latvijas pasts
0
Tauta, palīdziet. Man te sekojoša bēda gadījās...

Vakar saņēmu ilgi gaidītu paku. Atverot iepakojumu mani prieki beidzās... Sūtījumā bija 6 DVD, no kuriem neapskādēts palika tikai 1. Kastītes bija burtiski IZĶIDĀTAS. Diski...
Īsāk sakot tas nevarēja notikt nejauši. Izskatās tā, ka ar paku "papriecājās" vesela regbija komanda. Aizvilkos uz pasta nodaļu. Šamējie uztaisīja lielas acis, IESPĒJAMS KARSTASĪNĪGIE SOMI IR PIE VAINAS! Nu bet... nu labi. ŠE TEV klientu sūdzību DAĻAS TELEFONS, ej un raksti iesniegumu.
Negribās vairs pīties ar L.P. Tas, ka 3 nedēļas paka kaut kur tiek nomarinēta, tā jau ir pierasta lieta, nu bet šoreiz...
Iesakiet lūdzu, ko darīt. Vispār, IR JĒGA UZSĀKT CEĻOJUMU PA BIROKRĀTIJAS GAITEŅIEM? VAI TAS IR BEZCERIS. Latvijas pasts lieliski pieprot "pārvest būltiņas".
Ja kādam ir bijis kas līdzīgs, PADALIETIES PIEREDZĒ.
Vai ir kāda alternatīva Latvijas pastam, kāds cits, UZTICAMS sūtījumu piegādes dienests.

P.S. Vai nebūtu vērts uzrīkot kādu akciju, tipa "TAUTA PRET LATVIJAS PASTU"? Būtu vērts mums visiem par to padomāt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu shajaa gadiijumaa nevajadzeeja to paku vnk nemaz nemt, taa teikt kuj zelezo neothodja ot kassi!tagad diezgan lielas bezceres pieraadiit, ka pac nesapleesi tos diskus....
alternatiiva ir dpd kurjerpasts, sameeraa jeedziigas cenas, uz smagaam pakaam pat izdeviigaak nekaa LP!
0
Kapēc tu domā, ka tieši Latvijas pasts pie tā ir vainīgs?
Mjā bļin, pašam arī kaut kas līdzīgs ir gadijies.
0
pie visa vainigs satans 666
0
un protams ari blackmetal
0
piedevam \m/
0
un immortal.
0
nē katoļu priesteri, special mataino sūtijumus saskādē
0
vainīga ir Vaira un Zatlera m0thafucking miesassargi
0
0
To droši vien izdarīja muitas džeki. Parasti visas paskas, kas nāk no ārzemēm tiek attaisītas vaļā un tiek pārbaudīts saturs. Ta kā Latvijas Pastu šaubos vai varētu vainot, drīzāk muitas cilvēkus.
0
heh, tas nekas, man vaacijas pasts sapisa 70cd, liidz maniim paka pat nenonaaca jo to pashi njemci sapakoja un atpakalj aizmeta piebilstot suutiitaajam ka tas ir latvijas pasta gljuks, kaut 100% vaacijas pasts pie vainas, citiem vaardiem shit happens, mani 70cd pa tuutu, zhalj bet neko nepdariisi, pasts ir totalizators :)
0
ja driikst jautaat, kas tie par 70cd bija? piraatisms? :D
0
Vispār jau sūtījumus tak mēdz apdrošināt, ne?
Nekad mūžā nekas tamlīdzīgs nav gadījies; 3x klauvēju pie koka. Pat no krieviem diskiem nākot, kārbiņas diskiem vairumā gadījumu pārsteidzoši veselas.
0
Nu nezin, es apmēram kādu gadu pasūtu gan no Krievijas, gan no ASV,Eiropas diskus,problēmas nav bijušas.Arī tepat no Latvijas viss parasti ir bijis kārtībā.
0
ŠOdien atkārtoti saņēmu paku. Somi uzzinot par skādi paši piedāvāja bezmaksas atkārtot pasūtījumu. Paši. Apmaksāja gan preci, gan piegādi. Trijās kārtās sasaiņoja. Bojāto preci atpakaļ sūtīt nevajadzēja. VOTTĀ!!! Man pat neērti palika. LATVIJĀ TĀDU ATTIEKSMI PRET KLIENTIEM VĒL GADUS 50 NESAGAIDĪSIM. VARBŪT ARĪ NEKAD.
0
\m/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
ju
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas