e-pastā, uz kuru sūtīja tev reģistrācijas apstiprinājumu (ja neesi nodzēsis). Varbūt Bigijam ir tāda statistika (moš pat radīto tēmu / komentu skaits ar tieek fiksēts)...
Hm, vecākais ieraksts ko man atrada meklētājs ir: 2006-12-21 11:45:03, bet točna atceros ka rakstīju par Gates of Metal (2005. gada 08. septembrī, plkst. 00:29) un starpā gan jau ar ka kautko ievāvuļoju ... Liekas jau ka biagi sen te mīcos
Kā jau minēju tēmā par tm vēsturi, neviens laikam vairs precīzi neatceras, kad tapa par truemetal.lv. Vien to atceros, ka naudu savāca 11.10.2003, taču truemetal nosaukums bija drusku ātrāk. Tad ir jārok laikam augšā mailliste ap to laiku....
Ja par tēmu - cik atceros, kādu laiku vienīgais smagajai mūzikai veltītais resurss Latvijas internetā bija blackmetal.ru.lv. Tad kādu dienu - opā! - Delfi meklētājs izmeta metal.id.lv adresi.
Iedomājieties, forums toreiz nebij šeit interesantākā vieta; jo puiši vēl mēdza iespringt un ielikt šeit izvērstus aprakstus par pasākumiem u.c. aktuālām tēmām; kurus bij tas prieks lasīt sākot ar pašiem pirmajiem. Kopš tā laika arī regulāri šeit ieskatos.
Iesākumā tak nemaz nebija reģistrācija, ko jūs man te tirgojaties! Un vispār, šis viss pieder man, ja jūs gribat zināt, kas īsti aiz tā visa stāv! Pag, zvana.. atkal tie stulbie havajieši.. :"Ble, es nepirkšu tās jūsu jobanās salas, jūs lohi!! Kaut jūs nogrimtu!!!"
Vispār jau nu piparmetra.net vēl eksistē, vienīgi visi ir pārvākušies uz truemetal vai ankh vai atstājuši forumošanu pavisam. Es gan domāju, ka ankh ir vainīgs pie piparmetra.net beigām.
Piparmetra savā laikā bija kā metāllistes aizvietotājs. Jauki bija laiki...
Piparmetra.net bija uztaisīta vesela ubermetāla sadaļa, kamēr biggijs taisīja augšā truemetal.lv, jo forumot mums gribējās, bet nebija vēl kur.
Bet piparmetra.net aizklapēju, jo Latvijā nebija pietiekami daudz cilvēku, kas vēlētos diskutēt tādā kvalitātē, kādā es to biju iecerējis, tad atvērās vaļā Ankh, un visi, kas uzturējās piparmētrā nu tapa brīvi no manas tirānijas. :)) Pašlaik tā vieta eksistē tikai kā vēstures liecība.
Ja viss izdosies, tad uz rudeni man būs augšā jauns projekts iekš our-fire.net
Iekš truemetal esmu bijis kopš tas aizsākās, taču neesmu bijis īpaši aktīvs rakstītājs.
Priekš tiem, kas nav fb - plānotais naftalīna tuss visdrīzāk notiks 12.oktobrī.
Drīzāk tad jāsaka nevis true vai netrue bet jauns vai vecs. Labi, ka ir jaunas grupas, slikti, ka uz tām tik maz iet, vecie mataiņi tik uz ko lielu atnāk labākajā gadījumā - un arī tad ne pārāk .