Ozijs Osborns
0
Ģēnijs vai vienkārši idiots, uz kura stulbuma rēķina citi pelna kaudzēm naudas?

Pasaules slavenā rokdziedātāja Ozija Osborna sieva Šarona ceturtdien paziņoja, ka reiz vīrs viņu gandrīz nožņaudzis.


ā ziņo aģentūra «Reuters», tad par to Šarona paziņoja televīzijas raidījumā, kurā tiek stāstīts par sievietēm, kuras ir nogalinājušas savus vīrus, jo tie atļāvušies viņas sist.

Šarona stāstīja, ka kāda strīda laikā Ozijs satrakojies tik tālu, ka mēģinājis viņu žņaugt, un, ja tajā brīdī viņai pa rokai būtu ierocis, viņa noteikti būtu Oziju nogalinājusi.

«Viņš [Ozijs] dzēra un lietoja narkotikas, un viss aizgāja tik tālu, ka viņš sāka mani sist un reiz gandrīz nožņaudza, dēļ kā man nācās izsaukt policiju,» — teju valdot asaras, stāstīja Šarona.

«Viņš, protams, man ir kā Dieva dāvana, bet, ja man tajā brīdī būtu pistole, — es noteikti būtu šāvusi!» — viņa piebilda.

Osborni, kuri apprecējās 1982. gadā, kopā ar diviem (pavisam viņiem ir trīs) bērniem piedalās televīzijas kanāla MTV realitātes šovā «Osbornu ģimenīte» («The Osbournes»).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Šķiet, ka runa ir par to gadījumu, kad Ozijs, klīzdams pa māju, uzgāja krievu vodkas pudeles (pilnas), ko viņam bija sadevuši tā Maskavas Miera festa laikā... sadzēries un paķēris bezfilmu. Nākamajā rītā pamodies aiz rūtiņloga, kur kruķi stāstījuši, ka šamais gandrīz nogalējis pats savu sievu.
Tiesa, pats apgalvo, ka šis gadiens esot bijis zīme, ka nupat iet par traku, un vienreiz tas debošīrs ir jāizbeidz :)
0
Mjā, manuprāt, Ozijs Osborns ir lietojis visu, kā arī visa tā ietekmē sadarījis pašu vellu!!! bet, skat, joprojām uz saktuves kāpj (lai arī neizsjkatās viņš labi!)
0
Tomēr Osborni - jaukākais, labestīgākais, un patiesi mīlošākais pāris rokmūziķu pasaulē, kā izskatās! :) Jā, gadās jau tai laulības dzīvē visādi, taču - novēlēsim, lai Šārona veiksmīgi tiek galā ar savu slimību un tad Ozijs vēl ilgi nepiepilda savus draudus par aiziešanu no šovbiznesa.
0
Ir taads teiciens, kas nepatiik, tas nepatiik. Vispaar jau komisks veciic - vairaak skata nekaa muuzikas, bet visu cienju par ilgo skatuves muuzhu... un taa tik turpinaat - galvenais lai nepaliek par pokemonu vai nodeveeju - pasaules gals.
0
Nepaliek par nodeveeju kam? Muuzikai? Visaadi citaadi, shis tagad ir taads amiishu patriots ka bail.
0
"Nodevējs" viņš kļuva jau tad, kad savāca savā festivālā uzstāties visādus slipknotus...
"Vairāk skata nekā mūzikas" - atvaino, bet šis izteiciens nu ir pilnīgs murgs; noklausies kaut vai "Ozzmosis"...
0
13.septembrī sāksies seriāla "The Osbournes" ceturtā un pēdējā sezona.

Par šādu lēmumu Šerona Ozborna nesen paziņojusi intervijā MTV. Taču viņa arī piebildusi, ka līdz ar to ģimene nebūt nešķiras no televīzijas uz visiem laikiem.
Šerona pastāstījusi, ka meita Kellija jau sākusi filmēties jaunā televīzijas ABC seriālā - "Life As We Know It", bet viņa un Ozijs šobrīd ved sarunas par kopīga vakara šova vadīšanu:
"Tas notiks kaut kad nākošgad, neko vairāk gan nevaru jums pastāstīt."
Kas attiecas uz viņu ģimenes realitātes šovu, kam jau saradušies neskaitāmi līdzinieki, Šerona uzskata, ka bija pienācis pēdējais laiks pielikt punktu:
"Tagad, kad pa māju vairs visu dienu neklaiņo operatori, skaņu vīri un režisori, suņi ir vienīgais, kas mums palicis. Taču, ar tādiem darba grafikiem, kādi šovasar ir mums, šis klusums nāk tikai par labu."
0
WENN ziņo, ka Ozija Ozborna dēls Džeks ir nolēmis paveikt šajā ģimenē ko nebijušu - viņš nolēmis kļūt par pirmo ģimenes locekli, kas saņēmis vidusskolas diplomu.

18 gadus vecais Džeks un viņa māsa Kellija pārtrauca mācības, priekšroku dodot slavenajam realitātes šovam, bet nu viens no viņiem ir nolēmis pavasarī nokārtot Vispārējo Zināšanu Testu (General Education Development test).
"Tas ir 12 stundu tests, un ir grūtāks nekā uzskata vairums cilvēku," izteicies Džeks, "Nevienam mūsu ģimenē nav vidusskolas diploma. Varbūt man izdosies kļūt par pirmo tā īpašnieku."
0
Nebija (un nav) tā diploma arī dažam no Bītliem, nebija Kobeinam, nav A.Laiho no Children Of Bodom... Ne tie sliktākie vai stulbākie cilvēki, ko? Viņu biogrāfijas - pļāviens sejā Sistēmai...
0
Lielāko ties šie u.c. cilvēki izgājuši t.s. dzīves skolu un bieži vien nekādi sertifikāti nespēj to aizvietot!
0
Izrādās, ka vienā no pēdējiem Ozzfest pasākumiem Ozija vietā pie Black Sabbath dziedājis ir Robs Halfords, jo Ozijam esot piemetusies kāda infekcija! Nu redz, vecums nenāk viens!
0
Pilnīga taisnība...
Halfords gan varen sarosījies - arī atgūst zaudēto?
0
Nezinu, diez ko daudz jau viņš nav zaudējis!!! bet sarosījies viņš ar Judas Priest gan ir!!!
0
THE SUN ziņo, ka Ozijs Ozborns kopā ar savu sievu-menedžeri Šeronu gatavojas piedalīties slavenakā britu televīzijas šovā "The Weakest Link"!

BLACK SABBATH kādā no savām iepriekšējām intervijā izteicies, ka viņam dikti tīk šova vadītāja Anna Robinsone:
"Man šausmīgi patīk viņas stingrība. Tādas lietiņas mani uzbudina."
"Ozijs runā tik lēni, ka viņam droši vien būs nepieciešamas kādas 10 minūtes, lai atbildētu uz vienu jautājumu," laikrakstam THE SUN izteicies kāds no BBC pārstāvjiem, "Bet, ja viņš vēl izdomās sākt koķetēt ar Annu, Šerona viņu iekaustīs. Tā kā viņām var būt patiešām smaga spēle."
Šovu ar Ozbornu pāra piedalīšanos BBC2 ieplānojis pārraidīt novembrī.
0
Ozijs Ozborns prot par sevi pasmieties, ja tas nepieciešams labdarībai, taču ne atteikties no lamuvārdiem.

Aģentūra WENN ziņo, ka Ozborns jaunākajā BBC labdarības pasākuma "Children In Need" reklāmā redzams ar aizlīmētu muti.
BLACK SABBATH dziedātāja mute ir aizlīmēta ar plāksteri, kamēr viņa sieva Šerona apsola skatītājiem, ka Ozijs ir nolēmis 24 stundas atturēties no lamāšanās, lai savāktu naudu labdarībai.
Taču, līdzko Šerona to ir pateikusi, mutīgais rokeris noplēš plāksteri un sākt klaigāt:
"Nekādu d****ā lamuvārdu? Tu, *****, laikam joko? Es taču esmu Tumsas Princis - viņi no manis gaida, ka es, sasodīts, lamāšos."
BBC rīkotais labdarības šovs, kurā dažādas izklaides industrijas slavenības tiek aicinātas ziedot naudu slimiem un nabadzīgiem bērniem - televīzijā tiks demonstrēts novembrī.
0
Ozijs Ozborns ir atsvaidzinājis savas draudzības saites ar Sātanu.

Kā ziņo REUTERS, Tumsas Princis ir ierakstījis savu versiju THE ROLLING STONES dziesmai "Sympathy for the Devil" un tā tiks iekļauta drīzumā iznākošajā kaverversiju diskā.
Šis disks, savukārt, būs viens no četriem, kas veidos leģendārā rokera retrospektīvu kompilāciju "Bible of Ozz", kuru paredzēts laist klajā nākamā gada februārī.
Intervijā REUTERS Ozborns pastāstījis, ka kaverversiju diskam viņš citu starpā ierakstījis savas versijas KING CRIMSON "21st Century Schizoid Man", MOTT THE HOOPLE "All the Young Dudes"un Artūra Brauna "Fire".
Pārējos trijos kompilācijas diskos apkopoti demoieraksti, retumi un ierakstu sesiju "pārpalikumi" no Ozborna solokarjeras, kas sākās pēc viņa izmešanas no smagā metāla grandiem BLACK CABBATH 1978.gadā.
"Esmu iedziedājis neskaitāmus piedziedājumus un pantus citu cilvēku ierakstos," intervijā stāsta Ozborns, "Esmu reiz muļķojies arī kopā ar Dvīzilu Zappu. Mēs ierakstījām savu versiju BEE GEES dziesmai "Stayin' Alive", kurai tagad arī bedizot ir notraukti putekļi."
"Īstiem faniem šis būs lielisks Ozija karjeras pārskats," par kompilāciju izteikusies rokera sieva un menedžere.
Lai arī ROLLING STONES dziesma šķiet vairāk piemērota Ozijam un BLACK SABBATH, leģendārais mūziķis atzinis, ka viņa pirmā muzikālā mīlestība bija un ir THE BEATLES. Tieši tādēļ viņa versija bītlu dziesmai "In My Life" izvēlēta par kompilācijas singlu un pārdošanā parādīsies jau novembrī.
Tie, kuriem vēl būs palikusi lieka nauda, var iegādāties arī DVD "We Sold Our Souls for Rock 'n' Roll" - tā ir Penelopes Sfērisas veidota dokumentālā filma, kas tapusi 1999.gada OZZFEST ceļojošajā festivālā.
Sākotnēji filmu bija iecerēts izrādīt kinoteātros, bet, tā kā neatradās neviens ieinteresēts izplatītājs, filma praktiski nav demonstrēta publiski. Tajā ir gan intervijas festivāla grupām - BLACK SABBATH, Robu Zombiju, SLIPKNOT uc., gan arī viņu uzstāšanās. Redzami arī ar plakātiem bruņotie reliģiozie festivāla pretinieki un puskailas sieviešu kārtas smagās mūzikas cienītājas, kā arī interesanta ainiņa no aizkulisēm, kurā redzams, kā Ozborns kopā ar Toniju Jommi iesildās, akustiskā versijā izskrienot cauri BLACK SABBATH slavenajam gabalam "Paranoid". Arī šī filma veikalos parādīsies februārī.
0
To poisen: Es uzkatu, ka Ozzijs ir pelniijis visu cieņu, par to, ko viņss ir sadariijis savaa dziivee, jo ja nebuutu Ozzija, tad nebuutu aizsaacies metaals taads, kaads tas ir, vai tas ir labi vai slikti, tas ir katra paša ziņaa, bet galvenais ir tas, ka ja viņš veelas atstaat šovbiznesu, lai jau atstaaj, viņš tajā ir ieguldījis visu un es uzskatu, ka viņam ir tiesiibas iet pelniitaa atpuutaa. Veel jo vairaak, kaa viņš var kļuut par nodeveeju vai pokemonu, vai taa ir pateiciiba par to, ko viņš ir veicis.
0
man arii respect pret ozij black sabath ielika pamatus doomam, bet metaals jau arii buutu bez ozija bet daudz ljoti daudz zemaakaa liimenii
lai tak vecis tagad dzenaa savu komerciju ar savu mtv shovu vieniigais es vinja vietaa to keliju gan kaartiigi noslaaniitu pa to ka popsnju taisa
0
Man pēdējie viņa diski sāk pat iepatikties.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas