Katoļi ir pidari!
0
Plašie kari un rasu aizspriedumi, kas notiek Amerikas savienotajos štatos ar Džordžu Bušu priekšgalā, gremdējot valsts kasi un autoritāti, ir tikai fons salīdzinājumā ar to, kas notiek šajā ‘Iespēju Zemē’ reliģiskajos jautājumos. Musulmaņu džihadas un ebreju mantkārība ir tīrākais nieks, ja runa iet par cilvēcību, salīdzinot ar vadošo kristietības novirzienu – Romas Katoļticību.

Kopš Konstantīna valdīšanas laika Senajā Romā, kristieši beidzot varēja pulcēt savas draudzes un attīstīties. Tā arī ar laiku radās katoļticība. Tie, kas vēlējās pretendēt uz šīs reliģijas piederīgā statusu, obligāti vajadzēja ievērot tās zelta likumus. Viens no tiem – Celibāts. Un tas ir tas, ko mēs šajā diskusijā apspriedīsim. Celibāts ir tikumības likums, kas aizliedz mācītājiem vai jebkuriem citiem ‘dieva vīriem’ iestāties jebkādos seksuālos kontaktos. Uz īsteni katoļticīgajiem, kuri nav mācītāji, bet gan parasti ļautiņi, tas attiecās līdz kāzu naktij. Diemžēl, tos neievēro ļoti daudzi. Teiksim tā, pat lielākā daļa. Mācītāji, šie nelietīgie izvirtuļi, kas slēpjas aiz Bībeles, bezkaunīgi ir seksuāli izmantojuši altāra zēnus un meitenes. Vairumā zēnus. Viņi to dara atkārtoti un, protams, piekodina lai bērni nevienam to nesaka. Tie, kas pasaka, tiek no baznīcas izslēgti un Arhibīskapija ģimenei samaksā ‘klusēšanas naudu’ un pārvieto grēkāzi mācītāju uz citu draudzi citā pilsētā. Gluži kā liecinieku aizstāvēšanas programma. Diemžēl, ir bērni, kas par šiem šausmīgajiem notikumiem klusē vēl šobaltdien, jo baznīca taču ir spēks!

Kopš 1950. gada Katoļu baznīca ir izmaksājusi šāda vieda cietušajām ģimenēm vairāk nekā 2,5 miljardus dolāru un pāvests Benedikts XVI, kuram, starp citu, ir nacistiska pagātne, neko nedara lietas labā. Absolūti neko. Vienīgais, ko viņš ir pateicis ir tas, ka viņam ir kauns par to. Pēdējo 10 gadu laikā Amerikā un visā pasaulē tika uzskaitīti aptuveni 5000 katoļu mācītāji, kuri ir seksuāli izmantojuši bērnus. Dažiem no tiem upuru skaits sniedzas teju vai pāri simtam. Parasts cilvēks baznīcas priekšā skaitās bezspēcīgs, bet ko lai iesāk, ja tiek paveikts viens no vislielākajiem grēkiem, uzreiz aiz dzīvības atņemšanas, vairākkārt un nekas netiek darīts lietas labā?

Un tagad es uzslēdzu Iced Earth - Disciples Of The Lie!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
muahahaha, jobanie bērnu drāzēji.

Tas taču skaidrs kā diena, ka viņi paši netic tam, ko sprediķo, jo
citādāk bailes no "dieva soda" atturētu viņus no tādas rīcības.
0
Atklāji Ameriku. Bībelē laikam bija rakstīts: Neskaties uz maniem darbiem, klausies manos vārdos ...

Var arī pie reizes Exhorder - Slaughter In The Vatican paklausīties - www.metal-archives.com/release.php?id=1255...
0
paldies BoD :) a kas tas pa žanru?
0
fishka taada ka altaarzeenus laikam dievs vinjiem kaukaadaa veidaa atljauj trakteet kaa gjimenes locekljus. preceeties ar sievieti vinji nedriixt un vinjo sho taa saukto gjimeni vieno augstaakas tobish gariigas saites. nu un maigums un miilestiiba gjimenee tachu nevar buut nekas nosodaams :D:D:D:D
0
rakstits jau ka trhasinieks
0
" Bībelē laikam bija rakstīts: Neskaties uz maniem darbiem, klausies manos vārdos ...
"

rofl
+2
True'n'Evil Thrash Fuckin Metal. Pantera atpūšas.

A musulmaņiem ir oficiāli atļauts aitas pist ... bet tikai sieviešu dzimtes :D ... a to krānu nošņāps :D
0
ttt, altārzēni tiekt traktēti vienkārši kā LOCEKĻI ...
0
Cik atceros, Libānā bija likums par to, ka vīruki var drātēt visādus sievieškārtas mājlopus; bet ja, piemēram, āzīti paņems pakaļā, tad beigta balle - ar krāna nošņāpšanu vien cauri netikt.

Attiecībā uz Ameriku un Bible Belt - tas jau nav nekāds jaunums, bet vājprāts gan. Šie vēl atļaujas nekaunīgi uzsvērt, ka valsts, lūk, esot uz kristīgiem pamatiem būvēta, re, tak lozungs "In God we trust" - kaut gan džefersons un citi čubriki ļoti skaidri un konkrēti konstitūcijā noteica, ka USA būs sekulāra valsts un baznīcai nav ko maisīties valsts lietās. Galu galā, pats jau diez ko ticīgs vis nebija. Pašreiz gan zināma daļa iedzīvotāju cenšas pārliecināt pārējos, ka ir bijis tieši pretēji.

Zināmā mērā tas murgs kas valda daļā USA, ir kā atbilde musulmaņu reliģiskajam fanātismam - ja mēs nevaram nekādi cīnīties pret teroristiem pašnāvniekim, izaudzēsim arī savu paaudzi, kas darīs visu, ko tiem teiks (dieva vārdā).

Kas attiecas uz Slaughter In The Vatican - klasika, caur un cauri. Bieži vien tiek spriedelēts, ka tieši no Exhorder Pantera esot nošpikojusi savu skanējumu, sākot ar VDoP. Nezin cik tur taisnības, cik ne, bet Exhorder sasit tādu Panteru lupatu lēveros.
0
Starp citu, Schnizzel, tavam tēmas pieteikumam atbilstošāks skaņdarbs būtu Exodus - Altered Boy ;)

Unholy pedophile
Preying on the innocent
Protected by the papacy
So called men of enlightenment
Children fingered by the hand of God
Raped in the name of Christ
They took a vow of chastity
Yet have torn asunder so many a life

Chorus:
Chickenhawks of the Catholic Church
Out to save and destroy
They have become the preist of burden
And he's become an altered boy

Men so benevolent
In a position of trust
Molesting children by the score
Rendering young life straight into the dust
They're curch is their Golgotha
Their crucified by the priest
Child becomes the victim
Holy Father becomes the beast

Multi-million dollar payouts
Restitution for their crimes
This vile sickness
Cut so many down in their prime
All the bishops and the cardinals
Tried to hide it away
In the parish and cathedrals
The predators come to prey

Savukārt te viens labs paraugs idiotijai, kas valda Amerikā (un nē, tas nav joks - Fred Phelps ir diezgan slavens reliģiozs fanātiķis, un viņš runā nopietni):

www.youtube.com/watch?v=Jd0dtyr3ifw...

0
"(un nē, tas nav joks - Fred Phelps ir diezgan slavens reliģiozs fanātiķis, un viņš runā nopietni)"

omg :o
0
"RuncisRenars, šodien, plkst. 13:07 [Profils] [Link]
"(un nē, tas nav joks - Fred Phelps ir diezgan slavens reliģiozs fanātiķis, un viņš runā nopietni)"

omg :o"

omg indeed...
0
Schnizzel nerunā par visiem katoļiem. Piedirsto Ameriku te nav ko aiztikt. Btw, kur ir info avots, ka izmaksā tik daudz naudas tiem zilajiem priesteriem? Š
0
Nu otru tādu kā Phelps vēl vajadzētu pameklēt,šim jau lēnām vajadzētu skatīties uz kapu pusi, bet viņš, maita, ir dzīvelīgs, izskatās, ka vēl kādu laiku ir gatavs traucēt pasaulei ar savu demagoģiju.
0
Ne jau zilajiem priesteriem izmaksā, bet viņu upuriem, un par to ik pa laikam ziņās min.
0
dark fire, paskaties kādreiz ārzemju kanālus... par vatikānu un pārējiem mēsliem bija kāds stāsts un internetā arī ir statistikas. Starp citu, pederastija notiek arī te pat mūsu okeāna pusē :)
0
dievticiba vispar ir kautkas butiba galigi sapists un nevaijadzigs
0
Mūžīgie strīdi. Ja kādam gribas pastrīdēties forumos, tad atliek tikai par reliģiju kaut ko iedrukāt :D :D
0
Pie kājas takš, ko tie katoļi dara. Man ar viņiem nav nekāda sakara un nedomāju ģimenē nekad ieviest kristietību, drīzāk jau tas būs Islams. Es jūsu vietā mazāk uztrauktos par to, kas notiek tālāk nekā "mums apkārt".
0
0
tēmas nosaukums gan psc! esmu kristīts katolis (protams, ka zīdaiņa vecumā), bet neemsu pidars:D

Broken Hope-preacher of sodomy

pedophile priest a preacher of sodomy
innocent children giving head to blasphemy
in the catholic church religion is his role
to speak the lord`s word he had devoted his soul
commited to the church and a vow of celibacy
his holiness burns with sexual tension and
religious lunacy
he pushes inside, they cry as their anus rips
from their tender lips his unholy semen drips.

sodomizing boys within the house of god
screaming as they rectally accept his prod
withdrawing with bloody penis now hard as rock
he takes a page of scripture and with it wipes his cock
he quotes the bible to his daily congregation
his bottocks bleed from the choir boys flagellation
a molester of innocence violating with every deed
so many times among chapel pews he has spent
his seed
children he baptized know of his crucifix of skin
he makes it holy in their mouths as they choke in it.

0
they cry as their anus rips
from their tender lips his unholy semen drips
0
A par prostetantu pidariem nav tāda rullīša ?
0
lol video :D
+1
ei tu drrrssststst tas fred phelps ir speeks. taads christian hatecore. viss jaa itkaa skaidrs tikai kur tad god=love aizmirsies. tik ljoti ar naidu un pashdestrukciju piesuucinaatus blekmetaalistus veel ar uguni vajadzeetu pamekleet (ilgi un bez rezultaatiem)
0
Un kāds vēl vīpsnā par Christianic Black Metal ...
0
tur jau tas kristiesha sarezhgjiitaakais uzdevums - shajaa saataniskajaa iekaartaa nepalikt pasham tikpat sick bet nu shitie manliekas domaa ka vinjiem visi ir jaapaarsit. laikam peedeejais kristietis ir nomiris kaukur pirms apm 2000 gadiem :D
0
0
āāā, tie ir tie baptisti... god hates fags :D
0
Kristietība būtu o.k., ja cilvēki paši domājot ar savu galvu vadītos pēc mācībām, kas tajā sniegtas- lasītu Bībeli domājot par kontekstu un izdarītu savus secinājumus.

Mums šobrīd nav kristieši, bet Romas kultūras iespaidā radīts kristietības un monarhijas hibrīds, kura galvenā funkcija kopš tā aizsākumiem mūsu ēras 4.gs ir sabiedrības zemāko slāņu pakļaušana elitei. Vergu reliģija, kas māca sodu. Kaut sākumā tā bija domāta kā morālās tīrības reliģija, kas māca piedošanu.

Par protestantiskajām kustībām vispār nav ko teikt- dažas knapi atšķiras no katoļiem, dažas aizgājušas no sākotnējās idejas tādā sviestā, ka kauns viņus saukt par kristiešiem. Mormoņi ir morāli kropļi, vasarsvētku draudze un jehovieši- smadzeņu skalotāju banda. Katrai slimai idejai un mērķim piesien Jēzu- vai tā būtu naudas grābšana, vai vēlme turēt 20 sievas (ko drīkst un dara ortodoksālie mormoņi, bet neatļaujas musulmaņi).
0
Ar kristietību ir kā ar komunismu un homoseksualitāti(starp citu 3 galvenie ļaunumi pasaulē). Dzīvo un aiztiek citus, bet kad viņus sāk aiztikt, viņi noliedz visu, ko saka "neticīgie", "fašisti" un/vai "homofobi".
0
^ mēneša citāts. Kā naglai uz galvas.

heresy pareizi pateica. Tāpēc jau Bībele ilgus gadsimtus bija tikai latīņu valodā, a to visādi lohi to paši varētu izlasīt un ne tā saprast. Romieši fiksi izcirta, ka kristietība ir forša vergu reliģija.
0
Mēneša citātu kvoutoji tu pats.

"Neskaties uz maniem darbiem, klausies manos vārdos ..."

Attiecināms uz gandrīz visām reliģijām, varbūt izņemot budismu.
0
Tā jau nav īsti reliģija parastajā izpratnē. Neesmu iedziļinājies, bet sekojot visām fīčām, pats vari kļut par dievu (vai Budam līdzīgu).
0
UNLEASHED
Victory (1995) - In The Name Of God

In the name of God
A preacher rapes a child
He puts his hand
On top of his little head
He says: My son
You mustn't be afraid
I am your friend
In the name of God
He now takes off his clothes
Caresses his legs
So gently with his hands
He says: My son
You mustn't be afraid
I am your friend
(You have to trust me)
He says yeah
SUCK ON THIS OR ROT IN HELL
In the name of God
He now pools out his tool
And smiles, it hurts,
He enters from behind
He says: My son
You mustn't be afraid
I am your friend
In the name of God
When the blood is flowing free
And on the floor
The helpless body lies
He says: My son
There is the will of God
(You must have a faith)
HE SAYS YEAH
SUCK ON THIS OR ROT IN HELL
Religious harmony fills the air
Where the helpless bodylies
The erected member now was satisfied
God's messiah have had this way
0
Cardinal "Baptized In Cum" [2003] - 02 First Anal Communion
0
tikai divi vardi aiz siem vardiem :D -

BIBLE BLACK
^_^
0
da ladna, es tikai nesapratu, ko tu ar to gribēji pateikt. katoļi iz evil un dumb, jā, mēs visi to zinām, tāpat kā visas neskaitāmās sektas - katra lielāks roflis par iepriekšējo. un amerika čist nav labākais piemērs.
anyway, it's all about money.
+2
Atceros pirms pāris gadiem bija skandāls Islandē par so pašu tēmu. Arī tur notika pedofīlija vairākos ciemos, tā ka ne jau tikai sabojātajā ASV tas notiek. Skaidrs, ka tas notiek daudzās valstīs.
Runājot par budismu, tas ir dzīvesveids, dzīves filozofija.
Visas tās mūsdienu kristiešu draudzes ir priekš kaķiem. Pat pretīgi domāt par to. Īstu ticību un reliģiju bez jebkādiem meliem un izlikšanās atrast ciltīs. Tur ir taisni otrādāk - "Neklausies manos vārdos, skaties uz maniem darbiem ..." Un nav jau nekāds brīnums, ka viņi TIC, tam, ko dara, tic dieviem, jo tikai no tiem viņiem būs labklājība un viss pārējais. Mītiskā uztvere, bet ļoti spēcīga. Bet kosmopolītiskiem kristiešiem, kas sēž birojos un apspriež politiku, divreiz gadā apmeklē baznūcu, jo tā ir jādara utt. un tā vēljoprojām, kas viņiem var būt par ticību? Tad jājautā - ticība kam?
0
0
ir arī tādi varianti. Tik nesaprotu, ko un kāpēc šis nomačīja. Kinuļi, pacana.
+1
Nopērciet grāmatu 'Pāvastu seksuālā dzīve' :) Ehh... Baigi fascinē. Atļaušos citēt vienu fragmentu no grāmatas - "Teologi visā nopietnībā uzsāka diskusiju par pāvesta un kardinālu gandarījumu par masturbēšanu, nešķīstām domām, sēklas norīšanu, menstruālo asiņu dzeršanu vīna vietā mises laikā un maizes mīcīšanu uz sievietes kailas pēcpuses."
0
Kas tās tādas Pāvastes?
0
Paāvests ar kardināliem kolektīvi pucēja galviņas, skatoties uz vingrotāja skulptūru ?
+2
Morāles meistari - grēka kalpi!

Kristietībai jau bija dots pietiekami ilgs laiks, lai pierādītu savu derīgumu. Paradoksālā kārtā, šie periodi iegājuši vēsturē ar savu tumsonību un barbarismu. To visu cilvēce jau ir izmēģinājusi un sapratusi, ka tas tikai ierobežo gara brīvību un izaugsmi, veicina stagnāciju. Reiz jau ir tikušas nokratītas visas šīs dogmas, kuras dala visu labajā (Dievs) un ļaunajā (viss pārējais), būdamas pilnībā pret dabas likumiem un tikai padziļinot aizu starp cilvēku un dabu (ko jo sevišķi spilgti var izjust mūsdienās).

Es uzskatu, ka kristietība ir lielā mērā vainīga, ka cilvēce ir kļuvusi tik nīcīga, zemiska un bezatbildīga - ļautiņi lūko tikai apskaust viens otru un nemitīgi atrast kādu grēkāzi savām neveiksmēm (proti, vājums, iecietība un gribasspēka trūkums ir ticis pieļauts un kultivēts tik ilgi, ka tas viss ir kļuvis par mūsdienu pasaules sērgu! Palūkojieties apkārt - godā celts taču tiek necilais un negodīgais (konkurence/karjerisms), slimais un deģenerējošais pieprasa sev vietu līdzās veselajam un plaukstošajam!)

Tādēļ ko te vēl sprediķot, ka kristietība izārstēs pasauli - tas ir kā lipināt plāksterus uz miroņa. Šim etapam jau ir iziets cauri; kādēļ tas būtu jāatkārto? "Svētie" raksti taču pa šiem gadsimtiem nav nekā rediģēti? Arī cilvēce tāds pats pūlis vien ir..

Un vispār - kāds tur vēl garīgums? Dīvaini, ka nabaga apjukušie ļautiņi, kas vēlas kaut ko/jebko garīgu, meklē to nevis sevī, dziļi personiskas harmonijas veidā, bet citu tādu pašu apjukušo pūlī...
+1
^^Oi, baigā apziņas plūsma panesās... Mans viedoklis par attiecīgo tēmu tā pašreizējā versijā.
0
BladeOfDarkness,
en.wikipedia.org/wiki/Rosenrot_...(song)
0
Ja jau pieminēji, tad konkurence, ja kas, ir pat ļoti dabiska.
0
Laikam šito domāji:

en.wikipedia.org/wiki/Rosenrot_...(song)
0
Eu, a ko hiperlinks pēc "_" tiek nogriezts ?

en.wikipedia.org/wiki/Rose...
0
iekavas. šito pamanīju. jāsaķīlē tik :)
0
Hmm, te par pāvastēm lasot, man ienāca prātā: vai vārds "pāvests" nav tikai variācija par tēmu "pavests"?
0
BigUgga: Piekrītu, taču tā ir derīga tikai tik ilgi, kamēr tiek uzlūkota kā taisnīgs līdzeklis kvalitātes celšanai, nevis kā mērķis - dominēt pār pārējiem un apmierināt savu alkatību..
0
Morāle un ētika nav dabīgi - tās lietas pieder tikai pie cilvēku sugas.
0
Bļa, šitas jāpieraksta ... krutāk par Marksu un Engelsu m/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas