Enslaved Rīgā
+1
Melnajā piektdienā
12.12.2008

Nu tagad jātur īkšķi lai nekas nenojuktu

Šitos es jau sen dzīvajā redzēt gribēju
nu dzīvajā Latvijā

Cik saprotu iesildītāji vel būs
Kraków un stonegard
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ō jā, uz šito 100 punkt jāmočī
0
/forum/77305/

kā vilku piemin.. :)
0
Juu

A bunch of bitches called Enslaved (chuckle)

Eh, nesen sapratu, ka priekš manis VONDUR = esence of tā black metal, kas man patīk = SCHIZOID

kāpēc es to saku? jo visi tie norvēģu Emperori, Burzumi, Ensleivedi, u.c. ir vnk pathetic (emo) bitchzez, kompared to zis, jo nav ne pašironijas, ne pašrefleksijas, vnk kaut kāds (emo) anti-christian sentimetal;
0
man gan baigi patīk tie pēdējie Enslaved darbi, kuros vairs nav tas blekmetāls
0
vien no pirmajam kasetem ko klausijos bija enslaved
0
nah man viņu nav uz PC?
0
Aizies... aplūkos... ar vārdabrāli papļerkstēs... gan jau... gan...
0
Es tieši vakar klausījos albūmu Eld un padomāju, ka vajadzētu šos normālākos apstākļos nekā WOA apskatīt :D
0
ā, Nefolk izdomāji, ka Burzum ir emo?
0
zuppā
0
Burzum toč ir (emo)

es arī

jou

un man jau patīk arī tie ensleived
pat ja vokālis resns <4
0
Saakam sargaat aitas...:D
0
Latvijā ir aitas ?
0
ir , nav laikam daudz bet zinu ka ir :D
0
Es laikam esmu vienīgais, kurš domā, ka Enslaved ir sviests. Agrīnais periods ir vēl ok (lai gan diezgan garlaicīgi), bet jaunākie albumi nava nekādā jēgā.
0
Drīzāk otrādāk. Vienkārši jaunie ar nav klausāmi.
0
Nu ble, BoD, nu zagnul. Tas gan tiesa, ka ar tavu klasusīšanās metodi - dienā padsmit albumus, katru vienu reizi - Enslaved nav uztverams.

Manā skatījumā Enslaved ir vērtīgākā grupa šajā žanrā un ne tikai; Below The Lights ir viens no nedaudzajiem 10 ballu vērtajiem albumiem smagmūzikā. But that's just me, I guess.
0
Vecie ir prasts bleks. Jaunie - pārgudrs postbleks, kas ne pēc kā neskan. Pēdējos pat reizes 3 esmu klausījies :D
0
dienā padsmit albumi - nu tā jau riktīgā mūzikas konveijerēšana. es nu tā pa jaunam kādus nu trīs varu noklausīties dienas gaitā, lai kaut cik varētu iedziļināties
0
Vikingligr Veldi, kas daudzu uztverē ir bezmaz pati smagās mūzikas virsotne, man nekas dižs nelikās. Ok, ir jau labāks par daļu no black, taču nekas TĀĀĀĀĀDS jau nu noteikti nav.

Protams, katram savs viedoklis u.t.t.
0
Padsmit albumu pa dienu gan nekad neesmu noklausījies - ievērtējis - varbūt ir sanācis (Viking Metāla banda izrādās par prastu bleku vai Melodic Death par Metalkoru, vai arī vokālists, kā no "Guli ar Zvaigzni" atnācis - pēc pāris dziesmu paskipošanas, nax). 10 noklausīties gan mierīgi sanāk.
0
P.S. A Enslaved man ir leģendārajā Latgalītes Mp3 izlasē, kopā ar Einherjer, tā ka visus albumus no 1992. līdz 2001. esmu kaut reizi nomocījis ...
0
Manā skatījumā Enslaved ir vērtīgākā grupa šajā žanrā un ne tikai; Below The Lights ir viens no nedaudzajiem 10 ballu vērtajiem albumiem smagmūzikā. But that's just me, I guess.
======
not just you. Me 2.

Enslaved un Emperor man joprojām šķiet lieliskākās grupas šajā novirzienā. Man patīk arī vecie albumi (tiesa, agrāk man tie patika krietni mazāk ;)), taču jaunie ir vienkārši lieliski, visi pēc kārtas. Es pat nesāku izšķirt, kurš labāks, kurš ne.
+1
turklāt dzīvajā viņi baigi ieper. ja atbrauks, tad obligāti jāiet, un iesaku arī citiem aiziet.
0
Spartak Metals!
0
Jā, dzīvajā visas 3 reizes, cik esmu redzējis, bija zajebis.
+1
Pirms gadiem četriem esmu uzraktījis pabriesmīgu recenziju (stila ziņā), kur minēju, ka man "Below The Lights" vispār tikai pēc gada aizķēra. Toties, kā aizķēra! Un joprojām manās acīs šis ir viens no vērtīgākajiem albumiem mūzikas vēsturē. Par pirms progresijas periodu runājot - tanī laikā vispār Enslaved viena no mīļākajām grupām. Tāpēc šis nu ir viens koncerts, kuru es nosauktu par obligāti apmeklējamu. Pēdējo pāris gadu laikā nevienu citu, ko varētu tā nodēvēt, es neatceros.
+3
Es Enslaved tā riktīgi sāku klausīties ar Below The Lights. Tos vecos pirms tam tā virspusēji, ar vienu ausi tik biju dzirdējis. Neiedziļinājos. Tagad esmu ķēries klāt viņu vecākajai daiļradei tā nopietnāk. Nu jau kādu nedēļu klausos pirmo EP Hordanes Land un pirmo albumu Vikingligr veldi. Laikam jau nekādu ameriku neatklāšu, bet nu tas ir vienkārši vāks, kur šie abi ir labi. Izcili, es pat teiktu. Nafig man vispār kaut kādas jaunās grupas klausīties ar cerību uzrauties uz kaut ko labu, es rakšu veco, nedzirdēto albumu virzienā. Tur 100 punkti lielāka iespēja atrast kaut ko labu.
+1
Nesatraucās, Rīgā viņi nebūs :D Gribēju postēt parastajā Enslaved tēmā, bet trāpīju šajā.
+1
Centīšos tikt ^^
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas