Mutilate Myself
+4
Ja kādam ir vēc kāda informācija par death/grind grupu "Mutilate Myself" kas šajā websitaa nav, tad lūdzu atbildi uz šo.
All hail the gods of death metal :)
All hail the gods of death metal :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Aizraksti fb Juris Escorpión :D
+2
Man tētis tajā grupā spēlēja bass kādreiz, bet viņam nav ne viena audio no kad viņš tur spēlēja, to es meklēju.
0
šķiet draugos bija kādreiz
www.draugiem.lv/music/?t=2&search=m...
www.draugiem.lv/music/?t=2&search=m...
+2
Nu čau!
Man tiko čoms viens atsūtīja šitās diskusijas linku :D joka pēc pamēģināju un pat atcerējos paroli , lai šeit ieietu pēc nez...kādiem 15 gadiem gan jau ka minimums : D
Jomajo....laikam veci esam beidzot :D
Space, audio vari joprojām šitajā pašā saitā nolādēt kur ir mūsu demo recenzija. Vai varu laikam arī aizsūtīt, jo pats nesen nolādēju liekas šeit pat , lai paliek piemiņai un ar ko kaimiņus baidīt :D
p.s.
He he, čau Desper Tev arī :D
Man tiko čoms viens atsūtīja šitās diskusijas linku :D joka pēc pamēģināju un pat atcerējos paroli , lai šeit ieietu pēc nez...kādiem 15 gadiem gan jau ka minimums : D
Jomajo....laikam veci esam beidzot :D
Space, audio vari joprojām šitajā pašā saitā nolādēt kur ir mūsu demo recenzija. Vai varu laikam arī aizsūtīt, jo pats nesen nolādēju liekas šeit pat , lai paliek piemiņai un ar ko kaimiņus baidīt :D
p.s.
He he, čau Desper Tev arī :D
+1
Space, bet kas ir Tavs tētis? Lai zinu par kuru basistu iet runa :D mums kādi divi vai 3 bijuši + startā es pats arī basu spēlēju ne tikai rūcu :D
+1
Zinu jau, pats uzrakstīju Tavam sencim , sapratu kura atvase vari būt tikai :D
+1
Vo liiiels paldies hellhammer, man tā patīk šī mūzika un vienkārši nebija man informācija lolol
+1
Paprasi sencim bildes, tiko aizsutīju. Mēs kopā pirmajā sastāvā spēlējām, taja demo viņa sen vairs nav. Tālak palielam ar Trauma Moralis ģitāristu kopā rullējām Mutilate Myself. Ja pareizi atceros,.mana vecumā aizmāšība piedodama :D
+1
Vai FB uzraksti, aizsūtīšu visu
+2
Viņš man immediately atsūtīja man bildes, baigi labi.
Es pats tagad taisu mūziku, un tagad tasīšu vienu ar vienu no tētim riffs
Būs bloody carnage >:D
Es pats tagad taisu mūziku, un tagad tasīšu vienu ar vienu no tētim riffs
Būs bloody carnage >:D
+1
Davai, mauc tik
0
Nēnu šis ir visai episki. Dēls truemetālā meklē tēva "nedarbus" un vēl taisās iet tēva pēdās :) Laiks ātri skrien...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!