virtuālais kontakts
+1
tīri praktisks jautājums saistīts ar forumiem un internetu, tā kā man par mūziku tāpat runāt nepatīk.

vai jums, šeit sēdošie, labāk patīk runāt ar cilvēku aci pret aci, vai arī jaukāk liekas, piemēram, aizsūtīt īsziņu / epastu? man, teiksim, liekas slimīgi tas, ka cilvēki pavada tik lielu daļu dzīves sēžot internetā, kaut gan patiesībā varētu nodarboties ar kaut ko... jēdzīgāku? runāt visu vakaru skaipā, tā vietā, lai dzīvē to izrunātu desmit minūtēs. ielogoties un izlogoties draugos tad, kad apkārt ir īstu un dzīvu cilvēku kompānija. vai virtuālais kontakts ir pārspējis vienkāršu cilvēcisku kontaktu? vai dators var aizvietot visu citu dzīvē iespējamo? kvēli gaidu atbildes, brāļi un māsas!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Man, lai ar kādu parunātu aci pret aci bez plēšanās, jāsēžas autobusāun jābrauc kur ellē ratā tālu, uz kādu citu pilsētu, so...
0
Kādā ziņā šis jautājums ir tīri praktisks? Man bļe nav laika internetam pēdējā laikā :~(( Atbilde ir Nē!
0
Labāk ir parunāt, tempjot aliņus vai viskiju. Ar e-pastu 'n' šit labāk izmantot tad, ja to cilvēku nav iespējams satikt.
Lieta tāda, ka daudzi, manuprāt, labāk jūtas sarunājoties virtuāli, jo tad nav jākaunas, nav acu kontakta, kas varētu izraisīt mulsumu u.t.t.
0
visdebiilaakais variants ir tad, kad netaa ar kaadu viss ir paarrunaats un apspriests, bet kad satiec to reaalajaa dziivee, tad iisti nav par ko parunaat jo no a-z jau viss izrunaats
+1
Jēdzīgāku tas ir kā? Viss atkarīgs no temata. Es tak neskriešu uz centru, nerunāšu tikšanos, lai paprasītu, ble, kādā krāsā tu gribi tabulai borderu!
0
infestus, a tu vienmēr, kad runā ar cilvēkiem sāc ar viņiem plēsties?:D
0
Ar cilvēkiem ne, bet ar šitiem mitjkiem, kas te dzīvo - ko citu ar viņiem lai iesāk? Pats pamēģini!
0
mhm - mitjki... nāves smaka...
0
chrislMl, ja tas cilvēks ir sakarīgs, tad tāpat var atrast kādu tematu par ko parunāt.
Manuprāt šī pieminētā problēma gan vairāk attiecas nevis uz vidēji statistiko truemetal apmeklētāju, bet gan uz jauno paaudzi.
+5
Es tajos jobanajos draugos 3 dienas nevaru atbildēt uz vienu vēstuli. Tāpēc, ka, ble, atraksta man n-cilvēks: "Kā iet? Ko dari?". Tad es 3 dienas izliekos, ka neesmu redzējis to vēstuli redzējis, dažreiz vienkārši stulbi blenžot uz to un kasot kuli. Tad es saņemos un beidzot uzrakstu kaut ko tamlīdzīgu kā: "vienmēr var būt labāk, bet ir bijis arī sliktāk, kā pašam?", un tad es esmu padevis zaļo gaismu kaut kādam bezjēdzīgam sviestam, kas sastāv no vienkāršiem, nepaplašinātiem teikumiem, un tas velkās aptuveni pusstundas garumā. Un jo ilgāk tu esi tajos draugos, jo vairāk to pamana vēl kāds, līdz arī salūzt un atraksta: "kā iet, ko dari?". Bledd, es neatceros, ka draugos būtu sabīdīta pat konkrēta alus iedzeršana. Ja cilvēkam tiešām ir kas sakāms, tad viņš zvana, nevis aiz gara laika citiem prasa: "kā iet, ko dari", saņemot vienus un tos pašus atbilžu variantus.

Savukārt, satiekot cilvēku uz ielas, jautājums "kā iet, ko dari" bieži vien beidzās ar interesantas informācijas apmaiņu. Nekas neko nav pārspējis.
0
:D Isķinu glagoļiš!
Njā, no tā portāla gan vienas problēmas - es pat nezinu, ko par mani tagad domā daži radi, uz kuru "Kā ietiem" neesmu atbildējis vispār.
Ta jau labāk to laiku, ko jānosit, pumpējot kko no failu apmaiņas serveriem, pavadīt trūmetālā - še vismaz, ja iedzīvojies problēmās, ta' vismaz nāk par labu, un zini, ka ir pa ko.
0
Labāk protams ir dzīvajā runāt. Forumi ir tāds dzīvo sarunu surogāts. Tik tā štrunta vieta, kurā vēl kādu laiku dzīvošu, ir tik tizla, ka vieglāk nolaist tvaiku forumā, nekā atvilināt pasēdēt kādu pie tējas un papļāpāt. Tā stulbā pilsēta no manis iztecina pēdējo sulu.

Klātienē nav tik daudz bezjēdzīgu uzbraucienu. Pat skarbās sarunās ne.
0
Labāk var izrunāties klātienē, tikai bieži slinkums pakaļu kustināt no iesildītās vietiņas. Skypā esmu pasākusi zvanīties un runāt ar draudzeni, kura šobrīd studē citā valstī. Pa tām 20 minūtēm var visu pasauli izpļerkstēt, jo bieži vien čatā slinkums tik daudz rakstīt, iesāk kaut ko rakstīt un jau aizmirst, ko sākumā gribēja teikt.
+1
Ciest nevaru drukāšanu, sevišķi ar mobilo - labāk piezvanīt. Neklātienes pļurkstēšanai ir viens pluss - vari sēdēt caurās apenēs un kuli kasīt, nevajag nekur vilkties.

Bet normāli parunāt labāk pie alus kausa. Bet draugos jau divi normāli kodieni sabīdīti, plānojas trešais.
+2
"Neklātienes pļurkstēšanai ir viens pluss - vari sēdēt caurās apenēs un kuli kasīt, nevajag nekur vilkties."

mjā, kules kasīšanas iespēja tiešām ir pluss. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
ssstnotb (6 gadi)
Viskas