Kārtējā zvaigžņu line-up
0
Thomen Stauch (drums; ex-BLIND GUARDIAN, SAVAGE CIRCUS), David DeFeis (vocals; VIRGIN STEELE) and Axel Ritt (guitar; DOMAIN) have joined forces in a new, as-yet-unnamed band. The group's musical direction will be "a combination of their musical backgrounds [to] give the fans exactly what they expect," according to a statement released to BLABBERMOUTH.NET. The band has already commenced the songwriting process for its debut album, which "will be an extraordinary fusion of power, speed, epic and symphonic metal elements."

To round out the lineup, the band is still looking for a suitable bass player.

Orģinālavots: www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...

Varētu būt diezgan neslikta un interesanta grupa, ja vēl par basu paņems ar kādu stāru - sākuma fanu pūrs garantēts. DeFeis'a vokāls pie nedaudz smagāka skanējuma nekā Virgin Steele varētu būt vienkārši fantastisks. Pašlaik es to arī tā iedomājos - tāds skanējuma ziņā Persuader, Dark Empire un Imaginations From the Other Side ēras Blind Guardian, ar DeFeis'a balsi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nedrīkst šitādu te likt iekšā, kamē nevar dzirdēt - siekalās notecēs :(
0
Es gan neteiktu, ka Virgin Steele ir daudz mīkstāks par Blind Guardian (sevišķi salīdzinot pēdējos albumus). Bet varētu būt interesanti, kaut gan stils aprakstīts kā Rhapsody (of Fire) ;)
0
Rhapsody jau nu gan ir flower power... bet vispār,izklausās visnotaļ patīkami,vēl uz basa uzlikt Markus Grosskopf,lai ir pilna kompānija..
0
Taa jau domaaju, ka peec izmeshanas no SAVAGE CIRCUS Stauch ilgi mieraa noseedeet nebuus speejiigs. Gribeeeju par shitamo jautaajumu pajautaat vinja paraleelprojekta COLDSEED kamraadam "Speed" no SOILWORK, tad kad shamie Riigaa bija, bet shameejs visu laiku taads baisi kustiigais bija - nesanaaca. Nu nekas vismaz arii shajaa jautaajumaa nu ir skaidriiba. Un miers. Jaagaida ko tad labu sabruuvees.
0
Tie poweristi kā ķerti uz čupošanos gan metāla operu gan allstar projektu grupās lol
0
Bļe, neciešu Defeisa vokālu :(
0
Par tādiem vārdiem dod pa feisu :D
0
Mmja. Nebiju šo fiksējis. Man arī ne visai pie dūšas VIRGIN STEELE nav gājis tieši vokāla dēļ. Labi. PO! Redzēs, kas no šitamā projekta sanāks.
0
cik labi, ka bleckeri nečupojas nepārtrauktos projektos :)
0
Man gan DeFeis'a vokāls ļoti tīkams šķiet, vismaz diezgan orģināls un savādāks no bara, lai arī varbūt dažbrīd nedaudz par "mīkstu" metālam, bet tomēr savdabīgs, kas uzreiz piesaista uzmanību.
0
man arī patīk DeFeisa vociņš.
Par nelaimi, balss viņam kopš Marriage Of Heaven and Hell diskiem ir visumā zudusi, un viņš var tikai spiegt falsetā, vai kaut ko pusrēkdams deklamēt.
Plus, viņam dikti patīk konceptuāli darbi, kas ir visnotaļ jauka lieta, taču trīsdaļīgi darbi iz sengrieķu dzīves var ātri apnikt, ja dziesmas nav pietiekami labas. Un nav.
0
Nepārprotiet, man daži labi īpatni un mazmetāliski vokāli dikti patīk - teiksim, Pagan Altar īdētājs ir superīgs, bet Virgin Steele gadījumā tieši vokāls mani attur no patikšanas.
0
Bļē, vot Terijs Džouns spārda, tas toč!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas