Kруиз
0
Lieta tāda: pagājšpiektdien biju Tallinā uz Arkona koncertu klubā Bikers Rock Club, un tur visās malās mētājās flyeri ar informāciju, ka 13. martā tai klubā uzstāsies kāds Valērijs Gaina, zināms arī kā krievu heavy metal bandas Kruiz līderis. Patiesību sakot, no tā flaijera īsti netop skaidrs, vai uzstāsies grupa Kruiz, vai tikai Valērijs Gaina ar savu soloprojektu.
Tā nu tagad sameklēju Gainas mājaslapu, un tur stāv rakstīts, ka 13. martā jamais būs Rīgā, ne Tallinā, bet Tallinā tikai 14. martā. Ej nu saproti.... Varbūt kāds zina, vai šis būs vai nebūs Rīgā, un ja būs, tad kad un kur? Ja būtu Rīgā, varētu aizkāpt, bet uz Tallinu gan braukt netaisos.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
0
Nu, ja būs, ta būs. Ja nebūs, ta huy cņim ...

A tas ķpa hard Rock bija, ja ?
0
Cik var saprast patreiz no dažādiem krievu forumiem, tad Valērijs Gaina uzstājas kā grupa GAIN un gandrīz vienmēr afišās tiek minēts kā ex-KRUIZ lai cilvēki atpazītu kas tas par putnu. Kā arī izpilda dažu labu dziesmu no albuma 'Kruiz-1', tikai nezinu gan vai tik pat nikni kā albumā skanēja.
Tas ko viņš tagad spēlē ir kaut kāds alternatīvs hard rock, visdrīzāk jau ka Rīgā spēlēs pārsvarā no GAIN albumiem kaut ko.

Bet 'Kruiz-1' jau nu ir viens vienkārši zvērīgi labs must have albums, plate jau sen kā pasēta, būs jāiegādā kaut kad cd.
0
eu nu beidz "Крутится волчок" tas tK hits bij savlaik... es ceru ka izdosies noskaidrot kas un ka... tad pados zinju...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
kudars
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas