MONSTER MAGNET koncerta biļet
-1
MONSTER MAGNET, NEBULA, THE PILGRIM FATHER uzstāsies Sapņu Fabrikā jau rīt 13.10.2008. 20:00. Kā gadījies kā ne, man ir divas biļetes, kuras vēlos pārdot pa 15 LVL (katru). Ja ir interese zvani 26157588.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tāda huiņa un tik dārgas biļetes
+4
pārdodu izlietotu biļeti pa 4 LVL
0
Nu un kā bij koncis?
0
Koncis bija ok, tik visu nedaudz sabojāja gejiskā Sapņu fabrikas apsardze.
0
Nu apsargi nekad nearko labu nekur nav izcēlušies.
0
Nez, konkrētais apsardzes kantoris ir viens no jēdzīgākajiem. Ja neļāva šmigu ienest - nu, tur jau apsargus vainot nevar :D

Koncerts bija ok. ja no sākuma pamatīgi traucēja kretīniskā SF skaņa (nez,kas tā par manieri vienmēr konkrētajā vietā skaņu pārgriezt), turklāt no sākuma, neskatoties uz Powertrip nospēlēšanu, šķita visnotaļ boooring, tad pēcāk kaut kā fīlingu noķēru. Un, kad atskanēja Space Lord, jumts aizlidoja, turpinot kaut kur citās dimensijās planēt līdz pat beigām ar smieklīgo American Pie versiju (ja manā cienījamā vecumā atkal ķēros pie headbanging, tas jau ir kaut kas :D)

Biju izbrīnīta par to, ka tik maz cilvēku. uzzinot, ka tikai 1000 biļetes, šķita, ka par tām cīnoties, trū fani viens otram rīkles pārgrauzīs. Figu, bija labi, ja 300 cilvēki. Vai pat mazāk. Kas ir škrobe, jo pēc šāda apmeklējuma BMG (organizatori) var nospriest, ka šajā valstī tikai Kailija interesē, un ko citu (lasīt, smagāku) vest nav jēgas.
0
Hm, Stokholmā biļetes bija izpirktas jau nedēļu pirms konča.

Jāsaka, ka tie vecie čiekuri tomēr māk sacelt pamatīgu (un kvalitatīvu :) vētru, tā gan. Vienīgais, kas man nepatika, bija pārspīlēts eko vokālistam VISA koncerta garumā, nu bišk par daudz, apnika. Rīgā arī tā bija?
0
Visa koncerta garumā toč nebija eho. Vien vietumis.
0
Ne par šmigu. Man blakus stāvošu džeku izlidināja no koncerta par to, ka viņš uz brīdi bija savam čomam uz pleciem uzkāpis. A vēlāk mani aizveda uz autostāvvietu aiz kluba un draudēja kolektīvi smērēt pret sienām, jo atļāvos vienu apsargu nofotografēt. Kad uzstājīgi prasīju policijas izsaukšanu, ja reiz ir kādas domstarpības, tad gan beigās palaida (bet nu ar tipa uzvarošo attieksmi - "tinies, bļe, fiksi, kamēr mēs tevi athujārījuši neesam").
0
diagnoze - apsargs
0
Nja. Neaizstāvu nevienu, taču apsardzi fotografēt gan nav prāta darbs. Īpaši jau šos konkrētos čalīšus, kuru pamatnodarbošanās, cik man zināms, toč nav koncertu apsargāšana...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas