Šeku reku
0
Šeku reku pa retu reizi arī bleķītis iepisa normāli un likās gana interesants lai arī te iemestu. Grupa neveca, amurikāņi un zem Southern Lord. Ta vien liekas liekas, ka arī šai grupai šis leibls bik bik savu drone sēklu ir iešāvis.

profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...

www.metal-archives.com/band.php?id=35741...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jā šito ar biju uzracis tā neko manta
+1
Man liekas, ka pārāk garlaicīgi. Bet drone un ļoti lēns doom man ne īpaši patik.
0
MacCybex
Tu varbūt paklausies sākumā? Tas ir bleķis. Ja neskaita nosaukumu kursh loti labi piestavetu kadai drone ripai (Wolves in the Throne Room) un pāris mazas nianses kā arī dziesmu garumu tad ne ar drone, ne ar lēnu doom viņiem nav nekāda sakara :)
-1
Noklausjos un nepatika.
Un man liekas, ka ar doom ir tiešai sakars.

Šeit tev no metal-archives:
"There are also doom passages scattered through out the three longer songs, doom not that far removed from the tranced out heaviness of Disembowelment and Burning Witch."
0
Drone + Black = ārprāc. Ja vēl koru pieblieztu, tad ar šitādu muzonu mani varētu veiksmīgi spīdzināt - uzreiz visus nodotu :)
+1
neko nevar saprast, bet tā jau laikam jābūt.
man patīk saprast.
0
Ļoti garda manta! Biju pazīstams ar šamo iepriekšējo albumu, bet šodien ievērtējot Two Hunters pārliecinājos, kā šie prot radīt ļoti labu lēna tempa bleku ar fantastisku atmosfēru. Šausmīgi skaisti un tīkami darbi!
Ar drone te gan sakara nekāda, un tas ka šiem materiāls daudzviet ir tempā lēns, jau nenozīmē, ka uzreiz pie dūma jāpieskaita.
Turklāt ar Disembowelment nekāda līdzība, acīmredzot nav dzidēts ne Wolves in the Throne Room, ne Disembowelment tik pļeckāts kaut kas iekšā.
+1
Ja tā labi pameklējas, var atrast jauno grupas albumu Black Cascade netā pasprukušu.

Ja patika grupas iepriekš sastrādātais, tad šis garām laižams nav ne tik. It īpaši, ja augsti godā tika turēts Two Hunters. Black Cascade plejlistē jau griež trešo riņķi un pašlaik tīk nu varen ļoti un grūti vēl spriest vai aiz materiāla kvalitātes vai vienkārši aiz Two Hunters lietošanas lielās devās agrāk, bet pašlaik šis albums ir favorīts no Wolves In The Throne Room veikumiem, grupas rokrakstam gan nemainoties, bet saglabājot to pašu atmosfēriski drūmo bleku, gan ar ātrākām un lēnākām daļām, gan akustiskām partijām.
0
Diezkas nav ne šis, ne vecākie albumi. Vismaz manā skatījumā, taču ir cilvēki, kam šie vilki iet diezgan labi pie sirds.
0
Paklausījos man ar tīri lab iet pie sirds.Es jau miilu tadu atmosfērisku un depresiivu Bleķi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas