Līvi
0
kāds ielicis metal arhīvos. smalki :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu un? Domā, kādu arvalstīs viņi interesē?
0
Khm... Reiz, sen sen atpakaļ, žurnāla "HiFi & Music" krievu izdevumā lasīju par Līvu albumu "Viva" šādus te vārdus: "Kamēr visi sajūsminās par bezjēdzīgajiem Soulfly, lūk, kur - Baltijas jūras krastā dzīvo īstais, melodiskais hārdroks ar tautas tradīciju mūzikas piesitienu!" :)
0
Doma par Līvu ielikšanu Metālarhīvos man arī ir bijusi - ja jau Dzelzs Vilks viena albuma dēļ tur ir, kāpēc lai Līvi nebūtu - 80-to gadu otrās puses materiāls jau bija ar hevītis.
0
Kāds tur hevītis roks un viss...
0
roks ir europe, he he
0
Neskatoties uz to, ka Līvi man baigi patīk līdz 1997.gadam (uz diska tik šitas nav), bet nu Hard Rock tas ir, tā ka īsti pareizi nav, ka šie ir MA, bet no otras puses - pirmā smagā grupa Latvijā (OK, to ka bija visādi Neptūni u.c. jau citā tēmā izrunājām), kas ietekmējusi (samaitājusi) daudzu mataino prāytus agrā bērnībā.

heresy, šodien, plkst. 00:45
Nu un? Domā, kādu arvalstīs viņi interesē?

Vienā krievu forumā, kur viņi bija ielikti, neviens par kaku nesauca ...
0
"One of the first Heavy Metal/Hard Rock bands from Latvia. Lots of albums are Hard Rock, but Livi also had a few Heavy Metal sounding albums." - visai precīzi, manuprāt. ''Dzelzgriezēja'' un ''Vēju muzikanta'' dēļ vien pelnījuši tur atrasties.

www.metal-archives.com/band.php?id=3540259...
0
Vēl jau bija Pavasara Sagaidīšana vai kā viņa tur saucās - nu tur kur bij "šajā smirdīgā gaisā, šajā smirdīgā gaisā, gaisā" - tas ar bij ritīgs hevītis, Judas Priest stilā. Vēl jau bija šādi tādi gabali no tā laika - Metāla Sirds, Straume, u.c.

Bet labākais jau tāpat ir "Jāāāānītis pīīīpē" :D
0
Tas jau Grainds ...
0
ja metāla arhīvos ir tādi "metāla monstri" kā Rainbow, Deep Purple utt, tad Līvi mierīgi tur var būt. bet man liekas jocīgi, ka tur daudz kas nav, piemēram Kiss vai Alice Cooper. tā dīvaini..
0
Par pirmajiem diviem nav ko brīnīties, jo abas grupas spēlējušas gan metālu mūsdienu izpratnē, gan 70-to / 80-to sākuma izpratnē un ir devušas milzīgu ieguldījumu Metāla attīstībā. To pašu var teikt par Led Zeppelin kautgan viņi nekad nav izgājuši tālāk par Hard Rock rāmjiem. Par Kiss vai Alice Cooper varētu pastrīdēties, bet neko smagāku par Glam Raock (atsevišķos albumos Hard Rock) nav spēlējuši. Man drīzāk tad Urah Heep prasītos MA ielikt.
0
nu nez, Motley Crue redz tur ir. visu laiku nebija, bet nu jau kādu labu laiciņu ir. Motley jau ar nekāds heavy metal nav, bet gan hard/glam
0
Par Kiss un Alice Cooper ne mazums šķēpi ir lauzti, īpaši jau par Kiss. Kūperam, man liekas, tikai viens albums bija - Brutal Planet - kas varētu uz heavy statusu pretendēt.
0
87.gada Raise Your Fist And Yell arī vietām uz heavy velk. bet anyway, domāju, ka viņam tur vajadzētu būt.

www.youtube.com/watch?v=04KZPSi8D5k...

0
incanti, vini tos gitaaristus speciaali uz fitness klubu suutija :)
0
Nu Motley Crue, jau kāds nekāds, bet Metāls ir (Hair Metal, Glam Metal, Pop Metal sauc kā gribi). Būtībā smagākā no tāda veida bandām. Def Leppard jau tikai pateicoties pirmajiem pāris albumiem tur ir.
0
jābeidz vienreiz visus 80-o gadu hard/galm saukt par hair metal. kas vispār to ir izdomājis mūzikas stilu nosaukt pēc tā, kādas pričenes džekiem bijušas. ta jau oldskūlo bleku vajadzētu saukt par Face metal, jo viņiem ir korpsepaints.

0
Motley Crue ir atsevišķas smagākas dziesmas, bet pārsvarā es viņu uzskatu par hard rock/glam rock.
Nu tāpat kā Warrant ir tipisks 80-gadu hard rock, bet Uncle Tom`s Cabin dziesma smacē ne pa jokam arī 18 gadus pēc izlaišanas

www.youtube.com/watch?v=te1iSbyaR9I...
0
Nu lai taču ir. Savulaik tīri labu hard-eli dragāja. Tas, ka beigās paši sev par kaunatraipu palika, lai ir viņu, ne mūsu problēma. LĪVI - stīvi!
DZELZS VILKS arī tur ir - ar attiecīgu norādi par stilu - un viss.
0
Metal-archives ir daudz interesanta un dīvaina:) Ja ir Motley Crue, tad jābūt arī Guns'n'Roses, tas pats par To Die For (ir) un The 69 Eyes (nav). Jocīgi.
0
To/Die/For tomēr ir vairāk metāla. The 69 Eyes ir tīrs Gothic Rock.
0
Ja reiz tur ir skorpioni, tad arī ļoti daudziem citiem tur būtu jābūt. Un Uriah Heep bieži vien ieliek ļoti daudziem, kas ir arhīvos. Kaut vai purpļiem.
0
Skaidrs, ka viennozīmīgu robežšķirtni novilkt nevar, un jāatsijā ir manuali un subjektīvi, citādi uz šādu pašu salīdzināšanu pamata var arī līdz Madonnai aizvilkt. Un attiecīgi subjektīvisms visiem neizpatiks. Atceros, ka tas pats Scorpions tur tika iekļauts izņēmuma kārtā - sākotnēji viņš bija vairākkāert noraidīts, bet tad Morrigan - viena no saita īpašniekiem - saklausījās vecos gabalus un pārdomāja, par to ari pirmajā lapā paziņojums toreiz bija. karoč FAQ var palasīt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas