Skyforger - Jaunais albūms
0
eu, kad būs?

laikam ietur baigo megastāru pauzi...

nu, nu

(ceram būs kkas krietnāks par tiem 2 semigalls bonusiem)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
šogad itkā vaidzētu būt
0
Cik saprotu, māksliniekiem pagaidām vel aktīvs radošais process.
0
nu ja viss buus taadaa liivu coveru garaa, a la liepaajas roks+folk elementi, tad nu i nahuj mne eto vasha zalivnaja riba!
0
neko labu no vinjiem vairs negaidu ^_^
0
-Asinslauks- jau no 4 dziesmām sastāvēja ...

Jaunais albums ķipa ~ pusē ir.
0
Tam Līvu koveram īsti sakara ar jauno albumu nav. Tā dziesma albuma nebūšot.

Paši savulaik jau ir teikušies, ka vilkšot vairāk uz thrash pusi.
0
Un ko Metālika teica pirms sava pēdējā albūma iznākšanas??? :)
0
Nu tad nekādā jēgā nebūs gan. Gribētu, lai būtu kas vairāk uz black pusi, bet...nja, ko tur daudz.
0
Uz black pusi viņi vilka 1990-tajos. Ja tagad uztaisītu albumu, kas skanētu pēc "Semigall's Warchant", tas būtu solis atpakaļ. Jebkurai grupai ir jāattīstās, nevis jāatražo sevi.
0
da pohuj kāds metāls, galnais lai paliktu tas truu brutal pagaan folk fillings apakshaa, lai nebuutu tuksha vicinaashanaas ar zobeniem. Taas kara teemas ir tik fakin nodrāztas, nevar kaut ko par sadzīvi, tā kā trešajā (manuprāt, labākajā Skyforger albūmā) Pērkonkalvē - nu, tur, par zveju, par medībām, par bitēm, nu kaut vai par meitām un riņķa dančiem, nafig tos kristīgo slaktiņus, atklausījušies esam jau, es ticu, ka viņi var

tur viss knifiņš ir tajā post-produkcijā, par kuras trūkumu pagaidām it kā nav bijis jāsūdzās - visādos skaņu efektos, liriskajās, atmosfēriskajās atkāpēs, pāris pareizajām skaņām pareizajās vietās, vajag tik uzlikt pareizos akcentiņus un sanāks labāk, kā, piemēra, Urskumug - Am Nodr tieši postprodukšns izvelk. Ai un nu pie skajiem jau Lunis divtik pacentīsies
0
Hehe, bet neslēpšu - patiesībā man un daudzi citiem gribās, lai Skyforger ierakstītu sūdīgu albūmu un tad mēs varētu smīkņāt un teikt nu jā, nu jā, es jau teicu, ka neko labu negaidījām, nu tas tā - lai viņiem papildu motivācijai apklusināt mūs ļaunos mēlnešus, kaut jums sūīgs albūms sanāktu, skyforger!!
0
Jā, Pērkoņkalve ir zvēriskis spēks. Kad 3. celiņš diskam saskrāpējās, nācās pirkt vēl vienu - nekad mūžā šitā vairs nav noticis; tas laikam par ko liecina :)
Šitai braucienā malači tiešām itin tālu iemaldījušies latvju mītu biezoknī; skaties, līdz Enslaved tur vairs nav tālu. Tiešām ceru, ka šis ceļojums turpināsies...
0
Skaņa Skajiem ir cepuri nost ! Ļoti kvalitatīva, bet ar tādu raupjuma pieskaņu, kas neļauj izklausās pēc zviedrsomaiņu u.c. sintētikas.

Manuprāt Skyforger ir viena no tām bandām, kas pat gribēdami nevarētu sūdīgu albumu uztaisīt.

Jauno albumiņu derētu Latvijas TOP10 iedabūt. Slabo, a ?
0
A mums te vispār ir oficiāls pārdoto albumu TOP10? (nerunāsim par singlu tirgu, tāds mums īsti nekad nav bijis)

Vienīgais kopējais TOPs, ko zinu, ir Latvian Airplay Top ( www.lanet.lv/news/airplay/... ), bet tur Skajiem iekļūt normālā vietā ir prakstiski neiespējami dēļ formulas, kā tiek rēķināti rezultāti.
0
Ir bijis, itkā, kas līdzīgs - kādu laiku atpakaļ LR2 gadījies dzirdēt lielāko Rīgas mūzikas veikalu tirdzniecības statistikas apkopojumu; ja nemaldos, Skyforger tur bij nonākuši tai topā.
0
Nu normāla sistēma būtu, ka ierakstu kompānijas kaut kam sadotu savus pārdošanas datus un tā trešā puse tad sataisītu topu.

Kaut kāds singlu tops gan tagad veidojas attiecībā uz MP3 tirdzniecību, bet nu ar tā visai nosacīti. Ir viens doremi.lv, kas publicē savu topu, bet tur ir tikai tie, kas tirgo caur doremi.lv. Bet nu jau parādās arī konkurenti, piem. www.platformamusic.lv.
0
nu jaa, naivaa ceriiba, ka LV leibli nupat deklarees savus paardoshanas apjomus, neskatoties uz to, ka "civilizeetajaa pasaulee" taa ir normaala prakse...nodokliishus ta maksaat negribas, un ja veel autortiesiibu liiguma atliidziiba jaamaksaa no izpaardotaa skaita he, he!

bet atgriezoties pie teemas, man jau saak likties, ka tiem chubrikiem SF iipashi taalaak vairs nav kur brist - pagan/folk ir topa produkts nu jau kaadu laicinu, radikaali kaut ko mainiit nav jeegas, liidz ar to arii nekaadu svaigo veesmu es negaidu, ar katru albiiti paliks tikai "vieglaaki" un plashaakaam masaam paardodami...
0
kura no lielajām LV mūziksa izdevniecībām nesen te paziņoja, ka atsakas no CD izdošanas - neatmaksājas interneta laikmetā.. Platforma rec vai?
0
Aha, platformene. Ble sen tak laiks bi. Jo ātrāk pārorientēsies, jo mazāk $ pakāsīs.
0
Trešā puse - www.vid.gov.lv ? :D Mums jau tās ierakstu kompānijas nespēj kopīgu Mūzikas Balvas pasniegšanu noorganizēt (nesaprotu gan, kāds labākai grupai sakars ar to kas izdod viņu albumus, lielākā daļa cilvēku to nemaz nezin). Bet kautkādus platīna diskus arī mums pasniedz, tātad statistika ir pieejama (ja protams ierakstu kompānija pati to balvu savējam nesniedz).
0
Aha, Platforma - pārsaucās no Platforma CD par Platforma Music. Bet tā gluži nav, ka pavisam atsakās no CD izdošanas. CD ir nišas produkts, kam līdzīgi vinila platēm, vienmēr atradīsies vieta, un tādi fanātiķi kā es tos pirks, neskatoties uz to, ka no CD mūziku neklausās. :)

Skat. www.platformamusic.lv/news/article.php?id...
0
Tā neko:
Mēs būsim internetā bāzēta kompānija, kas piedāvās patērētājiem mūziku par velti. Dziesmu lejupielādes izmaksas segs reklāmdevēji. Cilvēki mūziku joprojām mīl, bet viņi to vairs nepērk — kāpēc par dziesmām būtu jāmaksā, ja internetā tās ir pieejamas par brīvu? Mainīt šos paradumus un cilvēku apziņu gandrīz nav iespējams, es neticu policejiskām metodēm — aizliegt un sist ar lineālu pa rokām, tas neko nemainīs. Mēs negribam cīnīties, es negribu staigāt pa Pļavniekiem un raut ārā serveriem vadus. Man ir jāpiedāvā serviss, kas ir interesants un izdevīgs gan māksliniekiem, gan klausītājiem. Tā būs mūsu jaunā mūzikas platforma.

Šito gan necērtu:
Sistēma būs šāda: reklāmdevējs maksās 15 santīmus par katru lejupielādētu dziesmu — pieci santīmi tiks samaksāti AKKA/LAA, piecus santīmus saņems grupa vai producents, kas to ierakstu producējis, un pieci santīmi paliks mums servisa uzturēšanai.

Ja jau autors / dziesmas autortiesību turētājs saņem savu piķi, par ko ta AKKA/LAA jāmaksā ? Tā jau kāš naudu par datu nesējiem ...
0
Akka kaka kāš naudu, kas viņai nemaz nepienākas. katrā publiskā pasākumā organizatoriem un arī mūziķiem (izpildot savus gabalus) ir jāpilda papīri, kas tie par gabaliem un cik cilvēku to dzird, respektīvi, tik aŗi beigās nokāš naudu. Es nemaz nezinu, kādu labumu viņi nes, jo nekādu mūziķu aizsardzību es neesmu manījusi, pats ņirdzīgākais, ka grupām jāatskaitās par pašsacerētu materiālu.
0
Ja nu kādu koverīti sadomā uzspēlēt ...
0
Kaada vaina gan Liivu koverim? Manupraat - izdevusies tiiri jauka. Tikai nevaru gan iedomaaties, kaada vareetu buut SF naakamo albumu lirika...
0
nepavelk vairs SF.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
edgarsrakovskis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas