hmm, ko sakāt par šo...?
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ko sakāt par šo?
www.zombietime.com/up_your_alley_2008/...

Nez cik drīz tas būs arī pie mums?
0
nu Bigij, tu tiešām dod..>!
0
Laikam pie mums uz ielas deepthroatus nevarees riikot...!?
0
Es? Nemanīju sevi tajās fōtō. Bet nu tas tur ir totāls pizģec
0
Es domāju, kur tu rauj tos attēlus, es pa internetu sērfojot nemēdzu sīkāk pētīt geju aktivitātes, he he! bet tas tochn ir totaals pizģecs...! labākais, ka pat mentiem sūkā, viniem laikam tas tā normāli...!
0
Part 2 viens pat godmani atgādināja, tikai ar garāku bārdiņu...!
0
tas jau nav ments, bet fetišs. menti stāv ārpus žodziņa un neiejaucas. tipo, cik sapratu, jamiem tur kaukāds privāti publiskais pasākums, teritōrijā var darīt ko grib, tas nekas, ka visu no malas var redzēt, plus actions arī ārpusē un pa logiem.

sanfranciskō, bļe
0
kaut ko liidziigu redzeeju draugos.lv tikai tas bija Australijaa un masu pasaakums - karnevaals geju, tur tochna bija riktiigie menti, kas piedaliijaas..!
0
Eu, a kas tajā gravera linkā bija ?
0
0
Nu ko var mocīt pusmūža dāmu... :)
0
Un vēl rāda, cik augstu viņas sunīts lec ;)
0
par to Hilariju Klintoni kaut kur netā redzēju lozungu She couldn`t satisfy her husband, so she will not satisfy America. :D
0
nu jaa tas ir vienkarsi PSC, gejiskie izvirtuli, bled, bled ,bleed.
ja tas viss atnaks lidz eiropi, tad lv noteikti geji ari gribes pasukat pimpi uz ielas.
0
Es tomēr ticu demokrātijai un tam, ka kāds tomēr pielaidīs buldozeru, lai nošķūrētu šos no Rīgas ielām.
0
graver links nestrādā
0
Demokrātija jau tieša ļauj uz ielas pimpi sūkāt ... bet aliņu dzert, ibio, neļauj ;(
0
Pimpi sūkājot, lūk, ir grūtāk uzbrukt līdzcilvēkiem.
0
omg, tās bildes ir tik pretīgas :/
0
nu nez nez. Dažām jau nebija ne vainas. ;)
0
niks saka priekšā viedokli ;)
0
nē nu grindkors jau ir
bet pārāk reāli un pretīgi
0
ehh, manaa linkaa no delfiem, bija par to, ka kaada Narvesen paardeveeja negribeeja runaat ar klientu krieviski, un viņš sācis lekties, pēc kā pārdevēja nosaukusi viņu par okupantu un atlaista no darba, savukārt krievs iesūdzējis Narvesen tiesā pieprasot 10 000 LS par cieņas aizskaršanu...!
0
Nav atlaista.

Un ja kas- parasta cieņas un goda aizskaršana ir mazāk smags noziegums par tautu naida kurināšanu un diskrimināciju. Ja nejēdz svešvalodas un neprot saglabāt mieru stresa situācijās, nav ko strādāt apkalpojošajā sfērā. Pret klientu jāizturas pieklājīgi arī tad, ja tas ir nepieklājīgs- tas ir apkalpojošās sfēras zelta likums.

Nu brīnos, kā gan man nekad ne bārā, ne muzejā strādājot cilvēki nav bijuši rupji... Ja gribi ko pārdot, jāpielāgojas valodai, ko lieto pircējs- ja ko pērc, runā kādā valodā gribi.
0
Viņa pati "draugos" rakstīja, ka par okupantu šo saukusi nav - to šis piedomājis klāt, uzstājoties televīzijā; tā ka, Heresy raksta muļķības.
0
Citāts:
"Iekopēju jau citā d.b. grupā rakstīto:
Gadījums zināms no A līdz Z, tā jauniete ir mana māsa :)

Šajā gadījumā situācija ir tāda, ka konkrētā Narvesena īpašnieks ir franšīzes ņēmējs, kurš manu māsu aizstāv par visiem 100, taču Narvesen tīkla pārstāvji ir gatavi līst uz vēdera krievu priekšā. Tātad- neiepērkoties Narvesenos, zaudējumi būs tiem, kuriem tie pieder- franšīzes ņēmējiem, tātad šajā gadījumā cilvēkam, kas manu māsu atbalsta.

Es varētu pastāstīt, kā tad īsti bija:
Ienāca 4 Jaunā Viļņa cienītāji (Vadims, viņa sieva un 2 bērni) veikalā, paņēma "Evianu", piegāja pie kases, kaut ko prasīja. Māsa, krievu valodu īsti nepārzinādama, pārjautāja, teica, ka nesapratusi, kad pār viņu sāka līt "tupaja roža" un "idiotka" lietus, papildināts ar bravūrīgiem, boksera cienīgiem žestiem, mana māsa jutās reāli apdraudēta. Laikam zelta ikona (droši, ka gādāta par citām morālajām kompensācijām) sievas kaklā nebija lieciniece tam, kas notika. Māsa atklausījās to, cik viņi ir vareni, cik daudz cilvēku viņu dēļ jau zaudējuši darbu, ka izsauks policiju, iesaistīs Interpolu (par šo man no māsas stāstītā visvairāk iepletās acis, brīnums, ka ne narkotiku apkarošanas vienību), vēstniecību, vienvārdsakot, tagad tik ies vaļā. Tās dienas laikā viņi paspēja atnākt vēl pāris reizes (kuru laikā vēl kāds krievu tautības pārstāvis paspēja sazagties, jo māsai nebija vaļas visu pieskatīt), piedraudēt, ka atgriezīsies citu dienu un skatīsies, vai māsa tur vēl strādā, utt. Lieki piebilst, to visu klausījās viņu bērni, kuri noteikti izaugs tādi paši.

Ap 21.00 Narvesenā ieradās kāds jauns puisis, kas sevi stādīja priekšā kā Vadima advokātu (papētot profilu draugiem.lv, īpaši profesionāls nešķita), kurš nu sāka skalot māsai smadzenes par to, ka viņiem ir nauda, viņi tiesā uzvarēs. Kad māsa atļāvās pajautāt, kādā sakarā viņš to tik bieži atkārto, advokāts izlocījās, ka māsa ir visu pārpratusi, ka vienkārši tas, kam nav naudas, neko neiesāks, bet tas, kam nauda ir, vienmēr ies tālāk. Protams, tika radīts arī iespaids, ka šie cilveki ir no Krievijas, lai gan TV Vadims pēkšņi sāka runāt latviski. Māsa tika atrauta no darba aptuveni 2 stundas, tika pratināta, lika rakstīt paskaidrojumu, atsauktā Narvesen tīkla pārstāve, kas likās manāmi nobijusies, pati piedāvājās ierakstīt māsu "melnajā sarakstā", kur gan līdz šim ir nokļuvuši tikai zagļi. Pēc šīs visai saspīlētā gaisotnē pagājušās intervijas māsai vairs nebija trnsporta, ar ko tikt mājās, labi, ka ir izpalīdzīgi cilvēki ar auto.

Tātad, rezumējot:
1)Likumdošanā nav minēts, ka strādājošajam būtu jāzina krievu valoda. Māsa ļoti labprāt būtu pārgājusi uz citu svešvalodu- angļu valodu;
2)Advokātam nebija nekādu tiesību māsu "izraut" no darba, lai skalotu smadzenes;
3)Māsa vārdu "okupants" gan netika minējusi, bet visu ko jau var saklausīt, ja ir nauda;
4)Un ko dara valsts, lai aizstāvētu savus tautiešus?

Šīs dienas visai mūsu ģimenei ir pagājušas, gaidot, kas notiks tālāk. Interpols pagaidām vēl nav iesaistīts :D, bet krievu, atvainojos, dirslaižu televīzijās pasūdzējušies ir gan.

Tagad lai tik sāk rosīties visi tie, ar kuriem latvietis savā valstī atsakās runāt svešvalodā- būs daaaaaudz morālo kompensāciju.

Pēc māsas lūguma iekopēju arī viņas teikto:
Varu piebilst, ka tiešie priekšnieki ir devuši zaļo gaismu nerunāšanai krieviski un atbalsta mani par 100%.

Un mani nav ko žēlot, jūtos visnotaļ labi :D

Par "advokātu" varu pastāstīt, ka viņš mani un manus pirmās pakāpes radiniekus draudēja uz 3-4 gadiem pieslēgt kredīta maksājuma līnijai (lai nomaksātu morālā kaitējuma kompensāciju) un ka tiesā jau nebūšot viņš, bet kolēģi no Grūtupa biroja (nez, ko par to teiktu pats Grūtupa kungs), kuru priekšā es būšot pilnīgi bezspēcīga, noteikti zaudēšot tiesā. "Advokāts" centās ieskaidrot, ka, citēju, "vienreiz jāsalauž tas augstprātības vilnis", ka klients ir jāapkalpo jebkurā gadījumā, lai arī kādos vārdos viņš tevi nesauktu, esot bijis pat gadījums, kad darbiniekam iespļauj sejā un pēc tam uzvar tiesā, jo klientam jau vienmēr esot taisnība. Atļāvās man arī pārmest, ka es beigu beigās šiem cilvēkiem nepārdevu paņemto minerālūdeni. Pieminēja arī ekonomisko krīzi, kuras dēļ cilvēki kļūst ļaunāki un riebīgāki, un man, darbiniekam, ar to ir jāsamierinās.
Katrā ziņā kauns par Narvesen tīkla pārstāves rīcību, kura uzvedās kā trusis vilka alā un jau bija gatava uz karstām pēdām samaksāt pieprasīto naudu, lai tikai iztiktu bez problēmām.
Nākamajā dienā, kad uzzināju, ka viss, ko teica "advokāts", bija meli (ko gan es nojautu uzreiz, atšķirībā no Narvesen tīkla pārstāves), pati laikam nokaunējās par savu rīcību, jo pratināšanas laikā viņa bija reāli aizstāvējusi naudas izspiedējus.

Šis ir viens no gadījumiem, kādi notiek pēdējā laikā, jo ir aktivizējušies cilvēki, kas savu labkllājību ceļ veidos, kas neatbilst ne likumu ne morāles normām."
0
Tev ir divu pretēju interešu subjektīvie viedokļi. Ja nav bijis neitrālu liecinieku, neko nepierādīt. Tikpat labi kā apstrīdēt meitenes teikto var arī apstrīdēt šī vīrieša izteikumu smagumu.
0
Johaidī un es izlasīju visu to...
0
Bļāviens, Heresy, kaut kā mans nespēj noticēt, ka apm. 20 g.v., pēc izskata visai vienkārša, piemīlīga latvju meitene tā ņems un uzbruks krievu ģimenei, apsaukājot tos par okupantiem...
0
Jā. Tu uztaisi to tagad tā- latviete t.i. labs, krievs t.i. slikts. A kā tai konfliktā patiesībā bija, varbūt nezin pat viņi paši. Parāk asi reaģēja viens, tad otrs un rezultātā ir lecīgais krievs un valodu aizstāvošā latviete. Bet būtībā ir runa par valodas neprasmi, uzskatu, ka valoda jāzin, un divu cilvēku saasināto uztveri.

Man riebjas, ka to uztaisa par valstiskas nozīmes notikumu un to nervozo pārdevēju padara par svēto.
0
es nez, kā tur īsti bija, bet, ja mani šitā apsaukātu, es arī droši vien diezgan nervozs paliktu ;)
0
heresy, šodien, plkst. 02:06

"Man riebjas, ka to uztaisa par valstiskas nozīmes notikumu un to nervozo pārdevēju padara par svēto."

"A kā tai konfliktā patiesībā bija, varbūt nezin pat viņi paši."

Practice what you preach. Tu jau te tagad izrunājies tā, it kā zinātu, kā bija patiesībā.

0
sorrii, bet viduveeji paarlasot tik tieshaam izskataas, ka tu esi pat diezgan krasi Vadima pusee.
0
hmm, ja straadaatu par paardeveeju un man saaktu dirst virsu, laikam netikai purnu izdauziitu visai krievu gimenei, kaut arii zaideetu darbu, bet arii vinu atbalstiitaajiem...! taa ka jaaizbeidz dirst un jaakeras pie darba...! saaksim maaciit latviesu valodu tiem, kas to nesaprot, vai neveelas saprast...!
0
Testament...!
0
a, krievu sisiitim jeb ercenam, krievu domaasana...!
0
Runci- palasi to spamu, ko sūta rinķī draugiem.lv. To meiteni slavē par "latviešu jaunieti ar pašapziņu". Kārtējo reizi uztaisa kaut kādu hipernacionālistu un moskaļu kašķi. Tiem, kas māk vienīgi brēkt par krieviem, šis notikums ir īstākā medusmaize.

Intar- un pārējie to nedara? Kā parasti esmu sliktā, jo ak šausmas domāju citādāk...
0
Tad nevajag moralizēt par citiem, ja dari principā to pašu.
0
Ko tad īsti? Izsaku citu versiju par notikumu ārpus tradicionālo stereotipu rāmjiem. Vīrietis t.i. agresīvs, krievs t.i. agresīvs un lepns, savukārt meitene t.i. neaizsargāta, latviete t.i. labā. To notikumu cilvēki ķēdes vēstuļu veidā pasūta tālāk projicējot savus arhetipus un naidu pret krieviem.

Es arī esmu strādājusi apkalpojošajā sfērā, pie tam ļoti sliktā pilsētas rajonā, bet par spīti sliktajām krievu valodas zināšanām nekādu konfliktu nekad nav bijis. Vienreiz viens vīrietis izspļāva, ka vajag iemācīties normāli runāt krieviski- tur jau arī varēja sākt psihot un uzradīt milzu konfliktu, bet es kaut kā nejutos ik svarīga un apzinājot, ka ne man, ne darba vietai šādu aizskartā ego uzrīkoto scēnu nevajag.
0
neuzskatu, ka brēkas sacelšana ir kaut kas slikts.
jo beigās tāpat izdzīvos. tikai. viens.
Dankans. Makleods.

Kalnietis.
0
dzimis pirms 400 gadiem Skotijas augstienēs......
0
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="www.youtube.com/v/wIaQ5XBBSgs&hl=en...></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embe... src="www.youtube.com/v/wIaQ5XBBSgs&hl=en... type="application/x-shockw... allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></obj...
0
bled mauciba
0
^šitas gāž gar zemi.
0
aaaaa, un veel superman bling bling...!
0
(puke) nevarēšu tagad aizmigt :-/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas