Bondage Goat Zombie
0
ir jaunā Belphegor albuma nosaukums, un nav grūti to atrast nozogamu vispasules tīmeklī.

Kam jau nu reiz Belfiks patīk, arī šitais neliks vilties; tikpat spēcīgs kā pāris iepriekšējie albumi, un ne jau man jums jāstāsta, ka tie bija dikti jau nu stipri. Še vairāk melodijas parādījies, bet nesatraucies, zaimu jau tamdēļ mazāk nav palicis. Pa pirmo, ka es jums saku.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
metalmusic.lv pāris mēnešus apakaļ bija rakstīts, ka ir jaunais albūms. Nevarēju saprast, ko viņi tik ātri viņus ražo, jo iepriekšējais pirms gada iznāca :) Viņiem ķipa Nuclear Blast liek reizi gadā pa albūmiņam uzcept ?
0
Vells viņ zin, bet kvalitāte ir. Līdzīgi kā Amon Amarth - arī štancē albumus apskaužamos tempos, bet grēks būtu teikt, ka tādēļ tie būtu švaki.
0
puiši atraduši savu nišu un tagad tik uz priekšu. Nav jau slikti, tikai nekādu pārsteigumu.
0
Nu i nahuj tos pārsteigumus, vēl kādu Cryptopsy sagribējās?
0
Protams :) (joks)
Bet ja nopietni, tad tas man pēc tāda konveijera izskatās- zinam ko visi grib, tas ienes naudu, atkārtojam kamēr visiem apnīk. Nav jau slikti, bet nekas super duper arī nē.
0
Ko jūs īdat par pārāk biežiem albumiem ? Saulainajos 70-ajos tā bija norma - albums gadā, reizēm divi (turklāt vēl kādi, piem, tādiem monstriem kā BS, DP, LZ un UH). Panesies tagad - 4 gadus dzemdē ezi un beigās vēl kaka snāk.

Kāda problēma pa albumam gada laikā ražot ? Vai ta 3-4 veselīgi tēvaiņi nevar mēnesī vienu dziesmu uzdzemdēt ?
0
Albuma tituldziesmai viģiks uzcepts: www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Šodien diezgan masīvi klausos šo veikumu, un jāsaka, ka ne velti, ļoti labs un spēcīgs skanējums, kā arī diezgan uzjautrinoša lirika un tematika.
Sexdictator Lucifer spārda visvarenāk!
0
Bet labs, bļa. -Sexdictator Lucifer- spārda, bet laikam vairāk teksta tdēļ. IUr arī citas labas dziesmas, kaut vai ''Chronicles of Crime''
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
2econd_Skin
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas