POST -BM
0
Par pirmo POST BLACK METAL uzskatu SAMAEL 1995. EP Rebellion - Passage jau ir pilnīgs posts.

Domāju to virzienu, kur, līdzīgi kā post-folkā (Iļģi, Garmarna, Hedingarna, etc.), ar tradīcijas elementiem (instrumentiem/struktūrā... n notiek jaunrade, nevis klišeju atkārtošana
Jūsu domas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
lol... kas tik neatklājas šai piektdienā...
0
Nu man jau arī -Ceremonies of Oposites- pēc Black Metal neizklausās ... var vēl Soulfald un Ved Buens Ende minēt. Ulver un In the Woods jau nekas no Black nepalika. Var saukt par NonBlackPostMetal :D

post-Black drīzāk varētu salīdzināt ar post-Doom: noskaņa un idejas paliek, trāpās pat pa kādam klasiskam elementam, bet muzons pilnīgi cits. Un šos post jau parasti pieliek grupām, kas agrāk spēlējušas dotajā stilā un vecie fani gan inerces, gan grupai raksturīgo nianšu dēļ vēl ar vien par to interesējas. Ja kāda jauna grupa izlaiž kautko ~ post-Doom garā, tad to par Gothic Metal vai Melancholic Rock parasti nosauc.
0
Eu, bet Moonspell-1994-Under the Moonspell, Oxiplegatz-1994-Fairytales... Darkseed-1994-Romantic Tales (MCD) un Summoning-1995-Lugburz vēl lielāks post-Black. Pat Empyrium un Estatic Fear var pie post-Black skaitīt.
0
Estatic Fear? Hm...varbūt kļūdos, bet kad klausījos Somnium Obmutum, tad šis gan izklausījās pēc doom.
0
Bet džeks tak ķērc :D
0
un?
0
Značit bleks ...
0
Un?
Paklausies Hate Forest? Tas ir black? Jādomā gan. Un kā ir ar vokālu? Tā kā nu black vokāls gluži nav...bet vai tad to kāds uzskata par death vai doom?
0
Ja, par Ceremony of Opposites piekrītu - tur ir spēcīgas pirmo postījumu pazīmes. In the Woods... mnprt nekad nav bijuši black vairāk par doom, tāpat kā Katatonia. Solefald jā, a vot tādus Ephel Duath es par post- nesauktu, tas ir vnk simfoniskais BM. Starp citu, es to pati neizdomāju:
www.last.fm/tag/post-black+meta...

0
Master's Hammer - 1993 - The ?ilemnice Occultist uz to pusi
Sekojošie jau pat ne vairs BM, post ne post, bet principā ir

ABIGOR (2007) - Fractal Possession (!!!)
bļāaa, neesmu neko tamlīdzīgu vēl dzirdējis, tāds kā neeelektronisks black mathcore, nez, neesmu vēl iebraucis, bet ABIGOR ir viena no tām retajām grupām, kur viss ir tā, kā vajag praktiski vienmēr, tāpēc iesaku visiem ^^

0
keksi no nēterlandes, Control Human Delete-Terminal World Perspective-2007. šitie bliež pa nopietnam, apokaliptisks, kosmisks bleks ar drummašīnu.
0
0
"mathcore" - nebiju domājis, ka tādu idiotisku terminu kāds tiešām lieto.
0
kāpēc termins idiotisks?
zinu tikai vienu marginālu mathcore - Genghis Tron. Griež

Atcerējos vēl dažus post-black metal piemērus

DISMAL EUPHONY (1997-?)- slikta post-bm piemērs, patiešām slikta :( a vecais elfiskais bija mīļš
RAKOTH - krievi, post-black/doom, arī diezgan hujova, vecais bij labāks
BURZUM - Filosofem, te gan viss "bobijā" :]
0
+ jau best black metal vocals sakarā jau pieminētie BETHLEHEM :]]
0
Dismal euphony tas Soria Moria.. la la la bij tāds melodiskais bleks. No vēlākajiem esmu dzirdējis un savulaik drillējis uz repeat All Little Devils-zvērīgs albums, bet vai post-black? tāds melodisks gothic/black. to 97 albumu gan neesmu dzirdējis.
0
DARZAMAT ???
0
ko Darzamat? tie atsevišķā tēmā "kindergarten blekk" (ar evol u.c. :>)
0
Es par to Darzamat, kas pēc 2003 gada tapis, nevis 1. albūmu.
0
0
SVARTEDIKET no Bergenas, tikko pirmais CD iznācis... pilnigs post - ārprāts... kaut ko tādu laikam nekad nebiju dzirdējis, pilnīgi visi stili sabāzti kopā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas