T.G.Fišers pamet Celtic Frost
0
www.celticfrost.com/vcf/index.html...

"April 9, 2008 - TOM GABRIEL FISCHER LEAVES CELTIC FROST

Celtic Frost singer and guitarist Tom Gabriel Fischer has left Celtic Frost due to the irresolvable, severe erosion of the personal basis so urgently required to collaborate within a band so unique, volatile, and ambitious."

Tas acīmredzot nozīmē Celtic Frost beigas, vismaz pagaidām...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
es jau nu neraudāšu, bye bye. rest in pain
0
Former CELTIC FROST Frontman TOM GABRIEL FISCHER: 'There Is No Way Back' - Apr. 9, 2008
Former CELTIC FROST singer and guitarist Tom Gabriel Fischer has issued the following statement regarding his departure from the group:

"I am devastated beyond description, and I am infinitely disappointed. As the one member of CELTIC FROST who is exposed most dramatically to the feedback by our audiences and the media, I feel troubled and humiliated about being unable to honor the enormous goodwill extended to CELTIC FROST during the past few years and meet the justified expectations of our fans.

"I have always seen the 'Monotheist' album as a mere beginning, and a tame one at that. My mind and spirit are full of energy, creativity, and ideas. CELTIC FROST had become the unreserved focus of my life for the second time. I was looking forward immeasurably to working on the next CELTIC FROST album. To me, it needed to be darker, heavier, and more experimental than 'Monotheist'.

"And yet, CELTIC FROST consisted of three individuals, and I was only one of them. In the end I had to concede to myself that there was no other option.

"My friendship with and respect for Martin Eric Ain [bass] remain unaffected. Moreover, I am in the process of assessing my options to eventually complete, record, and release some of the ideas I originally created for CELTIC FROST and the planned next album in the course of the past few years, and to take our distinctive music out on the road again.

"There is no way back."

It was reported earlier in the year that CELTIC FROST was putting together an album tentatively titled "Monotheist Companion" that will feature unreleased songs from 2006's "Monotheist" sessions and rearrangements of tracks from the album. The disc is tentatively due in the summer.

A video interview with Tom Gabriel Fischer which originally appeared on the "Xtreme Soundscapes Vol. VI" DVD (web site) can be viewed below.

CELTIC FROST's video for "A Dying God Coming into Human Flesh", a song taken from their first album in 13 years, "Monotheist", was filmed in mid-August 2006 by up-and-coming Swiss director Jessie Fischer (no relation to Tom Gabriel Fischer) in Zürich, Switzerland.
0
Tas jau bija saprotams, palasot viņa dienasgrāmatas ierakstus netā. Vecim ar veselību ir tā pačābīgāk un vecums arī nav brālis. Pārāk pēkšņi gan tas viss sanāca, varēja jau izlaist arī to otru post-rejunjona albūmu, bet,...varbūt apstākļi lika lietām noritēt ne tā kā plānots. Labi, mēģināsim sagaidīt, ko tad šamējs jaunu izdomās.
Starp citu, domāju, ka, iespējams, tiks izlaisti kaut kādi gabali no nepabeigtā albūma - kādiem pāris taču vajadzētu būt gataviem - vismaz demo variantā...
0
žēl gan. Monotheist nebija ideāls, bet visumā stipri cerīgs...
0
nu es ceru gan ka kautko vel moš uzceps, kautkā žēl ka pēc monateista šitā nočub tas pasākums
0
Nu ko, cienītie, NATURA ABHORET VACUUM - šī ir saite uz T. G. Fisher jauno projektu TRIPTYKON! Domāju, ka to, kas tur rakstīts izlasīsiet paši. Bet muzikālais gabaliņš ir intriģējošs. :)

profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
es nesapratu, mēs vienu un to pašu saiti skatāmies, štoļi? Rakstīts turnav nekas (praktiski nekas), un muzikālais gabaliņš ir ambients intro kaut kam neesošam :D
+1
Intar, ko tad Tu gribēji - lai tur būtu no A-Z uzrakstīts kādus kalnus tad Fišers atkal gāzis un kādas jūras izbridis? Viņa paša myspace lapā ir tikai skopa informācija par pašu. Bet. Tur ir viens bannerītis - uzklikšķini uz tā - tur arī par šitamo projektu nekas nav rakstits, bet ir rakstīts daudz kas cits - tā sakot, paša T.G.Warriora pārdomas par tēmu. Aptuveno sastāvu arī var iezīmēt no friendspeisa personām. Bet, attiecībā uz mūziku - ja parēķina, tad Warriors tikai nesen pameta CELTIC FROST, varbūt nevajadzētu gaidīt, lai viņš tūlīt ar jaunu albūmu uzpeldētu - tur taču ir rakstīts, ka tas ir demo 2008. bet žanrā rakstīts, ka TRIPTYKON spēlē līdzīgi CELTIC FROST/ HELLHAMMER. Tātad viss skaidrs. Gaidam vairāk un priecājamies par faktu, ka Warriors ir dzīvs un vesels un ar jaunu projektu!
+4
Nu re, ir publicētas arī divas jaunas Triptykon dziesmas no nākamā gada 22. martā gaidāmā albuma "Eparistera Daimones".

www.myspace.com/triptykonofficial...

Rādās, ka Venomam būs bijusi taisnība - šie gabaliņi skan visai daudzsološi. Viens līdzīgā stilā kā Monotheist, ja nu vienīgi maķenīt melodiskāks, un otrs jau jestrāks, vairāk uz black pusi.

Vairāk un konkrētāk par jauno albumu - turpat: blogs.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
opā! Fišers spārda dirsu kā vienmēr... ņamm ņamm :)
0
omg omg, ku tas Triptykon ir labs! Mah! Trīs gabali maispeisā un jau normāls trips.
0
Eparistera Daimones ir ticis arī pie H.R. Gigera zīmētas vāka bildes: blogs.myspace.com/index.cfm?fuseactio...

Papildus iemesls iegādāties fizisku kopiju :)
0
Man ļoti gribās viņu. Ļoti.
+1
Es starp citu viennakt te sapņoju, ka devos uz citu planētu. Uz viņu varēja nokļūt kāpjot pa trepēm debesīs, kamēr izkāpj pa tādu kā lūku. Tur sanāca izlīst uz jaunas "Zemes", kur viss bija tāpat, tikai nedaudz savādāk. Un tajā sapnī arī mana iekšējā balss man skaidroja kā ir izkārtotas šīs "pasaules", un šādas "lūkas" ir ne tikai debesīs, kur var izkāpt uz nākamās zemes virsmas, bet arī pašā zemē, kur var nolaisties uz citu, otrā virzienā. Tobiš, pašai planētai iekšējā satura vietā ir bezgalīgi daudz citas pasaules. Nu gluži kā "Cube" gabalā. (tā filma laikam mani ir pārāk iespaidojusi). Un jauna paralēla pasaule ir tieši tas, kas gaidās no šamā albuma. Nu nevar būt savādāk.
-5
RAMMSTEIN- Liebe ist für alle…

pasākums 6.kl.- IVk. audzēkņiem
ceturtdien, 25.februārī, plkst.13.00 kora zālē

Tā kā 4.martā Arēnā Rīga būs Rammstein koncerts,
RDKS tiek rīkots muzikāli informatīvi izglītojošs pasākums par Rammstein mūzikas stilu,
tā pozitīvo vai negatīvo ietekmi gan uz audzēkņu muzikālo izaugsmi,
gan arī uz vācu valodas apguvi.

Pasākuma rīkotāji-
vācu valodas skolotāja Guna Grimsta, Laima Lediņa, Evija Skuķe un Valdis Avotiņš

0
Faun, man bija ļoti līdzīgs sapnis nesen. Nopietni, apmēram tā kā tu apraksti.
0
Ir jau netā kļuvis pieejams. Tagad tiek baudīts (it kā tikai 192k, bet skan pietiekoši solīdi) un per jau nu baisi.
0
noklausījos - vienā katlā samests Into The Pandemonium, To Mega Therion un Monotheist. kvalitatīvi, bet vai šī dēļ vajadzēja mainīt grupas nosaukumu? Monotheistā bišķ izbesīja teksts dziesmā Ground: Oh God, why have you forsaken me?
Oh God, why have you forsaken me?
Oh God, why have you forsaken me?
Oh God.

Triptikōnā pirmajā dziesmā dzirdams: God have mercy on my soul. nu ibio maķ, kas tā par faking emo gaudošanu un žēlošanos.
+2
nē, tā nav.
+3
Triptykon no emo gaudošanas ir tikpat tālu cik Tu no Tryptikon.
0
Izlasi visu tekstu tam gabalam: www.darklyrics.com/lyrics/celticfrost/...
0
^^^ viņam ir baigi sūdīgi, viņa vienīgie draugi ir asaras. dieviņš viņu ir pametis. nē nu var jau būt tur ir kaut kāda baigi dziļā doma iekšā (tipa dievs ir lielās ļaunās ierakstu kompānijas par kurām Fišers tik ļoti cepās). hvz.
0
nu ibio maķ, kas tā par faking gaudošanu un žēlošanos. izņemsim ārā "emo".
+2
nu tas ir vnk pzc pateikt, ka CF vai Trypticon ir emo...
0
Un kādēļ gan nevarētu dziedāt par tik skaistu lietu kā ciešanas?
0
es jau nesaku, ka emo, bet tā žēlošanās ir kā emo.
0
dēm...
+2
Da vismaz puse no visa metāla ir žēlošanās par dzīvi, konkrētā tekstā vai caur puķēm. Atradis kur piepisties :D
+1
Nudien! Bļaut un besīties par to ka viss ir sūdīgi nav emo? Galvenais jau kā tas ir pasniegts. Tev tā ir žēlošanās, man, piemēram, pārdzīvojums. Un tas ir tieši tas, ko es gaidu no mūzikas. Un, sorī, ir atšķirība starp šo puiku "emo" momentu un Tokio Hotel. Vai arī tu nedzirdi to atšķirību? :)
0
Viskrutākie emo ir MDB. Kā savlaik izteicās Vsevolods Baroņins: ''Viņiem visi ir nomiruši - pat Dievs'' :D
+1
Turklaat veel arvien nevaru saprast, kur tad tajaa istajaa emo ir taas EMOcijas.
0
Bla, psc labs albums. Nāksies ilgi kruķīt, kamēr iesēžas kartīgi, bet pirmie iespaidi ļoti pozitīvi. ...as you perish, I shall live...
0
ir, ir.. sīksts un smagi gremojams gabals. Tāda kā metāla esence, pasniegta uz sudraba paplātes, un reizē arī rūda, līdz kurai jāizrokas un vēl kārtīgi jāpakausē.
0
Chaos, 19. martā, plkst. 09:09

"Triptikōnā pirmajā dziesmā dzirdams: God have mercy on my soul. nu ibio maķ, kas tā par faking emo gaudošanu un žēlošanos."

Man rodas priekšstats, ka kungs ir sazin kur sadabūjis tekstu un to citējis, muzonu nemaz nedzirdējis. Es neesmu narkotiku speciālists un nezinu, kas ir jālieto, lai tas izklausītos pēc "emo gaudošanu un žēlošanos".

Tā jau var pasacīt arī, ka Slayer "Angel of Death" ir žīdu balāde.
0
Aushvic, meaning of pain !
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas