutu viens tiesnesis, viens lojaars un viens prokurors tad vareetu teikt ka vot mauciiba. Kas taa pa modi vilkt uz dirsu ja ir dirsaa nevis meeginaat liist aaraa.
0
A varbūt tieši hazāriem ir tie līkie deguni? :D
0
pret_sienu, pārraudzināšas metodes arī ir dažādas. Jorden tik tās pauž atklāti. Abi grib pāraudzināt cita viedokļa paudēju.
0
Tas notikums tukumā - džeks dabūja 9 gadus.
0
Jā, ar to demokrātiju, vārda brīvību un tiesībām ir baigi sūdīgi šajā tik ļoti "ciilizētajā un demokrātiskajā Rietumu sabiedrībā". Kamēr runā žīdi, zilie utml, tā ir vārda brīvība, tolerance, utt, tiko mēģini runāt pret viņiem, vari jau sākt meklēt advokātu, jo publisks izteikums momentāli tiks nosodīts no 101 un vienas vietējās un starptautiskās organizācijas, oficiālas amatpersonas vai kāda cita "eksperta" puses un šis izteikums visdrīzāk tiks "izmeklēts no tik ļoti kompetento drošības iestāžu" puses.

Un te nu mēs esam nonākuši pēc tā drausmīgā totalitārā un vārda brīvību apspiedošā PSRS sagrūšanas. Vienu brīdi tiešām bija vārda brīvība, bet tad aizgāja - 16.marts nosodāms, izteikt savu nepatiku pret kādu no sevišķajām svētajām govīm izteikt arī nedrīkst, alu dzert uz ielas nevar, alkaholu pēc 22 nepārdod, tagad jau pilnas slejas ar brašām idejām "apkarot naidu internetā" - jā, es tiešām jūtos, ka dzīvoju FUCKING BRĪVĀ SABIEDRĪBĀ!!!!
0
Jā, varam tikai gaidīt, kad Skyforger krekliņus ar ugunskrustu aizliegs, ja mēs turpināsim virzīties uz FUCKING EIROPAS VĒRTĪBĀM!
0
nu skyforger jau ugunskrustu nomainijuši tākā .... viņiem jau problēmas vairs nebūs
0
Īsi sakot - liela brēka par neko. Nabaga Jordans prot labi braukt ar muti, bet domāt ko runā un ko dara - galīgi ne. Tāpēc varoņa godā viņu gan vēl būtu pāragri celt. Tāpēc nedariet to arī jūs. Lai gan, kā skatos, šeit jau pilnīgi viņa citāti ir tikuši citēti. Nu gan autoritāti atraduši! Ar pieri mūrī ieskriet jau diži daudz prāta nevajag.
Kas attiecas uz ugunskrustu - tas ir tikai simbols. Nesaprotu, kas tur ir tik svarīgs. Ja aizliedz ugunskrustu, paņem tā vietā sešstaru zvaigzni un turpini darīt savas lietas tālāk. Tas nav nekāds žīdu simbols - divi sakrustoti trijstūri nozīmē mikrokosma un makrokosma savienību un arī augstāko varu - ļoti šaubos, vai tie, kas sev to ir piedēvējuši ir tās cienīgi. Drīzāk tā tautele to simbolu kādam atkal savulaik ir nozagusi - tieši tāpat kā savu "svēto vēsturi".
Kas attiecas uz šeit minētajām "mūslaiku demokrātijas izpausmēm" - nu neleciet uz ecešām, kungi. Ņemiet piemēru no šiem pašiem demokrātiem - visu viņi ir sasnieguši pat nepiepūloties, kur nu vēl lai varētu par kaut kādu cīņu būt runa. Taču, ja esmu pareizi atšifrējis, viņu vara nebūt nav tika visvarena, jo ir lietas ar kurām tie nav rēķinājušies, bet kas realizētas var;etu pinlnībā mainīt sabiedrības kārtību. Tā teikt - Ceremony Of Opposites. (Palasiet to SAMAEL tekstu - ceru, ka sapratīsiet).
Piedomāt pie darītā vajag, nevis tēlot baigos cīnītājus - tā vecā paruna vēl aizvien ir aktuāla - "Kas šķepu paceļ, no šķēpa krīt". Miruši varoņi jau nevienam nav vajadzīgi - izņemot dienas, kad tiem uzliek puķes. Bet vai katrs mirušais ir varonis, jeb tas ir tikai tāds kārtējais jordānveidīgais, kas lien visās pudelēs par korķi tikai tāpēc, ka kaut kāds Austrijas žīdiņš-ūsainītis esot teicis, ka tā varot darīt.
0
par uguns krustu piekrītu, stulbi ka to asociē ar nacismu , vispār ugunskrusts nav vienīgais ko asociē ar kautko sliktu. utt.
par jordanu , es uzskatu ka aiz restēm šim īstā vieta
varētu pamatot bet slinkums te daudz rakstīt
0
Par braukšanu ar muti nedrīkst bāzt ķurķī (cik es to saprotu). Vāvuļošana par entisko tīrīšanu nekādā veidā nevar tikt traktēta par naida kurināšanu. Kurināšana=kautkā dedzināšana. Kamēr nav realizēta reāla fiziska entiskās tīrīšanas kampaņa ("dzedzināšana"), nevar runāt par kautkādu kurināšanu. Klaja pretruna ar vārda brīvību.

Nāk prātā stāsts iz fantastikas krājumiem par to, kā mašīna (varas iestādes) spēj "izskaitļot" potenciālo noziedznieku domas un apcietināt tos vēl pirms nozieguma izdarīšanas. Forši.
0
Un drūmākais, ka lielākā daļa sabiedrības atbalsta šādus sodus pat nepiedomājot par lietu - tā teikt, bļauj baram līdz.
Nu tak nabaga apspiestie un badainie nēģerīši un mīļie izraēļu bērniņi šitā tiek nolamāti! Kauns un negods! Pie kauna staba tādus cilvēknīdējus!

Un pamēģini vien šādam cilvēkam paprasīt, kāpēc viņš tā domā...atbilde būs - tu nacists, tu rasists un tautu nīdējs!
0
Sēdējām savulaik ar brāli krogā un mums pienāca viens fricis, ks izrādīja interesi par manu kreklu (Burzum laikam). Ārzemniekus jau diži nemīlu, bet ar šito sākām runāties, jo viņš izrādījās interesants sarunu biedrs attiecībā uz smago mūziku.
Tā mēs kādu laiku diskutējām par šito lietu, līdz aizrunājos par nsbm. Šis noķengāja vienu grupu, otru grupu pamatojot to aptuveni tā: "they play nsbm, they are retards".
Sākām saprat, no kuras puses vējš pūš un brālis "nejauši" ieprasījās, kā tad Vācijā ar turku jautājumu.
un...pēkšņi mūsu sarunu biedrs demonstratīvi aizgriezās (lai gan pirms minūtes vēl bija runājies ar mums kā vecs paziņa), saģērbās un aiztinās.

Pareizs cilvēks :D
0
jordans jau pirms sūdus savārijis bija un izcieta nosacītu sodu
tākā domāju arī tas spēlēja savu lomu
0
Es gan uzskatu, ja viņš būtu slikti izteicies par savu tautu vai kādiem citiem ne-žīdiem, ne-nigeriem (un citiem saudzējamiem eksemplāriem), tad šīs diskusijas nemaz nebūtu, jo nevienam par to galva nesāpētu.
0
I.T.Warpath
"Lai gan, kā skatos, šeit jau pilnīgi viņa citāti ir tikuši citēti. Nu gan autoritāti atraduši!"
Kāds sakars citēšanai ar autoritāti. Ja kopīgā sarunā ieminos par dzirdēto frāzi uz ielas "ei gans pastoj a to jibalu razmazhu" tad man pat nepazīstms slāvs kļust par uatoritāti?
0
lash starpcitu es nezinu vai tvnet reitingu del vai ka vai ari kads pabikstija bet pa dienu kad liku linku te.
virsraksts vestija ka Ir notiesats Andris Jordans.

vakarpusē jau vēstīja.

Ebreju un čigānu nīdējam piespriež reālu cietumsodu

tb teksts lai vel vairak sariditu cilvekus.
0
Jautājums. Vienā manā dziesma, kurā tiek apdziedātās Latvijas problēmas ar ironijas paņēmienu ir teikumi par kuru "likumību" tagad aizdomājos. :D
(Pantiņa galvenā doma) Te ir tik ļoti labi ka
(citāts) Pat krievi negrib braukt atpakaļ uz krieviju.
Interesanti, vai to antinacistiskā un internacionāli saliedējusies sabiedrība neuzskatīs par eetniskā naida kurināšanu? :D
0
Njā, tautas paruna par to, ka "kaķa lāsti debesīs nekāpj", nu, 21. gs sabiedrībā, vairs nav aktuāla.
Krievietei, kura publiski izrunājās, ka visi latvieši šaujami vai izvedami uz Sibīriju, piesprieda 120 h piespiedu darba. Jordanam - 1,5 gadi. (Šķiet, ebrejiem, kā parasti, vairāk sāpējis)
Eu, man ir tas gods pārstāvēt Zaļos Cilvēciņus No Marsa, un es iestājos par visas cilvēku rases iznīcināšanu!
Cik dosiet man?
0
Galvenais, ka tai video zem Neona atstātā linka šitā plānprātiņa dižo runu uztver ar aplausiem un skaļiem smiekliem; gribētu es redzēt to citplanētieti, kas ko šitādu spējīgs nodefinēt par nacionālā naida kurināšanu.
Nē; es vēl ilgi nevarēšu nomierināties, ziņās noklausījies, kā tā tiesnese lauzītā latviešu valoldā pasludināja šo spriedumu...
Vai tiešām nav kārtējā reize vākt parakstus?...
0
nē, man liekas, ka jāvāc patronas...
0
no vienas puses čalis jau sen bija pelnījis iesēsties, bet ja skatas šo gadījumu atsevišķi tad jāsaka WTF LV???

tad jau ikvienam pienākas visamz 1 gadiņš zonā par visiem pazīstamo rindiņu "KILL YOUR MOTHER RAPE YOUR DOG" dungošanas! Un dies' pasarg vēl koncī kaveru nomaukt, kā Trauma Moralis to dara..

0
Nevar nepiekrist. Varbūt šis Jordans tiešām ir deģenerāts (nav tas gods pazīt), taču šis gadījums tiešām liecina par to, ka rīt viņa vietā var būt dajebkurš no mums.

Un arī Bobijam atļaušos piekrist - par tiem virsrakstiem. Speciāli tā sataisa, kā nu izdevīgāk. Tāpat bija toreiz, kad E.Repše (ja nekļūdos) sabrauca cilvēku uz Rīgas-Daugavpils šosesejas. No rīta virsraksti bija aptuveni tādi: "E.Repše sabrauc cilvēku", bet vakrā jau "Cilvēks nenoskaidrotā veidā paskrien zem mašīnas". Nabadziņš, viņš brauca, bet te kāds speciāli paskrēja apakšā.
Tāpat arī šajā gadījumā - A.Jordana vārds 99% lasošās publikas neizteiks neko, bet "žīdu nīdēju" lamāt steidz visi.
0
Droši vien, iznākot no ķurķa, nīdīs ne tikai žīdus, nēģerus un čigānus, bet arī latviešus...
0
Ja iznāks...
0
Intara komentārs arī liek padomāt.
.................
"virsraksts vestija ka Ir notiesats Andris Jordans.

vakarpusē jau vēstīja.

Ebreju un čigānu nīdējam piespriež reālu cietumsodu

tb teksts lai vel vairak sariditu cilvekus."

Tieši to pašu arī es padomāju, redzot to veiklo maiņu. Turklāt neatceros, ka kādreiz būtu manījis, ka TVnet-a titullapas pirmais raksts tur nostāv nenomainīts til ilgi. Viņš tur bija vēl ap pusnakti. Tā ka skaidrs, ka ziņa ļoti "prioritāra". Tā senos laikos līķus atstāja pie karātavām - citiem par biedinājumu. Citreiz pat nodarvoja, lai vēl ilgāk var stāvēt.
Un tā krieviete, kas tur internetā gānījās, dabūja tikai 120 h darba. Vienošanās ārpus tiesas. Un mediji bija daudz klusāki.
+1
Atgriežamies paraugprāvu laikos?
0
Totlī!
0
Tomēr atceramies, ka čalim jau bija nosacītais par vardarbīgu noziegumu.
0
Es tā padomāju - preteklības, piemēram, vīriešu kopošanās ir atbalstāms, vēlams pasākums. Vēlamas ir rosināt plašas diskusijas, veicināt reklāmas kampaņas. Šāda viedokļa paušana (laigan arī ļoti daudziem nepieņemama) ir atļauta. Dies pas publiski paust pretējo.

Skaidri redzams, kas ir pie varas :)
0
Jelgab, tad lai arī tiesā par vardarbību, nevis muldēšanu. Cik sapratu, tad šitā tiesa ir par muldēšanu, kur vērā (protams) tiek ņemts iepr. nosacītais (kas nav par muldēšanu).

Slepkavām un izvarotājiem dod mazākus sodus kā parastiem huļigāniem!!! Ja ir tomēr ir otrādi, tad lielais sods ir par pļurkstēšanu, ne?
0
Pavisam drīz truemetal.lv tiks slēgts par brīvdomības paušanu un Skota nosodīšanas nosodīšanu. :D
0
Domāju, ka nē- lapas īpašnieks par tās lietotāju paustajiem uzskatiem neatbild un cik saprotu, BigUgga vienkārši nespēj pieņemt, ka par viedokļa paušanu saņem lielāku sodu kā citos gadijumos par ļoti smagu rīcību- tas ir tāds viedoklis, kas manuprāt nav nekādi sodāms.

Patiesībā jau ir apsurdi, ka rasistiski motīvi ir daudz smagāki par parastu vēlmi apzagt, izvarot, atriebties vai paņirgāties. Varbūt tāpēc, ka šādi motīvi padara attiecīgo personu par bīstamāku sabiedrībai nekā zagli, izvarotāju vai slepkavu.

Šāda persona ir potenciāls drauds daudz lielākai sabiedrības grupai, viņa noziegumi ir neprognozējami- ja zaglis zags, kad gribēsies ēst u.c., izvarotājs rīkosies, kad attiecīgais orgāns atgādinās par savu esamību, rasists dzīvos ar savu agresiju to uzskatīdams par normālu parādību, popularizēdams un rīkodamies pēc savas "pārliecības" pie katras izdevības. Rasists ir maniaks, kura apsēstību sabiedrības konservatīvās tradīcijas pat atbalsta.
0
heresy luudzu neshauj par striipu,muusu valstii par slepakviibu dod 3-4 gadus,a chalis kas ziidu nosauca par ziidu un cigaanu par cigaanu draud 6 gadi,sorry zheel ka tu nezini ka reaali pirmsaakumos skini bija arii mellie,ir taada laba filam SKINHEAD ATITUDE pasties noderees,es te skatos ka tiek piemirsts 100. pants.
neesmu nazi vak ka citads,bet man pasham nenormaali riebjaas britu tuuristi,un ne jau latvijas viirieshi pie vainas bet vecenes(ja kuce neljaus,teevinjsh neuzkaaps),zhiidi jau zb ar savu vaideeshanu,cavellas cik bijausi sakarsme ir tikaij suudus vaariijushi...
0
Un tad tiesas priekšā stāsies mataino bari un wiggeri varēš līksmot savu uzvarus himnu :D
0
Pāķim taisnība.
Reizēm jau der vecumvecais teiciens ka ne jau afrikānis vainīgs , bet baltā mauka.
0
Mans viedokli- tikai un vienīgi. Daudzi izsakās rasistiski tikai izrādīšanās pēc, taču tie, kas to dara apzināti propagandējot šādus uzskatus, patiešām var kļūt bīstamāki par cilvēkiem, kas vainu mīkstinošos apstākļos kādu nogalina. Tie tur Vīnē arī nedomāja, ka bezdarbnieki, kas alus bārā muld par āriešu rasi, varēs izraisīt karu, kas nogalinās 56 000 000 cilvēku.

Jā man nepatīk britu sekstūristi, bet paši vien esam vainīgi, ka ļaujam striprīzklubiem un citiem zaņķiem atrasties centrā. Nevajag kautiņus, bet sabiedriskās domas inniciatīvu, lai piespiestu šiem prostitūtu midzeņiem pārvākties uz Maskačku vai arī vispār pārtraukt darbību. Tas pats man sakāms par viestrādniekiem- mūsu melnstrādnieki aizbrauca, bet kādam smagie darbi lauksaimniecībā u.c. ir jādara. Paši vien esam vainīgi.
0
jā heresy kapec neej macities par lauksaimnieci?
nu ar sexklubiem netiksi gala
lai ar to tiktu gala ir jabut labai finansiālā aizmugurei un vēlmei ko darīt.
0
ja zaibisj davaj visu uz maskachku visus suudus uz turieni,tikkokaa saak normli atiistiities maskachka ne vot piecuukot vel gribi vairaak>?!>
manupraat nav nekaadu citu alternatiivu kaa klapeet ciet taas laavo4kas!
kapeec viestraadnieki napetiik?ko pukst ja es buutu celtnieciibas firmas vadiitaajs es labaak ukrainjus njemtu darbaa kas izdariitu visu darbu kaartiigi,nevis muusu latvijas degjeneraatus kas tikaij maak ka dzert,tapat tie viestraadnieki brauks prom ka naudinjau sapelniis
0
BigUgga - nosacīts sods pārvēršas reālā, ja nosacītā laikā tiek veikts jauns noziegums, vai kaut kā tā. Tā kā viņam srokā ir iekšā arī par iepriekšējo. Bet vispār es tāpat esmu pavisam un noteikti pret cietumsodu par šāda veida runāšanu. Šai pašā keisā humors - izrubīja Jordans pusaudzi līdz nemaņai, dabūja nosacīto. Parunāja - sēdi. Tas tev nav puikas dauzīt.
0
NorvēģuPāķi,
tur jau vislielākā problēma, ka šitiem aunapierēm taču tik ādas krāsa ko nozīmē. Vācu sekstūrists būs labiņais, bet nedo dies' kāds nēģeris Latvijā strādās sabiedrībai derīgu darbu kaut vai tajā pat celtniecībā.

O.K. -sākam sabiedrisko iniciatīvu "Mēs pret striptīzklubiem un azartspēlēm". Tikai tad redzēsim, pēc cik ilga laika mums saražos kompromātus vai arī sāks sūtīt draudu vēstules...
0
Jou, Heresy, 56 000 000 cilvēku! Un cik no tiem, un cik vēl pēc kara iekrīt komunististu rēķinā? Tomēr komunistus par to uzskatiem neviens i negrasās tiesāt.
0
*komunistu rēķinā :)
0
heresy tu neaizdomajies kam pieder tie visi klubi?
kadiem visnotal cienitiem un caur religiju izredzetiem cilvekiem?
:)
0
roof,
Runa nav par kaut kādām standartfrāzēm, bet par citātiem no Jordana izteikumiem. Par katru urlu tādu troksni vis netaisa, lai arī kādus mātesvārdus viņš Tev, pats piemājas peļķē guļot, būtu spējis izdvest. Arī par katru latviešu dzērāju, kurš savu sievu ikvakarus zilu taisa, tādu troksni neceļ. Tāpēc šis gadījums ir autoritātes izzīšana no nevajadzīga incidenta, kur diez vai pats jordans saprata, ka viņam tiek izliktas lamatas.
Nevis ir jābrēc par šo faktu, bet tas ir jāignorē, jo tie, kas šito lietu izkērtoja, tagad ilgi un dikti daudzinās par to, ka ir tāds un tāds grēkāzis atrasts, lai gan Jordans tikai pazīmēties gribēja, un savā pārākuma dumjībā pateica par daudz. Tāpēc, ja gribat, lai šim tipiņam vēl kādreiz izdodas ieraudzīt Sauli bez rūtiņām - apklustiet. Princips ir vienkāršs - niecīgas personas aizturēšana pašiem aizturētājiem liksies smieklīga un mazpieminama, bet šis incidents - identisks farsam, kas tas arī ir.
0
Eku,nesen ar maasu un paaris anglju chomiem (matainiem)seedeejaam vienaa pabnjikaa.Runaajam par to kaadas grupas zinam..

Morbid Angel - Hell yeaah
Dismember- Hell yeaah
impaled nazarene-Wtf? they are just a bunch of nazis...

Kops taas reizes muus uzskata par nacistiskiem snobiem,jo man patiik IN un ar savu maasu es publiskaa vietaa atljaujos runaat latviski.
0
Manai omei nepatīk nigeri, čigāni, žīdi un krievi. Nigeri tāpēc, ka viņa tādu indivīdu dzīvā dabā ieraudzīja pirms pāris gadiem, par pārējām trim kategorijām ir palikuās negatīvas asociācijas no kara laika un omes mātes stāstītā, un uzskata tos par burlakiem. Un viņa automātiski ir naciste? Mazs bērns rāda ar pirkstu uz melno un prasa mātei - kāpēc tas cilvēks ir netīrs? Tas bērns arī ir naciks, jo nekad tādu nav redzējis?
Man besī čigāni (jo piepišas uz ielas), turku čurkas (kas parazitē Vācijā un kafenē cenšas izraut no mutes kumosu), melno invāzija Francijā (kuri jau pretendē uz pamatiedzīvotāja statusu) un godīgi sakot, es to negribu redzēt pie mums. jā, to var saukt par nacismu, bet nevienam ar mietu pa galvu es nedodu un pagaidām netaisos dot. Un uzskatu, ka cilvēks ir radīts, lai dzīvotu savā vidē, kultūrā un klimatiskajos apstākļos. Un lai cik skarbi arī neizklausītos, labāk atbalstu to, ka ārzemnieki domā, ka mēs esam nacisti un vispār baigie debiliķi un tumsoņas, nevis iedomājas mūs par draudzīgu valsti un grib uzņemt visus ar atplestām rociņām (pie atplestām kājiņām jau piestrādā vietējās maukas)
Un "akrīvie" neonaciki bieži vien tikai zem promilēm ir spējīgi atspārdīt kādu sīko. tas, kas viņiem būtu jādara, faktiski nenotiek.
0
Vēl pieminot neonacikus, šad tad viņus smieklīgus padara fakts, ka viņi nevar pamatot savu viedokli, kāpēc viņiem ir tāds naids, ko tas maina utt... Un cilvēkiem ir ļoti daudz aizspriedumu attiecībā pret rasismu un nacismu, jo it kā tas ir slikti (beigās ir tā, ka vispār nevari pavērt muti savā valstī, jo jābūt iecietīgam pret tiem, kam te nav jābūt un ne tikai). cik pati neesmu dzirējusi pārmetumus par savu pārliecību un domājusi, kāpēc tas tā ir. heh, īstenībā pat uzjautrinos par omes tradicionālajiem aizspriedumiem, ko supertolerantie varētu devēr par rasismu vai pat par nacisma atliekām. Nez, cik tālu visa šī supertolerance, antifašisms, antirasims un citi anti paveidi mūs novedīs :)
0
Jelgab, atkārtotu noziegumu, bet nevis runāšanu...
0
I.T.Warpath,
"savā pārākuma dumjībā pateica par daudz."
WTF? Kopš kura laika (neskaitot CCCP un 3.reihu) mūsdienās pateikt par daudz ir sodāms ar 18 mēnešiem??? Ja indivīds konkrēti neapvaino vārdā un uzvārdā saucamu personu, tad par ko te vispār piepisties?

"Princips ir vienkāršs - niecīgas personas aizturēšana pašiem aizturētājiem liksies smieklīga un mazpieminama, bet šis incidents - identisks farsam, kas tas arī ir."

18 mēneši tomēr nav smieklīgi un mazpieņemami, tikpat labi izdot datubāzes dampu ar Taviem izteikumiem, Tev pienāktos krietni vairāk. Vai tas arī būtu farss?
0
Traģikomēdiski šī tēma ir apspēlēta, piemēram, SouthParkā šajā epizodē:
www.southparkstudios.com/show/episodes/displ...
0
:D :D
0
BigUgga, nu luuk, par ko shis patiesiibaa ne visai ieveerojamais incidents ir pataisiits juusu aciis - juus jau nopietni saakat pret to attiekties - kaa jau teicu, shitas farss tika sariikots tikai lai tiktu regjistreets raganu mediibu fakts - sak' "mees visu kontroleejam". Un Jordans uz taa visa vienkaarshi smalki uzkjeeraas. Jo visiem tachu ir zinaams, kas shaadas diskusijas riiko tie, kuriem taas ir izdeviigas, lai konstateetu, ka mums veel ir daudz shaadu jordanu, kuri veel ilgi ar pieri muurus dauziis tikai pasha dauziishanas fakta peec, taa arii nepieveershot uzmaniibu turpat liidzaas esoshaam durviim. Vinji jau citaadu ciinju pat nespeej iedomaaties, kaa tikai teelot varonjus TV kameru priekshaa, braukt ar muti par aadolfinja graamataa sadzejotaam lietaam, saluteet pie aadolfinja karogiem, rikshot baltshnjoreetos zaabakos ar nolaistiem bishturiem un dazhkaart pakaustiit kaadu, kas ir vaajaaks vai ir mazaakaa skaitaa nakaa vinji, pat to kaa naakas neprotot izdariit - jo tad shaadu tiesas procesu nebuutu.
Ja jaasaka atklaati, es priecaajos, ka es "draugos" neesmu vinja draugu sarakstaa, un, lai arii jau ir taa krietni par veelu, iesaku citiem - kaut vai tikai, lai netrauceetu turpinaat straadaat, nemaz nerunaajot par iespeeju tikt iesaistiitiem kaarteejaa raganu praavaa tikai shaas saiknes deelj, pacensties no taa visa norobezhoties. Taa nav gljeevuliibas izpausme, bet tikai piesardziibas akts, jo shaada mulkja deelj dazhkaart iet zudumaa ilgi un ruupiigi plaanots darbs. Nevajag stuurgalviigi teelot varoni, ja rezultaatu var sasniegt arii bez taa.
Ak jaa, paldies par atgaadinaajumu attieciibaa uz izteikumiem - buus jaapiedomaa. :)
0
Par kādu cīņu Tu runā?

Man vispār ir pie kājas viņa vai citu "idejas", kā arī es vispār nerunāju par ideoloģiju - ne savu ne citu. Vēršu uzmanību uz to, ka šis ir klajš vārda brīvības pārkāpums!
0
:) Ugga, dazhreiz ir svariigs nevis pats paarkaapshanas fakts, bet gan tas, kas, un kaa paarkaapj. Kaa arii apstaaklji, kuros notikusi paarkaapsahana. Mineetaa diskusija jau sava nosaukuma deelj bija izteikti provokatiiva, lai tas buutu skaidrs, ka tur uzpeldees arii kaads ar tieshi taadiem uzskatiem. Kas meklee, tas atrod - Jordans bija klaat kaa likts un apmierinaaja visu attieciigo klaatesosho veelmi - bez iipashas mekleeshanas deabuut greekaazi - tieshi tas iemesls, kaadeelj tur taads Jordans vispaar tika pie teikshanas laists.
Ja taa padomaa, kas gan ir Jordans?! Pilniigs nekas, tikai puishelis, kam ir iestaastiits, ka tas, ko vinjsh dara ir vieniigais un pareizaakais veids kaa kaut ko vispaar dariit. Kaut kaa nedomaaju, ka vinja vaards kaadam buutu uz meeles katru dienu, un, ka visi nu baisi sajuusminaatos par vinja eksistenci.
Vaarda briiviiba - veel viens interesants termins. Vai gtadiijumaa labaak ir nevis katru miilju briidi aurot par kaut kaadu probleemu, bet labaak prast patureet informaaciju pie sevis, lai probleemu risinaatu? Ne katras ausis veelas dzirdeet notiekta veida informaaciju, kur nu veel, ja taa ir tik draudiiga noteiktiem t.s. "demokraatijas" slaanjiem. Pie tam, kaada jeega no shaadas patiesiibas, ja izteikta taa sagaadaa veel lielaakas probleemas nekaa nokluseeta, bet tajaa ietvertaa informaacija tiek prasmiigi likta lietaa peecaakaa darbiibaa. Jordans jau to nesaprata, ka situaacija un t.s. "sabiedriibas nostaaja" nav vinja pusee. Un taa jau arii ir visu sho nacionaalo bljauru lielaakaa kljuuda. Ne par velti tad, kad es to sapratu, es no visaam "antinju organizaacijaam" aizgaaju - tikai taapeec, ka no taas trulaas bljaushanas par noteikta rakstura patiesiibu jeegas nekaadas nav. Un, ka tas ir taa paraada tieshi shis piemeers.
Kas attiecas uz ciinju, tad, vai tad Tu nezini skinu nostaaju - vinji pat nezina kaa ko dariit, bet vinji visi ir "lieli" un "vareni" "ciiniitaaji par baltaas rases lietu". Tas nav svariigi, ika vinji no taam lietaam nejeedz pilniigi neko, tikai to, ka reiz ir bijis kaut kaads aadolfs, kursh ir uzrakstiijis graamatu par to, ka baltaa rase esot tur... kaut kas (man slinkums rakstiit), saliidzinaajumaa ar citaam raseem; ka svariigi ir rikshot baltsnjorainos zaabakos un nolaistiem bikshturiem, dzert alu, pozeet fotograafijaas saluteejot pie 3. Reiha karogiem, un vispaar, taisiit ziepes pamatojoties uz vinju uztveree pastaavoshas kaut kaadas ciinjas. Diemzheel, taa nav nekas vairaak, kaa tikai dumju puishelju bravuura, kur pamatpostulaat8i ir tikai jau galeeji novecojushu hitlera ideju galiigi greizs atgremojums.
0
Ieprieksh teiktais lai neliecina, ka es savaa buutiibaa buutu kljuvis mazaaks nacionaalists - vienkaarshi esmu sapratis, ka ne ar shaadaam metodeem shis jautaajums ir risinaams, un zinu arii, ar kaadaam ir risinaams - tieshi taapeec shaadu Jordanu ne aizstaavu ne arii taisos to dariit. Vinjsh ir tikai trauceeklis - taapat kaa visi shie manaa uztveree piniigi bezveertiigie skini. Un trauceeklis gan "pareizajiem" gan "nepareizajiem", jo nesaprot.
Ko nesaprot? - TO... :)...
0
"Vai gtadiijumaa labaak ir nevis katru miilju briidi aurot par kaut kaadu probleemu, bet labaak prast patureet informaaciju pie sevis, lai probleemu risinaatu?"

Tas ir PILNĪGI vienalga. Runāšanas un risinājuma savienošana šajā diskusijā ir bezjēdzīga, jo ne par to ir runa. Svarīgi ir tas, ka tiek piemērots bargs sods (relatīvi pret citiem smagiem noziegumiem) par pliku runāšana, ar vai bez sekām (jēdzīga), kā jau teicu, šeit nepavisam nav svarīgi. Par runāšanu *nedrīkst* sodīt.

"Ne katras ausis veelas dzirdeet notiekta veida informaaciju, kur nu veel, ja taa ir tik draudiiga noteiktiem t.s. "demokraatijas" slaanjiem."

Reku pats jau atbildēji, liekot vārdu demokrātija pēdiņās. Noņemot pēdiņas, dabūjam visparastāko autoratīvo režīmu. žīd-gej-propogandisku režīmu, kuram cits viedoklis nav pieļaujams un ir iznīdējams, kas ir pretrunā ar Satversmi un čupu Eiropas (kuras daļa esam arī mēs, grib to kāds vai nē) likumiem.
0
Paudīšu savu vieodkli pēc iespējas lakoniskāk (pamatojumu paši izštukojiet) - Latvijā skinu nav. Trīs demokrātiskās brīvības jau sen visiem ir pie dirsas. Amerikā nēģeri ir lielāki rasisti nekā baltie.
0
Nauda valda pasauli tas ir šajā gadījumā.

Warpath tomer piebildīšu.
Lai arī minētais gadījums nacionālajam spārnam dara sliktu jo bus pamats pec kura skatities kā tiesāt.
Tai pat laikā ar mūsu nodokļu palīdzību algoti drošībnieki ir aiznemti izsekojot Jordana domubiedrus līdz ar to tie , kas nebrūķē muti pateicoties skiniem iegūst lielāku drošību.
0
Berlīne, pilsētas autobuss, kurā brauc arī vairāki turki. Viņi savā starpā skaļi dižojas:
- Berlīnē mūsu ir jau 500 tūkstoši!
- Bet Hamburgā - jau 200 tūkstoši!
- Bet drīz vien mēs vāciešus no šejienes izspiedīsim, un tad tā būs mūsu zeme!
Pēkšņi kājās pieceļas veca vācu kundzīte, dodas uz durvju pusi un saka:
- Reiz Vācijā bija 8 miljoni žīdu...
0
To Ugga:
"Tas ir PILNĪGI vienalga. Runāšanas un risinājuma savienošana šajā diskusijā ir bezjēdzīga, jo ne par to ir runa. Svarīgi ir tas, ka tiek piemērots bargs sods (relatīvi pret citiem smagiem noziegumiem) par pliku runāšana, ar vai bez sekām (jēdzīga), kā jau teicu, šeit nepavisam nav svarīgi. Par runāšanu *nedrīkst* sodīt."
Vai Tevi no tiesas tas pārsteidz, ka tā notiek? Tas jau sen bija skaidrs, ka arī šeit, šajā "Žīdu Šāvēju Zemē" ir jāievieš visstingrākie pakļautības likumi un regulācijas un, ka tas tā arī tiks darīts. Tā kā teicu - varam priecāties, ka pie dziesmas paņēma tādu bezjēdzību kā Jordanu, nevis kādu, iespējams, nopietnāku personu. Par laimi starp tā dēvētajām nacionālistu organizācijām tikai tādi pūlī bējēji ir nolasījušies, lai no viņiem kaut ko nopietnu būtu iespējams sagaidīt.
Šajā incidentā vienkārši smird pēc kaut kādu efraimzuroffu pasūtījuma, t.i. - atrast precedentu, kura laikā izkristalizējas kāds grēkāzis, kuru tad arī visiem par biedinājumu var ņemt priekšā pēc pilnas programmas - iebiedēšanai. Un tas, ko es šajā gadījumā iesaku, ir "nobīties" (jo mums taču ir tik varena un taisnīga demokrātija). Tad visai ātri atklāsies viss šis scenārijs, ja mēs vēl kaut ko nezinām.
0
"Vai Tevi no tiesas tas pārsteidz, ka tā notiek?"

Vispār jā, jo neesmu dzirdējis par iepriekš notikušu līdzīgu gadījumu Latvijā.
0
Tas, ka tāds nav bijis, jau nenozīmē, ka tāds nevar notikt - uzvar tas kurš pirmais trāpīgāk izšauj. Kā redzi, arī mūsu valstī šajā jomā ir uzdevuma augstumos, tā kā neesi pārsteigts, ja gadījumā sāk notikt vēl lielākas jautrības. Teiksim tiek izsniegtas licences uz notiektu personu medībām, vai tamlīdzīgi. Tur jau tā fiška, ka visi
šie nacionālisti ir pārāk ilgi, nekā nedarot, bļaustījušies - tagad jau praktiski ar tām metodēm, kuras tie piekopa, ir pat pārāk vēlu rīkoties, un šis gadījums to parāda. Un, ja šis incidents notika pirms gada, tātad visa sistēma jau ir sakārtota un darbojas perfekti.
Nešķiet likumsakarīgi, ka šis incidents tika izvilkts neilgi pirms 16. marta? - Domāju, ka šajā jomā viss ir skaidrs - kā zināms, pie pieminekļa atļauts netiek nekas, un galvenais uzsvars tiek likts uz nacionālistu grupējumiem, krievus ierobežojot tikai drošāibas aps'vērumu labad. Demokrātija? Vārda brīvība? Atceres brīžu netraucēta norise? Pigu jums, mīļie! Kamēr jūdam sterbeles nelaizīsiet, tikmēr par savas tautas vēsturi aizmirstiet!
Vienkārši, skaidri un saprotami...
0
Ideja dibinam antikomunistu s/o kuras valde jabut kjinietim krievam latvietim gejam afrikanim izraēlim :)
0
kurus visus pārstāvēs bobijs, jo iemeieso ikvienu no paša minētajiem elementiem.
0
Nu kā teiksi dižā ceļa redzētāj.
Par tevi pravietiskāks nav neviens Venom.
0
Tātad bobijs ir - ķīniešu un krievu krustojums ar lavijas tautību, pēc orientācijas ir gejs, patlaban dzīvo āfrikā un pēc ticības ir jūdaiists.... :)
0
un AIDS slimnieks...
0
Starpcitu NSS politika ir norobezoties no biedriem kas ieklust nepatiksanas?
0
Hmm, mazliet novirzoties no tēmas -

"Nevis ir jābrēc par šo faktu, bet tas ir jāignorē, jo tie, kas šito lietu izkērtoja, tagad ilgi un dikti daudzinās par to, ka ir tāds un tāds grēkāzis atrasts"

Teorētiski šāds fakts varētu arī pat nākt par labu visādām organizācijām ar līdzīgiem uzskatiem. Jo, lūk grēkazis ir, var katram, kas kaut ko iebildīs par latviešu antižīdisko nostāju, bāzt degunā - nu ko jūs, vai neredzat, cik stingri mēs pret tādiem attiecamies, nekas tāds pie mums netiek pieļauts, utt. Kas zināmā mērā varbūt pat varētu atvieglot šādu organizāciju darbību. Kazi, varbūt tas ir "vilks paēdis, kaza dzīva" variants - noziedot vienu tukšpaurainu bļauri, lai varētu turpināt mierīgāk. Varbūt Aijo Beness bija līdzīgs upurjērs no "pretējās" nometnes?
0
Nav izslēgts, ka tā. Arī Jordanam nu būs savas "15 minūtes slavas". Cena gan nepatīkama - tagad par katru ziepi Jordanu vilks pie kāķa un publiski par to daudzinās. Dzīve sačakarēta uz krietnu laiku, ja ne vispār - ja tas, ko viņš tur sagrēkojās, no tiesas būtu bijis kas svarīgs, vēl varētu saprast - vecis cīnījās - bija tā vērts, bet šajā gadījumā - džeks ar muti pabrauca neīstajā laikā, neīstajā vietā. Pēc atbrīvošanas vēl ilgu laiku būs jādzīvo ar apziņu, ka bijušo biedru būt nedrīkst, privātās dzīves - nav, telefonu noklausās un uzmanīts tiek katrs solis. Dzīve Valsts Drošības dienestu uzmanības lokā. Tikai, nevis ar rūpēm par viņa izdzīvošanu, bet lai "pasargātu" valsti no viņa.
0
Tā arī ir. Nesen no cietuma iznācis puisis (pirmais reālais sods par nēģera piekaušanu), jautāts par to, kā iet viņa draugam, atbildēja - tu aizmirsi, man draugu nav un nevar būt...
0
Nē, Intar, tā gluži nebūs. Tas galamērķis, liekot šādus runātājus cietumā, ir panākt, piemkārt, ka atsevišķas tēmas kļūst par tabu sabiedriskā apspriešanā (PP! ir uzrakstījis labu komentāru šai sakarībā pie Kažas raksta: juriskazha.blogiem.lv/2008/03/06/11636.ht... ), otrkārt, sagatavot augsni vēl plašakai vārda brīvīabs ierobežošanai.

Jordana iesēdināšana ir pirmais solis. Kaut kad nākotnē, ja viss tā turpināsies, varam sagaidīt trakākas lietas. Piemēram, Vācijā un Austrijā var dabūt pāris gadus cietumā, ja apgalvosi, ka holokaustā bojā gāja nevis seši, bet trīs miljoni žīdu.
0
Ū jā, holokausta revizionisti var jau gatavoties interesantām likumdošanas iniciatīvām...
0
Lūdzu, tikai piemini, jau klāt...

www.delfi.lv/news/national/polit...

Welcome to New World Order.
0
Drausmīgi labs komentārs:

Pēc tiesu administrācijas datiem 2006. gadā ar nosacītu cietumsodu ir sodīti:

- 4 slepkavas (KL 116. pants)
- 17 izvarotāji (KL 159. pants)
- 12 noziedznieki par vardarbīgu dzimumtieksmes apmierināšanu pretdabiskā veidā (KL 160. pants)
- 7 mazgadīgo pavedēji vai netiklu darbuību veicēji ar nepilgadīgajiem pret viņu gribu

- 325 vardarbīgi laupītāji (KL 176. pants) uz tā fona jau izskatās pašsaprotami.

"Liberāļi" mīl un cenšas izprast izdzimteņus (un teroristus), meklē "sabiedrības vainu" slepkavu rīcībā, izdomā visādus "atvaļinājumus" no cietuma, ko piemērot vairākkartīgi notiesātiem vardarbīgiem recidīvistiem, bet visvairāk par visu ienīst, kad kāds pauž uzskatus, kas ir pretrunā "liberāļu" ticībai.

Tāpēc cietumsodi par odiozu un nožēlojamu pārliecību paušanu, kamēr izvarotāji un citi izdzimteņi saņem nosacītus sodus, ir neizbēgami "liberālā" valstī.

Odiozu un nožēlojamu pārliecību paušana (ekstrēmu uzskatu pašana) vienkārši apdraud "liberāļu" kārtību un ticības dogmas vairāk, kā noziegumi pret personas veselību, dzimumneaizskaramību, vai vardarbība. Jo ja tiek pieļauta tik tiešām ekstrēmu uzskatu pašana, "liberāļiem" ir daudz grūtāk pasludināt par ekstrēmiem un radikāliem uzskatiem visu citu, kas neatbilst viņu ticības dogmām.
0
"Welcome to New World Order."
O, johaidi!!!
Nu jau gluži kā tai anekdotē - amerikānis: pie mums ir demokrātija, es varu uz ielas kliegt, ka Amerikas prezidents ir idiots, un neviens man neko neizdarīs. Krievs: arīpie mums ir demokrātija, arī es varu uz ielas kliegt, ka Amerikas prezidents ir idiots...
0
Ņemot vērā, ka slepkavība un izvarošana skaitās īpaši smagi noziegumi, tad jādomā, ka savu uzskatu publiska izteikšana ir kas jo īpaši smagāks - tak jau lielāku sodu dod...

jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk saprotu, ka viss iet arvien lielākā dirsā.
0
eu laviina ir iekusteejusies. www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

pa raadio shodien dzirdeeju arii spamu ka grasaas sodiit par okupaacijas noliegshanu. karoche visi dabuu iekshaas :D varbuut veel nedaudz shaadu stimulu pa visaam ideologjiski naidiigajaam grupaam un kjeedes reakcija saaxies. gadiijumaa kaads neprovocee revoluuciju?
0
Un vai TU paraksties?
www.arodbiedribas.lv/
0
Un es dzirdēju, ka Balvos junieti dzērumā sabraukušo policistu soda nosacīti. Un ka ārzemēs strādājošie atgriežoties maksas valstij ienākumu nodokļa starpību. Un ka nepilsoņiem pensijas maksās Latvijas valsts. Un ka Freiberga izveidojusi "Eiropas pārdomu grupu", kurā viņai vienai ceļojumi nākamgad izmaksās 85000 no mūsu kabatas.
Cik vēl stimulu vajag? kurš aizbrauc pedējais, lai izslēdz gaismu.
0
neparaxtos tas nav prieksh manis. pamats neapmierinaatiibai valdiibas darbiibaas atradiisies vienmeer par to nau runa. shie paaris incidenti vedina uz domaam par patternu nemot veeraa ka liidz shim visi ir dirsushiko katrs grib un nav izpelniijushies nekaadu sodu. sodi paliek bargaaki? ...un pa abaam neapmierinaatajaam fronteem praktiski vienlaiciigi.
0
"pa raadio shodien dzirdeeju arii spamu ka grasaas sodiit par okupaacijas noliegshanu."

- tātad drīkstēs paust tikai tos uzskatus, kas saskan ar valdošās kliķes publiski paustajiem? Nez, no kurienes šī smaka šķiet pazīstama.
0
jaa driikst tikai piekrist. taa tachu ir sabiedriibas vienoshana. beidzot kaads ceels solis no vinju puses :D
0
Manā skatījumā vārda brīvība var būt tikai tad, kad tiešām visi var viens uz otru gānīties un nevienam nekas nedraud no policijas utml. Vienīgais apdraudējums viedoklim tad varētu būt, ja oponenti satiekas uz iela un nolemj diskusiju turpināt, izmantojot armatūras stieņus.

Valsts pārāk daudz jaucās cilvēku dzīvē, par to jau ASV neatkarības deklarācijas radītāji brīdināja.
0
vai vai vai.
Bet nu par amēbi runājot - tikai plātīties mācēja čalis. Tas arī viss. Vienubrīd pat krievu skini viņam bija "vērtīgāki" nekā latvieši, jo, kad vajadzējis kost - neviens no letiņiem šim 20Ls nevarēja aizšaut :D Un cik atceros, tad hičiņa idejā krieviem arī bija lopu cienīgs statuss atvēlēts.
0
0
Tā ja. Neparakstieties ar', ja šitais ir priekš jums, godātais.
0
Jā, pareizi, es arī iesaku parakstīties par Satversmes grozījumiem,par tiesībām pasūtīt nah Saeimu (žēl tik,ka ne uz viņsauli). Savādaķ tik brēkāt visiem spēks, vajag arī kaut vai minimālu politisko aktivitāti arī...
0
Šorīt mani mocīja doma par to, vai Āfrikā pastāv argumentēts uzskats, ka Jēzus tomēr nebija baltais cilvēks... te nu ir vēl viens iemesls katram kristietim nosist vismaz vienu melno cilvēku.
+1
Jēzus nebija cilvēks -> ja katrs melnais nosistu vienu kristieti -> iestātos mūžigais miers (musļimus tik daspārdītu)
+1
Pa kaut kādiem gariem un ilgiem aplinku ceļiem taisnība tomēr iesprukusi Latvijas tieslietu sistēmā.
www.diena.lv/lat/politics/hot/at...
+2
Jā, kad kopš sprieduma pasludināšanas, kurā iedod pusotru gadu aiz restēm, jau pagājuši divi gadi, tad jau var arī atcelt.
+1
Nu, Džordanam savs labums būs - neskatīsies tā otrā sodāmība.
0
*neskaitīsies.
+3
Turklāt dzīves gudrības ar būs samācījies. Divi zaķi ar vienu šāvienu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas