BRUTAL ASSAULT 2024 #27
+5
August 7-11, Okružní 313, Josefov, 551 02 Jaroměř, Czech Republic

21.09.2023.
First bands: ARCHITECTS, BEHEMOTH!, Motionless In White, Emperor, Left to Die, Brutus, Legion of the Damned, Bodysnatcher and UFOMAMMUT.

12.10.2023.
Second line-up addition brings strong returns!
After a decade, we humbly welcome the mournful kings MY DYING BRIDE and the Swedish deathers VOMITORY. Next summer TERRORIZER will be playing one of the most iconic grindcore records "World Downfall", with Pete Sandoval and David Vincent!
Other returns to the fortress are JINJER, GOD IS AN ASTRONAUT and INCANTATION, while NECROT and the progressive BORN OF OSIRIS ⚖️ will make their Brutal debuts.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
da johaidī...atkal jābrauc.
0
''Left To Die is the new band featuring guitarist and vocalist Matt Harvey (Exhumed, Gruesome), guitarist Rick Rozz (ex-Death), bassist Terry Butler (Obituary, ex-Death), and drummer Gus Rios (Gruesome). Left To Die is currently working on their debut EP, and will hit the road this summer to play Death's 1988 album Leprosy album in its entirety along with songs from Scream Bloody Gore.''
0
^ īsti nesaprotu, ar Gruesome nepietiek?
0
Laikam domā, ka ar papildspēkiem sanāks labāk.
+1
Oh, šiem pēc mēneša bāru tūre: scontent.frix4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/37416...
0
31.10.2023.
Among the most anticipated acts will definitely be the return of THE BLACK DAHLIA MURDER without Trevor (RIP). Death metal fans should also be pleased with the return of classics BROKEN HOPE, SKELETAL REMAINS, the slamming PARTY CANNON or the old-schools LIK and SNĚŤ.

After 10 years WHITECHAPEL will return, metalcore purists will be pleased with DARKEST HOUR, MENTAL CRUELTY will make the fortress ring with blackened deathcore, while GUILT TRIP with a mix of hardcore metal.

The last three bands in the update are Slovakian "crusters" ČAD, speed/heavy/thrash frontrunners EVIL INVADERS and KAMPFAR with their 30th anniversary set.
+1
Skeletal Remains pirms dažiem gadiem diezgan negaidīti norāva jumtu. Par Evil Invaders un Kampfar arī prieks.

P.S. Vēl pagājšnedēļ bija izziņoti arī SATYRICON.
+1
ā, nu jā. Šobrīd 25% apstiprināti:

ARCHITECTS
METALCORE / POST-HARDCORE

BEHEMOTH
BLACK METAL / BLACKENED DEATH METAL

First time at BA
BODYSNATCHER
DEATHCORE / METALCORE / BEATDOWN

First time at BA
BORN OF OSIRIS
PROGRESSIVE METALCORE / DJENT / DEATHCORE

BROKEN HOPE
DEATH METAL

First time at BA
BRUTUS
POST-ROCK / ALTERNATIVE ROCK / POST-HARDCORE

ČAD
HARDCORE / CRUST N' ROLL

DARKEST HOUR
METALCORE / MELODIC DEATH METAL

EMPEROR
SYMPHONIC BLACK METAL

First time at BA
EVIL INVADERS
SPEED / HEAVY / THRASH METAL

GOD IS AN ASTRONAUT
SPACE ROCK, POST-ROCK, INSTRUMENTAL, AMBIENT

First time at BA
GUILT TRIP
HARDCORE / METAL

INCANTATION
DEATH METAL

JINJER
PROGRESSIVE GROOVE METAL

KAMPFAR
PAGAN BLACK METAL

First time at BA
LEFT TO DIE
DEATH METAL

First time at BA
LEGION OF THE DAMNED
DEATH / THRASH METAL

First time at BA
LIK
DEATH METAL

First time at BA
MENTAL CRUELTY
SYMPHONIC BLACKENED DEATHCORE

First time at BA
MOTIONLESS IN WHITE
METALCORE / INDUSTRIAL METAL

MY DYING BRIDE
DOOM METAL

First time at BA
NECROT
OLD SCHOOL DEATH METAL

First time at BA
PARTY CANNON
BRUTAL SLAMMING DEATH METAL

SATYRICON
BLACK METAL

SKELETAL REMAINS
DEATH METAL

First time at BA
SNĚŤ
DEATH METAL

TERRORIZER
GRINDCORE

THE BLACK DAHLIA MURDER
MELODIC DEATH METAL

UFOMAMMUT
SLUDGE / PSYCHEDELIC METAL

VOMITORY
DEATH METAL
0
Ir doma nākamgad beidzot saņemties un aizbraukt uz kādu no lielajiem festivàliem. Šis sāk izskatīties par labu variantu.
0
Šis jau nav baigi liels, 15K biļešu.
0
daudz labu grupu, varbūt jāsaņemās aizbraukt.
0
^ varētu padomāt, ka kaut kad pēdējo 15 gadu laikā tur nav bijis daudz labu grupu...
+1
^^^Nu salīdzinot ar Wackenas 70tk, šis tāds mājīgs tusiņš virtuvē😀
0
"^ varētu padomāt, ka kaut kad pēdējo 15 gadu laikā tur nav bijis daudz labu grupu..."

nujā, bet mēs diemžēl dzīvojam tagadnē. es nekad neesmu bijis uz Brutal Assault.
+2
BA - grupas, kas Wackenā ar alus cenām Čehijā ar pūli, kas mazāks nekā Lucavsalā :D
+2
No vienas puses tas BA jau reāli sēž (7x būts), teikšu, kā ir, no otras- nezinu vai vēl kur ir šāda cenas/kvalitātes attiecība.
Slavenajā Wakenā neesmu bijis un netaisos. Man tie neaptveramie pūļi nafig nav vajadzīgi. Brutāla 15 K, manuprāt jau ir max griesti, lielākus masovņikus nav vēlmes apmelkēt.
0
Tā ir, man arī vairs uz milzu festiem neprasās.

Deathperado koments, ka BA ir tās pašas grupas, kas Wackenā, gan ir patālu no patiesības. Pirmkārt jau BA pārstavētie žanri WOA nesastāda vairāk par trešdaļu, un bandas no tām ar kāda trešdaļa varbūt pārklājas. Nu puse, max.
+3
^^ tomēr jāiebilst Boka teiktajam, ka BA sēž. Pilnīgi pareizi teikts, ka cenas/kvalitātes, un atļaušos teikt, ka arī sortimenta - ja kaut neliela daļa der - attiecība ir jau daudzpadsmit gadus bijusi lieliska. Es izlaidis šo to esmu, bet 10* reizes BA ir būts, un nākamgad būšu atkal.

Tāda kā tradīcija. Cietoksnis, upīte, Krakonoš... vells, dzīves procesi ir aizskalojuši gan diennakts krogu, gan proletāriešu ēdnīcu, tomēr smagucis reizi gadā turpina dubultot pilsētas iemītnieku skaitu. Ne reizi nav arī nācies manīt, ka vietējie iedzīvotaji paustu nepatiku. Skaidrs, ka visiem patikas nav, tomēr, to, kas novērtē ieguvumus, kā rādās, turpina būt vairāk.

* pirmo reizi gan biju iepriekšējā lokācijā, Svojšicē 2006.gadā. Attiecīgi saku, ka apkārtne spēlē milzu lomu. Protams, arī toreiz viss bija forši, bet tas bija apmēram KŽ, tikai tautas divtik. Josefovas cietoksnis pēc tam ir kļuvis par daļu no festivāla identitātes. Tad gan nenozīmē, ka festam būtu gals klāt, ja nāktos pārcelties, nedomāju gan.
0
A kā tur vispār ar maksāšanu teritorijā - skaidruci vajag vai var ar karti?
+2
Ar mikročipu uz aproces, kurā ieskaiti naudu viņu kasē, no kartes vai skaidrā.
0
A kāds ir mēģinājis nevis teltī dzīvoties, bet kādu mītni caur bookingu utt? Tagad tur tuvākās vietas ir 15-20 km no festivāla vietas. Tur kaut kādi taksīši mēdz kursēt vai kas tamlīdzīgs?
+1
Man šķiet, ka sevišķi daudz to takšu tur nav; Jaromerřā ir kādi 13K iedzīvotāju, respektīvi, Kuldīga apmēram. Vilcieni, autobusi kursē, bet ne pa nakti. Par šatliem neesmu dzirdējis. Īsāk sakot, pasūdīgi ir ar variantiem bez telts, ja nenobuko gadu uz priekšu.
+1
Nu, jā, tas bookinga brīdis ir jau palaists garām. Ar telti, protams, visvienkāršākais veids, bet gribās izpētīt visus variantus. Nekad nav sanācis būt uz tādiem festiem, tāpēc īsti nevaru iedomāties, kā būtu kādas trīs naktis teltī dzīvoties. Kā tur visa tā sadzīve noorganizēta - nu tur toletes, dušas utt. Pieļauju arī, ka visas tās dienas esot tādā mērenā “ķirsī”, tas viss varētu būt jau mazsvarīgāk😀
0
^ lielā mērā atkarīgs no vecuma. Pagājušogad, trīs naktis guļot uz cietas zemes Žaibās, es ļoti labi tiku vaļā no savilkta kakla un muguras problēmas :) Izrādījās, ka stīvums ceļas ne no sliktiem apstākļiem, bet no labiem!
0
Esmu arī tajā vecumā, kad ir muguras problēmas😀
+1
Nez, man nav problēma teltī nodzīvot. Ja vislaik gāž, tad cita lieta, protams.

No Hradec Kralove brauc speciāli šatli, kuri no hoteļ-a (-iem) savāc matainos un pēc tam nogādā atpakaļ. Laikam reizi stundā vai 30min brauc. Ja hoteļa variants interesē, tad paskaties - mājaslapā jābūt infai
0
^manam tēvam ir pāri 80 un nav nekādu muguras problēmu. domāju, ka nav tāda vecuma, kad ir muguras problēmas, viss atkarīgs no ģenētikas, audzināšanas, sportošanas / nesportošanas, mēbeļu piemērotības / nepiemērotības un citām ergonomiskām lietām, pareizas / nepareizas stājas / pozas, pareizas / nepareizas gaitas, pareizas / nepareizas smagumu celšanas, dzīvesveida, utt. man galva sāka sāpēt 17 gadu vecumā (nu ne visu laiku līdz šim, bet pa periodiem), mugurkaula kakla daļas starpskriemeli dabūju nomainīt pirms aptuveni mēneša. vienīgā lieta, par ko ārsts nez kāpēc izvairījās atbildēt, bija tas, cik tajā trūcē vainojuma varētu būt galvas kratīšana metāla koncertos, bet nu katrā ziņā mošošana nav nekas labs un neveselīgiem datorsēžiem droši vien no tās vajadzētu izvairīties.

trīs naktis teltī dzīvoties ir baigi forši. dīvaini, ka 'cilvēki lielā vecumā' to nekad nav darījuši, bet, iespējams, ar laiku tas ies uz norietu. piem., Pozitīvusā šogad, kas pārsvarā tagad ir uz pusaudžiem mērķēts pasākums, vairs nebija telšu pilsētiņas. Majors esot teicis, ka tas tāpēc, ka mūsdienu pusaudžiem ir vajadzīgs augstāks komforta līmenis :)))
0
Tikai tris? BA sanāk 5, ja ierodies tur otrdien no rīta lai apskatītu iesildošo vakaru. Un neredzu nekādas problēmas gulēšanai telti, galvenais, lai ir labs guļammaiss.
0
Šovasar pirmo reizi aizbraucu uz BA. 5 naktis sanāk, ja pilna programma. Opcijas jau ir dažādas. Hoteļi, protams, iesit pa kabatu diezgan spēcīgi. Bet var ar attiecīgu telti izmantot raskladeni, var braukt ar busiņu un ierīkot tajā normālu gultiņu, vai pat kemperi izmantot. Es sliecos uz domu par busiņu.

Takši gan, man šķiet, tur biezā slānī rēgojās.
+1
No pieredzes- protams, gadiem ejot arvien prasās komfortu, elementāras ērtības. Bet fests ir fests, vnk jānoskaņojas, ka tuvākās 4-5 diennaktis jārēķinās ar zināmiem ierobežojumiem no sev ierastās ikdienas :D Pēdējos gadus teltis slienam kalnā, zem kokiem. Plusi: sanāk pa vidu no visām lokācijām, koki +/- aizkavē lietu, pa dienu smuka ēna, nav sauna teltī. Mīnusi: nav viegli sameklēt labu vietu, jo visi gudri palikuši un jau otrdienā viss pilns. Ja sausums, tautas pārvietošanās pa to taku starp kokiem saceļ putekļus, viss var noputēt. Nu un, protams, atkarīgs kas kaimiņos. Nedod dies poļu mazgadīgi idioti ar bluetooth tumbu DDD.
P.s. gulēt busā vai kemperī, protams zjbs, bet jārēķinās ar kilometriem, ko staigāt. Tas ideāli der kādā Zobenī vai Lemesī, kur viss rokas stiepiena attālumā.
Hotelis- sitiens pa kabatu. Pamatā dēļ takša, lai vizinātos turp atpakaļ, ja vien nekaifo no 20 km dienā nosoļot D
0
^^ var jau būt, ka takšu netrūkst; tā kā gulēšana teltī mani līdz šim ir apmierinājusi, neesmu sevišķi pievērsis uzmanību transporta iespējām. Dažas reizes ir sanācis arī gulēt ārpus telts :D

Ja ir laba telts, tad gulēšanai tajā arī lietus netraucē. Lielāka problēma ir drēbju žāvēšana, ja līst ilgstoši un nepārtraukti - miklums drēbēs ievelkas šā vai tā. Bet BA parasti tik ilgstoši nelīst.

Ar atejām ir normāli, toitoji tiek tīrīti pietiekami bieži, un maksas atejas arī nav tik dārgas, lai 1-2 dienā nevarētu atļauties pasēdēt. Dušas laikam esmu izmantojis varbūt pāris reizes šo gadu laikā, parasti pietiek ar upi un/vai publiskā peldbaseina apmeklējumu.
0
^šogad takši tiešām bija daudz, pastāvīgi ganījās uz ielas pie Brutal Bar.
Normāla telts (nevis vienreizējā pa 15 eur no Maxima) lietu cauri nelaidīs. Svarīgs matracis. Rekomendēju tos plānos self inflating tūristu (viegls un aizņem maz vietas) matračus. Nevis tos resnos zilos, kurus pustundu jāpumpē un pēc tam atkal jākačā katreiz pirms gulētiešanas. Guļammais- nevis gondonu, bet to, kuru var, kā segu izklāt. Un būs zjbs. D Karoč katrs pēc saviem uzskatiem.
+1
Kamēr resnais-zilais ir jauns, tikmēr nav ne vainas - pirms gulētiešanas 10x jāiepūš un viss.

Rīt pēc 18.00 liks pārdošanā hoteļus u.c.

THE BIGGEST ESHOP UPDATE IS HERE
You should get ready for tomorrow, right at 18:00 CET!
We'll be launching hotels, campsites, special tickets, vip, parking and more!
Be there early so you don't miss out!
brutalassault.cz/cs

www.facebook.com/brutalassault.cz/po...
0
^vo, rīt jāčeko.
+1
Ar tām dušām var būt visādi. Šogad 2. dienas rītā uz dušu žetonu izdales baltās telts parādījās ar marķieri zīmēts ļaunu vēstošs uzraksts "DO NOT SHIT INTO SHOWERS". Pašam izdevās izvairīties no attiecīgā vagoniņa, bet šķiet, ka problēma turpinājās līdz pat festivāla beigām.
0
Kāds iedvesmojās no Fekal Party plakātiņiem
0
Fonā skan Gutalax😀
0
Wacken saukli "Duschen ist kein Heavy Metal!" nu var papildināt ar "[...], duschen ist Grindcore!"
0
Laikam tuvākie hoteļi jau iztirgoti pa vienu vakaru: brutalassault.cz/en/accommodation?fb...
+1
Pirmais teikums saibaidīja, bet daudz nesliktu grupu:

Brutal Sabbath is here, bringing a wave of 12 black metal bands!
👉 The blackest wave of black metal will undoubtedly be brought by the act whose name ABBATH performs IMMORTAL - speaks for itself.
👉 All fans of the dark genre will also be delighted by HELLHAMMER performed by Tom Gabriel Warrior's Triumph Of Death .
👉 Norway's strongest wave will also bring the underground cult TULUS, Khold true to the oldschool black metal essence, the avant-grade DHG/Dødheimsgard and the experimental line bringing Ved Buens Ende.
👉 The line-up will be strengthened by Irish Primordial with their latest album of traditionally mission waters black and celtic metal polemicising the apocalypse, or also the finest rebels Impaled Nazarene.
👉 From the Pacific Northwest will come melodic black metal represented by UADA and dark ritual on stage will be presented by Devil Master.
👉 Representing the alliance of the Italian multi-instrumentalist and the Norwegian voice will be the band Darvaza and the whole list will be refreshed by heavy/doom/stoner classics Grand Magus.
+2
Ar pompu izziņots, bet tāda īsta sajūsma izpaliek. Ok, Khold un Tulus nav gadījies redzēt, labprāt apskatīšos, ja sanāks, bet laikam diezgan jāsakrīt kārtīm, lai būtu sajūsmināts. Ar Grand Magus tāpat. DHG it kā būtu jābūt kruta, bet kā ir dzīvajā, nav ne jausmas - ņemot vērā, ka tik, cik kaut kad no Ved Buens Ende redzēju, vokāls stipri samaitāja visu. Uada daļu no seta kaut kad redzēju, kad šie Oktagonā rukāja, toreiz patika, bet tagad bišku vienaldzība iestājusies. Devil Master dzīvajā varētu būt ugārīgs, bet vai būs? Teorētiski jābūt.
KŽ šogad nebiju, tāpēc par Darvaza īsti priekšstata nav, bet ticams, ka būs radies pēc Howls of Winter.

Nu un vecie buki - Impaled Nazarene tiešām sen nav manīts, lūk to gan labprāt. Primordial ir bijis kā kuru reizi, hit or miss, tā sacīt. Bet arī sen nav redzēts, varbūt sagadās labā reize. Nu un tās kaverbandas - Fišera projektam ķeksis jau ielikts, un diez vai kas labāks vai citādāks kā KŽ tur būs. Abāc gan jau nodos krietni, tikai skumīgi, ka šitāds kaveru sets bīdās kā nez kas. Tā maķenīt izklausās pēc sakāves atzīšanas. Tas normāli, ka uzrukā kādu gabalu no vecās bandas, bet visu setu... Grozies kā gribi - ja pašam tā liekas lieliska ideja, tad laikam ir saprasts, ka publikai tavi solo veikumi nepiš. Ja par to piesola vairāk naudas - tas pats...
+1
Nez, Abbac malacis, saprot, ko tauta grib/gaida - classic nostalgia shit😀 Es ar laborāt gribētu, lai Impaled močītu tikai gabalus no deviņdesmitajiem, ideālā variantā tikai no Ugra Karma un Perkele.
+1
^ es gribētu, lai Impaled močī gabalus no Mondo Medicale ;)
+3
+ TESTAMENT
+ EXODUS
+ ARMORED SAINT
+ SADUS
+ HAVOK
+ TOXIC HOLOCAUST
+ LAID TO WASTE

Here are the seven names of American thrash metal that will take the stage at Brutal Assault 2024! 💨
Inevitably, the batch of thrash was bound to come, so we're announcing seven bands of the American wave. Four big names who have been involved in the formation of this genre will be coming from California - namely Testament, Exodus, Armored Saint and SADUS.
The younger blood will be represented by Colorado's HAVOK , multi-instrumentalist Joel Grind's Toxic Holocaust and Czech-American Laid to Waste.
0
+ RED FANG
+ STONED JESUS
+ VILLAGERS OF IOANNINA CITY
+ DOPETHRONE

Slow down, we're bringing you a stoner dose of bands! 🚬
Drink a few litres of beer with RED FANG, enjoy the fusion of doom, prog and grunge with Stoned Jesus, get seduced by Greek ritual by Villagers of Ioannina City or come and enjoy the combination of doom, sludge and stoner metal euphoria by Dopethrone!
0
Stoned Jesus izlaidīs no valsts? Nu, nu..
0
Varbūt viņi jau ir (a)izlaidušies?
0
Septembrī vēl spēlēja končus Ukrainā
0
Doņeckas tautas republikā :D
0
+ Textures
+ Riverside
+ Night Verse
+ Plini

Dutch innovative metallers Textures announce their return!
Along with them, you can also look forward to the acclaimed independent progressive guitarist Plini from Sydney, the melancholic Riverside or the surrealist musical poetics of Night Verses who are the only support band on this year's TOOL tour, proving their extraordinary quality.
+4
^^^ Apdolbījies Vingrotājs laikam bija no Ļvivas. Pie okupētajām teritorijām vistuvāk dzīvoja Jinjer (ja pareizi atceros, cēlās no Makijivkas), kas visu laiku uzturēja nostāju "mēs nodarbojamies ar mūziku, ne politiku", jo 2014.g. viņu balsis bija vēl par sīku un jaunu, lai radītu atšķirību. Taču pēc pilnmēroga iebrukuma Jinjer dalībnieki ar savām personīgajām mašīnām evakuēja cietušos un civiliedzīvotājus, veda humāno palīdzību, atteicās no iesildītāju statusa Slipknot tūrē utt., lai varētu palīdzēt valstij. Tikmēr krievu leibls Coyote Records izdod neskaitāmus brutal death, grind un slam diskus ne tikai no Krievijas, bet arī no Minskas un Ukrainas (man ir gadījušies Datura no Doņeckas, Ebanath no Berdjanskas u.c. CD), un tagad Coyote Records — nevarēdami izlekt pret Putinu atklātā veidā, citādi nokļūs blakus kamerā Navaļnijam — ir klusībā pārreģistrējuši biznesu uz Kazahstānu, utt. Metāla pagrīde izdara pareizos lēmumus un ieņem pareizo nostāju, pat ja ar to publiski nekladzina uz katra stūra.
0
+ Deicide
+ Cryptopsy
+ Obscura
+ Severe Torture

After last year's excellent performance, we'll do it again. Masters of the field Deicide will take care of the mischief, along with them the technically proficient Canadian Cryptopsy will take Brutal by storm and Obscura will add a tinge of technical melo death.
👉 The death metal gore carnage will be taken care of by Severe Torture as befits this Dutch band.
0
Deicide tā kā tāds Saksons sāks katru gadu braukt
0
^bet bija kruts.
0
Bija ļoti labs. Spēlēja ''Legion'' setu + 8 best off gabalus - www.setlist.fm/setlist/deicide/202...

Tagad, laikam, plāno vienkārši ''best off''.
0
Varbūt šoreiz būs akustiskais karaoke sets.
0
"New Blood" and their modern approach - will be represented at Brutal by Australian metalcore masters The Amity Affliction together with progressive metalcore quartet After The Burial. Also arriving for the first time at Brutal Assault will be the talented Spiritbox and ten56. with their mixture of djent, deathcore and a dash of rap-core.
0
+ CYNIC ("Focus" set)
+ ABORTED
+ MISERY INDEX
+ DARL TRANQUILLITY

Four death metal names from four different subgenres!

Cynic the American "tech metallers" will bring a special Focus set to the fortress for the re-release of their iconic debut album. From Belgium will come death/goregrind hurricane Aborted, accompanied by American Misery Index with their mix of death-grind. The last but not less important addition to the line-up is the melodic Dark Tranquillity and their Gothenburg death metal.
0
AKHLYS
CARCASS
CYTOTOXIN
DEATHSTARS
ESCUELA GRIND
HEXVESSEL
KALMAH
MASTER BOOT RECORD
PIG DESTROYER
ROTTEN SOUND
SOIL
SVALBARD
UNTO OTHERS
VLTIMAS
YELLOW EYES

We are bringing a big early Christmas gift with something for everyone!
Death metal classics CARCASS will return to Brutal after five years. Together with them you can look forward to a proper brutal death metal charge from CYTOTOXIN, grindcore PIG DESTROYER, death-grinders ROTTEN SOUND or gothic UNTO OTHERS. Finnish melodicists KALMAH will dig out of the dark swamps and the riders of the apocalypse in the form of VLTIMAS will also arrive.

A whole bunch of other bands will make their first visit to the fortress - popular industrial goths DEATHSTARS, heavy-rock-metal SOIL, honest and ruthless grindcore squad ESCUELA GRIND, brutally honest SVALBARD, 8-bit computer geniuses MASTER BOOT RECORD and YELLOW EYES with their solitude black metal. Black metal will be continued with folk psychedelia of HEXVESSEL and disharmonics AKHLYS.
0
Hell yeah!

A sharp batch of 80's thrash on Brutal! Three names of the American scene will be arriving: FORBIDDEN and HEATHEN with their doses of Bay Area thrash and HIRAX with a manic mix of speeds and thrash metal. German EXUMER with their classic old school approach will complete the four.
+1
^ tā laikam kāda Demokrātu partijas biedru rīcības grupa uz vēlēšanām: FOR BIDEN!
+1
Let's Go Brandon!!
+2
^^ un augšamcēlušos dzīvo miroņu banda EX UMER!
+1
Nemaz nerunājot par Karstumvistu, tā, šķiet, greizo tulkojumu tēmā jau tika pieminēta.
0
Sēdi, ēd savas brokastis un tad šitādas ziņas... /iet pētīt biļešu cenas/
0
EX UMER - AKNOMIRA :>
+1
Mans sīcis, ieraudzījis ekskavatoru laužam asfaltu, nosauca to par "izkapatoru", bet tas derētu arī kā EXHUMER latviskojums.
0
More stoner bands! The four consist of the musically unrestrained and diverse Baroness, Dopelord with their doom-satanistic songs, the stoner rock GAUPA with a doom-folkish touch and last but not least Scott Wino Weinrich with The Obsessed, who was part of the creation of the given style - for example with the band Saint Vitus.
+1
Yeah, The Obsessed !
0
Viņiem jau vajadzēja uzstāties iekš BA dažus gadus atpakaļ, neatceros, kas tur nojuka, Covid vai, hvz..
Bet jā, labprāt redzētu šos. Ir ripulis īpašumā 1990`ar tādu pašu nosaukumu `The Obsessed `.
+1
Vaļikam par godu, šodien speciālā cena €189 (es pašā sākumā pa €169 nopirku)

brutalassault.cz/en/tickets/detail/i...
0
+ Laibach [Opus Dei + The Greatest Hymns set]
+ New Model Army
+ Julie Christmas

We are expanding the line-up with three "Obscure" names. This year, Laibach will return to the fortress with their special Opus Dei + The Greatest Hymns set. For the first time, English post rock punk rebels New Model Army and Julie Christmas, former Battle of Mice/ Made Out Of Babies singer, known especially for her collaboration with Cult of Luna, will play on the Brutal Assault stage.
0
It is exactly 200 years since the birth of BEDŘICH SMETANA, one of the greatest composers in the history of Czech classical music. To honour this anniversary, Brutal Assault festival has commissioned a unique event - the leading Czech black metal formation CULT OF FIRE in collaboration with the BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRA PRAGUE conducted by Martin Šanda will play a special set as a tribute to his work. Together they will provide an extraordinary experience never before seen at Brutal Assault, with new compositions created exclusively for the occasion.
0
And let there be death metal, we add more names: European death metal icon PESTILENCE, progressive/technical death metal matadors GOROD, bold DISKORD, who combine old school, technical death metal and jazz elements, and purely brutal underground KRONOS.
+1
This year, the fortress will welcome BEWITCHED with their "pre-thrash black metal", occult thrash/black MORTUARY DRAPE, and pure evil at top speed from Poland's TOTENMESSE. Also coming for the first time - from America huntress of darkness EMMA RUTH RUNDLE, from Australia instrumental djent trio THE OMNIFIC, and from Belgium progressive stoners MY DILIGENCE.

Returning to the brutal stages will be avant-garde jazz-black IMPERIAL TRIUMPHANT, sophisticated SYLOSIS, and folk-black-death trolls FINNTROLL.
0
Deep in the rotten underground: the Ukrainian 1914 will bring their dark musical landscape of World War I, the Atlanta rebels CLOAK their black with heavy metal tradition, the Scottish "king of arcane mosh" HELLRIPPER will bring his Black 'n' Roll, CHTHE'ILIST and WORM will present their unique perspectives on death metal and black doom and the Israeli SREFA their reeking black metal.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas