Estonia's HARD ROCK LAAGER
0
IMPALED NAZARENE, WATAIN and CHARON are among the confirmed bands for the 2008 edition of the Hard Rock Laager festival, set to take place June 27-28 in Vana-Vigala, Estonia.

Hard Rock Laager is a two day rock and metal festival held annually in a field in the small Estonian village of Vana-Vigala. It is the largest alternative music festival in Estonia and draws a crowd of approximately 2000 people each year.

AMORPHIS
CHARON
HATE
HORRICANE
IMPALED NAZARENE
METSATÖLL
NO-BIG-SILENCE
PRIMORDIAL
TAAK
WATAIN
WITCHCRAFT

A total of 22 acts will perform on two stages.

Diezgan labs line-up priekš mazam festam.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ou fak, CHARON un AMORPHIS!!! i want it, i need it
0
ja nu kāds nezin Charon, tad tas ir viens ellīgi labs gōtiskais smacējiens.
māsterpīs Colder
www.youtube.com/watch?v=LlwwuVcY3zI...
0
Vieni no labākajiem Gothic Metal-Rock pārstāvjiem.
0
Hmmm... padomāt varētu... AMORPHIS, IMPALED NAZARENE... pārējie ar nedranķīgi... :>
0
Oho Watain, tie ir labie!
0
Impaled Nazarene pagājušajā gadā diezgan nebaudāmi (manuprāt) uzstājās Blomē un man ir zudusi jebkāda vēlme redzēt šos.
Watain gan varētu apskatīt :)

Un joki ar Hate. MA uzrāda nezcik grupas ar tādu nosaukumu...vismaz būtu pielikuši, no kuras valsts un ko spēlē...
Ja tas ir poļu (?) brutal death, tad prātā nāk atmiņas par šamo koncertu Rīgā, kad viņu uzstāšanās par brutālu nebūtu dēvējama.
Izskatījās tādi nepamodušies :D
0
ja tie ir poļu Hate, tad viņu jaunais albums Morphosis ir zvērā. neesmu gan dzir'dejis iepriekšējos, bet jaunais ir spēks.
0
p.s. nu kā jau poļi, visi mazliet līdzīgi Vader :D
0
Njā tas Hate albumiņš baigi labs.
0
AMORPHIS (fin)
PRIMORDIAL (ire)
WITCHCRAFT (swe)
METSATÖLL
NO-BIG-SILENCE
HOUSE OF GAMES
SÕPRUSE PUIESTEE
CHARON (fin)
IMPALED NAZARENE (fin)
WATAIN (swe)
HATE (pol)
STIGMATA (rus)
ARGHARUS (lit)
SEBORRHEA (lat)
CATAFALC
HORRICANE
LEECH
MELMAC
TAAK
NIHILISTIKRYPT
TISS
...plus the winner of the young bands' competition!

laager.hardrockclub.ee/en/index.htm...

Uz šito tomēr jābrauc. Baigi gribas redzēt Amorphis, Charon, Primordial. Arī Hate un Taak. Horricane dzīvajā ir zvērīgi labi. Metsatoll pats par sevi ir vērtība.
0
Es nezinu, kas ir Amorphis :(
0
TFKY !

Biļete Ls30 Biļešu Servisa kasēs.
0
Andzh, ieraadi igaunjiem, kas ir iists cuukmetaals >:D fuck yeah!
0
to Maukasrokas -
A kas cits atliek! :D vienreiz jau ieradijam - paradisim velreiz :D
0
Nu un kur ir Herald?
0
kaads vel shlaager?
0
a kā uz turieni tikt?
0
Ar autobusu:

08:00 vai 12:00 Rīga - Pērnava (Ls5.00) 2:30 ceļā www.1188.lv/satiksme/starppilse...

12:10 un 16:00 Pērnava - Vana-Vigalu (Ls3.00) 1:10 ceļā www.bussireisid.ee/index.html?timm=121...

Piektdien grupas sāk uzstāties 16:00, bet Charon 20:00
0
FRIDAY, 27th of June

ROCK-stage
JACK-stage
16:00 Noor bänd
17:00 CATAFALC
18:00 LEECH
19:00 STIGMATA (rus)
20:00 CHARON (fin)
21:00 WITCHCRAFT (swe)
22:00 PRIMORDIAL (ire)
23:00 HORRICANE
00:00 NO-BIG-SILENCE

SATURDAY, 28th of June

ROCK-stage
JACK-stage
12:00 TISS
13:00 SEBORRHEA (lat)
14:00 MELMAC
15:00 TAAK
16:00 NIHILISTIKRYPT
17:00 ARGHARUS (lit)
18:00 HOUSE OF GAMES
19:00 HATE (pol)
20:00 IMPALED NAZARENE (fin)
21:00 WATAIN (swe)
22:00 METSATÖLL
23:00 SÕPRUSE PUIESTEE
00:00 AMORPHIS (fin)
0
Kaut kāds vārgs (un dārgs) tas festivāls salīdzinoši ar iepriekšējiem gadiem - šogad laikam izlaidīšu.
0
Vīīīīīīītu
0
Bija zajebis, kā parasti. Nekādas sevišķas izmaiņas organizācijā nebija, salīdzinot ar pagājušo gadu. Šoreiz nācās arī iepūst trubiņā pirms iebraukšanas Vana Vigala :D Diemžēl no Rīgas sanāca izbraukt ne pārāk laicīgi, kā rezultātā ieradāmies festā ap pusvienpadzmitiem vakarā, kad spēlēja Primordial (uzstāšanās laiki tika ievēroti visai punktuāli). Tā nu atkal sanāca redzēt tikai daļu no viņu uzstāšanās, kas gan bija ļoti laba - krietni labāka par to daļu, ko redzēju Metālmānijā. Horricane laikā sacēlām teltis, pēc tam paskatījāmies uz No Big Silence, kas gan ar savu tuc tuc industriāl roku diez kā neiepriecināja - kad vēl uzs skatuves parādījās un sāka īdēt kāda blondīne, tināmies prom ar steigu. It kā igauņi stāstīja, ka tā esot bijusi kaut kāda talantu konkursa uzvarētāja, bet nu tur viņai gan nebija ko meklēt. Pēc tam jau sekoja strēbšana, līdz saule sāka pārāk acīs spīdēt un bija jāiet gulēt.

Otro dienu sākām ar Seborrhea cūkošanos, kam ļoti veiksmīgi izdevās atmodināt publiku. Pēc tam Bod un Bibo pierunāja, ka esot jāskatās Taak - un izrādījās taisnība. Ļoti feins, klasisks stonerdūms ar lielisku vokālu. Nihilistikrypt jau bija zināmi zvēri, tādēļ arī šiem tika mana uzmanība un peisaku plivināšana samērā malevolentkrieišan'-iska death metal pavadībā. Argharus un spēļu māja tika laisti gar ausīm, tai laikā uzpildoties vietējā veikalā un stāstot anekdotes igauņiem par igauņiem :D Bet Hate pēc tam gan zvērīgi noslānīja, šķiet labākā no 3 reizēm, kad esmu šos skatījies. Bija smieklīga saruna vokālistam ar publiku: "So, people, do you know who we are?" - "Yeeeeaaaahhh!" - "So then what songs would you like to hear?" - ".....(klusums un apjukums)" :D:D:D

Impaled Nazarene arī šoreiz neskatījos, bet viņiem sekojošie Watain atkal visai nešķīsti saspārdīja pakaļas pārpalikumus. Bet festivāla pārsteigums izrādījās Metsatoll. Nezinu, vai labi vai slikti tas, bet šie pēkšņi ir mainījuši stilu uz thrash metal ar folka iestarpinājumiem, kas izklausās samērā atšķirīgi no jau pierastā skanējuma. Be tā jau nav ne vainas, trešiņš jau man tīk, turklāt šāda kombinācija ir visai reti manīta.

Un tad jau bija vakars klāt un Amorphis arīdzan. Ja pirmajās divās dziesmās šķita, ka kaut kas īsti nav, tad no trešās jau aizgāja pilnīgs jumtrāvis, un sākot ar Alone vispār ceļojums kosmosā. Vienkārši super, neapšaubāmi labākā festa banda.

Mans tops:

1. AMORPHIS
2. HATE
3. WATAIN
4. TAAK/METSATOLL
0
Principā nav ko piebilst vai iebilst :)

Ja nu vienīgi manā grubu topā izpaliek Watain
0
ahaa re ku piekerts viens - public.fotki.com/blackened/event/hrl...

:D
0
tad jau 2-vi :)
0
Rekur dažas bildes no manis (vairāk nav, jo ar gudru ziņu aizmirsu uzlādēt bateriju fočikam, tāpēc nācās taupīgi apieteis - un tik un tā pie Watain izbeidzās): s250.photobucket.com/albums/gg252/subgra...

Jā, latviešu gan šogad vēl mazāk nekā citus gadus bija; ja neskaita Seborrhea džekus un Aghast Recs bodīti, laikam 6 vien bijām.
0
Njā, tik tagad esmu beidzot atgājis ;)

Piektdien konkrēti aplauzos - autobuss 12:00 tika atcelts un ar nākamo braucot netiktu uz Pērnavas - Vana-Vigalas busu. Paldies Intaram par aizvešana, no Pērnavas stopēt nebija nekādas vēlēšanās. Sanāca diemžēl Charon un Witchcraft nokavēt (piektdien šos paklausījos ierakstos un konstatēja ka tīri labs Rociņš, kā Uriah Heap un agrīnā Black Sabbath mistrojums). Primordial bija labs, bet Horricane no teltsvietām izklausījās visai pašķidrs atšķirībā no Baltic Bizzare dzirdētā. Beigās pat kautkādu džampazefakaapa sāka spēlēt. Laikam jaunās dziesma ... Par NBS Intars jau precīzi uzrakstīja, tā čiksa skanēja briesmīgi (tāds spalgs vokāls, bet varbūt skaņotāja vaina). Pofig ka viņai ir tikai 16 un uzvarējus to talandu fabriku vai tamlīdzīgi. Apgaismojums gan bija pa pirmo.

Garšīgi ielakām līdzpaņemto maizes sulu. Pamācījāmies Igauņu valodu...

Tiss bija Kiss koverbanda. Spēlēji tīri labi, bet tik pusdziesmu ievērtēju. Seborrhea noblieza ļoti spēcīgi, arī skaņa bija pa pirmo. Uzjautrinaāja Cūkmena versija par to, kā Klucifers skan Angļu valodā (Piemaster, vai kā tamlīdzīgi :D). Ģitāristam pie beigām noplīsa gičas vada stiprinājums, bet džeks neapjuka un sāka piepalīdzēt ar dziedāšanu ! Tā kā nākamā banda Melmac nevienam neinteresēja (kautkās nu-metal vai hardroks tas bija), bridām uz teltīm un tā bija baigi pareizā rīcība, jo kādas 30min kārtīgi gāza lietus. Visu pārējo laiku bija perfekts saulains laiks.

Nesen atklātais Taak kārtīgi iespārdīja. Vokālists ir reāls zvērs. Uzjautrināja taustiņnieks, kas parasti pusi dziesmas nevis spēlēja, bet kratīja pačku atbalstījies pret taustiņiem vai to statīva :) Nihilistikrypt bija tīri laba brutāla desa, kas gan pēc kādas pusstundas sāka apnikt. Pēc ekskursijas uz veikalu, kur sev par pārsteigumu konstatēju, ka Igauņi ir vēl lielāki turbodīzeļu piekritēji par Leišiem un Poļiem (8-10% aliņu bija vairumā), gājām Hate skatīties, kas pamatīgi iekapāja. Nebiju pat gaidījis, ka tā paraus. Vēsie esti poisi pat izkauties sadomāja moša laikā :)

Iekapāju pusdienas, kuras par to cenu (3.5-4.00 lati) likās visai paknapas. Metsatoll spārdīja kā parasti, bet nekādus Thrash Metal pribambasus gan nesaklausīju. Nākamā banda ar neizrunājamo nosaukumu kautkādu rociņi spēlēja.

Amorphis priekšnesums bija viens no labākajiem kādu nācies redzēt. Nav īpaši ko vairs piebilst. -Day of Your Belief- diemžēl nenospēlēja

Lielāko daļu naksts testējām Igauņu Cēsiniekus. Viņu Bocmanis ir briesmīgs. Laikam viena vai divas šķirnes izrādījās samērā normālas. Labi ka iepriekšnakt satikstais leitis neuzradās. Nevarējām vien no tā gudrīša atkratīties :)

Amorphis

Hate
Taak
Seborrhea
Metsatoll / Primordial
0
Bišku vairāk bildīšu :) Žēl ka uz Primordial aizmirsu paķert fočiku.

foto.inbox.lv/bladeofdarkness3/Ha...
0
Haha, jā, leitis bija visai frīkains. BigUgga un thetrve mož atceras viņu no brauciena pirms 4 gadiem uz Anathema/Carpathian forest/Gorgoroth/u.c. koncertiem Varšavā - tas bija tas pats "prodjuseris", arī tagad tādā pašā umatā, kā toreiz :D
0
zomtings never čeindžz
0
Jā, tas bij visai amizants tipiņš. Kaut kad pēcāk iznāca šim uzdurties vienā koncī Viļņā un tas ar mani spītīgi runāja angliski, lai arī es ar šo leitiski :) Tiesa gan, tā "runāšana" nekāda sakarīgā neiznāca, jo šis lāgā uz kājām neturējās (savādākā kondīcijā arī nav redzēts).

Par estu aliem jāpiekrīt - pēdējo pāris gadu laikā esmu divas reizes estu bodēs, uz ātru roku izvēloties pāris vietējos alus ievērtēšanai, uzrāvies uz vienu un to pašu Saaremaa dzērienu ar smukām vējdzirnavām uz šiltes - un tikai pirms baudīšanas attapies, kam tam 10 grādu :) Jāpiezīmē gan, ka tīri dzerams :)
0
Saaremaa es arī esmu dzēris - nav no sliktākajiem stiprinātajiem, tomēr...

Bet "prodjuserim" tagad esot leibls, un viņš esot Argharus menedžeris, un esot normāls un nemaz vairs tā nedzerot :D:D:D Ak jā, un esot Bergenā ar visiem krutajiem norvēģu blekeriem satusējis arī.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas