Laba ģitāras firma.
+1
Vārdu sakot pasakiet man vienu no sakarīgākajām ģitāras firmām kurai ir arī skaista vēsture.

Kā saucās tā giča kura pati skaņojas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
davaij uz priekšu gibson fani.
0
GIBSON, nav variantu. (nu, Epiphone Gothic arī skaitās, bet tas ir arī viss.)
0
Ibanez, ESP, LTD un protams DEAN GUITAR...! nu ta tev pietiks
0
neesmu nekāds spečuks, bet tīri pēc izskata man piedur šīs:

hotmusicbeat.com/wp-content/uploads/...

www.virginmedia.com/images/angus_young-...

ja izdomātu sākt mācīties spēlēt, tad noteiktu pirktu kādu no šīm. visticamāk tādu, kā Slash. manuprāt izskatās arī baigi cool tāda gīča un močīt detuhu:)
+1
Kurās grupās ir ģitāristi kas mauc Gibsonu, protams metāla?
0
edenbeast tu to, ta`pec, ka tev gothic pašam? nuu... gibsonam nav ne vainas, bet es metālā priekšroku dotu 80to krameram :)
0
Gibsonu mauc 90% gadījumu, kur ir distortion.
Bet vispār elektrisko ģitāru izdomāja Leo Fenders.
0
Riigas meebelju fabrika!
0
es sadu gribu pirk kautkad tuvakaja laikaa
www.ibanez.co.jp/world/country/frame...
0
ble. karoc RG2610Z
0
ESP LTD ir laba giča bez variantiem. Jackson ir ļoti populārs starp metaļugām.

Gibsoniem ir pārsvarā tikai Les Paul`i un viņi ir pasmagi pēc svara,- neērti spēlēt metaļugu(salīdzinot ar Jacksonu bultām).

Par Ibanez gan neesmu tik ļoti pārliecināts...
0
shitaa normaala shtelle:)
www.ibanez.com/eg/guitar.aspx?m=JE...

tas slasha gibosn les paul sunbirst jau legendaara gicha, kaut kad GNR palika slaveni Gibson saaka jamam pa briivu izdaliit, kraasoja atstaajot pat visus chinaaru izdedzinaatos caurumus, lai saglabaatu autentiskumu, he, he!
0
ESP LTD tīri kā radīta smagajam muzonam, vieglie, pusakustiskie gabši īsti labi neskan, tur Gibsons labāks, bet uz smagucīti šiem mazuļiem sirds iepukstās un motors kārtīgi ierēcās grabinot Mī vai Rē, vai kas nu kuras tur uzskaņots >:)
0
Maksimālais vārda garums: 25

kas ta tie par noteikumiem ? te jau latvietis leksikonists nevar izpausties, tikai īsvārdi vien >:(
0
Nafig to roboguitar.
Gibson Flying V faded sākumam iepērs tā ka maz neliksies un arī atļauties var.
Ja nu baigi gribas les paul, tad Epiphone ir izlaidis Slash Signature Goldtop bet nu diez vai atnāks līdz Latvijai viņa. Giča riktīgiem GnR vanabijiem.
Ahūni smuks ir Epiphone les paul prophecy ex bet kamēr to maitu dzinu rokā man gandrīz pusgads aizgāja un beigās ie tā paša flying paliku. Sukas vācieši

www.thomann.de/gb/gibson_flying_v_...
+1
ESP/LTD, Blackmachine, Caparison, Mayones ir labas METAL muzikai, bet visi tie trimplinu stroki ka Gibson un Fender, nemaz nerunajot par Kramer un visadiem citiem Apollo veidigajiem, galigi nekam neder, ja nu vienigi siltumenergijas iegusanai aukstajos ziemas vakaros, wiggaz!
+2
lol
Kāds Gibson sakars ar Apollo? Un kas pie Velna ir Apolo veidīgas gičas?
Ja gribas vijbonu, tad droši var ņemt www.comparestoreprices.co.uk/images/b-/b-c-rich-...
Itkā BcRich arī neesot sliktas, bet nu tas ūbertrū dizains kretinē malziet
Bet ja gribas vekārši labu giču, tad tālāk par Gibson, PRS un dārgajiem Ibāzieniem tāpat nebūtu jēga meklēt.
Ar Gibson tie paši Gorgoroth, Crowbar, Amon Amarth pletē par BLS un klasisko Black Sabbath skaņu nemaz nerunājot.
Pirmkārt ir jāskatās pēc noņēmējiem nevis firmas. Ja ir aktīvie high output humbuckeri, tad tas jau vien ir ļoti pozitīvi ja gribas ūbermetalizēt. Tie paši Emg 81/85.
No tādām "mētāla gičām" vislabāk patīk Jackson. Labi verķi pat lētajā galā.
0
Petenju Maleejs, Tev nebūs gudri dirst.
+1
jā. es. saprotu. tagad. to.
0
Jackson...mmm
0
offtopic:
tas pluss/miin uss - tjip klusaak/skalaak ???
0
Washburn ir labas gičas. :p
-1
Carnifex,
es bij domājis, ka jebkura slavena grupa vismaz reizi ierakstos izmantojusi Gibson. Vismaz es nespēju uzdomat nevienu tādu zvaigzni, kura ne... Un Gibson skaņa ir un paliek distortion etalons, kam visas firmas, kuras ražo ne tik mēbeļveidīgus instrumentus, kā Les Paul, bet ko spēlēšanai piemērotāku, mēģina tuvoties. Jo, lielākā nozīme nevis noņēmējiem, ka saka Roof, bet tomēr koksnei - un te Gibson ir šādas tādas tradīcijas...
-1
infestus, tu aizvien vēl dzīvo 85 gadā, kad guns'n'roses bij smagākā death metal grupa ever? Jox. Nu nav tā, kā tu saki. Gibson nav distortion etalons not anymore. Un Pauls Gilberts, starp citu, nav metāls. :D
0
^^^bet Amorphis un Entombed gan ir metāls ibem
0
A jūs ziniet kāds spēks ir Ural ar 5 gadi nemainītam stīgām, noskaņotu uz sī?
0
roof, Izlasi vēlreiz, ko uzrakstīju. apollo veidīgās gičas ir visi tie kramer, schecter un tādā garā. black sabath nav mūsdienu metāla greatest distortion piemērs.
0
Pats spēlēju LTD MHB-400 baritonu ar EMG81/85 komp[lektu, nesen iemēģināju, čoms nopirka Jackson ar tieši tiem pašiem noņēmējiem, veči, skaņa krasi atšķiras, tādat, no noņēmējiem nav viss atkarīgs. Savu stroķi mainītu tikai pret Caparison vai Blackmashine 8.
0
Carnifex savukārt varētu izlasīt vēlreiz par Gorgoroth, Crowbar, Amon Amarth un tās ir tikai dažas no blicēm.
Da labi, man patīk Gibson distortion skaņa tieši bet kādam vairāk iet pie sirds tie paši LTD un ESP.
Un tas par tiem noņēmējiem bija domāts kā svarīgākais "metāla" gičai. Koks tev brutaļņiku neuzbliezīš, bet aktīvā elektronika gan. Un loģiski, ka dažādos kokos un finish'os iebliezti picki skanēs atšķirīgi.

Un tas ka Gibson ir vintage firma nenozīmē, ka tās gičas ir blakus opim zārkā jāliek. Paskaties uz viņu Shred V vai Shred X piemēram.
Un tādu vienu greatest distortion piemēru es nevaru iedomāties, bet katram laikam savs. Blackmashine gan izskatāš pēc interesanta veidojuma. Tik plānu giču laikam neesmu redzējis, tikai bail pat iedomāties cik tāda maksā ņemot vērā ka roku darbs un ar lielām custom iespējām.
-2
roof, nesaku, ka Gibson ir kaka, es saku, ka MŪSDIENU METAL skaņas iemiesojums gluži nebūs šis brends. Kā mēs visi zinām, METĀLS bez zema reģistra skaņojumiem galīgi nekačā 2008 gadā. Gibson, tikai mēģina pielāgoties arī metal frontes interesēm, jo pamatā fundamenti ir likti pavisam savādākām vajadzībām. Bet ir tādi uzņēmumi, kuri specializējas tieši smagucītim paredzētos stroķos. Gorgoroth un Amon Amarth es nevarētu nosaukt par labāko piemēru distortion evolūcijā. Pat Ibanez lietotājii Divine Heresy pārspēj tos visus gibsonistus. Veči, mēs diskutējam par metālistu gičām. Tādēļ, ka esam metālisti, mums nav jābūt atpalikušiem savā attīstībā pie NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL.
0
Un koks patiešām uzbliezīs brutaļņiku, pareizāk sakot, nevis koks, bet visa instrumenta konstrukcija.
0
Da labi, katram tās prasības ir savādākas. Tāpat nedomāju ka viena giča derēs visam.
Vienam vajag skaistu vēsturi, citam labu verķi lai pavilktu revolucionāro distortion un vēl kādam vizuāli monstrālu pagali pie sienas lai meitenes ātrāk kājas paplestu.
Katrā gadijumā galvenais lai iegūtā giča nesagādā vilšanos. Pārējais ir pie kājas ja zin ko grib
0
"METĀLS bez zema reģistra skaņojumiem galīgi nekačā 2008 gadā" - tu to par Kornveidīgajiem domā?

Oldskūlīgais skanējums bieži vien ir kā nagklai uz galvas.
0
"Tādēļ, ka esam metālisti, mums nav jābūt atpalikušiem savā attīstībā pie NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL."

te nu mēs esam-attīstījušies līdz metal- un deathkōram. tā drīzāk ir degradācija
0
Chaos ieblieza tieši to ko domāju
Ja tas pats deathcore ir metāla attīstība, tad es labāk palieku britu jaunā viļna heviķa laika
0
Carnifex, šodien, plkst. 10:29 0 [+] [–] [Profils] [Link]
Pats spēlēju LTD MHB-400 baritonu ar EMG81/85 komp[lektu, nesen iemēģināju, čoms nopirka Jackson ar tieši tiem pašiem noņēmējiem, veči, skaņa krasi atšķiras, tādat, no noņēmējiem nav viss atkarīgs. Savu stroķi mainītu tikai pret Caparison vai Blackmashine 8.

EMG'as tu vari uzlikt sava kompja klaviatūrai, un tā skanēs tikpat labi kā tava giča :)

METĀLS bez zema reģistra skaņojumiem galīgi nekačā 2008 gadā.

SUNN, cik es zinu, ir ar viszemāko "reģistru". un viņi spēlē ar Gibson. :) oldskūl bitches, ja?

un, ģitāra jau nenosaka distortion. to nosaka pastiprinātājs vai pedālis, un settingi, kādus spēlētājs uzliek. :)

0
ok, vēl - Bet ir tādi uzņēmumi, kuri specializējas tieši smagucītim paredzētos stroķos.

labi, ESP/LTD ir tāds uzņēmums. ESP Eclipse vai EC sērija, tieša Gibson Les paul kopija. Viper Sērija - Gibson SG kopija. EX sērija - Gibson Explorer kopija. Un tā tālāk... Nekur tālāk par Fender/Gibson dizainu tikuši neesam, ja vien BC Rich sakainās pagales (sorry, personīga nepatika pret šo brendu). un, ļoti daudzi veči izvēlas nevis aktīvos EMG'as bet gan pasīvos Seymour Duncan noņēmējus.

+2
Vot šitā ir pērle - Tādēļ, ka esam metālisti, mums nav jābūt atpalikušiem savā attīstībā pie NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL.

Rotting Christ, Dark Tranquillity, Mastodon, Paradise Lost, Amon Amarth, Enslaved, Opeth, Amorphis, Evoken, SUNN, Anathema, Metallica, Cannibal Corpse, Therion, un daudzi citi... - viņi visi ir spēlējuši live un ierakstījuši kolosālus albūmus tieši ar Gibson (konstanti vai noteiktos periodos). Viņi ir NWOBHM??? Jeb tomēr mūsdienu etaloni savam stilam, vienalga, vai tas ir doom, black, death, drone vai grind?
0
ceru, ka nesakāpu tev uz jūtām, Carnifex, bet pirms tik varonīgi aizstāvi savu newskūl pozīciju, paskaties apkārt, un redzēsi, ka veco Gibson vēljoprojām tur cieņā, un citas jaunākās firmas ir no šiem mācījušās, bet nav pārspējušas. Gibson ir kvalitātes etalons, skaņas masa un viena kārtīga metal ģitāra, IMHO.
0
Es tev nepiekritu, piedod, ja es aizskaru, tads nebij mans nodoms. Es tikai piedavaju atvert acis uz jauniem apvarsniem. Piemeram, diezin vai, jus esat painteresejusies ari par tadiem brendiem, ka Vader spikeru kabineti. Zinu ari to, ka ne tikai skanas pastiprinosas ierices un efektu procesori ir tie, kas veido distortion. Ja mes runajam par distortion, tad janem vera visas detalas, kas distortion pilnveido, tatad ari no gitaras un registra daudz atkarigs. Nenoliegsu pasivo nonemeju skanu, pasam kadreiz bij DiMarzio distortion, neko sliktu nevaru pateikt. Un 2008 gadu es neuzskatu par Kornveidigu degradaciju muzika, godigi sakot ir daudz progresivakas blices. Esmu spelejis gan Gibson Les Paul standart, gan PRS, Fender tele un strato kaaaasteriem, sim gitaram vienkarsi sakot "nav galas". Ja mes runajam globali, tad jaunie macas no vecajiem, bet ka jau sen zinams - skolotajs iedod pamatus, bet skolnieks piemet savu upgreidu, ka praktiski jebkura zinatnes sfera.
0
Nemaz neizteiksos par Gibson izgudrojumiem pedejiem ar aotu tune sistemu, meeeen.
0
Es te mazliet padomaju, gribu atvainoties, nebiju objektivs. Nevienu negribeju aizvainot, sakuma man radas priekstats, ka daudziem patik aizstavet vecas vertibas tapec, ka pietrukst informacijas par to, kas pasaule sobrid ir aktuals. Atzistu, ka ta nav. Katram ir savs subjektivs viedoklis, katrs vinu aizstav, ta pat ari es. Lai visu verstu pa labu, velos pateikt, ka piedalos diskusija tadel, ka man patik ar saviem domu biedriem diskutet par sev interesejosiem jautajumiem. Varbut mes varetu padalities pieredze un ari man butu interesanti uzklausit citu viedoklus. Piemeram es, esmu loti ieinterests smaga, dobja, distorteta, sustainiga skana. Mans sapnu komplektejums sastav no Peavey 6505+ galvas, Vader 2x15" un 2x12" spikeru kastem, kas kopistiski ar manu gitarmazuliti slepkavotu ausis un priecetu visus savejos metalheadus. :)
0
Diez vai te kāds tika aizvainots. Secinājums ir elementārs-katram ir sava gaume un prasības tas arī viss un kā jau teicu, gelvenais neviltie pirkumā.
Es nezinu cik nu sapņu, bet izejot no finansēm man pietiktu ar jauno Gibson Flying-V Faded We ar trijiem humbīšiem un Peavey Valveking Galvu un kabinetu.
Par pieredzi biok offtopic, bet nekad nesūti no thomann lietas, kuras nav stock. tas tā, by the way. Var sanākt mēnešus gaidīt
0
Ja, ar thomann ir noteikti japarliecinas, lai butu stock, ka ne ka tas nozime vai ir noliktava vai nav. Nu nakammeness beidzot pasutisu sev ilgi gaidito peavey 6505+, bet lidz vader kabiem naksies vel pasvist un pagaidit, ja neatklasu kaut ko vel jaudigaku, kas ieinteresetu vel vairak par sitiem monstriem. Varbut ir kads kabans, kuram ir nacies saskarties ar sadu jautajumu... vai pasutot no thomann, piemeram, to pasu peavey un vel dazus pedalveidigus iztradajumus, par piegadio butu jamaksa no visas kopejas preces, ko pasutu, vai katrai precei atseviski?
0
25 eiras un miers
Tikai tie maitas pie cenas piemet klāt mistisku procentu.
Piemeram tas pats Gibson maksā 655 eiras, bet kad pievienoju grozam tad bija 585. Itkā nekas traks, bet nu maucība. Nu un tad attiecīgi par ceļu 25 eiras. Šipo parasti 1.5 ned cik zinu.
0
Tobiš 685 eiras
0
Ja, tas labi, bet, vai pasutot uz uznemuma, ka saka - apejot PVN, to vares jebkurai precei, vai ir kadi mistiski nosacijumi, cik sotaki japarsniedz pirkumam, lai tada lieta butu iespejama?
0
0
Thanks
0
roof - abet neskaties gadienā anglisko thomann versiju? tur ir cenu atšķirības. īstās cenas ir vācu versijai. tur man gan tā pat nesanāk 1.5% atšķirība starp UK un DE PVN likmēm, bet nu uz Latviju būs stabili vācu cenas. un šipot vajadzētu 4-6 dienu laikā nevis 1.5 nedēļu laikā. man atnāca četrās. :)
0
Patīkami pārmaiņas pēc palasīt Trūmetāla diskusiju, kur oponenti nemēģina viens otru appļūtīt (ņihuja no visas šitās Stratokasteru huiņas nesapratu, bet ...) \m/

P.S. NWOBHM spilgtākie pārstāvji ir Iron Maiden. Kāds ir dzirdējis labāku grupu ???
0
a juums nav gadijies no thomanna sūtot ieberzties?
man giča ar saskrāpētu aizmuguri atnāca, kaut gan taj aprakstā nekas tāds nebij teikts, un atlaide arī nebij uzlikta.
0
Lops
Īstenībā skatijos gan britu versijā. Tad sanāk ka cenas bija ar angļu pvn bet Latvijas pvn ir lielāks? Britiem bija 17.5% laikam. Tāpat tā šķirba nesanāk ja pareizi saprotu.
0
PAceļot atkla to Gibson tēmu - man īpaši piemīlīga šķiet tā Gibson smagā, sulīgā, tomēr "mīkstā" un dziedošā skaņa, ko dod sarkankoks kopā ar noņēmējiem ar vāj uizejas signālu. Labs piemērs, ja kas - to pašu jau minēto Gorgoroth gabals "Sign Of An Open Eye". nu tik patīkama skaņa, ka tās dēļ vien mūziku gribas klausīties :) Pārējām gitārfirmām nekas tik sulīgs, manuprāt, nekad nav padevies; un ar EMG noņēmēju džinkstēšanu to neaizstāt. Nu bet, kā jau teikts - gaumes jautājums; un etalons katram savs. Sorrī par spamu.
0
Iron Maiden ir superīgi, aizvien vēl esmu fans, mūžam arī būšu. Vieni no retajiem, kuru Fender skanējums metal mūzikā man patīk. Vēl tīri jauki iet pie sirds sirmais Malmsteen ar savu customēto stratu.

Runājot par smagu, sulīgu skaņu, kuru klausoties kabatā pusmastā uzmetas, varu arī minēt, ka ESP un Caparison lietotāji Arch Enemy arī sniedz ļoti baudāmu skanējumu, piemēram, dziesmā We Will Rise.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas